Σάββατο 25 Ιουνίου 2022

Εφιαλτικό μήνυμα εκπαιδευτικού προς γονείς για την σχολική χρονιά που έρχεται.(βίντεο)

Από συγκέντρωση στο Ηράκλειο Κρήτης

«Ο Σεπτέμβριος δεν είναι μακριά, τα σχολεία θα ξανανοίξουν. Ποιά σχολεία όμως γονέα, σε ενημέρωσε κανείς; Η ίδια ως εκπαιδευτικός ενημερώνομαι κατευθείαν μέσω μέιλ από την Πρωτοβάθμια. Η Πρωτοβάθμια ενημερώνεται από το Υπουργείο. Θέλεις να μάθεις σε τί σχολείο θα πας το παιδί σου;

Το καινούριο λοιπόν σχολείο θα περιλαμβάνει:
-Υποχρεωτικό εμβολιασμό / υποχρεωτικό τεστ.
-Σεξουαλική διαπαιδαγώγηση από τα νήπια.
-Αποδοχή των ομοφυλόφιλων και εκπαίδευση πάνω σε αυτό.
-Προετοιμασία για επιχειρηματικότητα, λατρεία χρήματος από την Β Δημοτικού.
-Ρομποτική με τσιπάκια.
-Πληροφορική και επέκταση εξ’ απποστάσεως.
-Αγγλικά απ’ τα νήπια.
-Υποχρεωτική διετής προσχολική αγωγή.
-Πλήρης αλλαγή της φιλοσοφίας του σχολείου με απώτερο σκοπό την πλήρη αλλαγή του ήθους και της ψυχοσύνθεσης των παιδιών. Αντί τα σχολεία να αποτελούν πηγή ανάπτυξης και ήθους, ελληνοχριστιανικών αξιών, ψυχικής ηρεμίας και γαλήνης, θα μεταμορφωθούν σε κολαστήρια παιδικών ψυχών.
Μερικοί λένε. Και τί θα γίνει; Άμα λείψει το παιδί μου από το σχολείο θα φέρουν την αστυνομία στο σπίτι και δεν θα αφήσουν να αποφασίσουμε εμείς για αυτό.

Η ίδια ως εκπαιδευτικός (η κυρία δηλαδή) απαντά: Τα παιδιά των γύφτων έχουν το δικαίωμα να λείπουν από το σχολείο τρεις βδομάδες το μήνα και να έρχονται όποτε το θυμούνται μόνο και μόνο για να παίρνουν το επίδομα. Αν όλοι οι γονείς κρατήσουν τα παιδιά στο σπίτι απλώς δεν θα εφαρμοστεί το καινούριο εκπαιδευτικό σύστημα. Ενημερώνω από τώρα γιατί το καλοκαίρι περνάει γρήγορα και αν δεν γίνει καμία ολική καταστροφή ή δεν ξέρω και ‘γω τί άλλο είμαστε να μας κλαιν οι ρέγκες.

Γονείς. Δεχτήκαμε τη μάσκα στα παιδιά μας. Τα σελφ τεστ. Την απόσταση. Τα αντισηπτικά. Την θερμομέτρηση. Μας δίνεται τώρα μία ευκαιρία να αρνηθούμε τα πάντα.

Ξεκολλήστε τον εγκέφαλό σας από το ‘πρέπει να στείλω το παιδί μου σχολείο για να μάθει γράμματα’, γιατί δεν ευσταθεί. Δεκαέξι χρόνια είμαι στην εκπαίδευση. Έχω γυρίσει όλη την Ελλάδα. Έχω γνωρίσει εκατοντάδες δασκάλους και καθηγητές. Σας το δηλώνω με πάση ειλικρίνεια: Δεν υπάρχουν παιδαγωγοί εδώ και πολλά χρόνια που να γνωρίζουν τον ρόλο τους. Το 95% είναι άθεοι. Το 99% θα έκαναν τα πάντα για να μην χάσουν τα χίλια ευρώ. Οι σωστοί δάσκαλοι έχουν πεθάνει εδώ και πολλά χρόνια.

Στην αρχαία Ελλάδα ο γονιός επέλεγε ποιος παιδαγωγός θα διδάξει τα παιδιά του. Αυτό σας λέω μόνο.


Γίνατε συνεργοί σε πολλά εγκλήματα εις βάρος των παιδιών σας.

Γονέας δεν είναι αυτός που προσπαθεί να μην λείψει τίποτα από τα παιδιά του. Γονέας είναι αυτός που μαζί με την τροφή του σώματος τρέφει και την ψυχή του παιδιού με πνευματικά εφόδια. Αν δεν είστε ικανοί για αυτό μην κάνετε παιδιά. Αγοράστε σκυλιά.

Φτάνει πια. Εκπέμπω sos· τα παιδιά σας κινδυνεύουν.»

ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ

"Έχουμε ευθύνη που οφείλουμε όλοι μας να αναλάβουμε απέναντι στους νέους ανθρώπους", ανέφερε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος με αφορμή την παγκόσμια ημέρα κατά των ναρκωτικών

Ἡ σημερινή ἡμέρα λοιπόν εἶναι εὐκαιρία προβληματισμοῦ καί εὐθύνης. Συγκεκριμένα, τῆς εὐθύνης πού ὄφείλουμε ὅλοι μας νά ἀναλάβουμε ἀπέναντι στούς νέους ἀνθρώπους. Νά τολμήσουμε τήν αὐτοκριτική μας, νά θωρακίσουμε τά παιδιά μας μέ ἀρχές καί ἀξίες, νά μήν ἐπιτρέψουμε συμπεριφορές ἀδιαφορίας, νά ἀναζητήσουμε καί πάλι τήν χαμένη οἰκογενειακή θαλπωρή, νά μιλήσουμε στά παιδιά καί τούς νέους –πρῶτα μέ τό παράδειγμά μας κι ἔπειτα μέ τόν λόγο μας– γιά τήν ἀληθινή εὐτυχία τῆς ζωῆς, γιά τό ὑπερούσιο νόημα τοῦ βίου, γιά τήν ἀξία τοῦ ἀγώνα, τῆς διαρκοῦς προσπάθειας, γιά τήν ἐλευθερία, τήν ἀγάπη, τήν κατανόηση, τήν δικαιοσύνη.

Πώς ὅλα αὐτά μποροῦν νά ὑπάρξουν στήν οἰκογένεια καί στήν κοινωνία μας, πώς τίποτε δέν χάθηκε ὁριστικά, φθάνει νά συνοδοιπορήσουμε μέ τόν Ἀρχηγό τῆς ζωῆς, τόν Ἰησοῦ, ὄχι στόν δρόμο τῶν ψεύτικων παραδείσων, ἀλλά στήν προοπτική τῆς βιώσεως τοῦ ἀληθινοῦ, στόν δρόμο τῆς ἀγάπης καί τῆς συμπόνιας, πού μᾶς δίδαξε ὁ Κύριός μας.

Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος, Ιερώνυμος

EΚΘΕΣΗ ΙΔΕΩΝ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ ΣΥΜΠΑΝ. ΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ, ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: