Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2012

Η προειδοποίηση της FEMA για επικείμενες καταστροφές! - Βίντεο

Πηγή: ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

Σημείωση Ελεύθερης Επιστήμης: Το βίντεο είναι μια διαφήμιση της FEMA.Η FEMA είναι ο οργανισμός που θα αναλάβει την διοίκηση των ΗΠΑ σε περίπτωση μιας εκτεταμένης καταστροφής. Είναι ένας μυστικός οργανισμός.


Είναι η πραγματική σκιώδης κυβέρνηση των ΗΠΑ και ακόμη και σε καιρό ειρήνης είναι μόνιμα σε λειτουργία. Τα πρόσωπα της FEMA είναι τα μοναδικά που γνωρίζουν τι συμβαίνει και τι πραγματικά περιμένουμε. Συμβουλεύουν τον Πρόεδρο των ΗΠΑ και σε καιρό ειρήνης.

Έχουν υπο την διοίκησή τους όλα τα ερευνητικά τμήματα των πανεπιστημίων των ΗΠΑ. Σε περιόδους κρίσης ελέγχουν και τον στρατό. Πολλοί ερευνητές αναφέρουν στο διαδίκτυο, οτι η FEMA έχει κατασκευάσει όλα αυτά τα εκατοντάδες στρατόπεδα με τα πλαστικά φέρετρα σε όλες τις ΗΠΑ.

Ξέρουμε ακόμη ότι έχει έναν κρυφό προϋπολογισμό πολλών δισεκατομμυρίων, ο οποίος σχετίζεται με κατασκευές υπόγειων καταφυγίων. Στο βίντεο που θα δείτε, το οποίο πρέπει να το δείτε αρκετές φορές στην λεπτομέρειά του, μιλάει για μια καταστροφή η οποία θα είναι τόσο γρήγορη που μόνο το σακίδιο θα προλάβεις να πάρεις - αν είσαι τυχερός.

Προσθέστε εδω οτι και ο διοικητής της NASA έκανε ανάλογη προειδοποίηση για τα μέλη της NASA. Τι καταστροφή όμως θα συμβεί; Πότε θα συμβεί; Δεν υπάρχει καμία πληροφόρηση για αυτό το θέμα.


Παλαιότερα και το Ινστιτούτο Ροκφέλερ έχει προειδοποιήσει και απο ότι λέγεται έχουν προειδοποιηθεί όλες οι κυβερνήσεις της Γης. Η μόνη χώρα που φαίνεται να μην αναλαμβάνει κανένα μέτρο είναι η Ελλάδα.

Ανεβάσαμε αυτό το βίντεο όχι για να προωθήσουμε θεωρίες συνωμοσίας και καταστροφολογίαςαλλά διότι θεωρούμε οτι εφόσον η ίδια η FEMA το αναμετέδωσε στην τηλεόραση στις ΗΠΑ, θεωρούμε οτι είναι απόλυτα αξιόπιστο για να πάρει κάποιος στοιχειώδεις προφυλάξεις και απεναντίας θεωρούμε εγκληματικό και ανεύθυνο ο λαός να μην έχει πληροφόρηση για να πάρει τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα προφύλαξης.

Διαβάστε και κάποια παλαιότερα άρθρα μας..

Η ΚΙΒΩΤΟΣ ΣΠΟΡΩΝ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΤΗΣ ΚΡΙΣΕΩΣ ΣΤΗΝ ΑΡΚΤΙΚΗ


Διασταυρώσαμε ότι το βίντεο αυτό όντως προβλήθηκε στην Αμερικανική τηλεόραση και στα ΜΜΕ και μπορείτε να το παρακολουθήσετε και μέσα από το επίσημο κανάλι της FEMA στο YouTube.

Δεν υπάρχουν σχόλια: