Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012

Ο βιασμός της νεαρής Ινδής έβγαλε έναν λαό στους δρόμους. Η καμμένη Ελληνίδα της Ξάνθης δεν συγκίνησε τον μουρόχαυλο Έλληνα.


Φοβερό αυτό που συμβαίνει μ΄αυτόν εδώ τον μουρόχαυλο λαό.
Ο βιασμός της νεαρής Ινδής από τους συμπατριώτες της μέσα στο λεωφορείο ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων.
Οι Ινδοί βγήκαν στους δρόμους, ξεσηκώθηκαν, άναψαν κεριά, κραύγασαν την οργή τους κατά των βιαστών.
Στην Ξάνθη τώρα, ένα καθίκι όχι μόνο βίασε μια Ελληνίδα αλλά την έκαψε κιόλας.
Αυτό το καθίκι είναι η βιτρίνα ενός τμήματος της ελληνικής δικαιοσύνης.
Κυκλοφορούσε ελεύθερος παρότι είχε κάνει στο παρελθόν απόπειρα βιασμού.
Διατηρούσε μάλιστα και μανάβικο ενώ στο κουδούνι του σπιτιού του αντί όνομα έγραφε “μανάβης”.
Λοιπόν για το κτήνος της Ξάνθης δεν άνοιξε ρουθούνι, πέρα από τα ρεπορτάζ των ΜΜΕ.
Με ποια Ινδία λοιπόν μπορούμε να συγκριθούμε;
Λαός και κράτος του κερατά είμαστε. Τριτοκοσμικές μαιμούδες-με το συμπάθιο από τις μαιμούδες…

1 σχόλιο:

Θωμάς είπε...

Εγκληματικότητα
Κοινός παρονομαστής των δύο άγριων ληστειών και βιασμών που έγιναν το βράδυ της Παρασκευής σε Αλισσό και Σελλά φαίνεται να είναι ένα δίδυμο αλλοδαπών.
Σύμφωνα με πληροφορίες όλα δείχνουν ότι πρόκειται για τους ίδιους ληστές που βίασαν την 50χρονη στα Σελλά και νωρίτερα έδρασαν στον Αλισσό.
Επίσης, η αστυνομία εκτιμά ότι είχαν "χτυπήσει" σε Τσουκαλαίικα και Κουρλαμπά. Οι περιγραφές των θυμάτων έχουν οδηγήσει τις έρευνες της ΕΛ.ΑΣ σε καλό δρόμο. Το δίδυμο φαίνεται να αποτελούν ένας κοντός και εύσωμος και ένας ψηλός και ξανθός.
Η δράση του "κοντού" και του "ψηλού" την Παρασκευή ξεκίνησε από τον Αλισσό μέσα στο σπίτι βρισκόταν μια 22χρονη με ένα φίλο της. Την ώρα που οι δράστες βρίσκονταν μέσα στο σπίτι γύρισαν και τα άλλα μέλη της οικογένειας. Οι εισβολείς τους έπιασαν και τους έδεσαν όλους.
Στη συνέχεια πήραν την κοπέλα στον άλλο όροφο και τη βίασαν. Aφαίρεσαν χρήματα και κοσμήματα, ενώ εκτιμάται ότι έφυγαν από τον Αλισσό μέσω της Περιμετρικής και κατευθύνθηκαν, ξημερώματα πια του Σαββάτου, στα Σελλά. Εκεί σύμφωνα με το patrastimes.gr, βρισκόταν ένα 50χρονο ζευγάρι, μέσα στο αυτοκίνητό του, το οποίο και ανάγκασαν να βγει από αυτό, με την απειλή όπλων.
Στη συνέχεια έδεσαν τον άνδρα, τον έβαλαν στο πορτμπαγκαζ επιβιβάστηκαν μαζί με τη γυναίκα και την οδήγησαν σε ερημική τοποθεσία στα Αργυρά, Βίασαν τη γυναίκα και ξεγύμνωσαν και ξυλοκόπησαν τον άνδρα. Έδεσαν τα θύματα τους, αρπάζοντάς τους ότι είχαν. Η γυναίκα κατάφερε να λυθεί μετά από ώρα και ειδοποιήθηκε η αστυνομία.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο κακοποιοί εμπλέκονται σε πάνω από 15 περιπτώσεις ληστειών και βιασμών, σε Αχαϊα, Κορινθία και Φθιώτιδα, ενώ δεν αποκλείεται να είναι οι δράστες της δολοφονίας του βενζινοπώλη στη Δομοκό χθες το βράδυ.
Από Newsit.gr