Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

Και τώρα, μπορείτε να πα΄ να ΔΕΗ….θείτε !!!

πηγή : Liston

Άρχισαν πάλι οι θλιβεροί μπατίρηδες της πολιτικής, να απειλούν, να κλαίνε, να εκλιπαρούν να βρίζουν, με σκοπό να αποσπάσουν ένα χαμόγελο από τα αφεντικά τους, που θα σημαίνει μερικές εβδομάδες ακόμα στην εξουσία. Διαβάζουμε στον τύπο : «Δεν αποκλείει νέα εισπρακτικά μέτρα μέσα στο 2011 ο Μόσιαλος». Το χειρότερο όμως είναι ότι έχουν αρχίσει να έχουν παρακρούσεις.

Ο παρ΄ ολίγον αρχηγός του ΠΑΣΟΚ και για κακή του τύχη, αντιπρόεδρος και υπουργός οικονομικών, γνωστός και ως Μπένι, δήλωσε ότι η Νέα Δημοκρατία υπονομεύει τον τιτάνιο αγώνα του, να σώσει την Ελλάδα με την βοήθεια της ΔΕΗ. Βρέ Μπένι, πήγαινε να σε δεί κάποιος ειδικός γιατρός. Το κόμμα σας, μια ζωή πέρασε στους υπονόμους με υπονομεύσεις. Θα μου πεις, περασμένα ξεχασμένα. Έλα όμως που σε όλους σας έμεινε το κουσούρι και τώρα αυτοϋπονομεύεστε. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το σπλάχνο σας, ο όνομα και πράμα Φωτόπουλος, της φωτοδότρας ΔΕΗ.
Σας βαρέθηκα, αηδίασα.
Κάθε φορά που πλησιάζει η δοσο-ληψία, κάποιος, σας υπονομεύει. Και κάθε φορά ο ιός της Μαργαρίτας, βγαίνει να κάνει κάποιο «διάγγελμα», μπας και τον λυπηθούμε. Να δείς που και αυτή την φορά θα κάνει το ίδιο.
Βρε Μπένι, ότι και να πείτε αυτή την φορά, δεν σας πιστεύω. Και αν είναι να πτωχεύσουμε, ας πτωχεύσουμε. Τί χειρότερο μπορεί να μας συμβεί; Έτσι κι΄ αλλιώς οι μισθοί και συντάξεις μειώθηκαν περίπου στο μισό. Ότι απόμεινε θέλετε να το εισπράξετε με την βοήθεια της ΔΕΗ. Αποκλείεται να βρεθούμε σε χειρότερη θέση.
Οπότε το μόνο που μπορώ να κάνω για να σας βοηθήσω, είναι να σας συμβουλεύσω να ακολουθήσετε την προτροπή των φιλάθλων, που φωνάζουν στα γήπεδα : «και τώρα, μπορείτε να πα΄ να ΔΕΗ….θείτε». Το ’πιασες το υπονοούμενο, Μπένι;;
Τςςς

Δεν υπάρχουν σχόλια: