Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012

Η Τροχαία στο κυνήγι των οφειλετών του Δημοσίου


Μπλόκα στους δρόμους για όσους δεν πληρώνουν. Η Τροχαία αναζητά όσους έχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές

Στο κυνήγι των οφειλετών του Δημοσίου επιστρατεύτηκε η Ελληνική Αστυνομία, η οποία με μπλόκα στους δρόμους αναζητά πλέον όσους έχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές.
Έπειτα από απόφαση των υπουργείων Δημόσιας Τάξης και Οικονομικών, περιπολικά και μοτοσικλέτες της Άμεσης Δράσης και της Ασφάλειας, εφοδιασμένα με ηλεκτρονικούς υπολογιστές που έχουν πρόσβαση στο Taxis, στήνουν μπλόκα σε οδηγούς και διενεργούν ελέγχους όχι σχετικούς με το δίπλωμα αλλά τσεκάροντας τα χρέη τους.
Κάθε οδηγός που ελέγχεται, οφείλει, όπως αναφέρει το Πρώτο Θέμα, να επιδείξει την αστυνομική του ταυτότητα.
Ο αριθμός της μπαίνει στο τερματικό και στην οθόνη εμφανίζεται μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα αν έχει ή όχι ανεξόφλητα χρέη.
Όποιος λοιπόν ελεγχθεί ότι έχει βεβαιωμένη παράβαση μεταφέρεται στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα, ενώ μετά ακολουθείται κανονικά η αυτόφωρη διαδικασία, οδηγείται δηλαδή στον εισαγγελέα και αυτός στη συνέχεια αποφασίζει τι θα γίνει.
Μάλιστα αν η σύλληψη γίνει Σαββατοκύριακο ή αργία, τότε ο φοροφυγάς θα παραμείνει στα κρατητήρια ως την επόμενη εργάσιμη.
Οι πληροφορίες λένε ότι τα πρώτα αποτελέσματα είναι ενθαρρυντικά και μέχρι στιγμής ένας μεγάλος αριθμός οδηγών που ήταν ασυνεπείς από οικονομικές τους υποχρεώσεις έχουν εντοπιστεί, έχουν συλληφθεί κι έχουν οδηγηθεί στα δικαστήρια.

ΣΧΟΛΙΟ : Η δικτατορία φανερώνεται ελεύθερα στούς δρόμους. ΕΠΕΚΤΕΙΝΕΤΑΙ. Σέ λίγο οι έλεγχοι αυτοί θά επεκταθούν στά πεζοδρόμια καί κατόπιν στά σπίτια.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΒΙΩΣΗ.

Αμέθυστος

Δεν υπάρχουν σχόλια: