Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2022

Ερντογάν: «Είμαστε σε ανταγωνισμό με τους σημερινούς εκπροσώπους του Βυζαντίου». Κάρολος: Οικουμενικός Πατριάρχης ο Βαρθολομαίος….Ανοίγει πληγές ο Κάρολος σε Τουρκία και Φανάρι.. Στο Φανάρι γιατί το θέτει προ των ευθυνών του και το καλεί να παίξει τον ρόλο του..Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΟΥ ΗΝΩΜΕΝΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΙΡΕΜΕΝΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ (σχίσμα με Ρωσία) !!!!


Ο Βασιλιάς του Ηνωμένου Βασιλείου και ο Πατριάρχης της Διαιρεμένης Εκκλησίας!!

Ο Ερντογάν γίνεται δεκτός με λουλούδια σε συνοικία της πρωτεύουσας Άγκυρας. Ο Ερντογάν είπε: «Είμαστε σε ανταγωνισμό με τους σημερινούς εκπροσώπους του Βυζαντίου». Ποιους εννοεί άραγε;

"Σήμερα το απόγευμα στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, ο Παναγιώτατος Βαρθολομαίος Α’, ο Οικουμενικός Πατριάρχης έγινε δεκτός από τον Βασιλιά." ανακοινώνει ο Κάρολος και δυσαρεστεί την Τουρκία με τον τίτλο Οικουμενικός που αποδίδει στον νυν προκαθήμενο Βαρθολομαίο……

Ο Βασιλιάς του Ηνωμένου Βασιλείου και ο Πατριάρχης της Διαιρεμένης Εκκλησίας!!(σχίσμα με Ρωσία)

Ανοίγει πληγές ο Κάρολος σε Τουρκία και Φανάρι.. Στο Φανάρι γιατί το θέτει προ των ευθυνών του και το καλεί να παίξει τον ρόλο του που υπερβαίνει προσωποληψίες, επιλεκτισμό, μεροληψία, μονόδρομες πολιτικές διακρίσεις, ταύτιση με πολύ συγκεκριμένα γεωπολιτικά συμφέροντα, πολιτικές ίντριγκες, διαιρέσεις, σχίσματα, επαρχιωτισμό, τοπικισμό ..Και στην Τουρκία γιατί αναγνωρίζει στον νυν προκαθήμενο Κων/πολης τον τίτλο Οικουμενικός που του αρνείται.

Ο Κάρολος είναι Ορθόδοξος από τον πατέρα του λάτρης του Αγίου όρους και της Ορθόδοξης μυστικιστικής παράδοσης…..ενώ ο γάμος του με Καμίλα πλαισιώθηκε από ρώσικη θρησκευτική χορωδία.

Για να ενσαρκώσεις την ιδιότητα του Οικουμενικού πρέπει πρωτίστως να είσαι ενωτικός και όχι διχαστικός.Ο Βαρθολομαίος από Οικουμενικός έγινε Ουκρανικός.. Τι σόι Οικουμενικός μπορεί να είσαι όταν δεν εγκολπώνεις και δεν γίνεσαι αποδεκτός αλλά αποκηρύσσεσαι από τη μόνη Ορθόδοξη Υπερδύναμη από τη μεγαλύτερη Εκκλησία της Ορθοδοξίας αυτή της Ρωσίας με την οποία είσαι σε Μέγα Σχίσμα;; Ποια Οικουμένη του Δυτικού Ημισφαιρίου;; ο Κάρολος του υπενθυμίζει την αποστολή του να είναι Οικουμενικός ..

dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: