Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2021

Μπλακ άουτ και μαύρο σκοτάδι

 Συνέχεια

ΟΙ ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΣΕΙΣ ΚΥΒΕΡΝΟΑΜΥΝΑΣ CYBER POLYGON ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΟΕΠΙΘΕΣΗΣ, ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΙΑΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ


Όπλα κβαντικού δυναμικού

Οι ΗΠΑ και η Μεγάλη Βρετανία ίσως λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο που είναι η Κίνα, η οποία εκτός από τα όπλα ηλεκτρομαγνητικού παλμού, έχει αναπτύξει και όπλα κβαντικού δυναμικού (QP-Quantum Potential).

Τα όπλα κβαντικού δυναμικού σήμερα είναι τα κυρίαρχα όπλα στη Γη, ακολουθούμενα από τα όπλα ΗΜΠ αρνητικής ενέργειας.

Ιοί πληροφορικής

Πέραν από τις βόμβες ΗΜΠ, οι συμμορίες των μελών του Φόρουμ του Νταβός, όπως είχαν στο οπλοστάσιό τους βιολογικούς ιούς όπως Έμπολα, Ζήκα, Η1Ν1, Sars-Cov2 κ.ά., έχουν σε απόθεμα και ηλεκτρονικούς, όπως τον ισραηλινό Stuxnet που φτιάχτηκε για να χτυπήσει το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν. Για μεγαλύτερη όμως αποτελεσματικότητα, είναι απείρως καλύτερη μια αποτελεσματική βόμβα ΗΜΠ.

Γι’ αυτό και όταν επέλθει το μπλακ άουτ οι κυβερνήσεις θα ωρύονται για τον «πόλεμο» που εξαπέλυσαν οι χάκερ του «εχθρού», που φυσικά, όπως άλλοτε η Αλ Κάιντα, δεν θα μπορούν να εντοπιστούν.

Έτσι, οι πρωθυπουργοί όλης της Δύσης θα επαναλαμβάνουν διαρκώς, όπως μετά την 11η Σεπτεμβρίου 2001 και σήμερα με την ψευτο-πανδημία, ότι «είμαστε σε πόλεμο», αλλά στην πραγματικότητα θα πρόκειται για ΗΜΠ που πυροδοτούνται από τις στρατιωτικές υπηρεσίες των μεγάλων δυνάμεων.

Δοκιμές μεγάλων μπλακ άουτ έχουν ήδη γίνει πολλές φορές κατά τη διάρκεια των lockdown του 2020 και του 2021, αφήνοντας εκατομμύρια ανθρώπους χωρίς ρεύμα.

Οι αιτίες επίσημα αποδίδονται πότε στους κεραυνούς, σε ένα τεχνικό λάθος, σε δυσλειτουργίες του συστήματος, και πότε σε κυκλώνες και ανεμοστρόβιλους που φυσικά έχουν αυξηθεί εξ αιτίας της … «κλιματικής αλλαγής».

Ποτέ όμως σε ΗΜΠ.

Oι Αυστριακές Ένοπλες Δυνάμεις προειδοποιούν

Τούτων δοθέντων, οι Αυστριακές Ένοπλες Δυνάμεις προειδοποιούν τους πολίτες της χώρας τους ότι μέσα στα επόμενα πέντε χρόνια θα συμβεί ένα θηριώδες πανευρωπαϊκό μπλακ άουτ μεγάλης διάρκειας. Να σημειωθεί ότι η ίδια υπηρεσία προ 2 ετών είχε προβλέψει μια παγκόσμια πανδημία, και δυστυχώς επαληθεύτηκε.

Πιο συγκεκριμένα, στα πρώτα λεπτά ενός επετειακού ντοκιμαντέρ προς τιμήν των Ενόπλων Δυνάμεων, προβάλλεται ένα ενημερωτικό βίντεο στο οποίο εξηγείται γιατί μια ξαφνική, εκτεταμένη πανευρωπαϊκή διακοπή ρεύματος, αποτελεί σοβαρότατο κίνδυνο για τη χώρα, αλλά οι Ένοπλες Δυνάμεις της Αυστρίας θα είναι εκεί για να βοηθήσουν τους πολίτες.

Αλλά και η Διεύθυνση Πολιτικής Ασφάλειας του Ομοσπονδιακού Υπουργείου Άμυνας σε εμπεριστατωμένη, πολυσέλιδη ανάλυσή της σχετικά με τους παγκόσμιους κινδύνους των αμέσως επόμενων ετών με τίτλο Sicher. Und morgen? Sicherheitspolitische Jahresvorschau 2021 (Ασφαλής. Και αύριο; Ετήσια πρόβλεψη πολιτικής ασφάλειας για το 2021) αφιερώνει στο μπλακ άουτ ένα ολόκληρο κεφάλαιο με τίτλο Herausforderung Blackout. Die nächste Systemkrise in Österreich? (Πρόκληση μπλακ άουτ. Η επόμενη συστημική κρίση στην Αυστρία;).

Στο σχετικό κεφάλαιο (σελ. 315 του φυλλαδίου) εξηγείται γιατί με δεδομένη την κακή κατάσταση των ηλεκτρικών ευρωπαϊκών δικτύων, τις πιέσεις για απολιγνιτοποίηση, το κλείσιμο πυρηνικών στη Γαλλία και σε άλλες χώρες, τις δολιοφθορές, την ανεπάρκεια λειτουργίας των γεννητριών των νοσοκομείων, τον κίνδυνο σαμποτάζ, κ.ά. οι πολίτες πρέπει οπωσδήποτε να έχουν έτοιμο ένα Σχέδιο Β, για να αντιμετωπίσουν μια κατάρρευση που οι γεωπολιτικοί αναλυτές και οι ειδικοί πρόληψης κρίσεων, θεωρούν βέβαιη εντός του χρονικού πλαισίου που προαναφέρθηκε.

