Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

Γιατί η κυβέρνηση επιδιώκει έλεγχο των όπλων στην Ελλάδα;

ΠΗΓΗ: Ας Μιλήσουμε Επιτέλους

Όλα φαίνεται πως ξεκίνησαν με αφορμή το τραγικό περιστατικό στο σχολείο των ΗΠΑ, όπου αθώα παιδιά έχασαν τη ζωή τους από έναν μανιακό 20χρονο. Δυστυχώς, όμως, αυτό το περιστατικό δεν είναι μοναδικό, αφού κατά το παρελθόν έχουν υπάρξει πλήθος παρόμοιων περιπτώσεων με επίσης τραγικές καταστάσεις. Βέβαια, στις ΗΠΑ το θέμα της οπλοκατοχής απασχόλησε πολλές φορές τις κυβερνήσεις, όμως κανείς δεν τολμούσε να το αγγίξει, αφού το δικαίωμα της αυτοπροστασίας των αμερικανών πολιτών προστατεύεται με απόλυτη σαφήνεια από το Σύνταγμα των ΗΠΑ. Όμως, ο Μπάρακ Ομπάμα φαίνεται πως μετά τη νίκη του στις εκλογές –και με την ευκαιρία της ομαδικής δολοφονίας των ανήλικων παιδιών- βρήκε πεδίο λαμπρό για να ασκήσει τις κατάλληλες (επικοινωνιακές) πιέσεις, ώστε να καταργήσει την οπλοκατοχή (εάν είχε παρουσιάσει τέτοιες «τάσεις» προ των εκλογών, είναι απολύτως βέβαιο πως δεν θα τον ψήφιζαν ούτε οι… σωματοφύλακές του) και να αντιμετωπίσει τις πανίσχυρες βιομηχανίες κατασκευής όπλων, μέσω "ηθικών" διλημμάτων.

Όλως περιέργως, όμως, αυτά που συνέβησαν στις ΗΠΑ φαίνεται πως «επηρέασαν» και την Ελλάδα, αφού έχει ξεκινήσει «προπαγάνδα» ενημέρωσης κατά της κατοχής και χρήσης των όπλων. Στην Ελλάδα, το υπάρχον καθεστώς (και με συμβουλευτικές ανακοινώσεις της Αστυνομίας) επιβάλει στο θύμα μίας επίθεσης να μην αντιστέκεται και να αφήνεται στις διαθέσεις του επιτιθέμενου…! Οποιαδήποτε αντίσταση προκειμένου να αυτοπροστατευθεί το θύμα από την εναντίον του επίθεση, τιμωρείται από το νόμο. Μάλιστα, το μη δικαίωμα στην αυτοπροστασία επεκτείνεται και σε περιπτώσεις βιασμών, δολοφονιών ή άλλων εγκληματικών ενεργειών, τις οποίες οι πολίτες εξαναγκάζονται από το νόμο να αποδέχονται σιωπηλά και χωρίς καμία αντίδραση. Είναι προφανές πως είτε ο νομοθέτης είχε πρόβλημα εγκεφαλικής λειτουργίας, είτε νομοθέτησε με σκοπό την δημιουργία άβουλων πολιτών που θα κινούνται μεταξύ της βίας που τους ασκεί ο οποιοσδήποτε εγκληματίας και της βίας που τους ασκεί το κράτος με την απειλή τιμωρίας σε περίπτωση που τολμήσει κάποιος να προστατεύσει τον ίδιο, την οικογένεια ή την περιουσία του. Μεταξύ «Σκύλας» και «Χάρυβδης», λοιπόν, οι Έλληνες πολίτες υποχρεούνται να μην αμύνονται σε οποιονδήποτε τους επιτεθεί. Η δε οπλοφορία επιτρέπεται μόνο σε εκλεκτά μέλη της κοινωνίας που δηλώνουν πιθανοί στόχοι εγκληματικής εις βάρος τους ενέργειας και με σύντομες και όχι ιδιαίτερα διαφανείς διαδικασίες γίνονται κάτοχοι όπλων, των οποίων τη χρήση (και τους κανόνες που την συνοδεύουν) δεν γνωρίζουν. Όλοι οι άλλοι πολίτες είναι έρμαια του οποιουδήποτε εγκληματία που έχει στα χέρια του κάποιο -συνήθως στρατιωτικού τύπου- όπλο, το οποίο χρησιμοποιεί χωρίς δεύτερη σκέψη προκειμένου να ολοκληρώσει τον σκοπό της ό,ποιας εγκληματικής του ενέργειας.

Αυτά τα όπλα, σύμφωνα με όσα έχουν γραφτεί ήδη στον Τύπο, είναι περίπου 70.000 μόνο μέσα στην Αθήνα και βρίσκονται στα χέρια εγκληματιών (συνήθως αλλοδαπών ή λαθρο-εισελθόντων στην χώρα) οι οποίοι και τα χρησιμοποιούν συχνότατα στις εγκληματικές τους δράσεις, ενώ δεν έχουν διστάσει να τα χρησιμοποιήσουν και κατά αστυνομικών (με αποτέλεσμα να υπάρχουν νεκροί στις τάξεις της Αστυνομίας).

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα κινήσεις του υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, διαφαίνεται μία πολιτική βούληση για να αντιμετωπισθεί το συγκεκριμένο φαινόμενο οπλοκατοχής και οπλοχρησίας εκ μέρους των συμμοριών ή άλλων μεμονωμένων εγκληματιών, χωρίς όμως να υπάρχει νομική ρύθμιση που θα δίνει δικαίωμα αυτοπροστασίας στους πολίτες. Ίσως ο κ. Δένδιας να μην μπορεί να αντιληφθεί πως όταν αυξάνει την πίεση προς τους εγκληματίες, τότε αυτοί θα είναι κατά πολύ περισσότερο βίαιοι προς τα θύματά τους, στα οποία εκ του νόμου επιβάλλεται να είναι ανυπεράσπιστα και να μην αντιδρούν καθ’ οιοδήποτε τρόπο απέναντι στους εγκληματίες…!

Άραγε, με το ίδιο σκεπτικό έχει αρχίσει να ζητείται από τους κατόχους κυνηγετικών όπλων να δηλώσουν τον οπλισμό που έχουν, καταβάλλοντας μάλιστα επιπλέον και 120 €; Και γιατί να δηλωθούν τα όπλα αυτά όταν είναι ήδη δηλωμένα;
Και γιατί να πληρώσουν επιπλέον οι κάτοχοί τους τη στιγμή που έχουν ήδη πληρώσει;
Μήπως ο σκοπός είναι ο σιωπηλός έλεγχος των όπλων που κατέχουν οι πολίτες;
Μήπως η κυβέρνηση φοβάται περισσότερο αυτά τα όπλα και όχι τα στρατιωτικού τύπου που έχουν οι αλλοδαποί εγκληματίες;


Πριν μερικές εβδομάδες ο κ. Δένδιας είχε δηλώσει πως η Ελληνική Αστυνομία θα εξοπλιστεί από το Ισραήλ με ειδικά οχήματα περιπολίας σε αστικούς χώρους, τα οποία θα είναι οπλισμένα. Ο συγκεκριμένος σχεδιασμός, σύμφωνα με τον κ. Δένδια έγινε προκειμένου να αντιμετωπιστεί το έγκλημα εντός των μεγάλων αστικών κέντρων. Σύμφωνα, όμως, με πληροφορίες τα συγκεκριμένα οχήματα δεν θα επανδρώνονται από Έλληνες Αστυνομικούς, αλλά από επαγγελματίες μισθοφόρους της Academy (αμερικανική εταιρεία ενοικίασης μισθοφόρων και εκτέλεσης οποιουδήποτε τύπου πολεμικών – στρατιωτικών επιχειρήσεων, η οποία έχει σαν μεγαλύτερο πελάτη την κυβέρνηση των ΗΠΑ).
Σε πρόσφατο ντοκιμαντέρ ιδιωτικού τηλεοπτικού σταθμού, σχετικά με τους Έλληνες που εργάζονται ως μισθοφόροι σε εταιρείες ασφάλειας, του οποίου την ευθύνη και παρουσίαση είχε ο δημοσιογράφος Σρόιτερ, εμφανίσθηκε μισθοφόρος της Academy (πρώην Blackwater) να δηλώνει πως «πολύ σύντομα η εταιρεία μου θα αναλάβει δράση στην Ελλάδα»
Δεν θέλουμε να ρωτήσουμε τον δημοσιογράφο γιατί δεν ζήτησε περαιτέρω εξηγήσεις για την συγκεκριμένη δήλωση, ούτε θα αναρωτηθούμε για το αν «κόπηκε» στο μοντάζ κάτι σχετικό.
Αναρωτιόμαστε και υποβάλουμε την ερώτησή μας στον κ. Δένδια:
Έχετε υπογράψει εσείς ή οι προκάτοχοί σας, κάποιο συμβόλαιο για έλευση μισθοφόρων ή της Eurogendfor στην Ελλάδα, όπου και θα αναλάβουν δράση προκειμένου να μην υπάρξει πολιτική αστάθεια μέσω μίας κοινωνικής έκρηξης;
Η ερώτησή μας είναι απολύτως σαφής και –ευτυχώς ή δυστυχώς- είτε μας απαντήσει ο κ. Δένδιας, είτε όχι, οι αναμενόμενες ραγδαίες εξελίξεις εντός της Ελλάδας θα οδηγήσουν στο εδώλιο του κατηγορουμένου, όχι μόνο εκείνους που απαγορεύουν την αυτοάμυνα στους Έλληνες πολίτες, αλλά και εκείνους που έχουν (πιθανότατα) συμφωνήσει για την είσοδο ξένων στρατιωτών εντός της Ελλάδας, προκειμένου να στηρίξουν μία κυβέρνηση η οποία δεν έχει (εδώ και καιρό) την λαϊκή στήριξη για να κυβερνά την χώρα.

Η επιχειρούμενη τακτική αφοπλισμού των πολιτών (η αναφορά του αφοπλισμού γίνεται μόνο για τα κυνηγετικά όπλα), είναι ένα δείγμα των προθέσεων των λαθρο-κυβερνώντων και αποδεικνύει επιπλέον την γελοιότητα των προσώπων που κυβερνούν την χώρα, αφού δεν μπορούν να κατανοήσουν πως όταν βρεθούν αντιμέτωποι με τον λαό, τότε ο λαός δεν θα χρειάζεται κανένα όπλο για να τους ισοπεδώσει. Εξάλλου, οι γνώστες (όσοι έχουν υπηρετήσει στις ειδικές δυνάμεις) γνωρίζουν πάρα πολύ καλά πως και στα απλά σούπερ υπάρχουν όλα τα υλικά για να κατασκευαστούν «οπλικά συστήματα» υψηλής απόδοσης σε μάχες πόλεων…

Αυτό που σήμερα σιωπηλά επιχειρεί η κυβέρνηση Σαμαρά, αποδεικνύει όχι μόνο τον πανικό του ίδιου του πρωθυπουργού, αλλά και την γνώση όλων των κυβερνώντων για το τι δημιουργούν απέναντί τους. Οι νόμοι, οι αποφάσεις και τα οποιαδήποτε συμβόλαια με ξένες εταιρείες ασφάλειας απλά επιβαρύνουν την ήδη βεβαρημένη θέση τους…

Κωνσταντίνος
ΥΓ: Σαν συμπλήρωμα των προηγουμένων, κατατίθεται μέρος των λεγομένων ενός εκπαιδευτή μισθοφόρων για την φύλαξη πλοίων που πλέουν ανοιχτά της Σομαλίας:

«Δεν είναι πολύ δύσκολη η αντιμετώπιση ομάδων που φέρουν οπλισμό, επειδή δεν έχουν στρατιωτική εκπαίδευση και ως εκ τούτου δεν χειρίζονται επαρκώς τον οπλισμό τους».
Εμείς, θυμίζουμε στον κ. Δένδια και στον κ. Σαμαρά, πως ένας πολύ μεγάλος αριθμός Ελλήνων έχει εκπαιδευτεί στις Ειδικές Δυνάμεις. Ας το θυμούνται αυτό την ημέρα που θα δώσουν το «πράσινο φως» για την έλευση στην Ελλάδα ξένων μισθοφόρων ή άλλων στρατιωτικών τμημάτων.
Αντί τέτοιων σχεδιασμών (που θα βλάψουν τα μέγιστα τους εμπνευστές τους), καλό θα ήταν να ασχοληθούν με την ουσιαστική αντιμετώπιση των συμμοριών λαθρομεταναστών που έχουν μετατρέψει την πρωτεύουσα της Ελλάδας σε… Καμπούλ.
Τέλος, επειδή η "πληροφορία" κυκλοφορεί και απαιτείται να απαντηθεί αρμοδίως από τον κ. Δένδια ή τον κ. Σαμαρά (θα φέρουν φυσικά και τη νομική ευθύνη για τυχόν ψευδή τους δήλωση):
Αληθεύει πως σε κεντρικότατο ξενοδοχείο της Αθήνας έχει εγκατασταθεί και λειτουργεί ομάδα συντονισμού (κέντρο επιχειρήσεων), η οποία αποτελείται από αλλοδαπούς, ειδικά εκπαιδευμένους μισθοφόρους, οι οποίοι οργανώνουν "σχέδια δράσης" ειδικών ομάδων (Academy ή Eurogendfor) για την περίπτωση που θα υπάρξει κοινωνική έκρηξη;  

Δεν υπάρχουν σχόλια: