Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

Ενυπόγραφη φασιστική αντίληψη των τουρκοπρακτόρων

ΠΗΓΗ: Ας Μιλήσουμε Επιτέλους

Ένα άθλιο κείμενο υπογεγραμμένο από τη …διευθύντρια της Π.ΕΚ.Ε.Μ. ήτοι Πολιτιστική Εκπαιδευτική Εταιρεία Μειονότητας) Χαϊρουλάχ Περβίν, εστάλη στον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης και Υπουργό Εξωτερικών Ευάγγ. Βενιζέλο. 
Το κείμενο το οποίο με μεγάλη ευκολία αναδημοσίευσαν ελληνόφωνες εφημερίδες της Θράκης, θα έπρεπε να επιστραφεί ως ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ, διότι αποπνέει τη μπόχα του τουρκικού σωβινισμού, την οποία πολλοί χριστιανοί της Θράκης, είτε λόγω μιθριδατισμού είτε λόγω τύφλωσης, είναι πρόθυμοι να εισπνεύσουν.
Μάλιστα, προβάλλεται με την επισήμανση ότι πρόκειται για Μη Κυβερνητική Οργάνωση της Τουρκικής Μειονότητας. Προφανώς εννοούν Μη Ελληνική Κυβερνητική Οργάνωση, διότι δεν γνωρίζουμε ποια είναι η πραγματική της σχέση με την Τουρκική Κυβέρνηση και κατά πόσο είναι Μη Κυβερνητική σε σχέση με την Τουρκία.
Επιπλέον, με προκλητικό τρόπο χαρακτηρίζει την Ελληνική Θράκη, ως Δυτική Θράκη και μάλιστα καλεί σε φιλοξενία τον Έλληνα Υπουργό Εξωτερικών στη Δυτική Θράκη, ως να επρόκειτο για μια περιοχή άλλη από την Ελληνική Θράκη. Άλλωστε, ποτέ, σε κανένα κείμενο του τουρκικού εθνικισμού, η Ελληνική Θράκη δεν προσδιορίζεται ως τέτοια, παρά μόνο ως… Δυτική!

Δεν υπάρχουν σχόλια: