Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ "ΕΘΝΙΚΟ" ΘΕΑΤΡΟ

Πηγή: Ιερός Λόχος
Είναι απερίγραπτος ο Ανθελληνισμός των Αριστερών, που βρίσκονται σε όλα τα πόστα: Ενώ η Ελλάς διαλύεται και οι εισβολείς Λαθρομετανάστες μάς δολοφονούν και μάς ληστεύουν καθημερινά, στο Εθνικό Θέατρο παίζονται αυτήν την στιγμή δύο μονόπρακτα («Αόρατη Όλγα» του Γιάννη Τσίρου και «Άουστρας» της Λένας Κιτσοπούλου) που καταγγέλλουν τον Ρατσισμό των Ελλήνων προς τους Ξένους Μετανάστες!.. Το φοβερό είναι ότι τα δύο έργα τα παρήγγειλε το ίδιο το Εθνικό Θέατρο στους δύο αναρχοαριστερούς συγγραφείς, προκειμένου να ενσωματωθούν στην Ελληνική Κοινωνία οι Αλλοδαποί!.. Κι όπως γράφει το ίδιο το Εθνικό Θέατρο στην ιστοσελίδα του… «τα δύο μονόπρακτα θέλουν να δείξουν την στρέβλωση και τις παθογένειες της ελληνικής κοινωνίας εξαιτίας του προβλήματος της μετανάστευσης»!.
Έχετε ξαναδεί μεγαλύτερο Μαζοχισμό; Οι Αλλοδαποί Εισβολείς να μάς δολοφονούν μέσα στα σπίτια μας, να θησαυρίζουν πουλώντας ναρκωτικά στα παιδιά μας και το Εθνικό μας Θέατρο να προσπαθεί να τους αγκαλιάσει. Πώς; Καταγγέλλοντας τους Ρατσιστές Έλληνες ότι εκμεταλλεύονται τους Ξένους Μετανάστες, γι’ αυτό αντιδρούν έτσι αυτές οι ψυχούλες που διψούν για Αγάπη!.. Και η πλάκα είναι πως ουδείς εχέφρων Έλλην μπορεί να επισκεφθεί την ανακαινισμένη (με πολλά εκατομμύρια) Κεντρική Σκηνή του Εθνικού Θεάτρου στην οδό Αγίου Κωνσταντίνου, διότι απέξω οι Λάθρο κατουράνε, χέζουν και ληστεύουν. Γι’ αυτό τα δύο αντιρατστιστικά μονόπρακτα παίζονται σε έναν χώρο στην Πλάκα, μπάς και ξεγελαστεί κανένας χριστιανός και μπεί μέσα να τα δεί και να αισθανθή ένοχος, επειδή δεν φέρεται αρκετά καλά στους αυριανούς φονιάδες του…

greekalert.com

4 σχόλια:

Θωμάς είπε...

"Ρατσιστής" – Μία λέξη που εφευρέθηκε από τον Λέον Τρότσκι

http://redskywarning.blogspot.com/2012/02/blog-post_07.html

ΑΡΧΑΙΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ είπε...

Αν δεν αποτελή το μέγιστο παραλογισμό της ''αναρχοαριστερής κουλτούρας'' αυτή η ''είδηση'',τότε είναι βέβαιο πως δείχνει την ιστορία να επαναλαμβάνεται σαν κ α τ ά ρ α.Οι φάρσες να εκλείπουν,πια.Δε μας χρειάζονται εδώ που έχουν οδηγήση αυτήν την πατρίδα.

Ανώνυμος είπε...

Η αριστερά στο δύσμοιρο τούτον τόπο ενώ νικήθηκε στρατιωτικά και πολιτικά εν τούτοις κυριάρχησε ιδεολογικά στο χώρο της παιδείας και της κουλτούρας και επέβαλλε,ειδικά μετά τη μεταπολίτευση,μία άνευ προηγουμένου ιδεολογική τρομοκρατία σε σημείο που να ταυτίζεται ο πολιτισμός και η πρόοδος με την αριστερή ιδεολογία.Τα καλλιτεχνικά σωματεία καπελώθηκαν απ την αριστερά όπως και οι ποικίλες εκφάνσεις της καλλιτεχνικής ζωής και δημιουργίας.Και τα αριστερά δήθεν καλλιτεχνικά υποπροιόντα δέχθηκαν αφειδώς επιχορηγήσεις που διόγκωσαν σε μεγάλο βαθμό τα ελλείμματα και αλλοίωσαν την εθνική μας συνείδηαη.
Λυκούργος Νάνης

ΑΡΧΑΙΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ είπε...

Ναι,μεν,το ΠΑ.ΣΟ.Κ. 'γέννησε το πρωτοποριακό για την εποχή του,για τη μεταχουντική πρόσφατη ελληνική ιστορία σύνθημα της αλλαγής,του εκσυγχρονισμού,των μεταρρυθμίσεων κράτους και πολιτών αλλά το πνεύμα της μαλθακότητας(η πραγματική συντήρηση και στασιμότητα και υπανάπτυξη)που ενεφύσησε 'στον ελληνικό κόσμο υπήρξε και εξακολουθεί να είναι συντριπτικό,τη στιγμή,κιόλας,που το ''αριστερό''(sic)φρόνημα διεχύθη 'σε όλες τις εκφάνσεις και πτυχές της νεοελληνικής ζωής,του νεοελληνικού κόσμου,αλλοιώνοντας και αλλοτριώνοντας τα βασικά στοιχεία και διαχρονικά χαρακτηριστικά του.Εξ ου ο άκριτος,κακέκτυπος μιμητισμός που έγινε πιθηκισμός,αποδεικνύοντας τη βαθειά πολιτισμική μεταβολή και ρήξη 'σε σχέση και αναντιστοιχία ακόμη και με αυτό το αγωνιστικό πνεύμα του '40.