Τρίτη 23 Μαΐου 2023

Όπα βγάλαμε λαυράκι..

                                   Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία. 
Η ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό του Επισκόπου Προικοννήσου Ιωσήφ εδω και οι επιφυλάξεις του για τις Ορθόδοξες θέσεις του δασκάλου αλλά και οι ανυπόστατες προκαταλήψεις για τον σεβαστό π.Θεόδωρο Ζήση, μας βάζει σε σκέψεις.
 
Γράφει:
Άς ακούσουμε από το στόμα του και τις περί Επισκόπων και περί Αγίας και Μεγάλης Συνόδου της Κρήτης απόψεις του Προέδρου του νεοφανούς Κόμματος ΝΙΚΗ, πριν πάμε στις κάλπες. Γιατί αυτή του την πλευρά δεν την έχουμε προσέξει... Μήπως η ΝΙΚΗ είναι εφεύρημα του σχισματικού και καθαιρετέου Θεοδώρου Ζήση;;; Διερωτώμαι!



9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Άρχισε η φαγωμάρα, να βγάλουνε λοιπόν τον Μητσοτάκη που δεν είναι εφεύρημα κανενός...ω θεέ μου.

amethystos είπε...

Επιτέλους είδαμε σέ πλήρη δράση τό ιστορικό μας πάθος. Τόν φθόνο τής οιήσεως, τής μεγαλομανίας!!!Ενώ τό πάθος τών Εβραίων, η απόλυτη φιλαργυρία, βγάζει χρήματα, η δική μας εθνική υπερηφάνεια χάνει τά πάντα, διότι δέν είναι ανταγωνιστική αλλά αυτοκτονική. Χάθηκε κάθε ενωτικός παράγων πού πρόσφερε η εκκλησία μέ τήν τρέλλα τού Βαρθολομαίου καί τήν άγνοια τής πίστης τών παραδοσιακών Ελλήνων.Σκότος παντού καί προχειρότης.

Ανώνυμος είπε...

Γρλαφει κάπου και ο Μπούρκχαρντ, αυτός ο εξαιρετικός "ελληνιστής": "Οι Έλληνες, ο ευφυέστερος λαός της γης, δυστυχώς αυτοκτόνησαν..." ... Προς γνώσιν και συμμόρφωσιν (όσο υπάρχει, κι αν υπάρχη ακόμα καιρός και οποιαδήποτε καλή προαίρεση...)

Ανώνυμος είπε...

I Ellada den exei anagi apo ena akomi xristianiko komma. Exei anagi apo ena islamiko komma pou tha apagoreysei dia thanatikis poinis gia 10 xronia alcohol narkotika kai tzogo. Tote tha diorthothoun para polla pragmata. Den einai sxima logou. AM

Ανώνυμος είπε...

ΜΆΛΛΟΝ ΔΕΝ ΘΈΛΟΥΜΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΆ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΆ ΚΌΜΜΑΤΑ ΜΌΝΟ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΝΈΑ ΤΆΞΗ ΆΡΑΓΕ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΊ ΟΙ ΟΠΟΊΟΙ ΨΉΦΙΣΑΝ ΝΔ ΚΛΠ ΚΑΤΆΛΑΒΑΝ ΤΙΠΟΤΑ; ΕΓΚΛΕΙΣΜΟΣ ΠΡΕΣΠΕΣ ΓΥΝΑΙΚΟΚΤΟΝΙΕΣ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ....

Ανώνυμος είπε...

Ας σταματήσουμε την μίρλα.
Ο Νατσιός και ας το παραδεχτούμε γενικά τα λέει καλά. Αλλά από το τα λέω καλά μέχρι το δημιουργώ τρόπους μεταστροφής της παρακμής που επικρατεί υπάρχει μία άβυσσος.
Απο την άλλη όμως ......υπάρχει αυτή την στιγμή άλλος τρόπος να δοθεί ένα μήνυμα πως αυτά που λέει έχουν τεράστια βαρύτητα για την ζωή μας, πέρα από να τον στηρίξει κάποιος; Κακά τα ψέμματα ........μάλλον όχι.....Στο κάτω κάτω της γραφής δεν είναι Βελόπουλος, δεν είναι Καρατζαφέρης, δεν είναι Καμένος, δεν είναι Άδωνης, δεν είναι Πλεύρης......τουλάχιστον κατά πως φαίνεται μέχρι τώρα.
Η ποιοτική του διαφορά με τους υπόλοιπους είναι πως κάνει σαφές το θέμα πίστης στον Χριστό. Δεν το λες και λίγο. Οι άλλοι που προανάφερα είναι άθεοι αλητήριοι που απλά καπηλεύονται από Αρχαία Ελλάδα, διαστημόπλοια του Ηρακλή και της ομάδας έψιλον μέχρι παναγίες γκέισες και επιστολές του Ιησού.....ένας αχταρμάς.
Προσωπικά, βέβαια, οι πεντηκοστιανικού τύπου προσευχές αλλά ακόμα και η αναφορά του στην ψευδοσύνοδο (παρόλο που συμφωνώ 100% μαζί του) με απωθούν όταν μπαίνουν στο παιχνίδι και με κάνουν καχύποπτο για βαθύτερα θέματα. Αυτό το μαγαζί του χριστιανοπατριωτισμού το έχουν καπηλευτεί πολλοί και ξαναλέω με την προτεσταντική ηθογραφία των απανταχού οργανωσιακών αλλά και τον διχαστικό λόγο γ κατηγορίας αριστερής προελεύσεως...... ένας μάλλον στείρος, για αναγέννηση, συνδυασμός. Σχεδόν όλοι τους από αυτόν τον χώρο ήταν θλιβεροί εκ της συστάσεως τους στο κοινό. Αλλά αυτός τουλάχιστον ξαναλέω έχει απόλυτα ξεκάθαρη θέση σε πολλά φλέγονται ζητήματα και πρέπει να του το αναγνωρίσουμε.
Το κακό με αυτούς τους χώρους όμως αμέθυστε είναι όχι ο Νατσιός αυτός καθ' αυτός αλλά η εκ των πραγμάτων κλειστή κάστα ευσεβιστών που αποτελεί τον περίγυρό του. Η ψυχοσύνθεση τους είναι αυτή του πραγματικού control freak που δεν μπορεί να σε πάει και μακριά. Αν ο Νατσιός είναι για να δώσει σε αυτή την κάστα μία γωνία στα έδρανα που θα καλύψει την αυταρέσκειά τους θα φανεί αμέσως. Αν είναι για να ανοίξει έστω και έτσι μια σοβαρή κουβέντα με πολλούς για φλέγοντα ζητήματα για τα οποία δεν υπάρχει αντίλογος παρά μόνο από γραφικούς πωλητές κηραλοιφών πάλι θα δείξει.
Πάντως τα συστημικά ΜΜΕ άρχισαν να τον χαρακτηρίζουν με λέξεις που ούτε για την Χ.Α. δεν βρήκαν να πουν. Αυτό κάτι λέει από μόνο του.

Ανώνυμος είπε...

ΑΜ. ΘΕΟΥΛΗΣ. ΕΓΩ ΤΟΝ ΑΜ. ΘΑ ΤΟΝ ΠΣΗΦΙΖΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ. ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ.

Ανώνυμος είπε...

"Το κακό με αυτούς τους χώρους όμως αμέθυστε είναι όχι ο Νατσιός αυτός καθ' αυτός αλλά η εκ των πραγμάτων κλειστή κάστα ευσεβιστών που αποτελεί τον περίγυρό του. Η ψυχοσύνθεση τους είναι αυτή του πραγματικού control freak που δεν μπορεί να σε πάει και μακριά. Αν ο Νατσιός είναι για να δώσει σε αυτή την κάστα μία γωνία στα έδρανα που θα καλύψει την αυταρέσκειά τους θα φανεί αμέσως"
Προσυπογράφουμε τα άνω...

amethystos είπε...

Είναι τά πρόβατα πού ψάχνουν καί βρίσκουν τόν βοσκό τους. Τά πρόβατα τού Χριστού ακούνε μόνο τήν φωνή Του.Φυσικά κάθε βοσκός επίσης όταν νομιζει πώς ήρθε ο καιρός του ψάχνει τό κοπάδι του. Μόνο τά απωλολότα ακολουθούν τόν Καλό Ποιμένα διότι γνωρίζουν από πρώτο χέρι τήν εσωτερική μας πλάνη.