Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2021

Οι «φυλακές» κόβιντ στην Αυστραλία δεν έχουν και τόση πλάκα…

σ.σ. Θυμίζω εδώ το πείραμα φυλάκισης του Στάντφορντ.

Σας είχαμε ενημερώσει πως το σκηνικό στο Darwin της Αυστραλίας έχει ξεφύγει (εδώ). Τα στρατόπεδα covid είναι ξεκάθαρα γεγονός και στην τελική, δεν μοιάζουν και τόσο με στρατόπεδα, αλλά με φυλακές.

Η Hayley Hodgson τοποθετήθηκε σε ένα τέτοιο στρατόπεδο εγκλεισμού για τον Covid, παρότι ήταν αρνητική στον ιό καθ’ όλη την διάρκεια της διαμονής της. Ο λόγος που τοποθετήθηκε εκεί; Είχε έρθει σε επαφή με κρούσμα.

Την έκλεισαν σε ένα κουτί (κάπως έτσι το περιγράφει, καθώς δεν μπορούσε να πάρει ανάσα) για 14 ημέρες, εκείνη ζητούσε να πάει απλά για ένα περίπατο, όμως αυτό δεν ήταν επιτρεπτό. Η «λύση» που της αντιπροτάθηκε; ΒΑΛΙΟΥΜ.

Την απειλούσαν πως αν δεν ήταν αρκετά υπάκουη, θα έπρεπε να την κρατήσουν στο στρατόπεδο για παραπάνω μέρες ή ακόμη και να την τιμωρήσουν με πρόστιμο 5000 δολαρίων.

Και ενώ η εικόνα που παρουσιάζουν τα Αυστραλιανά ΜΜΕ για τα στρατόπεδα covid είναι ότι υπάρχει μια σχετική «χλιδή» εκεί, τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά. Βρίσκεσαι σε ένα κουτί, γύρω – γύρω φράχτες και με κάμερες παρακολούθησης.

Να προστεθεί πως στο στρατόπεδο αυτό θα βρεθείς απλά αν είσαι επαφή ενός κρούσματος, ακόμα και αν έχεις κάνει 3 δόσεις από το εμβόλιο.

Λέει και άλλα πολλά η Hayley Hodgson, τα οποία μπορεί να ακούσει κάποιος στο παρακάτω βίντεο.


Πηγή orthopraxia.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

https://www.ahajournals.org/doi/10.1161/circ.144.suppl_1.10712?fbclid=IwAR3sbpsE60rwuwEuwUCTT_IK3y-x2svjeKNykrWzQHshIG16ZBsbIxmWuIY