Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2021

Ξεβράκωμα ολκής. Μετά την Γιαμαρέλλου και τον Ιωαννίδη, ήρθε η σειρά του Κούβελα !

Την «αντιπολίτευση» του «ναι μεν αλλά» ξεσκεπάζει ο ασυμβίβαστος Κωνσταντίνος Βαθιώτης. Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΚΑΛΑ. Μετά την Γιαμαρέλλου και τον Ιωαννίδη, ήρθε η σειρά του Κούβελα!
Ρε Κούλη, πόσους έχεις βάλει ανάμεσά μας;
Το πανηγύρι ξεκινάει από το 12.50 αλλά δείτε το από την αρχή.



Ο ΒΑΘΙΩΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΒΑΡΕΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΗΡΥΚΑΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟΥ. ΑΡΠΑΞΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΑΡΧΗΓΟΣ. ΦΟΒΟΥ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΚΟΥΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ.
amethystos είπε...

Φίλε τό σχίσμα τού παλαιού δημιούργησε ένα εκκλησιαστικό περιθώριο τό οποίο περιστρέφεται γύρω από κανόνες καί νομους. Επαναφέροντας σάν εκκλησία αυτά από τά οποία μάς ελευθέρωσε ο Κύριος μέ τήν κατάρα Του στήν άκαρπη συκιά, προσφέροντας στούς χλιαρούς χριστιανούς μιά ησυχία καί βεβαιότητα κάτω από τόν νόμο πού δέν είναι ο Ησυχασμός, η ασκητική καί Αγιοπνευματική μας παράδοση. Νομικοί παίρνουν τά ηνία τής πνευματικής μας ζωής. Καί όμως έγινε.

χαλαρωσε είπε...

ο Εκο ειχε πει οτι δεν υπαρχει λογος να γινονται δικτατοριες με τανκς απο την στιγμη που υπαρχει η τηλεοραση. Κατα εναν τροπο ο Εκο σημανε συναγερμο για τους πολεμιστες του αορατου πολεμου. Ετσι την εποχη της ωμης νομικου τυπου παρεμβασης, που καταργουσε τα εμφανη δικαιωματα και ελευθερια κατα κόσμον, καλουταν οι ανθρωποι σε αντιστοιχες νομικου τυπου αντιδρασεις, επαναστασεις διαμαρτυριες κ.α. Από την εποχη της διαπιστωσης αυτης, για τους ησυχαστες 1800 χρονια νωριτερα, οδηγουμαστε σε εννοιες λεπτες που αρχιζουν και συμπλεουν με τα αντιθετα τους και παλινδρομουν, στριφογυριζουν και ανασκουμπωνονται και χειραγωγουνται απο τον πονηρο, ως λογισμοι. Κι ενω θα επρεπε η πατερικη παρακαταθηκη, της ησυχαστικης παραδοσης δηλαδη, να εχει κηρυξει πολεμο εμεις ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΘΥΜΑΤΑ ΤΗς ΠΡΟΚΕΧΩΡΗΜΕΝΗΣ ΠΛΕΟΝ ΕΚΚΟΣΜΙΚΕΥΣΗΣ. ΠΑΜΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΕ ΝΤΟΥΝΤΟΥΚΕΣ ΤΟΥ ΨΕΥΤΟ-ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΓΡΑΦΙΚΟΙ. ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, ΤΗΝ ΥΨΗΛΟΤΑΤΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ ΚΑΙ ΤΙς ΠΑΜΠΟΝΗΡΕΣ ΠΑΓΙΔΕΣ ΤΟΥ. ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΝΤΡΥΦΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΕΜΠΕΙΡΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΜΑΣ, ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΕΙΡΗΝΕΣ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ. ΕΙΤΕ ΑΚΟΥΣΙΑ ΕΙΤΕ ΕΚΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΚΡΑΤΑΝΕ ΔΕΣΜΙΟΥΣ ΤΗς ΕΚΟΣΜΙΚΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟ ΜΑΝΤΡΙ.

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Στον Βαθιώτη με τις γραφικές υστερίες , ουδείς δίνει σημασία. Αυτός που ενόχλησε το σύστημα ήταν ο Κούβελας, εξαιτίας του τεκμηριωμένου λόγου του και των γνώσεών του. Το ίδιο φαινόμενο συναντάμε και στην πολιτική σκήνη: Ενώ υπάρχουν οι προϋποθέσεις για την δημιουργία μιας αντίστασης, εμφανίζονται οι γραφικοί ή παράφρονες , ή ουτοπικοί, (πχ χρυσή αυγή, και άλλοι)και, ασυναίσθητα, βοηθάνε το ίδιο το σύστημα. Έτσι πορεύεται η Ελλάδα: μεταξύ καθεστωτισμού- γραφικοτήτων- παράνοιας- ουτοπισμών.

olgag είπε...

Δεν αντιλαμβάνομαι το ξεμπρόστιασμα. Ο Κούβελας μήνες τώρα μιλάει ακριβώς όπως σε αυτό το βίντεο. Και χθες στην συγκέντρωση της Θεσσαλονίκης, έτσι μίλησε. Και πριν ένα μήνα σε ακόμα μια συγκέντρωση στην Θεσσαλονίκη, πάλι έτσι μίλησε. Στα τηλ. κανάλια ομοίως. Ο άνθρωπος είναι ξεκάθαρος και η στάση του έντιμη. Ο Βαθιώτης επίσης έδειξε τι είναι και τι πιστεύει, εξίσου έντιμα και ξεκάθαρα. Αυτό που σίγουρα βλέπω είναι είτε κάποιους να παλεύουν για το διαίρει και βασίλευε είτε για το βάζω τα χέρια μου και βγάζω τα μάτια μου.

amethystos είπε...

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ. ΟΙ ΠΑΛΑΙΟΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΠΕΡΑΝ ΚΑΘΕ ΚΟΣΤΟΥΣ. ΙΔΙΩΣ ΕΑΝ ΨΥΧΑΝΕΜΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΛΟΓΙΚΗ. ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΝΤΙΩΤΗ.

Ανώνυμος είπε...

Αν είναι δυνατόν να ονομάζεται βαλτός ο Κούβελας.Είναι ήδη υπό διωγμό από την κυβέρνηση για όσα λέει έως σήμερα. Κατασυκοφάντηση ως συνήθως! Τι κρίμα να καταστρέφονται οι αγώνες από ανθρώπους που δεν μπορούν να ξεχωρίσουν πότε, πως και πόσο πρέπει να μιλήσουν. Είτε είναι ο Βαθιώτης, είτε αυτά που γράφονται στα μπλόγκς.Κρίμα.Δεν πρόκειται να δούμε φως σε αυτό το σκοτάδι που ζούμε.

Ανώνυμος είπε...

Ο Κούβελας είναι δυνατός επιστήμονας και ένας λογικός άνθρωπος.Είναι ξεκάθαρα όσα λέει.Όλα είναι υπό έρευνα και υπό προϋποθέσεις.Δεν πρέπει να γελοιοποιούμαστε.Δεν μπορούμε να εμποδίσουμε κανέναν ηλικιωμένο που φοβάται να πάει να κάνει αυτό το «εμβόλιο» παρά τις παρενέργειες. Ο Τράγκας και ο Μητροπολίτης Κοσμάς χαροπαλεύουν.
Ο Βαθιώτης τι ακριβώς κάνει;Θεωρεί ότι «αδειάζει τον Κούβελα»;Αντί να πει δόξα τω Θεώ που έχουμε μαζί μας έναν επιστήμονα του διαμετρήματος του, τον «διώχνει»; Ο Δαπέργολας πάντως από δίπλα έχει καταπιεί τη γλώσσα του.

χαλαρωσε είπε...

ΚΑΙ ΑΝ ΑΚΟΜΗ ΕΙΝΑΙ ΒΑΛΤΟΣ Ο ΚΟΥΒΕΛΑΣ ΞΥΠΝΗΣΕ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΤΡΗΜΕΝΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΝΕ ΣΤΟ ΚΑΤΑΡΤΙ. ΚΙ ΑΝ ΑΝΕΒΟΥΝ ΘΑ ΔΟΥΝ ΣΤΕΡΙΑ;
Ο ΒΑΘΙΩΤΗΣ ΘΕΛΕΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΡΓΑΝΩΣΙΑΚΟΙ. ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ. ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΣΚΟΥΠΙΣΜΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΗΡΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΠΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΥΒΕΛΑ ΤΟΝ ΠΕΤΑΞΕ ΣΤΟ ΦΑΡΑΣΙ ΚΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΣΤΟ ΠΛΗΘΟΣ ΠΟΥ ΔΙΨΑΕΙ ΓΙΑ ΑΙΜΑ. ΕΔΩ ΠΕΤΥΧΕ ΔΙΑΝΑ ΔΙΟΤΙ Ο ΚΟΥΒΕΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΣ.

χαλαρωσε είπε...

Ο ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ 5-11 ΞΕΚΙΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ.

ΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΠΝΙΓΟΥΜΕ ΟΛΟΙ.

amethystos είπε...

Θά περάσει αδελφέ. Είμαστε ήδη χωρισμένοι σέ δύο φανατισμένα στρατόπεδα λόγω τού εμβολίου. Δέν υπάρχει ελπίδα. Οι Ελληνες αρνούνται νά δούν πέρα από τήν μύτη τους μέ τήν προοπτική τού μέλλοντος. Οχι τό μέλλον τής τεχνολογίας, τής ανθρωπότητος. Αλλά τών νόμων, τών μέτρων, τής ψηφοφορίας. Δέν βγάζουν συμπεράσματα, αρνούνται οποιαδήποτε λογική τακτοποίηση τών επιθυμιών τού εγώ τους. Δέν ρωτούν καί συνήθως απαντούν χωρίς νά προηγηθεί ερωτηση. Φοβούνται τό άγνωστο διότι δέν πιστεύουν καί μοιράζουν ταυτότητες σάν αστυνομικοί. Αγιορείτης, κυβερνητικός, παλαιά τάξη, νέα τάξη. Οι γονείς τά έχασαν ήδη τά παιδιά τους, ανέμελα. Τί μένει; Ενας πόλεμος. Τό ξέρουν όμως καί οι ίδιοι καί ελίσσονται. Τό τέλος τών Ελλήνων.

Ανώνυμος είπε...

H εμμονή στην ανάγκη συλλογικής αντίδρασης όποιο και αν είναι το στρατόπεδο (εμβολιαστών ή αντιεμβολιαστών)από μια άλλη οπτική, και μετά από ένα δυσδιάκριτο όριο, βεβαιώνει έντονα κοσμικό φρόνημα και με ότι αυτό συνοδεύεται.
Εγώ προσωπικά δεν μπορώ να ακολουθήσω μετά από ένα σημείο με κανέναν ιδίως όταν όλη αυτή η τοξική ανακατωσούρα εξυπηρετεί οφθαλμοφανέστατα προσωπικές ματαιοδοξίες και φανατικές ιδεοληψίες και από τις δύο μεριές. Νοιώθω δε ασήμαντο να πω έστω και την προσωπική μου άποψη όταν υπάρχουν τόσοι σημαντικοί που μιλάνε τόσο άνετα. Κάτι θα ξέρουν όλοι αυτοί.
Μιλάνε τόσοι πολλοί και τόσο πολύ που χάνεται κάθε δυνατότητα διάκρισης.
Ας μας φωτίσει ο Κύριος.
Σε αυτό το κλίμα αμέθυστε είσαι μία όαση. Προσωπικά ευχαριστώ.

Ανώνυμος είπε...

Όλο το πρόβλημα είναι η ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ. Δεν αντιπαρατίθεσαι δημόσια διότι ρίχνεις νερό στο μύλο των εχθρών σου.Λύνεις τα θέματά σου κατ΄ίδίαν και βγαίνεις με ΚΟΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ, ή ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙΣ αν θεωρείς ότι ο Κούβελας είναι μέρος του συστήματος.Αρνείσαι να συμμετέχεις δημοσιοποιώντας τους λόγους.Τόσο απλά.
Ο κόσμος γνώριζε για συγκέντρωση με ομιλητές-επικεφαλής τους ΚΟΥΒΕΛΑ-ΔΑΠΕΡΓΟΛΑ-ΒΑΘΙΩΤΗ. Και τώρα βλέπει έναν διχασμό.Ακόμα και ένα μικρό παιδί αντιλαμβάνεται το άτοπο.
Γνώμη μου είναι ότι ο Κούβελας βρίσκεται σε κατάσταση «ζύμωσης»-συνειδητοποίσης, για να πάει παραπέρα. Ο Βαθιώτης ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΟΗΘΑ με αυτή την ΔΗΜΟΣΙΑ επίθεση.

amethystos είπε...

Φίλε τό σχίσμα τού παλαιού δημιούργησε ένα εκκλησιαστικό περιθώριο τό οποίο περιστρέφεται γύρω από κανόνες καί νομους. Επαναφέροντας σάν εκκλησία αυτά από τά οποία μάς ελευθέρωσε ο Κύριος μέ τήν κατάρα Του στήν άκαρπη συκιά, προσφέροντας στούς χλιαρούς χριστιανούς μιά ησυχία καί βεβαιότητα κάτω από τόν νόμο πού δέν είναι ο Ησυχασμός, η ασκητική καί Αγιοπνευματική μας παράδοση. Νομικοί παίρνουν τά ηνία τής πνευματικής μας ζωής. Καί όμως έγινε.

χαλαρωσε είπε...

ο Εκο ειχε πει οτι δεν υπαρχει λογος να γινονται δικτατοριες με τανκς απο την στιγμη που υπαρχει η τηλεοραση. Κατα εναν τροπο ο Εκο σημανε συναγερμο για τους πολεμιστες του αορατου πολεμου. Ετσι την εποχη της ωμης νομικου τυπου παρεμβασης, που καταργουσε τα εμφανη δικαιωματα και ελευθερια κατα κόσμον, καλουταν οι ανθρωποι σε αντιστοιχες νομικου τυπου αντιδρασεις, επαναστασεις διαμαρτυριες κ.α. Από την εποχη της διαπιστωσης αυτης, για τους ησυχαστες 1800 χρονια νωριτερα, οδηγουμαστε σε εννοιες λεπτες που αρχιζουν και συμπλεουν με τα αντιθετα τους και παλινδρομουν, στριφογυριζουν και ανασκουμπωνονται και χειραγωγουνται απο τον πονηρο, ως λογισμοι. Κι ενω θα επρεπε η πατερικη παρακαταθηκη, της ησυχαστικης παραδοσης δηλαδη, να εχει κηρυξει πολεμο εμεις ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΘΥΜΑΤΑ ΤΗς ΠΡΟΚΕΧΩΡΗΜΕΝΗΣ ΠΛΕΟΝ ΕΚΚΟΣΜΙΚΕΥΣΗΣ. ΠΑΜΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΕ ΝΤΟΥΝΤΟΥΚΕΣ ΤΟΥ ΨΕΥΤΟ-ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΓΡΑΦΙΚΟΙ. ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, ΤΗΝ ΥΨΗΛΟΤΑΤΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ ΚΑΙ ΤΙς ΠΑΜΠΟΝΗΡΕΣ ΠΑΓΙΔΕΣ ΤΟΥ. ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΝΤΡΥΦΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ ΣΤΟΥς ΕΜΠΕΙΡΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΜΑΣ, ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΕΙΡΗΝΕΣ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ. ΕΙΤΕ ΑΚΟΥΣΙΑ ΕΙΤΕ ΕΚΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΚΡΑΤΑΝΕ ΔΕΣΜΙΟΥΣ ΤΗς ΕΚΟΣΜΙΚΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟ ΜΑΝΤΡΙ.