Σάββατο 27 Ιουνίου 2020

Κ.Μητσοτάκης: «Διαμορφώνουμε ατζέντα για τα δικαιώματα της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας - Στο επιτελείο μου έχουμε μέλη της». Να τους χαίρεσαι.....

Στην ανάγκη για ισότητα, παρά τον σεξουαλικό προσανατολισμό, στάθηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ενώ ταυτόχρονα ανακοίνωσε και τη δημιουργία «ειδικής ατζέντας» για την προώθηση των δικαιωμάτων της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας. 

«Όλοι οι άνθρωποι γεννιούνται ελεύθεροι και ίσοι στην αξιοπρέπεια και στα δικαιώματα» τόνισε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τον χαιρετισμό του στο Διεθνές Διαδικτυακό Συνέδριο για τα «Ανθρώπινα Δικαιώματα στο Εργασιακό Περιβάλλον» που συνδιοργάνωσαν οι γενικές γραμματείες Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων & Εξωστρέφειας του υπουργείου Εξωτερικών, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του υπουργείου Δικαιοσύνης και Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων.

«Ως φιλελεύθερος πολιτικός πιστεύω στην ίση πρόσβαση στις ευκαιρίες για όλους», υπογράμμισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για να συμπληρώσει ότι «στον πολιτισμό μας δεν έχουν θέση οι διακρίσεις λόγω φύλου, φυλής, γλώσσας, θρησκείας, σεξουαλικού προσανατολισμού ή ταυτότητας φύλου».



Στη συνέχεια ο πρωθυπουργός επεσήμανε πως «ο αγώνας για ισότητα στη διαφορετικότητα είναι αγώνας για κοινωνική ισότητα και ευημερία», προσθέτοντας πως γνωρίζει ότι οι πρωτοπόρες σκέψεις, όσο αναγκαίες κι αν είναι, συναντούν αντιστάσεις. «Οι κοινωνίες, άλλωστε, μοιάζουν, συχνά, με μεγάλους συρμούς, που απαιτούν δεξιοτεχνία στις στροφές, ώστε να παραμένουν ενιαίοι στις ράγες τους», σημείωσε υπογραμμίζοντας τη σημασία οι μεταρρυθμίσεις στη χώρα να συνεχιστούν με πολύ προσοχή ώστε «καμία υπερβολή να μην αμφισβητεί την συνοχή και με ευαισθησία, ώστε τα δικαιώματα να κατακτούν την ουσία χωρίς να εξαντλούνται στη διαδικασία. Αλλά και με επιμονή. Ώστε αυτά να διευρύνουν την εμβέλειά τους, εμβαθύνοντας και την ποιότητά τους».

«Ως πρωθυπουργός της Ελλάδος, υποστηρίζω την αξία να καθιερωθεί θέση Υπευθύνου στο ευρωπαϊκό πλαίσιο για την παρακολούθηση τήρησης των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στο εργασιακό περιβάλλον. Και είμαι έτοιμος να συμβάλλω στη διαμόρφωση μιας ειδικής «ατζέντας» με έμφαση στα δικαιώματα της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας. Είναι γνωστό, άλλωστε, ότι στο επιτελείο μου περιλαμβάνονται και μέλη της» είπε.

Όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο πρωθυπουργός: «Δεν υπάρχει ανάπτυξη χωρίς κοινωνική αρμονία την οποία μόνον ο αλληλοσεβασμός εξασφαλίζει. Όπως δεν υπάρχει και παραγωγή δίχως συνεργασία των εργαζομένων, ανεξάρτητα από φύλο, χρώμα, γλώσσα, θρησκεία, σεξουαλικό προσανατολισμό και ταυτότητα φύλου. Αυτή, θα έλεγα, είναι η πυξίδα στο δρόμο του 21ου αιώνα! Μία ατμόσφαιρα ισότητας και ανοχής στην κοινωνική και οικονομική ζωή ενός τόπου, τον καθιστά ελκυστικό για στελέχη από όλον τον κόσμο. Πλουτίζει τη ζωή του».

