Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

Η λέξη “χώρα” που αντικατέστησε την έννοια Πατρίδα, έγινε η χωματερή των Ελλήνων και της ιστορίας τους

Η Ελλάδα πεθαίνει. Την πεθαίνουν. Ύπουλα αλλά φανερά πλέον, γρήγορα όμως και βασανιστικά. Ο Ελληνισμός δέχεται την χειρότερη επίθεση υποδουλώσεώς του μέσω ενός ανελέητου οικονομικού πολέμου που έχουν εκτοξεύσει εναντίον του. Δεν θα επιχειρήσω με δυσνόητες και βαρύγδουπες αναλύσεις να υπερασπιστώ των γραφομένων μου. Όχι. Είμαι ένας απλός θεατής των βασανιστικών γεγονότων και έτσι τα παραθέτω, με απλή λογική και με πόνο καρδιάς, όλα αυτά που οδηγούν με ασφάλεια στην ταπείνωση της Πατρίδας μου.
Ναι. Η Ελλάδα πεθαίνει. Ο Ελληνισμός χάνεται. Δεν μπορεί να είναι τυχαία όλα αυτά. Το σχέδιο είναι σατανικό και εκτελέστηκε από τους πρωταγωνιστές και τους κομπάρσους του με απόλυτη ακρίβεια και επαγγελματική ψυχρότητα.
Το νυστέρι που ξέσχισε τα σωθικά της πεμπτουσίας του Ελληνισμού καθοδηγήθηκε από έμπειρα χέρια. Ήξερε να το κάνει. Η ιστορία, η γλώσσα, η Θρησκεία, η παιδεία, τα ήθη, αυτά που κρατούσαν δεμένο τον Έλληνα με την Πατρίδα του, ήταν οι αντικειμενικοί σκοποί του όλου εγχειρήματος. Ύστερα χειραγωγήθηκε ο λαός, ημιμαθής από τραγική νοθευμένη παιδεία πολιτικώς καθοδηγούμενη, αποχαυνωμένος από την φτιασιδωμένη ευμάρεια...της καλοζωίας, καθοδηγούμενος αριστοτεχνικά από προδότες πολιτικούς και ινστρούχτορες, διχασμένος μονίμως για ευκολοδιοίκηση, εξουθενωμένος και ταπεινωμένος δέχεται σήμερα αδιαμαρτύρητα τον στραγγαλισμό της αναπνευστικής του οδού, αναξιοπρεπής πλέον και εν πτωματική ακινησία υποκύπτει στα τετελεσμένα.
Η εισβολή των λαθρομεταναστών, βάση σχεδίου, αλλοιώνει ταχύτατα την Εθνική και πληθυσμιακή δομή. Οι χαμηλοί πλέον μισθοί στα όρια της πείνας, η ανυπαρξία κοινωνικού κράτους, η αισχρή και ανέντιμη φορολογία επί της οικογένειας, αποθαρρύνουν και απαγορεύουν στους Έλληνες την δημιουργία οικογενείας και την γέννηση τέκνων. Είναι ότι σατανικότερο έχουν εφαρμόσει οι επικράτορές μας συνεπικουρούμενοι από τους Εθνοπροδότες – λακέδες πολιτικούς χαρτογιακάδες.
Ο Ελληνικός λαός πλέον έχει μόνο υποχρεώσεις και κανένα δικαίωμα. Ούτε το δικαίωμα στη ζωή. Τον στραγγαλίζουν και ο ίδιος γίνεται αυτόχειρας. Η ντροπή δεν έχει καμία θέση στους δεχόμενους τις εξοντωτικές διαταγές της τρόϊκας απάτριδες πολιτικούς, οι οποίοι από το λεξιλόγιό τους έχουν διαγράψει την λέξη Πατρίδα. Αποφεύγουν την λέξη Πατρίδα, οι εξωτραφέντες, γιατί δεν τους λέει τίποτε, δεν την πονάνε και την έχουν αντικαταστήσει με την λέξη χώρα!
Η χώρα τους λοιπόν, που την εξουσιάζουν, την κατάντησαν χωματερή των Ελλήνων τους οποίους θάβουν εκεί, μαζί με την ιστορία τους. Τέλος….

otwnagrafwn
 

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

"να υπερασπιστώ των γραφομένων μου"
είναι ΛΑΘΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΆ.
Να υπερασπιστώ τα γραφόμενά μου είναι τα σωστά ελληνικά.
Ας ανοίγουν και κανένα βιβλίο, δεν είναι ντροπή. Το γράφουν.

Ανώνυμος είπε...

"Ύστερα χειραγωγήθηκε ο λαός, ημιμαθής"

Μπαμ κάνει!

Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι έτσι ακριβώς, βρε παιδιά...
Η Ελλάδα, ως ιδεολογικό σχήμα πατρίδας, ανύπαρκτη είναι τόσα χρόνια, το αργότερο και σοβαρότερο πλήγμα ήταν η κατασκευή του ίδιου του ελληνικού κράτους. Μέσα στους αιώνες, κυρίως από την φραγκοκρατία και εξής, μας μετέδωσαν οι διαδοχικοί κατακτητές τα δαιμόνιά τους και τα γούστα τους, τον αστισμό, την επαρχιώτικη αρχοντιά, την επιθυμία για τις υπερβολές μαζί με την υπεροψία, το ιδιωτεύειν αλλά και τη μετοχή σε ανίερα κοινά, το κυνήγι του πλούτου, την υποκρισία και την απληστία, τα "δυτικά" πάθη θα λέγαμε, που συνοψίζονται γύρω από την κατάκτηση και την εξουσία...
Μιμηθήκαμε και μιμούμαστε με τη δικαιολογία να επιβιώσουμε, αντιγράψαμε τα πάθη και την έπαρσή τους, σκοτώνοντας κάθε στιγμή μέσα μας τον άγιο, το φιλόσοφο, τον ασκητή, τον αγνό κάτοικο του τόπου. Μιας και ζηλέψαμε την αρρώστια τους, γίναμε εμείς πιο άρρωστοι...
Η ιστορία μας, όπως είναι γνωστή, είναι η ιστορία κυρίως υλιστικών φυσιογνωμιών, των καταξιωμένων, που ανάμεσά τους όμως κυλά άφθονο το αίμα αθώων, ηρώων, πλήθους αφανών και αγνώστων μαρτύρων, αγωνιστών, αγίων.
Πατρίδα είναι οι αφανείς κι όλοι οι προδομένοι. Οι χαρισματικοί εκείνοι, που δεν έσκυψαν το κεφάλι στο ψέμμα για να ικανοποιήσουν πάθη.
Αυτοί μόνο δεν πουλήθηκαν σε ειδωλολάτρες, δούκες, δόγηδες, σουλτάνους, καδήδες, πάπες και βασιλείς, σε ηγέτες δεξιούς και αριστερούς, σε ιδεολογίες και σε σχήματα διανοητικά.
Το αίμα αυτών είναι η μόνη πατρίδα μας και εκεί έχουμε να δώσουμε λόγο. Αυτοί, οι φίλοι του σαρκωθέντος Θεού, μας κρίνουν κάθε στιγμή, γιατί είναι το λίπασμα που μας χάρισε τη ζωή και μπορεί να συνθέτει, μέσα κι από τη δική μας βούληση και πίστη, όσες έχουμε περάσει στιγμές ελευθερίας και αληθινής ανάστασης, χαρές και λύπες ευλογημένες...
από τα μικρά καθημερινά θαύματα μέχρι τις μεγάλες υπερβάσεις που έχουν γίνει σε τούτο τον τόπο...

ΑΡΧΑΙΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ είπε...

Άλλο ελληνικό κράτος άλλο ελληνικότητα/ελληνικό πνεύμα.Διάφορο η ελληνική γλώσσα του ελληνικού πνεύματος(και οι πράκτορες ελληνικά 'μιλούν και 'στα ελληνικά εκφράζονται..).Άλλο ελληνική εθνική συνείδηση/ταυτότητα και άλλο ελληνική εθνική γλώσσα.Άλλο ελληνική παιδεία και άλλο μόρφωση(γιανναρικό κατάστρωμα..).Άλλο ψυχή και άλλο ψυχοειδές.Αγνοούμε τα πάντα!