Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2012

ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΣΦΡΑΓΙΔΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟ

Το λίπασμα στο δέντρο της εθνικής μας περηφάνιας, δεν πρέπει να γίνει το αίμα των ανυποψίαστων συμπολιτών μας, αλλά η παραδειγματική τιμωρία των προσκυνημένων που οδήγησαν τον τόπο μας στην καταστροφή και το λαό μας στη γενικευμένη απελπισία.

%CE%B5%CE%BA%CF%81%CE%B7%CE%BE%CE%B7+%CE%BC%CE%B5%CF%84%CF%81%CE%BF.jpeg
γράφει ο Reporto
Επιχειρούν να εμφανίσουν ως «αντάρτικο πόλης» τη δολοφονική επίθεση που οργανώθηκε στο σταθμό του μετρό. Αυτό που θέλουν, είναι να συσκοτίσουν την πραγματική ταυτότητα και τα κίνητρα αυτής της δολοφονικής επιδρομής.
Το «αντάρτικο της πόλης» – ακόμη και αν εμφανίζονταν – δεν έχει αντιπάλους μέσα στην κοινωνία τους οποίους να προσπαθήσει να στοχοποιήσει με μεθόδους δολοφονικές, και οι πραγματικοί υπαίτιοι της εθνικής καταστροφής δεν κυκλοφορούν αμέριμνοι ανάμεσά μας. Θωρακισμένοι μπράβοι και θωρακισμένα αυτοκίνητα τους προστατεύουν καλά, μέχρι να έρθει η ώρα της κρίσης που θα παραδοθούν στο λαό που πρόδωσαν για να απονείμει τη δικαιοσύνη που τους αξίζει.
Το δολοφονικό χτύπημα στο μετρό (γιατί τέτοιο ήταν και μόνο από τύχη δε γέμισε πτώματα το υπόγειο στο Αιγάλεω – έχει στην ούγια του τρεις επικίνδυνες σφραγίδες.
Η πρώτη σφραγίδα, είναι η σφραγίδα του μίσους. Μιλάμε για το μίσος απέναντι στον Έλληνα πολίτη. Αυτόν στόχευε. Ανθρώπους του μεροκάματου θα δολοφονούσε. Την Ελληνική κοινωνία θα βύθιζε στο πένθος και στο σπαραγμό…
Η δεύτερη σφραγίδα είναι αυτή του αδίστακτου παρακράτους. Αυτού που πάντα δρούσε τυφλά και ανεξέλεγκτα με ένα και μόνο σκοπό. Να πνίξει στο αίμα την κοινωνική χειραφέτηση και να διευκολύνει έτσι την ολοκλήρωση των επικίνδυνων και αντεθνικών σχεδίων που εξυφαίνονται.
Η Τρίτη σφραγίδα είναι η σφραγίδα της λαθροεισβολής. Στη χώρα της ανεξέλεγκτης εισόδου και της απροσχημάτιστης και εγκληματικά οργανωμένης δράσης ορδών από αλλοεθνείς, στη χώρα που κατά καιρούς δημοσιεύονται στοιχεία ακόμη και για την ανεξέλεγκτη δράση αδίστακτων ουτσεκάδων, αυτή η μαζική δολοφονική απόπειρα έχει έντονη και ανεξίτηλη οσμή αντεθνικού – ανθελληνικού μίσους.
Κανένας Έλληνας πολίτης, όσο απελπισμένος, εξοργισμένος ή ακόμη και διεστραμμένος αν δήλωνε, δε θα τολμούσε να βουτήξει τα χέρια του με τέτοιο εφιαλτικό τρόπο μέσα σε Ελληνικό αίμα.
Περιμένουν προκήρυξη.
Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζεται η ασφάλεια και η αντιτρομοκρατική. Θέλουμε να είμαστε σαφείς πριν επιχειρήσουν και πάλι να μας αποπροσανατολίσουν.
Μην περιμένετε προκήρυξη. Θα είναι αποπροσανατολιστική και χαλκευμένη.
Οι φυσικοί αυτουργοί – αν ποτέ προκύψουν – θα είναι αφού θα έχουν καταφέρει να βάψουν τα χέρια τους σε αίμα Ελληνικό.
Οι ηθικοί αυτουργοί όμως έχουν ονοματεπώνυμο. Και δεν είναι πολίτες υπεράνω πάσης υποψίας. Είναι όλοι αυτοί που με τις πολιτικές τους εξέθρεψαν τέρατα και έστειλαν τον τόπο μας στον Καιάδα της ξένης κατοχής.
Το μήνυμα στους πολίτες πρέπει να είναι σαφές.
Η χώρα μας βρίσκεται ήδη σε καθεστώς πολυεπίπεδης ξένης κατοχής. Και αυτή η κατοχή δεν είναι μόνο οικονομική και κυριαρχική. Είναι πρωτίστως εθνική. Και το πιθανότερο είναι πως ήρθε η στιγμή να επιχειρηθεί η αξιοποίηση του Δούρειου ίππου της ανεξέλεγκτης λαθρομετανάστευσης, για επιλεγμένα δολοφονικά χτυπήματα που ζητούν διψασμένα αθώο Ελληνικό αίμα.
Μην υποκύψετε…
Μην παραδοθείτε…
Μην υποχωρήσετε ούτε σπιθαμή, διότι κάθε υποχώρηση δική μας, θα φέρει τους δολοφόνους πιο κοντά στα σπίτια μας και στη καθημερινότητά μας.
Το τέρας που μόλις αφυπνίζεται θέλει τσάκισμα στο κεφάλι πριν προλάβει να τραφεί με αίμα αθώων πολιτών, γιατί μετά θα είναι αργά. Η ανεξέλεγκτη δολοφονική δράση του δύσκολα θα χαλιναγωγείται.
Ας αξιοποιήσουμε την αποτυχημένη του απόπειρα για να προλάβουμε τα χειρότερα.
Ας ξεσηκωθούμε τώρα για ν' ανατρέψουμε άμεσα αυτούς που παρέδωσαν την πατρίδα μας, τη γη μας και την αξιοπρέπειά μας στην πολυεπίπεδη κατοχή. Και μαζί μ αυτούς να ανατρέψουμε άμεσα και τις ολέθριες πολιτικές τους.
Ας μην αφήσουμε να χυθεί αθώο Ελληνικό αίμα με την ανοχή μας, τον τρόμο μας ή την αναμονή μας.
Αυτό θέλουν για να μας καθυποτάξουν ολοκληρωτικά πριν αρχίσουν να ξεφτίζουν και την ίδια την εδαφική ακεραιότητα της χώρας.
Το λίπασμα στο δέντρο της εθνικής μας περηφάνιας, δεν πρέπει να γίνει το αίμα των ανυποψίαστων συμπολιτών μας, αλλά η παραδειγματική τιμωρία των προσκυνημένων που οδήγησαν τον τόπο μας στην καταστροφή και το λαό μας στη γενικευμένη απελπισία.
http://ellinikoforum.blogspot.com/2012/02/blog-post_26.html

ΠΗΓΗ : olympia

Δεν υπάρχουν σχόλια: