Τρίτη 18 Μαΐου 2021

Προεδρος Ένωσης Εισαγγελέων για την εγκληματικότητα: Εισροή πληθυσμών που δεν ασπάζεται την αξία της ανθρώπινης ζωής

 Σε δηλώσεις της στον ΑΝΤ1 η αντιεισαγγελέας του Αρείου


Πάγου κ. Άννα Ζαΐρη, πρόεδρος της Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδας με αφορμή τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, αναφέρθηκε στην άμεση σχέση που έχει η αύξηση της ακραίας εγκληματικότητας με την εισροή πληθυσμών στην Ελλάδα που δεν ασπάζονται την αξία της ζωής.

Στο πάνελ της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα» σχολίασε μεταξύ άλλων ότι «…η Ελλάδα είναι μια κοινωνία που είχε πολλών αιώνων παράδοση στον σεβασμό της ανθρώπινης ζωής. Αυτή η έξαρση που παρουσιάζεται τον τελευταίο καιρό, νομίζω ότι οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην εισροή πληθυσμών που δεν ασπάζονται τις ίδιες αξίες με τον Έλληνα, δεν έχουν την ίδια εκπαίδευση δηλαδή».

«Όταν ένα παιδί ξεκινάει τη ζωή του και συνεχώς στο σχολείο ακούει πόσο σημαντικό είναι να σεβόμαστε τον άλλο, τα όρια της ελευθερίας να σταματούν εκεί που ξεκινάει η ελευθερία του άλλου. Αυτά όλα διαπλάθουν. Και ξέρετε ότι η βάση της Πολιτείας και της Κοινωνίας της Ειρήνης βρίσκονται στην Εκπαίδευση».

«Ειδικά ο κόσμος που ασπάζεται τις αξίες του αρχαίου πολιτισμού…βλέπετε ότι ανατρέπεται η ισορροπία και η κοινωνική ειρήνη»

Ο δημοσιογράφος της «Αυγής» Κ. Πουλακίδας επισήμανε στην Α. Ζαΐρη ότι αυτή την περίοδο διεξάγεται ένας «πόλεμος» μεταξύ Ελλήνων στο οργανωμένο έγκλημα, με αφορμή τις παραπάνω δηλώσεις της περί αξιών «του Έλληνα».

Η ίδια απάντησε ότι «επιβεβαιώνετε αυτό ακριβώς που σας λέω. Το βαρύ γνήσιο Ελληνικό έμβλημα εντοπίζεται σε ομάδες κοινωνικές οι οποίες δεν ενστερνίζονται τις αξίες τις οποίες ενστερνίζεται ένας υγιής νους». «Οι ηγέτες του οργανωμένου εγκλήματος δεν είναι οι άνθρωποι οι οποίοι έχουν ενστερνιστεί τις αξίες στις οποίες αναφέρομαι, είναι μια μικρή μερίδα του ελληνικού λαού».


https://www.olympia.gr/1442147/ellada/proedros-enosis-eisaggeleon-gia-tin-egklimatikotita-eisroi-plithysmon-poy-den-aspazetai-tin-axia-tis-anthropinis-zois/


Για την «αθηναϊκή μετάλλαξη» μίλησε η πρόεδρος της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνας Πειραιά (ΕΙΝΑΠ), Ματίνα Παγώνη, «φωτογραφίζοντας» τους παράνομους μετανάστες. 

«Υπάρχει μια σύγχυση. Δεν είναι το 10% των μεταλλάξεων η αθηναϊκή. Η αθηναϊκή ήταν το 10% από μια συγκεκριμένη ομάδα. Του κέντρου της Αθήνας», τόνισε, «φωτογραφίζοντας» τους παράνομους μετανάστες και συνέχισε: «Αυτή η μετάλλαξη η επιστημονική κοινότητα ασχολείται εργαστηριακά. Οι μεταλλάξεις καλύπτονται από τα εμβόλια. Απ’ ό,τι φαίνεται είναι το ίδιο ή λίγο περισσότερο μεταδοτική από τη βραζιλιάνικη. Είναι μια μίξη αφρικάνικης και βραζιλιάνικης. Θα έχουμε τα δεδομένα σε λίγες μέρες».

Ο επίκουρος καθηγητής Υγιεινής και Επιδημιολογίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και μέλος της Επιτροπής των Εμπειρογνωμόνων του υπουργείου Υγείας, Γκίκας Μαγιορκίνης, την ώρα που δίνουν και παίρνουν οι δηλώσεις για την νέα «αθηναϊκή(!)» μετάλλαξη, βγήκε στο «γυαλί» και πέταξε βόμβα πως «δεν υπάρχει ούτε ελληνική ούτε αθηναϊκή μετάλλαξη» του κορωνοϊού.

Ειδικότερα, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, σημείωσε ότι «το βάπτισμα της αθηναϊκής μετάλλαξης αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία», καθώς οι μεταλλάξεις παίρνουν το όνομά τους κυρίως από το πρώτο μέρος που απομονώθηκαν και η συγκεκριμένη απομονώθηκε στη Νιγηρία και μάλιστα πριν από τον Φεβρουάριο.

«Δεν υπάρχει ελληνική μετάλλαξη και δεν θα υιοθετηθεί από την επιστημονική μετάλλαξη», τόνισε.


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Α)Η μόνη μετάλλαξη που υπάρχει είναι ο μεταλλαγμένος Έλληνας.
Β)''Ο δημοσιογράφος της «Αυγής» Κ. Πουλακίδας επισήμανε στην Α. Ζαΐρη ότι αυτή την περίοδο διεξάγεται ένας «πόλεμος» μεταξύ Ελλήνων στο οργανωμένο έγκλημα, με αφορμή τις παραπάνω δηλώσεις της περί αξιών «του Έλληνα».
Η ίδια απάντησε ότι «επιβεβαιώνετε αυτό ακριβώς που σας λέω. Το βαρύ γνήσιο Ελληνικό έμβλημα εντοπίζεται σε ομάδες κοινωνικές οι οποίες δεν ενστερνίζονται τις αξίες τις οποίες ενστερνίζεται ένας υγιής νους». «Οι ηγέτες του οργανωμένου εγκλήματος δεν είναι οι άνθρωποι οι οποίοι έχουν ενστερνιστεί τις αξίες στις οποίες αναφέρομαι, είναι μια μικρή μερίδα του ελληνικού λαού». ''
Λάθος απάντηση έδωσε η εισαγγελέας. Έπρεπε να του τονίσει ότι οι μαφιόζοι Έλληνες σκοτώνονται μεταξύ τους. Δεν είδα κανέναν μαφιόζο να εισβάλει σε σπίτια και να σταγγαλίζει νοικοκυραίους.
Γ)Έκανα μια έρευνα και βρήκα το εξής καταπληκτικό: Η Γεωργία συγκαταλέγεται από τους διεθνείς οργανισμούς στην 7η θέση των πιο ασφαλών χωρών όσον αφορά την εγκληματικότητα. Άρα πως εξηγείται η συμπεριφορά πολλών Γεωργιανών στη χώρα μας; Δύο εξηγήσεις υπάρχουν: ή στην Γεωργία φοβούνται ότι εάν πιαστούν θα τους φάει το μαύρο σκοτάδι, ή μας αντιμετωπίζουν ρατσιστικά.

















Ανώνυμος είπε...

''Ειδικότερα, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, σημείωσε ότι «το βάπτισμα της αθηναϊκής μετάλλαξης αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία», '' χεχεχεχε το θέμα ήταν να μην ακουστεί η λέξη 'Νιγηριανή' , αυτοί είναι σε θέση και το Βουντού να το ονομάσουν ''τοπική παραδοσιακή θρησκευτική τελετουργία''...