Ο κ. Μητσοτάκης τόνισε ακόμη μεταξύ άλλων πως «όλοι συμφωνούμε ότι τα στερεότυπα ακόμη αντιστέκονται στην πρόοδο. Όσοι βρίσκονται, λοιπόν, σε θέσεις κομβικές -στο δημόσιο ή ιδιωτικό τομέα- καλούνται να συστρατευτούν εναντίον τους. Με συγκεκριμένες αποφάσεις και πράξεις. Αλλά και με συμπεριφορές. Όπως και με εμβληματικά, προωθητικά παραδείγματα».

Επίσης διαβεβαίωσε πως: «Οι μεταρρυθμίσεις στη χώρα, θα συνεχιστούν. Ασφαλώς, με προσοχή. Ώστε καμία υπερβολή να μην αμφισβητεί τη συνοχή. Με ευαισθησία. Ώστε τα δικαιώματα να κατακτούν την ουσία χωρίς να εξαντλούνται στη διαδικασία. Αλλά και με επιμονή. Ώστε αυτά να διευρύνουν την εμβέλειά τους, εμβαθύνοντας και την ποιότητά τους».

Κλείνοντας την παρέμβασή του, ο πρωθυπουργός ανέφερε: «Θα περιμένω, τέλος, με ενδιαφέρον τα πορίσματα του Συνεδρίου σας. Προσδοκώντας ότι, αμέσως μετά, μία διεθνής ομάδα εργασίας θα αναλάβει τις περαιτέρω δράσεις. Μέχρι τότε, ας μας οδηγεί η σοφή σκέψη του Δημόκριτου. Τον οποίο επιτρέψτε μου να επικαλεστώ στα αρχαία ελληνικά: «Ανθρώποις πάσι, ταυτό αγαθόν και αληθές. Ηδύ δε, άλλω άλλο». Για όλους τους ανθρώπους, δηλαδή, το καλό και το αληθινό είναι το ίδιο. Αυτό που μας ευχαριστεί, όμως, είναι διαφορετικό στον καθένα». 


πηγή

koukfamily

                  ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΝΘΡΩΠΟΣ

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όλα στροβιλίζονται με ξέφρενο ρυθμό https://conserva.gr/ratsitsistiko-skaki-24-6/

χαλαρωσε είπε...

αμεθυστε να με συγχωρεις αδερφε αλλα ειναι ΣΤΑΤΑΝΘΡΩΠΟΣ...

ΧΑΙΡΕΙΣ.., ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΕ αμεθυστο ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ.
ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΜ ΚΑΙ ΜΑΡΙΑ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ.
ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΙΣΤΗ ΘΑΝΑΤΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Εδώ ο κόσμος καίγεται και το ... χτενιζεται...ΑΠ.

Ανώνυμος είπε...

Καλημερα μετα 15 μερες περιπου . Η αληθεια ειναι οτι οχι μονο στην εποχη μας αλλα σε ολες τις εποχες εν τοις πραγμασι ολες οι ιδιαιτεροτητες που ανεφερε ο Κυριακος Μητσοτακης δηλαδη φυλου , χρωματος , θρησκειας , γλωσσας , θρησκειας , σεξουαλικου προσανατολισμου και σεξουαλικης ιδιαιτεροτητας ξεπεραστηκαν σε παρα πολες περιπτωσεις . Η μονη διαφορα που ποτε δεν ξεπερνιεται ειναι η διαφορα στο πορτοφολι . Κατα την λαικη παροιμια τον φτωχο δεν τον θελει ουτε η μανα του . Και σε μοναστηρι να πας αμα δουν οτι εισαι αφραγκος ολο το Γεροντικο απανω σου θα εφαρμοστει . Ειτε στην Παλαια ταξη πραγματων ειτε στην Νεα Ταξη η διαφορα στην τσεπη ειναι αδιαβατος ωκεανος . Ο μονος επωνυμος στην Ιστορια που αναφερθηκε στον φτωχο οχι ως ταξη αλλα ως μεμονωμενο ατομο με σεβασμο υπηρξε ο Χριστος αλλα οι μετεπειτα εκκλησιες της Ορθοδοξης μη εξαιρουμενης προεβησαν σε διορθωτικες κινησεις ανεπτυχθη υπερβαλλοντως η θεωρια της ταπεινωσης αλλα μονοπλευρης ταπεινωσης που υποχρεουτε μονο ο φτωχος και ετσι ολα οπως στον καιρο του Χεοπα . Ας μην ψαξει κανεις γιατι παρα την ιστορικη τους καταδικη ιδεολογιες οπως του κομμουνισμου , φασισμου καθως και στις μερες μας του ριζοσπαστικου ισλαμισμου μενουν απεθαντες οπως οι βρυκολακες . Γιατι δινουν στον πραγματικα φτωχο την αισθηση εστω υποκριτικα οτι ειναι ανθρωπος με πληρη εννοια την στιγμη που του το αρνουνται πεισματικα τοσο οι καθως πρεπει ιδεολογιες μεχρι και τα πασης φυσης αρχονταρικια μετα την λειτουργια τοσο των ενοριων οσο και των μοναστηριων . Καπου στο κατα Λουκα ειναι καταχωνιασμενη βαθια απο την εκκλησια οτι και ο φτωχος ειναι Ανθρωπος αλλα σε ολο το μεταξυ της εποχης του Χριστου μεχρι σημερα επικρατησαν ψυχραιμοτερες αποψεις στυλ Γιανναρα περι κοινωνιας σχεσεων και σωτηριας που ειναι οχι ατομικη αλλα εκκλησιαστικη . Κοντολογις οπως ηταν ο τιτλος ενος αριστουργηματικου διηγηματος του Τσιφορου για καποιους παρα πολλους ανθρωπους ο Θεος δεν εχει κουταλα . ΑΜ

Ανώνυμος είπε...

Μετάνθρωπος; είναι βυσματωμένος; μιλάνε ΑΟΡΑΤΟΙ μέσα στον εγκέφαλο του και του δίνουν ΕΝΤΟΛΕΣ; Γι αυτό κοίταγε την κάμερα με αυτό το ΑΝΕΚΦΡΑΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ όταν έλεγε τα Διαγγέλματα και ΕΚΛΕΙΝΕ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ο πρόδρομος αυτος του ΑντιΧΡΙΣΤΟΥ, όταν έκλεινε τους ναούς και ΑΚΥΡΩΝΕ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ "για το καλό μας" .Ου ρε!!!ΟΥΟΥΟΥΟΥ!!!Στάχτη και μπέρμπερυ στο Μητσοτακέικο, Μπακογιαννέικο και λοιπα σόγια της ΣΥΜΦοΡΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.

Νίκος Κ. είπε...

«Ο πρωθυπουργός έχει γνωρίσει τον σύζυγό μου»
-Αλέξης Πατέλης, Προϊστάμενος στο Οικονομικό Γραφείο του Πρωθυπουργού-
"Έχοντας δημιουργήσει οι νεοταξίτες τις κοινωνικές προϋποθέσεις που τους βόλευαν μέσα στα κράτη, ήταν εύκολο να επιχειρήσουν την αλλοίωσή τους. Έχοντας δημιουργήσει "ευήκοα ώτα", ήταν εύκολο να ακουστεί το "παραμυθάκι" τους. Όλο το μυστικό της άλωσης των κρατών βρισκόταν στην αλλαγή του σχεδιασμού της ανώτατης εκπαίδευσης. Από τη στιγμή που πετυχαίνεις την αλλοίωση της ταυτότητας της νεολαίας, δεν έχεις σοβαρό εχθρό απέναντί σου. Όταν δεν έχεις απέναντί σου την νεολαία, είναι εύκολο να οδηγήσεις τα πράγματα εκεί όπου σε βολεύουν. Γιατί το λέμε αυτό; Γιατί, όταν καταστρέφεις κάτι, οι πρώτοι που αντιδρούν είναι αυτοί, οι οποίοι θίγονται πρώτοι. Όταν, για παράδειγμα, καταστρέφεις την παραγωγή ενός κράτους, θεωρητικά την νεολαία θίγεις, γιατί αυτή είναι που εκείνη την ώρα "φλέγεται" να μπει στη ζωή...Εκείνη περιμένει να βγουν κάποιοι από τους προηγούμενους εργαζόμενους στη σύνταξη, ώστε να τους διαδεχθεί. Εκείνη αντιδρά άμεσα, όταν οι θέσεις εργασίας μειώνονται και αυτή δεν βρίσκει "χώρο" για να ξεκινήσει τη ζωή της. Όταν αυτήν την νεολαία την έχεις στείλει για να "ψευδομορφώνεται" στην Κάτω Μαγουλίτσα, δεν έχεις αντιδράσεις. Δεν την απασχολεί αν κλείνουν εργοστάσια. Την ενδιαφέρει να ανοίγουν νέες σχολές, για να βολεύονται όσο το δυνατόν περισσότεροι. Αυτό κατάφερε η Νέα Τάξη. Έβαλε μπροστά τους Κολεγιόπαιδες του Ψυχικού και τα παιδιά τής Παντείου να επιβάλουν τα νέα "ήθη" στην ελληνική νεολαία...Τα "μοντέρνα" ήθη...Αυτά, τα οποία οι προηγούμενες γενιές επί αιώνες δεν "καταλάβαιναν", αλλά τα καταλάβαιναν τις τελευταίες δεκαετίες οι "επιστήμονες" του τρία και του πέντε. Ο δρόμος είχε πλέον ανοίξει διάπλατα για τη σημερινή αθλιότητα. Έχοντας επιτεθεί σε όλες τις έννοιες, οι οποίες μέχρι τότε συντηρούσαν τα εθνικά συστήματα, ήταν εύκολο να τα διαβρώσουν. Έννοιες όπως ο "πατριωτισμός", η "θρησκεία", η "οικογένεια" ή "χειρονακτική εργασία" πετάχτηκαν στο πυρ το εξώτερον. Αυτές οι έννοιες, οι οποίες "ανατρίχιαζαν" τους φοιτητές του Σημίτη, άρχισαν να γίνονται αντιπαθητικές για ολόκληρη την νεολαία...Την νεολαία, η οποία είχε ανοίξει ένα "σεντούκι" και μάζευε πτυχία...Άχρηστα πτυχία και αστεία πιστοποιητικά ..."Πιστοποίηση" ότι ξέρει να ανοίγει τον υπολογιστή..."Πιστοποίηση" ότι ξέρει αγγλικά σερβιτόρου και όχι υπαλλήλου τράπεζας..."Πιστοποίηση" ότι παρακολούθησε σεμινάρια για την αξία των πιστοποιήσεων. Τέτοια σοβαρά πτυχία μάζευαν και δυστυχώς κάποιοι γονείς τα πλήρωναν...
(συνεχίζεται)

Νίκος Κ. είπε...

(συνέχεια)
Έχοντας στείλει την νεολαία για "σπουδές" στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα, άρχισαν να αλωνίζουν. Την ώρα που οι "επιστήμονες" θα έπαιζαν Counter Strike, οι άλλοι θα αλώνιζαν. Τότε χρησιμοποίησαν και πάλι τους αγαπημένους τους ομοφυλόφιλους. Αυτούς, που, όπως είπαμε, είχαν συμφέρον να μετατρέψουν την αγορά σε έναν "στίβο" αγώνα επίδειξης πλούτου. Μόνον αν γνωρίζει κάποιος τα χαρακτηριστικά τους μπορεί να καταλάβει πώς λειτουργεί ένα "μέτρο" σχεδιασμού. Μπορεί να καταλάβει το πώς δημιουργούνται οι τάσεις μέσα στην κοινωνία...το πώς δημιουργούνται οι διάφορες μόδες. Μπορεί επίσης να καταλάβει την ευφυΐα των αρχαίων Ελλήνων, οι οποίοι απαγόρευαν στους ομοφυλόφιλους τον δημόσιο λόγο. Δεν επέτρεπαν έναν λόγο, ο οποίος "παράγει" συλλογικές συμπεριφορές σε ανθρώπους, οι οποίοι διαφοροποιούνταν από το σύνολο. Δεν επέτρεπαν να κυριαρχεί ή έστω να "κυκλοφορεί" στην κοινωνία ένας λόγος, του οποίου τα "ελατήρια" δεν μπορούσαν να διερευνήσουν...Να καταλάβουν αν αυτό, το οποίο προτείνει κάποιος, είναι καλύτερο για την κοινωνία ή για τον ίδιο και τους ομοίους του.
Η Νέα Τάξη, γνωρίζοντας τι ακριβώς συμφέρει την ίδια και τους ισχυρούς της, έκανε το αντίθετο από αυτό που έκαναν οι αρχαίοι εφευρέτες της Δημοκρατίας...Έβαλε τους ομοφυλόφιλους να "επιτεθούν" στην κοινωνία...Τους έδωσε σχεδόν το μονοπώλιο στον δημόσιο λόγο...Τους τοποθέτησε αυθαίρετα σε όλα τα κέντρα διαμόρφωσης της κοινής γνώμης και τους άφησε ελεύθερους να εξυπηρετήσουν τους εαυτούς τους. Αυτό το έκανε, γιατί γνώριζε πως, αν αυτοί κατόρθωναν να εξυπηρετήσουν τους εαυτούς τους, αυτό θα ήταν επωφελές και για τους ίδιους. Αν νικούσαν, θα μοιράζονταν μεταξύ τους τα κέρδη και αν έχαναν, δεν υπήρχε ιδιαίτερη ζημιά για την Νέα Τάξη...
...Θέλουν για πρότυπα της ανθρωπότητας τραβεστί, τρανσέξουαλ, μαύρους, λάθρο, ομοφυλόφιλους, άθεους και φυσικά κομμουνιστές.
Για αυτό και ο Μητσοτάκης όπου σταθεί και όπου βρεθεί εκδηλώνει δημόσια τον θαυμασμό του για τους Gay. Όλα τα ξέρει ο Κούλης. Πρώτα αγάπη για τα σώματα ασφαλείας, τους γιατρούς και μετά αγάπη και συμπάθεια στην Gay κοινότητα και στους λάθρο! Γιατί σε αυτούς τους 4 κλάδους; Μα, αυτοί οι 4 κλάδοι θέλουν να είναι ο πυλώνας της νέας κοινωνίας που οραματίζονται...
Ασφάλεια, συμπάθεια, επιστήμη και sex..."
πηγή: https://myflamseptemberblog.blogspot.com/2020/06/blog-post_7.html

Ανώνυμος είπε...

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

amethystos είπε...

Γεά χαρά φίλε μάς έλειψες. Οι διαφορές υπηρετούν τήν ενότητα. Είναι φυσικές δέν ξεπερνιούνται.Μόνον αφύσικα, όπως σήμερα. Η φτώχεια καί ο πλούτος οφείλονται στήν εξουσία ανθρώπου πάνω σέ άνθρωπο. Παληά ο έρως, παιδί τού πλούτου καί τής πενίας ένωνε τά αντίθετα στίς κοινωνίες μας μέχρι τήν επικράτηση τού ΠΑΣΟΚ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΩΚΤΙΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ…ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΙ http://theodotus.blogspot.com/2016/03/blog-post.html

Ανώνυμος είπε...

Έχουμε τώρα μια πολύ "επιστημονικότερη" προσπάθεια κατάληψης των ψυχών...