Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2021

Θύελλα στη Βουλή από την ΚΡΙΣΗ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑΣ του Κουρουμπλή που μίλησε για δολοφόνους!


σχόλιο: Ο άθλιος βέβαια Α.Τσίπρας υιοθέτησε γραμμή ΝΔ για   τα διαβόλια & διέγραψε Π.Κουρουμπλή !

 Πως προφητικά ο ποιητής Α.Γ. Γ. είχε περιγράψει προ πολλών ετών τις πράξεις και τίς πολιτικές του Αλέξη Τσίπρα.!!!
<<Και πριν το σύνθημα δοθεί και ο αγώνας μας φουντώσει, ο Τσίπρας και η παρέα του μας είχανε προδώσει.>>

 O Κουρουπλής είπε την αλήθεια και δεν άρεσε στον Τσίπρα. Τον κάλεσε μάλιστα να ανακαλέσει ή να παραιτηθεί από την κοινοβουλευτική ομάδα. Όποιο μέλος λέει την αλήθεια στον ελληνικό λαό πρέπει να φιμωθεί και να απομακρυνθεί διότι εκθέτει το κόμμα. Νομίζουν ότι θα κάψουν το δέντρο και θα σώσουν το άρρωστο δάσος. Αντίθετη φωνή δεν υπάρχει για αυτό και πάμε από το κακό στο χειρότερο. Μας φλομώνουν στα ψέματα για τα εμβόλια και υπάρχουν υποψίες ότι κάποιοι τα οικονομάνε. Όλοι οι επώνυμοι ασθενείς νοσηλεύονται στον Ευαγγελισμό και ως εκ θαύματος όλοι αναρρώνουν. Τα φάρμακα προορίζονται για τους αφέντες και όχι για τους δούλους. Στο δικαστικό μέγαρο στην αίθουσα 600 στη Νυρεμβέργη όπου έγινε η "μητέρα των δικών" οι αγέρωχοι στρατιωτικοί ηγέτες που έβλεπαν στις εφημερίδες δεν είχαν καμιά σχέση με τους κατηγορουμένους που ήταν φοβισμένοι στην ανάκριση για το τέλος που τους περίμενε. Κατά τη μέρα της απόφασης για τους 22 κατηγορουμένους στις υπόλοιπες εγκαταστάσεις του κτηριακού συγκροτήματος στήνονταν ήδη με άκρα μυστικότητα αγχόνες.

ΤΡΕΛΟ-ΓΙΑΝΝΗΣ: Θύελλα στη Βουλή από την ΚΡΙΣΗ ΕΙΛΙΚΡΕΙΝΑΣ του Κουρουμπλή που μίλησε για δολοφόνους! (trelogiannis.blogspot.com)

TΟ "ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ" ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΣΤΙΑΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΥΠΟΤΑΓΗ ΤΗΣ ΔΙΣ ΚΑΙ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ.

ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ ΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ. 

ΤΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΑ ΑΚΡΑ ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΟ ΕΦΤΙΑΞΕ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ. ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΚΥΡΙΕΥΘΟΥΝ ΟΙ ΨΥΧΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ. ΞΕΧΝΩΝΤΑΣ ΟΤΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΕΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ. 

ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ. ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΟΙ ΑΠΟΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΜΑΝΙΑΣ.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχως λογω της κουτοπονηριας ( αθωα ειναι μονο τα βρεφη λογω παντελους αγνοιας ολοι οι αλλοι ειμαστε πονηροι ) των Χριστιανων η μαλλον πολλων Χριστιανων αυτων που κανουν θορυβο και ειναι δικτυωμενοι , εχουν διεισδυει στο αντιεμβολιαστικο κινημα παγκοσμιως οπαδοι της κομμουνιστικης Αριστερας καθως και της φασιστικης Δεξιας που βασει του πασρελθοντος τους αρρκετα προσφατου το μονο βεβαιο ειναι οτι αν ειχαν την εξουσια θα επιβαλλαν τον υποχρεωτικο εμβολιασμο και αλλα τρισχειροτερα με το εκτελεστικο αποσπασμα και την συλλογικη ευθηνη . Οσο για το αν στα εργαστηρια προιστανται προσωπικοτητες βεληνεκους οπως οι συμπαθεστατοι στους δημιουργους b movies thriller οπως οι Lusifer και Βεελζεβουλ και υπο τις οδηγγιες αυτων των κερασφορων οντων φτιαχνοονται τα εμβολια ολα αυτα τα παρανοικα που διοχετευουν διαφοροι αθρησκοι θεομπαιχτες θα ερθουν σαν τρομακτικο μπουμερανγκ στα κεφαλια των Χριστιανων . Περιδιαβαινοντας τα ελληνορθοδοξα blogs εχεις ωρες ωρες την αισθηση οτι εισαι σε μια σεχτα δαιμονισμενων βαπτιστων η πεντηκοστιανων της λεγομενης bible belt των ΗΠΑ . Ολα αυτα δεν θα εχουν καλο τελος . ΑΜ

amethystos είπε...

Δέν θά έχουν φίλε.

Ανώνυμος είπε...

https://www.youtube.com/watch?v=cfDQf51FSdk

Ανώνυμος είπε...

Φίλε ΑΜ και αμέθυστε δείχνει να είναι δύσκολο να αναρωτηθούμε για ένα ενδεχόμενο που αρχίζει να γίνεται πολύ πιθανό τουλάχιστον στο μυαλό το δικό μου .
Από την μια η λεγόμενη Νέα Τάξη Πραγμάτων και από την άλλη οι κάθε λογής Φανατικοί και αποτοιχισμένοι (κάθε γκάμας από πολιτική μέχρι θρησκεία) .
Πραγματικά μοιάζει σα να στήνονται τα τελευταία εξαρτήματα της Προκρούστειας κλίνης.
Αυτό όντως θα είναι κάτι ζόρικο.

amethystos είπε...

Αλλοι κονταίνουν τήν Πίστη στόν Κύριο καί άλλοι μακραίνουν καί αραιώνουν τήν αρχαία πίστη στή ζωή. Πολύ ωραίο.

Ανώνυμος είπε...

Ακριβώς έτσι φίλε αμέθυστε. Το είπες πολύ καλύτερα από όσο θα μπορούσα.

Ανώνυμος είπε...

Πάντα εύστοχος και καυστικός.... https://www.facebook.com/dimitrios.kouvelas