Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017

Τα επόμενα 24 ώρα κλιμακώνει η Τουρκία, θα τα ρίξει όλα πάνω μας

ceb1ceb3ceb9cebfcf83-cf80ceb1cf8acf83ceb9cebfcf83

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

ΘΑ τα ρίξουν όλα πάνω στην ΕΛΛΑΔΑ.

Για να μην κοροϊδευόμαστε με τους γείτονες γνώριζαν πολύ καλά ότι ποτέ δεν θα έπαιρναν του 8 αξιωματικούς.

Με βάσει αυτό το γεγονός οι τούρκοι είχαν στρωμένο ένα σχέδιο διαχείρισης για να εκμεταλλευθούν στο έπακρο την απόφαση της Ελληνικής Δικαιοσύνης που σεβάστηκε τους βασικούς κανόνες των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Όποιος γνωρίζει από τουρκικό παζάρι και οθωμανική μισαλλοδοξία δύναται να κατανοήσει τις πονηριές τους.

«Η Τουρκία δεν θέλει να είναι αυτή που θα κλιμακώσει την ένταση με την Ελλάδα, αλλά επίσης «δεν θα δεχθεί κανένα τετελεσμένο γεγονός», δήλωσε ο Τούρκος Άμυνας στην Hurriyet Daily News Fikri Isik μετά την πτήση Καμμένου πάνω από τα Ιμια σήμερα το πρωί.

πάντα με το δημοσίευμα της Hurriyet Daily News, είπε:

Η Ελλάδα πρόσφατα έχει αυξήσει τη συχνότητα των παραβιάσεων των συνόρων. Από καιρού εις καιρό, αυτό οφείλεται στην ελληνική εσωτερική πολιτική. Αλλά αυτό δεν είναι κάτι καλό.» iefimerida.gr/ 1 Φεβρουαρίου 2017

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΩΡΕΣ;

«ο Τούρκος Υπουργός Δικαιοσύνης Μπεκίρ Μποζντάγ είπε για την μη έκδοση των οκτώ ότι «πραγματικά είναι ένα βήμα που θα προκαλέσει μεγάλη ζημιά στις σχέσεις Ελλάδας-Τουρκίας», προσθέτοντας ότι αυτό το βλέπουν οι αρμόδιοι και των δύο χωρών.

«Αυτό που απαιτεί η αρχή της αμοιβαιότητας, θα το εφαρμόσουμε. Όπως μας συμπεριφέρονται, θα τους συμπεριφερόμαστε και εμείς με τον ίδιο τρόπο από εδώ και πέρα», δήλωσε ο Τούρκος Υπουργός Δικαιοσύνης, σχολιάζοντας τη μη έκδοση φερόμενων εμπλεκόμενων στο πραξικόπημα όχι μόνον από την Ελλάδα, αλλά και τις ΗΠΑ, τη Γαλλία και τη Γερμανία. του Γιάννη Πετρίδη pronews.gr/portal 1 Φεβρουαρίου 2017

ΗΔΗ ΕΠΕΣΕ ΛΑΔΙ ΣΤΗΝ ΦΩΤΙΑ

«Σημαντικές πληροφορίες και πακέτο επιθετικών σχεδίων των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων κατά της Ελλάδας σε στικάκια μετέφεραν κάποιοι από τους οκτώ Τούρκους αξιωματικούς και υπαξιωματικούς, οι οποίοι δραπέτευσαν μετά την αποτυχία του πραξικοπήματος στην χώρα μας και στους οποίους δόθηκε τελικά πολιτικό άσυλο με απόφαση του Αρείου Πάγου!

Αυτή ήταν η «προίκα» τους όταν ήρθαν στην Ελλάδα κάτι που συνεκτιμήθηκε από τις ελληνικές αρχές σίγουρα, αν και δεν έπαιξε ρόλο στην μη έκδοσή τους.

Ομως τα στοιχεία που έδωσαν από μόνοι τους ήταν ιδιαίτερα κρίσιμα, ειδικά για την Ζώνη Ευθύνης του 1ης Στρατιάς στην περιοχή της Θράκης» του Γιάννη Πετρίδη pronews.gr/portal 1 Φεβρουαρίου 2017.

Μετά την επίσκεψη της κ. Μέρκελ στην Άγκυρα οι τούρκοι είναι αποφασισμένοι να δρομολογήσουν και τις άλλες πτυχές του σχεδίου που εκπόνησαν το προηγούμενο διάστημα, ώστε να επωφεληθούν τα μέγιστα εξ αιτίας της μη έκδοσης των 8.

Το μενού των προκλήσεων θα έχει από όλα, βραχονησίδες, υπερπτήσεις, γκρίζες ζώνες, υφαλοκρηπίδα, ενεργειακά, αύξηση προσφυγικών ροών κα.

ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΨΥΧΡΑΙΜΟΙ

Αυτά πρέπει να τα περάσουμε διότι παράλληλα με το σχέδιο των τούρκων υφίσταται και το ΣΧΕΔΙΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ του ΑΓΙΟΥ ΘΕΟΥ.

Άλλωστε πως προγνώριζε ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ το γεγονός με τους 8 τούρκους αξιωματικούς που αποβιβάστηκαν στην Αλεξανδρούπολη της ΘΡΑΚΗΣ;

ΓΕΓΟΝΟΣ αυτό το αναδείξαμε από το καλοκαίρι συνδυάζοντας το με την εξέλιξη που βασίστηκε σε μαρτυρία του ΟΣΙΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ που διαφύλαξε και ανήρτησε γνωστό ιστολόγιο ( hggiken) το 2012.

«Το πρόβλημα θα αρχίσει από την Θράκη».

« Θα είναι ένα διπλωματικό επεισόδιο το οποίο δεν θα μπορεί να λυθεί.»

«Τότε όμως οι δήθεν «φίλοι» μας θα βοηθήσουν την Ελλάδα μας αλλά στην ουσία αυτοί θα έχουν το μυαλό τους στα Δαρδανέλια και στην Ευρωπαϊκή Τουρκία.»

«Από εκεί θα αρχίσει, από την Θράκη!».

Τον ρωτάω ( τον Γέροντα) «εμείς θα λάβουμε μέρος σε ό,τι γίνει;»

«Όχι!», μου λέει. «Εμείς θα φτάσουμε μέχρι το σημείο της γενικής επιστράτευσης. Χάρην των μικρών των παιδιών, των μοναχών και άλλων που προσεύχονται ο Θεός θα μας λυπηθεί και δεν θα μας αφήσει να λάβουμε μέρος στον πόλεμο που θα γίνει. Θα την πατήσουν αυτοί οι δήθεν «φίλοι» μας και οι άλλοι…» higgiken

Με πίστη και ελπίδα

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

πηγη

national-pride

Δεν υπάρχουν σχόλια: