Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013

Η ώρα τής κρίσης.

Τήν επόμενη εβδομάδα όταν θά αποκαλυφθούν τά ονόματα τών 3 υπουργών (καί μάλιστα πρωτοκλασσάτων) οί οποίοι έλαβαν από τόν Τζοχατζόπουλο τό ποσόν τών 3.5 εκατομυρίων ευρώ θά δούμε εάν ο κ. Δένδιας θά τρέξει στόν Αρειο Πάγο καί εάν η δικαιοσύνη θά κινηθεί ταχύτατα γιά τήν σύνταξη κατηγορητηρίου καί τήν άμεση κλήτευση γιά απολογίες, γιά τήν σύσταση τής μεγαλύτερης εγκληματικής οργάνωσης η οποία λεηλάτησε τήν χώρα μέ αποτέλεσμα εκτός τών άλλων κακουργηματικών πράξεων δολοφόνησε 4.000 αθώους πολίτες. Οί αποδείξεις είναι ατράνταχτες τά στοιχεία αδιάψευστα.
Κύριοι τού Αρείου Πάγου έχετε καί πάλι τόν λόγο. Η ιστορία δέν κρίνει τούς ανώνυμους αλλά τούς επώνυμους!
Κύριε Σαμαρά…;
Ναζί εναντίων Ναζί…!
Φωτεινός Παλαιολόγος

olympia

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Φίλε μου, τίποτα δεν πρόκειται να γίνει. Δυστυχώς η Δημοκρατία (παρά το Σύνταγμα) ξέπεσε σε ολιγαρχία και τώρα εξελίσσεται σε τυρανικό καθεστώς. Σε αυτό βοηθούν αυτοί που σήμερα βασανίζουν μέχρι και την Αμερική.Μην ξεχνάς ότι οι δικαστές δεν είναι τίποτε άλλο από κρατικοί υπάλληλοι.

ΑΡΧΑΙΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ είπε...

Η ασυνεννοησία,η ματαιοδοξία,η θύραθεν παιδεία,η υπερηφάνεια και αλαζονεία είναι τα στοιχεία που καθιστούν έναν πληθυσμό βάρβαρο;Τι πράγματι ‘μπορεί να μας επαναφέρη από το λήθαργο και την αμνησία,την αναξιοκρατία και ανυποληψία;Η κοσμικότητα και η παραταξιοποίησή της;Η ιστορική ανάμνηση και η προσωρινότητα μιας επιβίωσης,ενός φαύλου βιοπορισμού που δεν αποπνέει παρά εγωτικότητα και εγωπάθεια;Φρούδες ελπίδες(ανατρεφόμενες και ανατροφοδοτούμενες όμως -και- σπουδαίως..)όπου δεν υφίσταται ψυχή και δεν υπάρχει νους,όπου τα φαινόμενα κυριεύουν και συνδιαμορφώνουν το μέλλον,όπου τα προσωπεία εναλλάσσουν τους ρόλους και εναλλάσσονται ‘στις και από,υπό τις εξουσίες/την εξουσία (των) ιδεοληψιών(ουδόλως σήμερα πια ιδεών),αναμένοντας να σαλπίση η πραγματικότητα της ζωής από (τους) ζωντανούς νεκρούς της φευγαλέας ρουτίνας και της δέσμευσης ‘στην άνοια της πράξης.

ΑΡΧΑΙΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ είπε...

Το ελεεινότερο και τραγικότερο όλων δεν είναι η απουσία δικαιοσύνης(απολύτως λογικό/εύλογο και φυσιολογικό συνεπαγόμενο ενός φθίνοντος και ανυπάρκτου λαού και μιας κυριάρχου και ηγεμονευούσης εξουσίας).Η ανύπαρκτη για τον Ελληνισμό νεολαία("του";)είναι(πρόβλημα).Υπνωτισμένη με το δηλητήριο της ημιμάθειας,καφετεριόπληκτη και μπαροκλαμπόπληκτη,’μαθημένη ‘στις έτοιμες απαντήσεις,λύσεις,συνταγές(περίπου…"σκονάκια"..)της ψηφιακής και ηλεκτρονικής οθόνης(εποχή ‘γενικευμένης εκπόρνευσης της γνώσης και της ψυχαγωγίας γαρ με την πληροφορία και τη διασκέδαση του κόσμου της σάρκας και του αίματος),ασθενής και ανίκανη να αντιληφθή και να απαιτήση και αναδιεκδικήση το μέλλον που της έκλεψαν οι κηδεμόνες της(φυσικοί και ηθικοί).Επί της ουσίας,αυτός ο λαός,ο συγκεκριμένος αυτός λαός έχει εκλείψη,εξαφανισθή από το χάρτη.Δεν έχει ούτε τη δυνατότητα ούτε την ικανότητα ούτε την πρόθεση και προδιάθεση,την ευθύνη να αγωνισθή για τη χώρα του.Ματαιοπονώντας με την προσδοκία,ιχνηλατώντας προς την απόγνωση,απελπισία,βαδίζοντας τη λεωφόρο της αισχρότητας.

amethystos είπε...

Πάντοτε έτσι ήταν.Τό ακούσιο ποτέ δέν ήταν πρόβλημα.Τό πρόβλημα είναι όλοι εκείνοι πού δέν ζούν ούτε ακούσια ούτε εκούσια.Αυτοί πού νομίζουν ότι έχουν,αλλά δέν έχουν.