Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

Ανακοίνωση υπέρ των Αλβανών που πυροβολούσαν με καλάσνικοφ την Ελληνική σημαία και απειλούσαν να σφάξουν τους Έλληνες έβγαλαν οι αναρχοαριστεροί!!! Έχουν το ίδιο μεγάλο εβραϊκό αφεντικό, όλοι οι ανθέλληνες...ντόπιοι και ξένοι)

Τι βρίσκει κανείς άμα ψάχνει... Η ανακοίνωση είναι του γνωστού ανθελληνικού πρακτορίστικου μαγαζιού "δίκτυο Σπάρτακος" και την είδα στην εγκληματική ιστοσελίδα του Σόρος intymedia. Αξίζει να της ρίξετε μια ματιά, ειδικά εκεί που χαρακτηρίζει ως "αλληλοσπαραγμό" κάποια σύγκρουση μεταξύ Ελλήνων και λαθρομεταναστών, εκεί που ζητάει από την ΕΣΥΕΑ να παρέμβει κατά του defencenet και εκεί που μιλάει για τον "κίνδυνο" της Εθνικής ενότητας!!! (Α! Μην ξεχάσω και την προβολή ως αξιόπιστους του μαγαζιού του εισαγγελάτου, newsit, με τους συριζαίους συντάκτες...)
Απίστευτα ψέματα, μαύρη προπαγάνδα και κατασκευή ειδήσεων ωθούν σε αλληλοσπαραγμό 
Αυτή τη φορά ήταν η σειρά των Αλβανών μεταναστών να μπουν στο στόχαστρο της αχαλίνωτης παραπληροφόρησης και της διασποράς ψευδών ειδήσεων του defencenet.gr-ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ των οποίων πλέον η αξιοπιστία αμφισβητείται. Για πολλοστή φορά οι επίσημες αρχές βρέθηκαν αναγκασμένες να διαψεύσουν είδηση που δημοσιεύτηκε στο εν λόγω μέσο.
Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Σε ανάρτηση με τίτλο «Ποιοι "εκτέλεσαν" με ΑΚ-47 και έκαψαν την ελληνική σημαία; Έρευνες για UCC (vid/upd)» (23-08-2012 15:43:04) διαβάζουμε: «Ανανέωση 16:40 Επιβεβαιώνονται οι αρχικές πληροφορίες του defencenet.gr για το μέρος που γυρίστηκε το βίντεο το οποίο τελικά είναι ο Χελμός. Πρόκειται για τοποθεσία σε αρκετή απόσταση από τα Καλάβρυτα. Το δεύτερο σημαντικό στοιχείο που έχει προκύψει είναι πως η ΕΛ.ΑΣ έχει ταυτοποιήσει τουλάχιστον ένα από τους δράστες και βρίσκεται στα ίχνη των υπολοίπων ενώ αυτή την ώρα διεξάγεται μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.
Αρχικό κείμενο: Διαστάσεις φαίνεται να λαμβάνει η υπόθεση της ομάδας των Αλβανών που προχώρησαν σε πολυβολισμό και εν συνεχεία κάψιμο της ελληνικής σημαίας, καθώς οι υπηρεσίες ασφαλείας έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να βρουν τους συγκεκριμένους και κυρίως για να εντοπίσουν αυτούς που βρίσκονται από πίσω τους. Πάντως το βίντεο κατέβηκε από το youtube.com (το defencenet.gr επειδή ήξερε ότι δεν επρόκειτο να μείνει επί πολύ επάνω από την στιγμή που το αποκάλυψε, φρόντισε να το κατεβάσει στον δικό του server). Οι πληροφορίες των αρχών ασφαλείας μιλάνε για τον Χελμό ως σημείο της "εκτέλεσης" της ελληνικής σημαίας και αφήνουν να εννοηθεί ότι βρίσκονται στα ίχνη της ομάδας των ένοπλων Αλβανών κουκουλοφόρων. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες το βίντεο έφερε την υπογραφή μίας ομάδας μοτοσικλετιστών από την Αλβανία ονόματι «Motorristat Fierak Albanian Stunt» (http://www.facebook.com/pages/-Motorristat-Fierak-Albanian-Stunt-/302755649780139). Εάν τελικά αληθεύει ο ισχυρισμός των ατόμων που γύρισαν το βίντεο ότι το περιστατικό συνέβη στην Ελλάδα τότε θα πρόκειται για μείζον ζήτημα εθνικής ασφάλειας καθότι η μικρή έστω αυτή ομάδα ατόμων κατέχει πολεμικά τυφέκια ΑΚ-47 (διακρίνονται κάποια της κινεζικής έκδοσης που διαθέτει σε αφθονία ο αλβανικός Στρατός), διακατέχεται από μίσος κατά της Ελλάδας και παρουσιάζει με τον πλέον επιδεικτικό τρόπο την εθνικιστική της ταυτότητα με την κατοχή μίας αλβανικής σημαίας σε κοντάρι η οποία έχει καρφωθεί σε ελληνικό έδαφος. Δηλαδή το προφίλ που χαρακτηρίζει τον UCC ("Απελευθερωτικό Στρατό Τσαμουριάς"). Μετά από αυτά διερωτάται ο απλός Έλληνας πολίτης, ποιοι είναι οι στόχοι των ανθρώπων αυτών και εάν υπάρχουν διασυνδέσεις αυτών των ατόμων με τον UCC και την εθνικιστική οργάνωση Κοκκινόμαυρη Συμμαχία τον πλέον χαρακτηριστικό εκφραστεί του αλβανικού αναθεωρητικού εθνικισμού στην γειτονική χώρα. Οι πρόσφατες πυρκαγιές που κατέκαψαν την Πελοπόννησο μήπως τελικά δεν ήταν τόσο αθώες και αποτελούσαν έργο αυτών των συγκεκριμένων ατόμων τα οποία με κάθε τρόπο επέδειξαν στο βίντεο το μίσος τους για την Ελλάδα».
ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΤΟ DEFENCENET.GR; Το συγκεκριμένο μέσο επομένως επαναφέρει στο προσκήνιο το σενάριο «για τα χιλιάδες Καλάσνικοφ που βρίσκονται στα χέρια των Αλβανών εθνικιστών-μαφιόζων που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα» και έχουν σχέση με τον UCC ("Απελευθερωτικό Στρατό Τσαμουριάς"). Μάλιστα, επιχειρεί να τους χρεώσει και την ευθύνη για τις τελευταίες πυρκαγιές στην Πελοπόννησο. Βλέπεις η κατηγορία των πυρκαγιών από ξένες μυστικές υπηρεσίες είναι πολύ βολικό καθώς συγκαλύπτει τις ευθύνες της κυβέρνησης, καμουφλάρει τις δραματικές συνέπειες εξαιτίας των περικοπών που προκαλούν τα Μνημόνια στα μέσα Πυρόσβεσης-Δασοπροστασίας, αλλά πρωτίστως των πραγματικών εμπρηστών. Βοά ο τόπος για το ζήτημα των ανεμογεννητριών και αυτοί μιλούν για τον UCK!!!
Η κατασκευή ειδήσεων και το ψεύδος ξεπερνά τη πιο διεστραμμένη φαντασία. Σε νεότερο κείμενο με τίτλο "Συνελήφθη ο αρχηγός των Αλβανών οπλοφόρων-Στις έρευνες και η ΕΥΠ" (23-08-2012 18:54:41) αναφέρει: «Εντοπίστηκε και συνελήφθη ο αρχηγός της ομάδας των Αλβανών οπλοφόρων οι οποίοι πολυβόλησαν και έκαψαν την Ελληνική Σημαία στις πλαγιές του Χελμού. Ο συλληφθείς παρακρατικός πιάστηκε μετά από ταυτοποίηση της φωνής του και από πληροφορίες που έφτασαν στο τμήμα Ασφαλείας Καλαβρύτων. Αμέσως μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο στο defencenet.gr κινητοποιήθηκαν χιλιάδες πολίτες σε όλη την Ελλάδα ιδιαίτερα στις περιοχές όπου υπάρχει ισχυρό αλβανικό στοιχείο. Τελικά ο εντοπισμός έγινε στα Καλάβρυτα όπου οι αστυνομικοί έλαβαν σχετική πληροφόρηση και εντόπισαν το σπίτι που διέμενε. Αυτή την ώρα ο αρχηγός της ομάδας κρατείται στο αστυνομικό τμήμα Καλαβρύτων όπου και ανακρίνεται. Παράλληλα οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των υπολοίπων Αλβανών «οικονομικών μεταναστών» της ομάδας. Στις έρευνες θα συμμετάσχει και εδικό κλιμάκιο της ΕΥΠ για να διαπιστωθεί εάν οι Αλβανοί έδρασαν από μόνοι τους ή σε συνεργασία με άλλες ομάδες. Να σημειωθεί ότι στην ομάδα πιθανόν να συμμετείχε και γυναίκα και είναι αυτή που πραγματοποιεί την βιντεοσκόπηση. Όλες οι φωτογραφίες του «οικονομικού μετανάστη» όπως και όλοι οι υπόλοιποι της ομάδας προέρχονται από την περιοχή των Καλαβρύτων στο Χελμό..»
ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΨΕΜΑΤΑ! Σε σχετική ανάρτηση του Newsit.gr, που υπογράφει η Ισμήνη Λέντζου "Προβοκάτσια το video με τους Αλβανούς που καίνε ελληνική σημαία στα Καλάβρυτα» πληροφορούμαστε ότι «Εκτός Ελλάδας γυρίστηκε το video που δείχνει Αλβανούς να πυροβολούν και να καίνε με τρόπο προσβλητικό και προβοκατόρικο την ελληνική σημαία στο Χελμό. "Στο Κόσσοβο πιθανότατα γυρίστηκε το video" λέει στο Newsit ανώτερος αξιωματούχος της Ιnterpol. Στην Αλβανία τα ηλεκτρονικά ίχνη της ανάρτησης λέει η ΕΛΑΣ". Σύμφωνα με το Δήμαρχο Καλαβρύτων Γιώργο Λαζουρά «Κάποιοι Αλβανοί που ζουν σε κοινότητα των Καλαβρύτων και συγκεκριμένα στην Κλειτορία και στη γύρω περιοχή, πήραν αυτό το video που ήταν αναρτημένο στο εξωτερικό και το ανάρτησαν στο youtube (το οποίο κατέβασε το video ως ανάρμοστο). Αυτή η συμπεριφορά τους είναι αποκρουστέα και δεν έχει καμία σχέση με τα Καλάβρυτα". Επίσης, η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας της οποίας πρώτο μέλημα ήταν να κατέβει το video από το youtube, ξεκαθάρισε ότι τα ηλεκτρονικά ίχνη της ανάρτησης εντοπίστηκαν στην Αλβανία. Για το θέμα δεν υπάρχει καμία σύλληψη και συνεχίζεται η έρευνα σε συνεργασία με την Ιnterpol!
ΠΟΥ ΑΠΟΣΚΟΠΕΙ ΑΥΤΗ «Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ»; Θυμίζουμε ότι το ακραίο αυτό μιλιταριστικό σάιτ έχει πρόσφατα προβάλλει αποκρουστική φωτογραφία παρουσιάζοντας υποτίθεται την ιστορία χριστιανής που βιάστηκε, βασανίστηκα και τελικά της κάρφωσαν σταυρό στο πρόσωπο μουσουλμάνοι Αιγύπτιοι. Αποδείχτηκε ότι η Φώτο προέρχονταν από ταινία αηδιαστικού θρίλερ. Το καλοκαίρι, τουλάχιστον σε δύο περιπτώσεις το σάιτ δημοσίευσε αποκλειστικές ειδήσεις για θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο που διέψευσαν στρατιωτικές και λιμενικές αρχές.
Οι στόχοι της κυρίαρχης πολιτικής που πλασάρουν με ακραίο τρόπο μιλιταριστικά μέσα και η ακροδεξιά είναι πολλαπλοί. Πρέπει να καλλιεργηθεί η αίσθηση των «εθνικών κινδύνων» για να επιβληθεί «εθνική ενότητα» και να απαιτηθεί η απόκτηση νέων οπλικών συστημάτων. Όσο όμως κλείνει η στρόφιγγα των πολεμικών εξοπλισμών λόγω της οικονομικής κρίσης, προβάλλεται «η έξαρση της εγκληματικότητας» και καλλιεργείται η ξενοφοβία ώστε αφενός να επιτευχθεί ο απαραίτητος αποπροσανατολισμός του κόσμου της εργασίας από την ταξική κυβερνητική πολιτική και τα Μνημόνια Ε.Ε.-ΔΝΤ που προκαλούν τα κοινωνικά αδιέξοδα. Αφετέρου, ενισχύεται η ανάγκη για την ζήτηση υπηρεσιών ασφάλειας είτε από τις ιδιωτικές εταιρείες Security είτε από τις φασιστικές πολιτοφυλακές της Χρυσής Αυγής, που θα επεκτείνει τη φασιστική της δράση και θα διεκδικήσει μερίδιο των κερδών.
Εύλογα επομένως τα ερωτήματα που προκύπτουν: Ποια η σχέση της ΕΥΠ και των μιλιταριστικών προπαγανδιστικών μέσων; Ποια η σχέση τους με την κυβέρνηση, τους κατασταλτικούς μηχανισμούς, τους επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στο χώρο Άμυνας-Ασφάλειας; Ποια η σχέση τους με την Χρυσή Αυγή; Τελικά, αν τα εν λόγω μέσα διασπείρουν συστηματικά ψεύδη που θέτουν σε κίνδυνο τις ειρηνικές σχέσεις της χώρας μας με τα γειτονικά κράτη και επιχειρούν να διχάσουν, ωθήσουν σε ακραίες ενέργειες και στον αλληλοσπαραγμό την κοινωνία μας, γιατί η δικαιοσύνη δε παρεμβαίνει;
Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το γεγονός ότι τα κείμενα που δημοσιεύει το defencenet.gr, στην συντριπτική τους πλειοψηφία είναι ανυπόγραφα και η ΕΣΥΕΑ αδυνατεί να παρέμβει αφού οι υπεύθυνοι έκδοσης της ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ δεν είναι μέλη της.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Σε νεότερη ανάρτηση του το defencenet.gr με τίτλο «Συνεχίζονται οι έρευνες για τους Αλβανούς οπλοφόρους» αυτοδιαψεύδεται, δε ζητά συγγνώμη από τους αναγνώστες για τη «λαθεμένη πληροφόρηση», η είδηση της σύλληψης του Αλβανού αρχηγού της συμμορίας ανασκευάζεται σε «Στην Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας εξακολουθεί να κρατείται ένα άτομο η προσαγωγή του οποίου έγινε εχθές, όπου όπως αποδείχθηκε δεν είχε έγκυρα έγγραφα παραμονής στη χώρα», εμμένει στο σενάριο του Χελμού («Τοπικοί παράγοντες που γνωρίζουν την περιοχή εκφράζουν την πεποίθησή τους ότι το βίντεο όντως έχει γυριστεί στην περιοχή του Χελμού και όχι στο εξωτερικό») και συνεχίζει να σπέρνει καχυποψία και να καλλιεργεί το φόβο για την ύπαρξη του κρυμμένου βαρύ οπλισμού των Αλβανών μεταναστών.
Τα πράγματα αγριεύουν και συστηματικά ωθούν σε πραγματική Αιματοχυσία. Ευθυγραμμισμένοι πλήρως με το μακέλεμα των εργασιακών δικαιωμάτων και των λαϊκών ελευθεριών που πρεσβεύει ο σύγχρονος Κοινοβουλευτικός Ολοκληρωτισμός, αποκαλύπτοντας το Φασισμό ως χρήσιμη και βολική για το αστικό σύστημα, επιλογή!
ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437 diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: