Τρίτη 24 Μαΐου 2022

Ο Μητσοτάκης επανεφηύρε την δημοκρατία

Απευθυνόμενος στους αποφοίτους του Boston College, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε πως είναι δικό τους καθήκον η «επανεφεύρεση» της δημοκρατίας.

Ο άνθρωπος που ηγείται της χώρας η οποία γέννησε τη δημοκρατία, πρεσβεύει την επανεφεύρεσή της.

Το άσχημο είναι ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης όντως στην Ελλάδα έχει επανεφεύρει την Δημοκρατία. Καθιστώντας την πατρίδα μας από λίκνο της Δημοκρατίας, σε οστεοφυλάκιο αυτής.

Τα τρία τελευταία χρόνια ζoύμε  την πλήρη αλλοίωση του δημοκρατικού πολιτεύματος. Με το περιβόητο επιτελικό κράτος, με τις ατομικές ελευθερίες να συνθλίβονται, με τους μηχανισμούς καταστολής να βρίσκονται υπό τον απόλυτο έλεγχο του πρωθυπουργού, με την δικαιοσύνη να βρίσκεται υπό διωγμό όταν λειτουργεί ευεργετικά για το δημόσιο συμφέρον κλπ.

Οι πληγές που άνοιξαν από την επανεφεύρεσή της Δημοκρατίας στην Ελλάδα, θα αργήσουν να κλείσουν…

Ο Μητσοτάκης επανεφηύρε την δημοκρατία (olympia.gr)

ΕΠΑΝΕΦΕΥΡΕΣΗ, ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ, ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ, ΕΠΑΝΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗΣ. 
Π. Βασιλειάδης «Ο Thomas Kuhn ανέπτυξε», επιτέλους, «τη θεωρία περί "αλλαγής παραδείγματος"». Σύμφωνα μ’ αυτήν τη θεωρία, την οποία οφείλουμε και εμείς να ακολουθήσουμε, «η πορεία της επιστήμης γνωρίζει ριζικές επαναστατικές αλλαγές, που καταργούν πλήρως τις μέχρι πρότινος υπάρχουσες θεωρίες και επιστημονικές απόψεις»! Αυτή η τρομερή θεωρία όμως κατάγεται από την Εβραϊκή Καμπάλα, και μπορεί να τη βρει κάποιος, με τις ίδιες λέξεις καταχωρημένη, στα σπουδαιότερα κείμενα του Gershom Scholem, κάθε δύο σελίδες! Καί ο μεγάλος Αρχηγός της Μητέρας Εκκλησίας, ο νυν Πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος γράφει (Eπίσκεψις 583-20 /11/98, σελ.8): «Οι κληροδοτήσαντες εις ημάς την διάσπασιν προπάτορες ημών υπήρξαν ατυχή θύματα του Αρχεκάκου Όφεως και ευρίσκονται ήδη εις χείρας του Δικαιοκρίτου Θεού. Αιτούμεθα υπέρ αυτών το έλεος του Θεού, αλλά οφείλομεν ενώπιον Αυτού όπως επανορθώσωμεν τα σφάλματα Εκείνων». 
ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΔΕΝ ΣΤΟ ΑΠΕΙΡΟ.Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΔΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΣΤΟΝ ΜΗΔΕΝΙΣΜΟ, ΠΟΛΕΜΩΝΤΑΣ ΜΕ ΠΑΘΟΣ ΤΟ ΠΑΛΑΙΟ,ΑΓΝΟΩΝΤΑΣ ΔΗΛ. ΤΗΝ ΦΘΟΡΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ,ΟΔΗΓΗΣΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΣΤΟ ΜΗΔΕ-ΕΝ, ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΛΑΠΛΟΤΗΤΟΣ. ΜΕ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ. 

ΑΠΟΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝΕΙ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΕΓΩ, ΤΗΝ ΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΜΑΝΙΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΘΕΡΑΠΕΥΕΤΑΙ.ΔΙΟΤΙ ΟΙΚΟΔΟΜΕΙΤΑΙ ΣΤΟΝ ΕΞΟΣΤΡΑΚΙΣΜΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΚΤΙΖΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΤΕΙΧΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΙΤΙΚΗ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΤΟΥ. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ, Ο ΜΗΔΕΝΙΣΜΟΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΙΤΣΕ, ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗΣ ΝΕΩΤΕΡΙΚΟΤΗΤΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΦΩΤΙΣΜΟΥ, ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΤΟΥ PUER AETERNUS, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΤΗΝ ΜΑΘΗΤΕΙΑ, ΘΥΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΘΕΟΤΗΤΑ, ΤΟ ΜΗΤΡΙΚΟ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑ, ΣΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ. ΧΑΡΙΝ ΤΗΣ ΑΓΑΠΟΛΟΓΙΑΣ.
Ο ΛΑΤΙΝΟΣ ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ΕΓΡΑΨΕ ΜΕ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟ. ΕΠΑΝΕΦΕΡΕΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΙΑ ΝΕΚΡΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ.ΤΟ 400!!!! ΕΙΧΕ ΑΣΚΗΤΕΨΕΙ ΣΤΑ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΑΚΟΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΘΗΤΕΙΑ. ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΛΟΓΙΑ. ΔΙΟΤΙ Ο ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΣ ΕΠΙΝΟΗΣΕ ΤΟΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΔΑΣΚΑΛΟ, ΤΟ ΘΛΙΒΕΡΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ. ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΣΗΜΕΡΑ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΑΥΤΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΑΚΤΙΣΤΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: