Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

ΑΝΕΛ: Αυτός που πέταξε την ΕΥΠ στα σκουπίδια τη νυχτα των Ιμίων, εχει το θράσος να μιλα για “παρακολουθήσεις”!!!

ΠΗΓΗ: Olympia

20131030-200821.jpgΧθες ένας πολιτικός του περιθωρίου, ο Θεόδωρος Πάγκαλος τέλεσε μία επαίσχυντη πράξη δολιοφθοράς των εθνικών συμφερόντων.
Εξομοιώνοντας τον θύτη με το θύμα, ο υπουργός των Ιμίων, του Οτσαλάν και της Δερύνειας, όπλισε για άλλη μία φορά τα χέρια αυτών που επιβουλεύονται την πατρίδα.
Το παροπλισμένο μνημείο μειοδοσίας βέβαια, θα ήταν ο τελευταίος που θα γνώριζε την όποια δράση εθνικών υπηρεσιών, αφού τη νύχτα των Ιμίων, το πολιτικό του αφεντικό, ο Σημίτης, αφού επί ώρες αρνήθηκε να τον δεχθεί, παρέπεμψε τον διοικητή της ΕΥΠ, ναύαρχο Λεωνίδα Βασιλακόπουλο, στον υπόδικο σήμερα Μαντέλη! Τον άνθρωπο που είχε παραλάβει γερμανικές χορηγίες από τη Siemens! Τα ολέθρια αποτελέσματα σήμερα τα ζει ολόκληρο το έθνος.
Το ακαταλόγιστο δεν αποτελεί πλέον δικαιολογία. Το κράτος οφείλει άμεσα να εντοπίσει ποιοι χρησιμοποιούν τον παροπλισμένο νεκροθάφτη των ελληνικών συμφερόντων, για να εκθέσουν την πατρίδα. Εάν δεν το πράξουν, θα οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη ως συνένοχοι. 
Εάν θεωρούν ότι θα ξεφύγουν, ας ρωτήσουν τους προηγούμενους συκοφάντες των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. Τον Παπακωνσταντίνου, τον Μαντέλη, τον Τσοχατζόπουλο και τον Παπαντωνίου που ακόμα προσπαθούν να φυγαδεύσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: