Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2022

Mανώλης Κοττάκης: «Η Ελλάδα δεν είναι χώρα αλλά παρέα που σαπίζει σε όλα τα επίπεδα» (βίντεο)

«Υπάρχει κίνδυνος κατάρρευσης λόγω ατιμωρησίας»

Ο Μανώλης Κοττάκης δημοσιογράφος και διευθυντής της ΕΣΤΙΑΣ, ήταν καυστικός στην εκπομπή του Kontra Channel με την Αναστασία Γιάμαλη για το χάλι της σημερινής Ελλάδας.

«Εγώ παιδεραστή σε αναστολή δεν ξέρω».

«Σαπίζουμε ταχέως. Σαπίζουμε στην κορυφή, σαπίζουμε και στην βάση».
«Στην πραγματικότητα η Ελλάδα δεν είναι χώρα, αυτή τη στιγμή, είναι χαλαρή παρέα»

 Μίλησε για την ατιμωρησία που επικρατεί στη χώρα και τον κίνδυνο αυτό το κλίμα να οδηγήσει στην κατάρρευση μας…

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Το αστείο είναι η λεζάντα που λέει πως άναυδη η κοινωνία παρακολουθεί τις καταιγιστικές εξελίξεις. Η λέξη κοινωνία πλέον είναι κενή περιεχομένου. Υπάρχουν μόνο άτομα. Και τα άτομα σήμερα γενικά κουβέντα δεν σηκώνουν πολλά πολλά για το τι κάνουν και τι δεν κάνουν.
Μπαίνεις σε μια ιστοσελίδα και βλέπεις την τραγωδία του Κολωνού και από κάτω δημοσίευση που προμοτάρει πως το ανοιχτόμυαλο ζευγάρι τάδε στην Αγγλία βγάζει 23,000 ευρώ την ημέρα παρακαλώ, απλά βιντεσκοπώντας την συνεύρεση τους ενώ τα παιδιά κοιμούνται δίπλα. Δηλώνουν απλά πως κάνουν ότι κάνουν όλα τα ζευγάρια απλά έχουν μαζί και μία κάμερα. Που είναι το πρόβλημα αναρωτιούνται; Και αυτοί καλά. Βγάζουν τουλάχιστον 23,000 ευρώ. Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι αυτοί οι μικροί, αόρατοι και έξω από τα ραντάρ που φτιάχνονται με το να τους βλέπουν. Άντε να τους πεις ότι είναι συνυπεύθυνοι στο ακέραιο με τους πελάτες της κοπέλας από τον Κολωνό. Δεν μπορούν με τίποτα να κάνουν την σύνδεση. Ακόμα συναντάω άνδρες που περηφανεύονται πως πάνε το παιδί τους στο μπουρδέλο για να μάθει καλά τη τέχνη. Τι να πούμε μετά από αυτό.
Το "ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω" αποκομμένο από το "μην αμαρτήσεις ξανά" είναι πολύ βολικό για όλους. Και για τους σερνίκουλες και για την εταίρα....... και στην μέση ο Κύριος μόνος Του Είπαμε ποιος είσαι εσύ που γράφεις αυτά που γράφεις για να μας πεις τι θα κάνουμε και τι όχι.
Λίγο πιο κάτω στην ίδια ιστοσελίδα συναντάς την γηραιά εγχώρια σταρ να λέει περήφανα πως ως νέα αν και παντρεμένη την κούναγε την ουρίτσα της και αμέσως παρακάτω πως μια διάσημη πορνοστάρ η οποία τα πάει καλά πλέον με τον πατέρα της ο οποίος έχει γίνει μάνατζερ και βοηθός της.Και τελειωμό δεν έχουμε και είμαστε μόνο στο σήμερα. Αυτή είναι η σημερινή δόξα του κόσμου. Μα πώς μένουμε εμβρόντητοι που όλοι θέλουν ένα κομμάτι από αυτή την δόξα;
Κάποτε φίλε αμέθυστε σου είχα σχολιάσει με μία φράση του αείμνηστου μεγάλου φυσικού J.C.Maxwell που είχε πει πως η τελευταία μας άμυνα απέναντι στην αποκτήνωση και την βαρβαρότητα είναι η απέχθεια μας για την κατώτερη φύση μας.
Σήμερα η κατώτερη φύση υμνείται απανταχού. Θα γίνει κάτι ουσιαστικό με αφορμή το γεγονός; Σίγουρα όχι.Είναι αργά και άλλωστε ποτέ δεν ασχολείσαι με τον καταρράκτη όταν έχεις πρόβλημα. Αλλά με τις πηγές που τον δημιουργούν.
Οπότε υπομονή μέχρι το επόμενο έως ότου έρθει νέο δευτερονόμιο και υβριδική σαρία που δεν θα υπάρχει προηγούμενο τους και κάπου εκεί θα ολοκληρωθεί η αποκτήνωση του ανθρώπου. Η ΦΑΒΛΌΤΗΤΑ ΜΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΣΧΡΙΣΤΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΥΜΝΗΘΕΙ ΟΣΟ ΚΑΝΕΝΑΣ. Μα είναι δυνατόν να μην το βλέπουμε;