Τρίτη 14 Ιουνίου 2022

Α. Πολυχρονιάδης: Ζούμε σε έναν ανάποδο κόσμο που ως προς την Πίστη, ορίζεται ως πλήρως δαιμονικός


Αναστάσιος Πολυχρονιάδης, Δρ. Θεολογίας του ΑΠΘ: “Ζούμε σε έναν ανάποδο κόσμο που ως προς την Πίστη, ορίζεται ως πλήρως δαιμονικός, δεν έχει άλλη ερμηνεία” τόνισε μιλώντας στον Focus FM και το Στέφανο Δαμιανίδη. Μιλάει επίσης για την μεταπατερική Θεολογία, το κλείσιμο των Ιερών Ναών, την Ανάσταση που έγινε την δεύτερη ημέρα και για τις θέσεις του κ. Σταμούλη. Πολύ σημαντική συνέντευξη, παρακαλώ να αφιερώσετε λίγο από τον χρόνο σας και να την ακούσετε.


ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΗ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΗ. 
ΔΙΑ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΟΙ ΘΕΟΛΟΓΟΙ, ΝΕΟΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑΠΑΤΕΡΙΚΟΙ, ΣΥΣΚΕΥΑΖΟΥΝ ΜΙΑ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΕΝΑ ΔΟΓΜΑ ΣΥΜΒΑΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΩΝ ΚΑΘΟΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΩΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΝΩΣΗ.
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΑΡΑ (ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΝΟΤΗΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ, Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΗΘΟΥΣ, ΣΧΟΛΙΟ ΣΤΟ ΑΣΜΑ ΑΣΜΑΤΩΝ, ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΕΡΩΣ), ΤΟΥ ΖΗΖΙΟΥΛΑ (ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΑΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΟΛΟΓΙΑ), ΤΟΥ ΡΑΜΦΟΥ (ΠΕΛΕΚΑΝΟΙ ΕΡΗΜΙΚΟΙ, ΦΙΛΟΚΑΛΙΑ, Ο ΚΑΗΜΟΣ ΤΟΥ ΕΝΟΣ)  ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΩΝ. 
ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΟΤΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΠΟΣ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ, ΣΤΗΡΙΓΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ. 
ΕΝΑΣ ΤΥΠΟΣ ΤΡΕΦΟΜΕΝΟΣ  ΜΕ ΓΝΩΣΗ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΧΕΡΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΝΕΤΗ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΟΣ.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

''Ο ολοκληρωτισμός του αφύσικου'' https://www-maurizioblondet-it.translate.goog/il-totalitarismo-dellinnaturale/?_x_tr_sl=it&_x_tr_tl=el&_x_tr_hl=en&_x_tr_pto=wapp

προς το κάτω μέρος της ιστοσελίδας.