Κυριακή 14 Ιουνίου 2020

Πρόεδρος Πολωνίας: «Η ιδεολογία των LGBT είναι πιο επικίνδυνη και από αυτή των μπολσεβίκων»

Πρόεδρος Πολωνίας: «Η ιδεολογία των LGBT είναι πιο επικίνδυνη και από αυτή των μπολσεβίκων» Με θάρρος  ο πρόεδρος της Πολωνίας Andrzej Duda σε ομιλία του το Σάββατο, λέγοντας πως η ιδεολογία που φέρνει μαζί του το «κίνημα» των LGBT είναι πιο επικίνδυνη και καταστροφική για τη νεολαία ακόμη και από αυτή του μπολσεβικισμού».

Ο  πολιτικός μιλώντας σε ανοικτή συγκέντρωση, δήλωσε πως η γενιά των γονέων τους δεν πολέμησε τον κομμουνισμό για να προσκυνήσει σε μια άλλη νέα «ιδεολογία» η οποία είναι πιο «καταστροφική για τον άνθρωπο» για να προσθέσει:
«Αυτή ήταν ο μπολσεβικισμός. Ήταν η ιδεολογία των νέων ανθρώπων. Τώρα, σήμερα, υπάρχει μια άλλη ιδεολογία την οποία ωθούν προς τη νέα γενιά, στα παιδία μας άλλη εντελώς διαφορετική. Αλλά είναι επίσης και νεομπολσεβικισμός» δήλωσε.

ΤΡΕΛΟ-ΓΙΑΝΝΗΣ

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εάν αυτή τη φράση την έλεγε Έλληνας πρόεδρος, δηλαδή να θίξει τους ΛΟΑΤ και τους μπολσεβίκους, θα τον παρέπεμπαν για...εσχάτη προδοσία.

Ανώνυμος είπε...

Σε αυτή τη ΔΙΑΦΘΟΡΑ κατάντησε δια των χαμογελαστών, εωσφορικών τηλε-καθοδηγητών του, σε βάθος δεκαετιών ο Ελληνικός λαός, ο ΑΞΙΟΘΡΗΝΗΤΟΣ, του οποίου τα ΙΔΑΝΙΚΑ, εξαιρετικά τα θαυμάζουμε όταν γίνεται καθημερινό ρεπορτάζ στις παραλίες κάθε χρόνο και δηλώνουν οι λουόμενοι τουρλώρνοντας τους γυμνούς κώλους ότι βεβαίως απολαμβάνουν το ελληνικό καλοκαίρι με "θαλασσίτσα, μπυρίτσα, μπανάκι, σουβλάκι, (γαμησάκι) και "δόξα σοι ο Θεός, καλά πάμε!"

amethystos είπε...

Δέν αρνήθηκαν οι φιλόσοφοι καί οι Πατέρες τήν ευχαρίστηση αυτών τών πραγμάτων. Μόνο τόνισαν τό παροδικό τους καί τό γεγονός ότι υπάρχει απείρως μεγαλύτερη ευχαρίστηση στήν πνευματική ζωή όπου η ηδονή δέν συνοδεύεται από τήν οδύνη.

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνούμε αγαπητέ. Μόνο που καταντήσαμε Αρειανοί πλέον οι κάποτε Ορθόδοξοι...