Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

Ο αξιόπουστας επιτίθεται στην κυβέρνηση (βίντεο)!!

Πηγή : www.olympia.gr



Σχόλιο: Αυτό εννοούσε ο Ράμφος όταν έλεγε στη Στάη ότι ο πρωθυπουργός παρότι δέν κέρδισε την συναίνεση της αντιπολιτεύσεως, μπορεί όμως να κερδίσει την συναίνεση του λαού.
Ο Ράμφος είναι ο προωθημένος στρατηγός όλων των σκοτεινών δυνάμεων εναντίον των Ελλήνων. Πιστεύει ότι είναι ανίκητος. Και δυστυχώς για τους Έλληνες κανείς μέχρι τώρα δέν τον έχει πάρει χαμπάρι. Η στρατηγική του στηρίζεται στο ότι ανακάλυψε τον ανθρωπολογικό τύπο των Ελλήνων, στο βιβλίο του, Το Μυστικό του Ιησού, και έκτοτε πιστεύει ότι μπορεί να τον παίξει στα δάχτυλα, τον τύπο.  Τελικώς, όπως πάντα, παίζει στα δάχτυλα το γνωστό. Διότι μπορεί οι Έλληνες να είναι μαλάκες αλλά αυτό όμως δέν γίνεται αιτία να χάσουν την ανδρική τους φύση. Κάποια στιγμή θα γυρίσει ο τροχός....ας μήν το ξεχάσει ποτέ αυτό.

Αμέθυστος

1 σχόλιο:

ΑΡΧΑΙΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ είπε...

Παρεκτός των εθνοπροδοτών έχουμε και τους εθνοκαπήλους 'στην Ελλάδα.Α υ τ ό να μη σας διαφεύγη ο υ δ έ π ο τ ε.Η υποκρισία υπερπερισσεύει,όπως και η κακία.Με τους κάθε κοπής τιμητές επόμενο είναι να έχης εξόχως κοντόφθαλμο λαό.Ελαχίστη,μηδεμινή σοβαρότητα και υπερπλεονάζουσα,αδιέξοδη φλυαρία(ζωής και λόγου).

Ο εκφυλισμός των Ελλήνων τούς έχει οδηγήση 'στην εξάλειψη των απαιτήσεων έναντι των πολιτικών,με τους τελευταίους να οργιάζουν 'στην απάτη και να αποδεικνύονται πρότυπα δείγματα αμοραλισμού (της εξουσίας).Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΕΠΙ ΠΙΝΑΚΙΟΥ ΦΑΚΗΣ ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΝΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΗΔΗ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ 'ΣΤΟΥΣ ΚΟΛΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ.