Δευτέρα 30 Μαΐου 2022

Πόσο σοβαρή είναι η κρίση με το Ιράν; Ο πρώην ΑΝΥΕΘΑ Κ.Ήσυχος εξηγεί


Ο πρώην ΑΝΥΕΘΑ Κώστας Ήσυχος μιλά για το νέο πρόβλημα που καλείται να αντιμετωπίσει η χώρα, αυτή τη φορά με το Ιράν! Την ώρα που ακόμη και οι ΗΠΑ «διακριτικά» προσπαθούν να έχουν μια «επαφή» ακόμη και με το Ιράν, η Ελλάδα εμφανίζεται ξανά στην «αμερικανική εμπροσθοφυλακή»! Ο κ.Ήσυχος μιλά για μετατροπή της χώρας σε προτεκτοράτο. Ο πρώην ΑΝΥΕΘΑ υπενθυμίζει και τη σχέση που είχε η Τεχεράνη με την Αθήνα τα δύσκολα χρόνια του 2015 και 2016, όταν υπήρχε βοήθεια και ανοχή από το Ιράν σε ότι είχε να κάνει με τη τροφοδοσία πετρελαίου.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όταν κλέβουν οι αγγλοσάξονες εφαρμόζουν ''κυρώσεις'', όταν κλέβουν οι άλλοι απλώς κλέβουν. Όσον αφορά την Ελλάδα, ουδείς πλέον μας αντιμετωπίζει ως ανεξάρτητη χώρα, ούτε καν ως αποικία, γιατί οι αποικίες είχαν την προστασία και το κύρος των αποικιοκρατών τους. Είμαστε κάτι σαν σκλάβοι.

amethystos είπε...

Επιβλήθηκε η ψυχολογία τών κληρονόμων τών πριγκηπάτων τής πολιτικής. Σέ κάποιο νησί τού Ειρηνικού; συνεχίζουν νά λατρεύουν τόν Φίλιππο τής Ελισάβετ σάν θεό. Υπήρξαν όλοι τους προδότες δεύτερης γενηάς.