Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

Ισλαμοποίηση της Ελλάδος

ΠΗΓΗ: Ας Μιλήσουμε Επιτέλους


Γράφει ο Αντώνης Ι. Γρυπαίος
Διεθνολόγος

Κρούομεν το κώδωνα του κινδύνου για την Ισλαμοποίηση της Ελλάδος.
Οι φωτογραφίες και τα video που κυκλοφόρησαν στα διάφορα ΜΜΕ, κάνουν τους Έλληνες να τρομάζουν για τα γεγονότα που θα βιώσει ο Έλληνας στο μέλλον . Οι πολιτικοί, και η Δικαιοσύνη, δεν ενδιαφέρονται για τη ζωή που θα ζήσουν τα παιδιά τους και τα εγγονάκια τους στο λίαν προσεχές μέλλον. Η Ευρώπη μαζί με την Ελλάδα θα ζήσουν τον εφιάλτη του Ισλάμ σε λίγα χρόνια εάν δεν ληφθούν γρήγορα αποφάσεις. Βλέπε τα γεγονότα λαθρομετανάστευσης στην Ιταλία, περιοχή Σικελίας, νήσου Λαμπεδούσας.

Δυστυχώς δεν υπάρχει νομοθεσία που να ορίζει ποσόστωση λαθρομεταναστών-μεταναστών σε αναλογία με τους γηγενείς.
Η Ν.Τ.Π. βασιζόμενη στη μη ύπαρξη σχετικής νομοθεσίας, επέβαλλαν τη συνθήκη Δουβλίνο 2 για τους δικούς τους στόχους και σκοπούς.
Ισχύει ο εκάστοτε κατά τόπους και κράτη, μεταναστευτικός νόμος.
Οι εφιάλτες πολιτικοί έχουν κάνει νόμους «με το τσουβάλι» λέει ο λαός, ένα νόμο για ποσόστωση των παράνομων μεταναστών δεν ξέρουν να κάνουν, για να προστατέψουν τον Ελληνισμό!!!

Με τη διεθνή συνθήκη Δουβλίνο 2 η Παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία έκανε τα κράτη Βαβέλ. Μας έκαναν σαν «τα μούτρα τους», λέει ο λαός.
Ήδη η Αθήνα Ισλαμοκρατείται σε περιοχές που κάποτε ήταν κόσμημα για τη πρωτεύουσα, όπως περιοχές Αγίου Παντελεήμονα, Κυψέλη, Πατήσια, αλλά και αρχαιολογικές περιοχές της πρωτεύουσας, όπως Βοτανικός, Μοναστηράκι, περιοχή Δημαρχείου Αθηνών, κ.λ.π.

Ήδη οι ανόητοι και ανθέλληνες πολιτικοί σκοπεύουν να χτίσουν Μουσουλμανικό Ισλαμικό Τέμενος στο Βοτανικό, για να ολοκληρωθεί η καταστροφή της πρωτεύουσας του Ελληνισμού, και να γίνει η Αθήνα Καράτσι, Ισλαμαμπάντ, και Τζέντα της Σαουδικής Αραβίας, ενώ στη Σαουδική Αραβία, και άλλες Ισλαμικές χώρες απαγορεύεται το χτίσιμο χριστιανικών εκκλησιών. Ο διεθνής νόμος περί αμοιβαιότητας, λειτουργεί μονομερώς εις βάρος των Ελλήνων.
Αυτές είναι οι εντολές των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων!
Από το τέμενος αυτό θα ξεκινούν κάθε Παρασκευή τα στίφη των Ισλαμιστών, και θα κάνουν την Αθήνα και την Ελλάδα, κόλαση.

Αφού οι πολιτικοί εκτελούν εντολές της Ν.Τ.Π. τουλάχιστον η δικαιοσύνη και οι δικαστικοί που προέρχονται από τον Ελληνικό Λαό, οφείλουν να αντιδράσουν, αφού έχουν μεγάλη ευθύνη για την ύπαρξη του Ελληνισμού. Να βασίσουν τις αποφάσεις τους, στην ύπαρξη της πατρίδας, και του Ελληνισμού.
Ήλθαν εδώ παράνομα!!!

Ως γνωστόν οι Μουσουλμάνοι πολλαπλασιάζονται αλματωδώς, ενώ στους Έλληνες παρατηρείται υπογεννητικότητα, εν όψει αυτού του γεγονότος, σύντομα οι Μουσουλμάνοι Ισλαμιστές, θα γίνουν πλειοψηφία στο τόπο μας, και θα εκλέγουν αυτοί τη Κυβέρνηση του τόπου που δεν θα λέγεται πλέον Ελλάς, αλλά Yunanistan, ή κάτι άλλο.
Οι Ευρωπαίοι ιδόντες τον κίνδυνο, διά της συνθήκης Δουβλίνο 2 μετέβαλλαν την Ελλάδα σε χώρα-αποθήκη λαθρομεταναστών.
Πρέπει άμεσα να αποχωρήσουμε από τη συνθήκη Δουβλίνο 2 , και πρέπει η άμεση απέλαση όλων των λαθρομεταναστών να γίνει σύντομα, διότι οι πολιτικοί μας είναι υποταγμένοι στις εντολές της Ν.Τ.Π.

Οι φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στα ΜΜΕ μετά τις πρόσφατες αντιρατσιστικές συγκεντρώσεις των λαθρομεταναστών στην Αθήνα, στα προπύλαια του Πανεπιστημίου Αθηνών, και στην Ομόνοια, είναι εφιαλτικές, και δείχνουν ξεκάθαρα το βάθος του προβλήματος.
Λαθρομετανάστες που παραβίασαν τα σύνορα της χώρας και ήρθαν παράνομα σε αυτήν, με θράσος υψώνουν πανό και αποκαλούν τον Έλληνα πολίτη που πληρώνει φόρους για την επιβίωσή τους, φασίστα, και ρατσιστή, επειδή αγαπάει τη πατρίδα του.

Το μήνυμα που πρέπει να δοθεί σε όλους αυτούς τους προδότες πολιτικούς που πουλάνε προοδευτισμό, κατεντολή των ξένων της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, είναι ότι η Ελλάς δεν θα γίνει Πακιστάν, Μπαγκλαντές, και Ουζουμπούρου.
Έλληνες Δικαστές, η Ισλαμοποίηση της Ελλάδας σε λίγα χρόνια θα είναι γεγονός, εάν δεν πάρετε δικαστικά μέτρα γρήγορα.

Υπάρχουν προσφυγές Ελληνικών πατριωτικών οργανώσεων γι αυτό το θέμα, βοηθήστε και εσείς στο όνομα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων του Ελληνισμού. Υπέστημεν παράνομη εισβολή και κατοχή ξένων στη χώρα μας. Με αυτή τη νομολογία μπορείτε να προστατέψετε τον Ελληνισμό, και να απορρίψετε τη κατασκευή Τεμένους στην Αθήνα!!!
Η εισβολή του Ισλάμ στην Ευρώπη άρχισε, μέσω Ιταλίας και Ελλάδος.

Η Παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία μας διαιρεί, και μας υπονομεύει εθνικά. Αυτά ας τα δούνε οι απανταχού πολιτικοί-προοδευτικοί λάτρεις της πολυ-πολιτισμικότητας και του πολυφυλετισμού που μας λένε ότι πρέπει να δεχθούμε την εισβολή των λαθρομεταναστών στην Ευρώπη , και στη πατρίδα μας, γιατί είναι θύματα του καπιταλισμού, και είναι σωστό από ανθρωπιστικής άποψης. Στη πραγματικότητα παίζοντάς το ανθρωπιστές, σκάβουμε το λάκκο μας, διότι έτσι θα χάσουμε τη γλώσσα μας, την ιστορία μας, το πολιτισμό μας, τη θρησκεία μας.
Θα κάνουνε το Παρθενώνα και τα άλλα αρχαιολογικά μνημεία μας Ισλαμικά τεμένη και τζαμιά.
Τέτοιο πολιτισμό θέλετε για τα εγγονάκια σας;
Θα εξαφανίσουν-σαν πλειοψηφία-, το ΟΜΑΙΜΟΝ, ΟΜΟΓΛΩΣΣΟΝ, ΟΜΟΘΡΗΣΚΟΝ, ΟΜΟΤΡΟΠΟΝ, του Ελληνισμού.
Ο Θεός κατά τη δημιουργία έπλασε τους ανθρώπους επί της Γης, και τους διαίρεσε σε, «Λαοί, φυλαί, χρώμα, γλώσσαι, τα Θεία μεγαλεία», ψάλλει η Αγία ημών εκκλησία την ημέρα της εορτής της Πεντηκοστής. Δεν μπορούμε εμείς να πάμε κόντρα στη δημιουργία του Θεού, επειδή το θέλουν οι Σατανάδες της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π. και παγκόσμιας Δικτατορίας. Ο Πύργος της Βαβέλ έγινε πραγματικότητα!!!
Σήμερα οι εφιάλτες πολιτικοί ετοιμάζονται να δώσουν πολιτικά δικαιώματα και ψήφο στους Ισλαμιστές λαθρομετανάστες!!!

Η Ισλαμοποίηση και εισβολή της Ελλάδος είναι εσχάτη προδοσία. Άραγε οι δικαστικοί θα ακολουθήσουν τους πολιτικούς, και θα νομιμοποιήσουν την εσχάτη προδοσία; ή θα την καταδικάσουν;
Η Ισλαμοποίηση της χώρας γίνεται για να αρπάξουν τα αρπακτικά της οικουμένης τον ορυκτό και ενεργειακό πλούτο της Ελλάδος, τεμαχίζοντας τη χώρα μας, και διαμελίζοντας αυτήν σε κομμάτια.
Ήδη Θράκη και Μακεδονία, ευρίσκονται σε άμεσο κίνδυνο.
Εμείς θα επιτρέψουμε αυτό το έγκλημα κατά της πατρίδας μας;

Το ζήτημα της λαθρομετανάστευσης ειδικά όσον αφορά τη χώρα μας, από τα αφρικανικά και ασιατικά στίφη Ισλαμιστών λαθρομεταναστών, έχει καταστεί εφιαλτικό. Η πατρίδα μας υφίσταται εισβολή, και ουδεμία αρχή την προστατεύει. Είμεθα στο έλεος των Κοσμοκρατόρων της ΝΤΠ
Η κυβέρνηση υπακούοντας στις εντολές των ξένων της παγκόσμιας υπερ-κυβέρνησης των Παντοκρατόρων, κωφεύει και υπακούει στην υποδούλωση των Ελλήνων. Εμείς ο προδομένος Λαός, θα το επιτρέψουμε;
Η πραγματικότητα θέλει εκατομμύρια Ισλαμοφασίστες, πολεκάπηλους μισθοφόρους της παγκόσμιας δικτατορίας, να έχουν στρατοπεδεύσει στη χώρα μας, για να κάνουν την Ελλάδα, σαν τη Συρία, όταν διαταχθούν. Αυτό είναι αντι-Συνταγματικό!!!
Οι Ισλαμοφασίστες λαθρομετανάστες είναι όλοι τους νέοι βαρυποινίτες στις χώρες τους, και όχι τεχνίτες, μάστορες, γιατροί, μηχανικοί, κλπ. και είναι αποθηκευμένοι σε αυτή τη γωνιά της Γης, για ώρα ανάγκης της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π..

Οι Ισλαμοφασίστες έρχονται εδώ με τη δικαιολογία του πολιτικού ασύλου, και οι αφελείς πολιτικοί μας το προσφέρουν αφειδώς, ενώ πρόκειται για εισβολή στη πατρίδα μας.
Οι Ισλαμοφασίστες λαθρομετανάστες είναι ο μισθοφορικός στρατός της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας. Ο ΣΟΡΟΣ τους χτίζει σπίτια στην Ελλάδα με χρήματα της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π.
Οι Ισλαμοφασίστες λαθρομετανάστες είναι ο στρατός σωτηρίας της Σιωνιστικής παγκοσμιοποίησης. Οι Ισλαμιστές φανατικοί λαθρομετανάστες είναι «Η Λεγεώνα των Ξένων» για τη παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία, στρατοπεδευμένοι στην Ελλάδα.

Έλληνες ξυπνήστε!!! Η αποστολή εκρηκτικού υλικού, και όπλων, (βλέπε Containers στις προβλήτες του λιμένος Πειραιώς-ΜΜΕ) , και ανθρώπινου πολεμικού δυναμικού συνεχίζεται. Το υλικό ανθρώπινο, ή όπλα, αποθηκεύεται στην Ελλάδα, με εντολές των Κοσμοκρατόρων. Τώρα με τη χώρα μας εξαθλιωμένη το έργο τους γίνεται ευκολότερο. Γι αυτό χρεοκόπησαν τη χώρα, και εξαθλίωσαν τους Έλληνες, για να μας καταλάβουν εύκολα.
Με τη ψήφο στους λαθρομετανάστες θα εκλέγουν αυτοί την εκάστοτε νέα «Ελληνική» κυβέρνηση, που δεν θα είναι πια Ελληνική!

Γι αυτό διώχνουν τη νεολαία μας στη μετανάστευση, για να εγκατασταθούν εδώ οι λαθρομετανάστες, με σκοπό το διαμελισμό της χώρας, και την αρπαγή του ενεργειακού πλούτου.

Η Γερμανία ενδιαφέρεται να μη πληρώσει το Γερμανικό κατοχικό δάνειο, και τις πολεμικές επανορθώσεις και αποζημιώσεις, γιαυτό συνηγορεί στην εγκατάσταση εδώ των Ισλαμοφασιστών λαθρομεταναστών, για να μη διεκδικήσουν ποτέ όσα μας χρωστάει.
Εν τω μεταξύ ο Έλληνας πληρώνει τοκοχρεολύσια δανείων.
Επάνω σε όλα αυτά μπορούν να στηριχθούν οι ανώτατοι δικαστικοί, και να απαγορεύσουν τη λαθρομετανάστευση και τα Τεμένη…
Η παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία έχει και αυτή τους δικούς της στόχους και σκοπούς, αφού ο Ελληνισμός με την ιστορία του και το πολιτισμό του, στέκεται εμπόδιο στα σχέδιά τους.

Απευθυνόμενος στους Έλληνες Δικαστικούς τους λέγω, οι λαθρομετανάστες που κυκλοφορούν στη χώρα μας, πληθυσμιακά ανέρχονται στον αριθμό του ημίσεως των Ελλήνων , ή και περισσότερο και πολλαπλασιάζονται, «σαν τα κουνέλια» λέει ο Λαός.
Πράγμα πολύ επικίνδυνο για την ασφάλεια και ύπαρξη της Ελλάδος.
Είναι δε όλοι τους νεαρά μάχιμα άτομα, στην υπηρεσία της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, και Νέας Τάξης Πραγμάτων.
Βλέπε «Αραβική Άνοιξη» σε Λιβύη, Συρία, Αίγυπτο, κ.λ.π.

Η πολιτική Άνοιξη του Σαμαρά, απεδείχθη Αραβική Άνοιξη για την Ελλάδα!
Οι εφιάλτες πολιτικοί επέτρεψαν την ανεμπόδιστον είσοδον στη πατρίδα μας όλων αυτών των μαχητών μισθοφόρων της παγκόσμιας πανσπερμίας.
Θέλουν να κάνουν την Ελλάδα Πύργο της Βαβέλ. Έλληνες Δικαστές, για πληροφορία σας, οι λαθρομετανάστες είναι ο στρατός σωτηρίας, και οι μισθοφόροι της Λεγεώνας των Ξένων, της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας.

Είναι ο μισθοφορικός στρατός του Σιωνιστικού ΝΑΤΟ, και είναι όλοι τους μαχητές και εκπαιδευμένοι στα πάσης φύσεως όπλα.
Είναι οι άγριες νεαρές φάτσες όπως τους βλέπουμε να κυκλοφορούν στους δρόμους όλων των Ελληνικών πόλεων, ντυμένοι με άσπρες κελεμπίες, και με μαύρες γενειάδες. Είναι οι άγριες φάτσες όπως τους βλέπουμε στα στρατόπεδα «φιλοξενίας».
Είναι οι άγριες φάτσες που κρατούν γιαταγάνια, σπαθιά, και μαχαίρια, όπως τους βλέπουμε στις φωτογραφίες των εφημερίδων, και στα VIDEO του διαδικτύου στο YOUTUBE.
Είναι οι άγριες φάτσες με τα πολυβόλα στα χέρια, όπως τους βλέπουμε στις εικόνες στη T.V. που έρχονται από τη Συρία.

Έτσι θέλετε να καταντήσει και η Ελλάδα μας;

Είναι η νέα «Λεγεώνα των Ξένων» της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π.
Βρήκαν επάγγελμα του πολεμιστή, και πολεμούν για χρήματα, για να υποδουλώσουν, σκλαβώσουν, και εξαφανίσουν τον Ελληνισμό.

Έλληνες δικαστές του ΣτΕ, λυπηθείτε τα εγγονάκια σας…

Οι Ισλαμιστές λαθρομετανάστες είναι το αντάρτικο πόλεων, προς ανατροπή και εξαφάνιση Κρατών. Βλέπε γεγονότα στη Συρία.
Σήμερα το παίζουν ζητιάνοι, και ζητούν την ελεημοσύνη μας, και αύριο θα μας σφάζουν με εντολή των «συμμάχων» του Σιωνιστικού ΝΑΤΟ!
Οι λαθρομετανάστες είναι ο μισθοφορικός στρατός του ΝΑΤΟ, των Σιωνιστικών ΗΠΑ, και της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, που αποβλέπει στην υποδούλωση όλων των Εθνών, και Κρατών του πλανήτη.
Είναι οι γνωστοί Ισλαμοφασίστες, οι άγριες φάτσες που κόβουν κεφάλια, όπως τους βλέπουμε στις τηλεοπτικές εικόνες της T.V. να πολεμούν στους δρόμους των πόλεων της ΣΥΡΙΑΣ.
Είναι αυτοί που έκοψαν τα κεφάλια των Ορθοδόξων Ελλήνων Μητροπολιτών και Επισκόπων στη Συρία!!!
Αυτοί οι Ισλαμοφασίστες που στρατοπεδεύουν στη χώρα μας, όταν έλθει η σειρά μας, θα εξοπλιστούν από τις Σιωνιστικές δυνάμεις, και θα αρχίσουν να δολοφονούν στις πόλεις της Ελλάδος, αθώους πολίτες, Στρατιωτικούς, Μητροπολίτες, και Δικαστικούς.

Έλληνες Πατριώτες ξυπνήστε, και αντιδράστε, πριν είναι αργά !!!
Θα δημιουργήσουν «εμφύλιο» πόλεμο μέσα στη χώρα μας, όπως λένε τα δυτικά ΜΜΕ, όπως κάνουν τώρα στη Συρία, και τον ονομάζουν «εμφύλιο».
Οι έξαλλοι λαθρομετανάστες να σεβαστούν τη χώρα μας, τη χώρα που τους φιλοξενεί.
Το αποτέλεσμα της φιλοξενίας αυτής, θα είναι να καταληφθεί η πατρίδα μας από τις δυνάμεις εκείνες της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, όπως συνέβη στη Λιβύη-Συρία, και να εξαλειφθεί από προσώπου Γης ο Ελληνισμός, ή μάλλον θα επιβιώνει σαν μετανάστες σε άλλες δυτικές χώρες. Θα γίνουμε Έθνος της διασποράς, όπως άλλοτε οι Εβραίοι.
Στο Ισραήλ απαγορεύονται Ισλαμιστές λαθρομετανάστες, μόνον εμάς βρήκανε κορόϊδα!!!

Σκοπός η αρπαγή της χώρας μας, για τον ενεργειακό της πλούτο, και για Γεωπολιτικούς, και Γεωστρατηγικούς σκοπούς, που η Παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία επιθυμεί.
Οι Ισλαμοφασίστες λαθρομετανάστες κατά τη διάρκεια του «εμφυλίου» μέσα στους δρόμους των Ελληνικών πόλεων, θα ονομασθούν «Ελληνικός απελευθερωτικός Στρατός», από τις Δυτικές Σιωνιστικές δυνάμεις της Σιωνιστικής Νέας Τάξης Πραγμάτων, όπως συμβαίνει τώρα στη Συρία, και θα σκοτώνουν εσάς τους Έλληνες Δικαστικούς, και τις Ελληνικές ένοπλες δυνάμεις, και παν υγιές εθνικό Ελληνικό στοιχείο, διότι εσείς είσθε το εμπόδιο στη κατάληψη της πατρίδος μας, και εμπόδιο στα σχέδια της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας.
Τούτων δοθέντων λάβετε τα μέτρα σας, διότι οι εφιάλτες και αφελείς πολιτικοί από αφέλεια, επιπολαιότητα, προδοσία, και αφοσίωση στη Σιωνιστική Ν.Τ.Π. συνηγορούν στα σχέδια της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας.

Εμείς οι Έλληνες δεν θέλουμε να πεθάνουμε στους δρόμους της Αθήνας, από σφαίρες και την μάχαιραν των Ισλαμοφασιστών κατόχων της χώρας μας, όπως πεθαίνουν σήμερα οι Σύριοι. Πάντως ο πρώτος στόχος των Ισλαμοφασιστών είσθε εσείς οι Δικαστικοί, οι Μητροπολίτες, και οι Αξιωματικοί των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων.

Λάβετε τα μέτρα σας πριν είναι αργά για όλους μας…
Η Ελλάδα, η χώρα του φωτός, του πολιτισμού, και της Ιστορίας, αλλά και ο Ελληνισμός, πρέπει να ζήσουν Εκπέμπω σήμα Εθνικού Κινδύνου, S.O.S. για τη πατρίδα και τον Ελληνισμό.
Σαν επιστέγασμα όλων αυτών σήμερα οι προδότες πολιτικοί χτίζουν μεγάλο Ισλαμικό Τέμενος σε ιστορικό χώρο, στους εισβολείς και κατόχους-κατακτητές της χώρας, με έξοδα των υποζυγίων φορολογουμένων Ελλήνων. Έλληνες Δικαστές ξυπνήστε και αντιδράστε!!!
Λυπηθείτε τα εγγονάκια σας. Τα εγγονάκια σας βρίσκονται σε άμεσο κίνδυνο!!!

Οι ηγήτορες και η Ιεραρχία της Ορθοδόξου Χριστιανικής Εκκλησίας της Ελλάδος, αδιαφορούν (Βλέπε Παύλο Σιατίστης, και άλλους), παραμένοντες μακάριοι μπροστά σε αυτό το δράμα της πατρίδας, και δεν αντιλαμβάνονται ότι η Ελλάς σήμερα Ισλαμοποιείται, αποχριστιανίζεται , και παραδίδεται «εις το σταυρωθήναι», από τη παγκόσμια Σιωνιστική δικτατορία, στο Μουσουλμανισμό και Ισλαμισμό, τους σταυρωτές του Ελληνισμού.

Τα σχέδια των ηγητόρων της Ν.Τ.Π. είναι φέρνοντας εδώ εκατομμύρια νεαρούς Μουσουλμάνους λαθρομετανάστες να καταργήσουν, να εξαφανίσουν, και να πεθάνουν την Ορθοδοξία και τον Ελληνισμό, διότι θεωρούν τον Ελληνισμό και την Ορθοδοξία εμπόδια στα κοσμοκρατορικά σχέδιά τους, εμπόδια στη Σιωνιστική Παγκοσμιοποίηση και Ν.Τ.Π.
Οι Μητροπολίτες μας «θεώνται τα γενόμενα» αδιάφοροι, δεν καταλαβαίνουν ότι θα έχουν τη τύχη των επισκόπων της Συρίας.
Πρώτη που θα πληρώσει με την ύπαρξή της είναι η Ορθοδοξία.
Γι αυτό ο Σημίτης, -κατά κόσμον Ααρών Αβούρι- όπως γράφουν και λένε τα ΜΜΕ, κατήργησε το θρήσκευμα από τις ταυτότητες των Ελλήνων.
Τώρα μας ζητάνε τον Αντι-Ρατσιστικό νόμο, ενώ άλλη είναι η απόφαση του Ο.Η.Ε. Οι Έλληνες δεν είναι ρατσιστές.
Η απόφαση προ ετών του Ο.Η.Ε. λέει, «ZIONISM IS A RACISM». Δηλαδή η Παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία είναι οι Ρατσιστές.

Με την επικράτηση του Ισλαμισμού στην Ελλάδα, η Ορθοδοξία θα σβήσει, και οι Δεσποτάδες μας «πέρα βρέχει», και αν πεις για τον προκαθήμενο της Ορθοδοξίας, αυτός είναι δικός τους, δεν αντιδρά καθόλου, έχει ποτισθεί με το αμίλητο νερό, λέει ο Λαός.

Οι Μητροπολίτες επαναπαύονται στη μακαριότητά τους, και στις ανέσεις του Μητροπολιτικού Μεγάρου, και των πολυτελών γραφείων με τους θρόνους, λες και η εξουσία τους θα είναι δια βίου, αφού θα έρθουν οι Ισλαμοφασίστες να τους την πάρουν.

Τα ίδια θα κάνουν και με τους ανώτατους Δικαστικούς.
Όλοι εμείς οι Έλληνες πολίτες, -το πόπολο- ποιούμεν έκκληση προς τους Μητροπολίτες μας, να αφυπνισθούν, να γίνουν νέοι Χριστόδουλοι και να ηγηθούν του Ελληνικού Λαού, να κατέβουν όλοι μαζί στις πλατείες των πόλεων, εάν θέλουν να σώσουν τον Ελληνισμό, το Χριστιανισμό, και την Ορθοδοξία. Μη κοιτάτε το Πάπα, και τους Καρδιναλίους της Καθολικής Εκκλησίας, αυτοί είναι δικοί τους…
Αυτό το οφείλουν στην Ιστορία, στο Χριστιανισμό, στην Ελλάδα, στην Ορθοδοξία, αλλά και στις νέες γενεές των Ελλήνων που χάνονται.

Τι θρησκεία και τι πατρίδα θα παραδώσουμε στα εγγονάκια μας;
Χτίζοντας Ισλαμικά Τεμένη, και Μουσουλμανικά Τζαμιά;
Απευθυνόμενος στην Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδος τους λέω:
Αδράξτε την ευκαιρία να εξελιχθείτε σε λαϊκούς ηγέτες, όπως ο Παπαφλέσσας, ο Αθανάσιος Διάκος, ο Χριστόδουλος, και άλλοι κληρικοί.
Τώρα που ο Λαός μας ξύπνησε και ζητάει ηγέτες, οι ηγέτες λείπουν.
Ο Λαός μας ξύπνησε, και χωρίς καμία οργανωτική δομή, ασύνδετοι μεταξύ μας, κατακερματισμένοι σε κομματίδια και οργανώσεις, περιπλανώμεθα σαν βάρκα στο τρικυμισμένο ωκεανό, με κίνδυνο να χαρακτηρισθούμε από τους εχθρούς, εγκληματικές οργανώσεις, αφού ο αντι-ρατσιστικός νόμος των Σιωνιστών, κρέμεται επί της κεφαλής μας. Γιαυτό οι Σιωνιστές ζητούν επιμόνως τον αντι-Ρατσιστικό νόμο, για να προλάβουν να σκλαβώσουν τον Έλληνα!!!

Σεβασμιώτατοι, και Ανώτατοι λειτουργοί της Δικαιοσύνης, τεθείτε επικεφαλής του λαού, για να νομιμοποιηθεί η κίνηση σωτηρίας της χώρας. Αδράξτε την ευκαιρία, όσοι ικανοί, να οδηγήσετε το Λαό στα πεπρωμένα του, μην ακούτε τους ραγιάδες των Παντοκρατόρων.
Αδράξτε την ευκαιρία για τη σωτηρία της πατρίδας, γιατί κοντά στην Ελλάδα , θα σωθεί και η Ορθοδοξία.
Αδράξτε την ευκαιρία δεδομένου ότι τους σημερινούς πολιτικούς ηγέτες ο Λαός μας τους έχει απορρίψει συλλήβδην, και ευρίσκεται σε αναζήτηση ηγεσίας. Ο Ναός της δημοκρατίας, το Κοινοβούλιο, απεδείχθη ανίκανο να κυβερνήσει τη χώρα, χρειάζεται ανανέωση δια του βαπτίσματος στη λαϊκή κολυμβήθρα, τις κάλπες.

Σεβασμιώτατοι επαναστατήστε, σαν το Παπαφλέσσα!!!!
Ανώτατοι Δικαστικοί επαναστατήστε σαν τον Πολυζωϊδη και Τσερτσέτη.
Οι πολιτικοί εξαπάτησαν το λαό, άλλα υποσχέθηκαν, και άλλα κάνουν.
Ακούστε τα μηνύματα που στέλνουν οι αγανακτισμένοι πολίτες.

Φαίνεται όμως ότι οι ηγέτες της Εκκλησίας μας, έχουν κλείσει τα αυτιά τους, και αυτό είναι ότι χειρότερο για την Ελλάδα και την Ορθοδοξία.
Λαός, Μητροπολίτες, Δικαστικοί, και Στρατός, ενωμένοι, μπορούμε να ανατρέψουμε τους προδότες πολιτικούς, και να σώσουμε την Ελλάδα!!! 
Οι δοσίλογοι και εφιάλτες πολιτικοί, σας φοβούνται και σας τρέμουν, αυτό δεν το έχετε αντιληφθεί.

Άγιοι Πατέρες, ομονοούντες τέτοιο ρόλο σας ζητούμε να παίξετε, μη παραμένετε άλλο διχασμένοι, αδιάφοροι, και σιωπηλοί, διότι οι καιροί ου μενετοί, και η παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία θεριεύει…
Σώστε μας από τον Ισλαμισμό, με τα Τεμένη, και τα Τζαμιά!!!
Απευθυνόμενος στους ανώτατους δικαστικούς τους λέγω, «μην επιτρέψετε την Ισλαμοποίηση της πατρίδος, χτίζοντας Τεμένη».

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι πολιτικοί δεν είναι αφελείς.
Είναι εξαγορασμένοι προδότες. Και οι Έλληναράδες ζουν με τους ηγέτες που τους αξίζουν.Μη μου σκοτίζεις τον έρωτα φίλε.

ΑΡΧΑΙΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ είπε...

Οι Ευρωπαίοι ήδη υποφέρουν.Την τύχη και τη μοίρα,την κατάληξή των 'θέλουν να έχουν οι Ελλαδίτες;Ε θ ν ι κ ά αντανακλαστικά,τ ο υ λ ά χ ι σ τ ο ν,υφίστανται ή οδεύουμε άπαντες κατά κρημνού ελλείψει πολιτικών και πολιτικής μας;