Μάλιστα δε σε άλλες Οδηγίες τους προς τους πολίτες, συμβουλεύουν την άμεση προμήθεια ενός ραδιοφώνου με μπαταρίες, φακών, κεριών, δύο λίτρων νερού την ημέρα ανά άτομο και φαγητού για δύο εβδομάδες, μετρητών, φαρμάκων και τροφίμων.

Αναγκαία εφόδια με τα οποία οι Αυστριακές Ένοπλες Δυνάμεις συμβουλεύουν τους πολίτες να εφοδιαστούν. Οι δικές μας;

Τέλος, οι αρχές συνιστούν στους πολίτες να παρακολουθήσουν ένα μάθημα πρώτων βοηθειών, να οργανώσουν ένα σημείο συνάντησης με την οικογένεια και τους φίλους τους σε περίπτωση που το μπλακ άουτ καθιστά αδύνατη την επαφή με άλλα μέσα, και να συμφωνήσουν με τους γείτονες για τη διανομή καθηκόντων που θα μεγιστοποιήσει την πρόσβαση των ομάδων στους διαθέσιμους πόρους.

Πρώην στρατιωτικοί του ΝΑΤΟ προειδοποιούν

Εκτός όμως από τις δύο παραπάνω προειδοποιήσεις, και ο Βρετανός Σερ Ρίτσαρντ Μπάρονς (Sir Richard Barrons), πρώην στρατηγός του ΝΑΤΟ, που παρασημοφορήθηκε για τη δράση του στο Ιράκ, το Κόσοβο και το Αφγανιστάν, έχει προβλέψει τον αποτελεσματικότερο τρόπο με τον οποίο θα συμβεί η κινεζικού τύπου απαγόρευση της λειτουργίας του διαδικτύου και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης που έχουν γίνει πλέον ενοχλητικά για την διεθνή ολιγαρχία: με γενική διακοπή ρεύματος.

Ο στρατηγός Μπάρονς προειδοποίησε τις κυβερνήσεις ότι «με αυτόν τον τρόπο, όλες οι ευρωπαϊκές χώρες μπορούν να γονατίσουν σε μόλις 14 ημέρες».

Ο βραβευμένος στρατιωτικός θεωρεί ότι σήμερα οι συμβατικοί πόλεμοι με μάχες σώμα με σώμα έχουν τελειώσει, και ότι η τεχνολογία είναι αυτή που σκοτώνει χωρίς να μετακινηθεί αυτός που τη χειρίζεται από την οθόνη του υπολογιστή του.

Ο Μπάρονς τόνισε μεταξύ άλλων ότι σήμερα οι ΗΜΠ προκαλούνται τεχνητά γι’ αυτό είναι βασικό το ηλεκτρομαγνητικό φάσμα να ελέγχεται από την ξηρά, τη θάλασσα και το διάστημα.

Συνέπειες του μπλακ άουτ

Τι θα σταματήσει να λειτουργεί όταν γίνει γενική διακοπή ρεύματος;

• η παροχή ρεύματος,
• η παροχή πόσιμου νερού,
• το διαδίκτυο και όλα τα ηλεκτρονικά δίκτυα,
• οι εγκαταστάσεις επεξεργασίας λυμάτων και καυσίμων,
• τα κέντρα αυτόματων συναλλαγών και όλες οι τραπεζικές υπηρεσίες,
• τα τηλεφωνικά και τηλεοπτικά δίκτυα,
• τα ψυγεία των γραφείων τελετών και των ιατροδικαστικών υπηρεσιών,
• όλες οι δημόσιες συγκοινωνίες, επίγειες, θαλάσσιες και εναέριες,
• ο ανεφοδιασμός καυσίμων, τροφίμων και όλων των αγαθών,
• η ρύθμιση της κυκλοφορίας στις εθνικές οδούς,
• τα διόδια και τα τούνελ,
• οι γεννήτριες και τα ηλεκτρονικά συστήματα των νοσοκομείων,
• η θέρμανση και η ψύξη,
• τα συστήματα συναγερμού,
• οι ανελκυστήρες,
• πλειάδα άλλων διευκολύνσεων που οι περισσότεροι άνθρωποι θεωρούν δεδομένες και δεν έχουν αντιληφθεί ότι αν ο ηλεκτρισμός παύσει, θα καταρρεύσουν οι κοινωνίες μας και θα πεθάνουν οι περισσότεροι άνθρωποι, τουλάχιστον στις πόλεις.

Η έλλειψη επικοινωνιών και υποδομών θα περιορίσει δραματικά την πρόσβασή μας σε τρόφιμα, ιατρική περίθαλψη, και άλλες βασικές ανάγκες. Ακόμη και μια μικρή σωματική διαταραχή ως συνέπεια ΗΜΠ, μπορεί να εξελιχθεί σε σημαντικό πρόβλημα εάν δεν μπορούμε να λάβουμε άμεσα ιατρική φροντίδα.

Η άπειρη αλυσίδα ατυχημάτων που θα μπορούσε να προκαλέσει αυτού του είδους η δολοφική επίθεση, είναι απερίγραπτη.

Συνεχίζεται

Μπλακ άουτ και μαύρο σκοτάδι – Aperopia

Δεν υπάρχουν σχόλια: