Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2022

Σάλος με όσα ειπε ο Στέλιος Ράμφος για τον πρόεδρο Πούτιν στον αέρα της Ερτ

 Στέλιος Ραμφος: «Ο τρόπος με τον οποίο ζει ο #Πούτιν στο παρελθόν είναι κάνοντας λίφτινγκ στο πρόσωπό του. Όταν έχεις την ανάγκη να νεάζεις έχεις και την ανάγκη να δέρνεις».

Στην Ελλάδα καταντήσαμε να θεωρούμε την κάθε παπαρια ανάλυση και σοφία
Γεμίσαμε σκυλόσοφους

Μεταξύ άλλων ο γνωστός συγγραφέας τόνισε:

Μία χώρα ανασφαλής όπως η Ρωσία δεν έχει άλλο τρόπο να συζητεί με τους ανθρώπους παρά κάνοντας άσκηση βίας. Όσα χρόνια υπάρχει η Ρωσία μόνο βία γνωρίζει και απολυταρχία. Αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάμε. Ένα χρόνο είχε ο Γιέλτσιν και πήγε να διαλυθεί η Ρωσία και ήρθε ο Πούτιν και έβαλε -σε πολλά εισαγωγικά- τάξη.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η κουλτούρα της Ρωσίας είναι μία κουλτούρα μοναρχίας ελέω Θεού. Επομένως ο μονάρχης ελέω Θεού δεν έχει άλλο τρόπο παρά να επιβάλει.

Όχι θέλει να γίνει, είναι ένας Τσάρος, απλά με δεδομένα σοβιετικά. Ο τρόπος με τον οποίο ζει στο παρελθόν είναι κάνοντας λίφτινγκ στο πρόσωπό του. Όταν έχεις την ανάγκη να νεάζεις έχεις και την ανάγκη να δέρνεις, εάν δεν μπορείς να μιλήσεις και να πείσεις. Δεν ήταν ποτέ διαφορετική η Ρωσία. Εμείς το ξεχνάμε καμιά φορά.

Ο Στέλιος Ράμφος περιηγήθηκε στην Ιστορία για την κατανόηση του ουκρανικού και μας φώτισε αναλύοντας το… τσιτωμένο από λίφτινγκ πρόσωπο του Βλαδίμηρου.

«Ο τρόπος με τον οποίο ζει ο Πούτιν στο παρελθόν, είναι κάνοντας λίφτινγκ στο πρόσωπό του. Όταν έχεις την ανάγκη να νεάζεις έχεις και την ανάγκη να δέρνεις». Στέλιος Ράμφος
Βαρδής και Θόδωρος θύματα ενδοοικογενειακής βίας;
Τί ζούμε φίλοι μου;

«Ο τρόπος με τον οποίο ζει ο Πούτιν στο παρελθόν, είναι κάνοντας λίφτινγκ στο πρόσωπό του. Όταν έχεις την ανάγκη να νεάζεις έχεις και την ανάγκη να δέρνεις».
Στέλιος Ράμφος

(υπό αυτή την έννοια, όλα τα ινστιτούτα αισθητικής θα έπρεπε να είχαν μεταμορφωθεί σε παλαίστρες…)

καλά που το είπε ο Ράμφος, γιατί έχω μιά θεία που κάνει συνέχεια lifting. Καλό θα είναι να την αποφεύγω. Σήμερα, θέλει να μου ανεβάσει παστίτσιο.
Να το πάρω ή όχι;; τι λέτε ;;🤔🤔

Σάλος με όσα ειπε ο Στέλιος Ράμφος για τον πρόεδρο Πούτιν στον αέρα της Ερτ (olympia.gr)

ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ο ραμφος λοιπον ο φιλοσοφος της υποταγης και της δουλικοτητος

Ανώνυμος είπε...

Τόσο μικρά μυαλά, να γίνονται φίρμες...