Πέμπτη 27 Ιουνίου 2024

Οι ισλαμοφασίστες σκοτώνουν χριστιανούς στη Γερμανία ! – Θρησκευτικό έγκλημα η δολοφονία του Φίλιππου Τσάνη στο Μίντεν – «Τον σκότωσαν γιατί φορούσε σταυρό»!

Οι ισλαμοφασίστες σκοτώνουν χριστιανούς στη Γερμανία ! – Θρησκευτικό έγκλημα η δολοφονία του Φίλιππου Τσάνη στο Μίντεν – «Τον σκότωσαν γιατί φορούσε σταυρό»! 

Οι ισλαμοφασίστες σκοτώνουν χριστιανούς στη Γερμανία ! – Θρησκευτικό έγκλημα η δολοφονία του Φίλιππου Τσάνη στο Μίντεν – «Τον σκότωσαν γιατί φορούσε σταυρό»!

Ένας Σύρος μετανάστης είναι βασικός ύποπτος για την κτηνώδη δολοφονία - Συγγενής του Φίλιππου αποκάλυψε ότι γίνονται επιθέσεις σε άτομα που φορούν σταυρό!


Συντάκτης: Παντελής Λαμψιώτης


Έγκλημα θρησκευτικού μίσους από μουσουλμάνο μετανάστη φαίνεται ότι είναι η φρικιαστική δολοφονία του 20χρονου Έλληνα, Φίλιππου Τσάνη στην «ισλαμοκρατούμενη» Γερμανία! Ο Φίλιππος ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου από συμμορία ατόμων το περασμένο Σάββατο, την ώρα που έφευγε από την τελετή αποφοίτησης της αδερφής του στο Μίντεν της Γερμανίας.

Οι Γερμανικές Αρχές έχουν συλλάβει έναν 18χρονο Σύρο μετανάστη που θεωρείται ο βασικός ύποπτος και είναι γνωστός στις αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών και όχι μόνο. Η απαρηγόρητη μητέρα του Φίλιππου που δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει την τραγωδία που την βρήκε, μίλησε στον Alpha: «οι γιατροί προσπάθησαν να κάνουν τα πάντα για να σωθεί το παιδί. Προσευχόντουσαν όλοι για να γίνει καλά, αλλά τελικά ο Θεός θέλησε να τον πάρει», είπε συντετριμμένη.

Συγγενής του δολοφονημένου 20χρονου έκανε τη συνταρακτική αποκάλυψη ότι οι επιθέσεις από συμμορίες ισλαμιστών είναι συχνό φαινόμενο στην περιοχή και ότι οι μετανάστες στοχοποιούν αποκλειστικά τους χριστιανούς για να τους σκοτώσουν! Ο Φίλιππος φαίνεται σε σχετικές φωτογραφίες ότι φορούσε σταυρό σε εμφανή θέση, κάτι που ήταν αρκετό για τη συμμορία των ισλαμοφασιστών για να τον λιντσάρει και να τον δολοφονήσει!

«Τον χτύπησαν στο κεφάλι, έπεσε κάτω το παιδί λιπόθυμο και εκεί συνέχισαν να το χτυπάνε στο κεφάλι. Πήγε στο νοσοκομείο με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και διαπιστώθηκε πως ήταν κλινικά νεκρός» ανέφερε ο συγγενής του 20χρονου ο οποίος μίλησε ξεκάθαρα για επιθέσεις με θρησκευτικά κίνητρα: «Το πιο άρρωστο είναι ότι αυτά τα ανεβάζουν σε βίντεο και καμαρώνουν για αυτά που κάνουν. Όλα αυτά τα παιδιά φορούσαν σταυρό και ήταν Χριστιανοί. Πριν τον Φίλιππο έγιναν ξανά τέτοιες επιθέσεις, τρομοκρατικές τις λέμε εδώ στη Γερμανία. Πριν τον Φίλιππο είχαν σκοτώσει έναν 26χρονο, επίσης όπως και έναν αστυνομικό» ανέφερε.

Αυτά είναι τα εγκληματικά αποτελέσματα της ισλαμοποίησης της Ευρώπης που προωθούν οι Βρυξέλλες, εισάγοντας ορδές που πρεσβεύουν μια θρησκεία καθαρού μίσους. Την ώρα που ο Κυριάκος Μητσοτάκης (και άλλοι ευρωπαίοι ηγέτες) πουλάει διεθνιστικά παραμύθια για «κυψέλες ενσωμάτωσης», οι φανατικοί ισλαμιστές έχουν ξεκινήσει «ιερές» δολοφονίες στις γειτονιές της Ευρώπης!

Ο χριστιανισμός στην Ευρώπη γίνεται το κόκκινο πανί για τους τρομο-μετανάστες του Ισλάμ, την ίδια στιγμή που πολλοί ευρωπαίοι ηγέτες κλείνουν το μάτι στην «τζιχάντ», αφού κι ίδιοι επιχειρούν να εξαλείψουν τη χριστιανική ταυτότητα της Ευρώπης. Η γενοκτονία χριστιανών στην Αφρική και την Ασία για την οποία σιωπούν σκανδαλωδώς όλα τα παρατηρητήρια ανθρώπινων δικαιωμάτων, μεταφέρεται τώρα στην Ευρώπη μέσω της μαζικής λαθρομετανάστευσης.

Κι έτσι ένα ελληνόπουλο που ομολογούσε τη χριστιανική πίστη του, δολοφονήθηκε από κτήνη που μετέφεραν στην Ευρώπη τον σκοταδισμό των κρατών τους. Είχαμε και πρόσφατα το περιστατικό που σόκαρε τη Γερμανία με τον ισλαμιστή που δολοφόνησε εν ψυχρώ έναν αστυνομικό στο Μάνχαιμ, την ώρα που ο αστυνομικός προσπαθούσε να ακινητοποιήσει έναν διαδηλωτή αντι – ισλαμικής ιδεολογίας.

Την ίδια στιγμή στην Ελλάδα η κυβέρνηση συνεχίζει να χρησιμοποιεί τη χώρα ως «χώρο» αποθήκευσης ισλαμικού μίσους για τον χριστιανισμό. Εάν γίνονται τέτοια θρησκευτικά εγκλήματα στη Γερμανία που έχει τους μηχανισμούς να δέχεται τους λιγότερο επίφοβους λαθρομετανάστες, φανταστείτε τι έχει να γίνει στην Ελλάδα αν ξεφύγει η κατάσταση. Έτσι όπως οδηγείται η κατάσταση, το να φοράς σταυρό ή να ομολογείς Χριστό στην – πάλαι ποτέ – χριστιανική Ευρώπη, σε μερικά χρόνια θα ισοδυναμεί με στοχοποίηση και καταδίκη. Και το χειρότερο είναι ότι αυτός ο διωγμός γίνεται με τις πλάτες των Βρυξελλών.

sportime.gr27 Ιούν 2024

https://aktines.blogspot.com/2024/06/blog-post_217.html

ΩΣ ΠΟΤΕ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ ΘΑ ΖΕΙΤΕ ΣΑΝ ΛΑΓΟΙ;

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Mexri blogs san tis Aktines na stamatisoun na lene tin vlakodi lexi islamofasistes.Einai sketoi islamistes pou tous xrisimopoiei i pagosmoiopoiisi kai i Aristera Pagosmios. Opos vlakodis ekfrasi einai to dithen Aristera. AM

Ανώνυμος είπε...

Μπες στο blog τρελογιαννης και δες το σχολιο στην σχετικη αναρτηση που εκανε καποιος { φυσικα δεν φταιει ο μπλογκερ ] στις 11 40 . Μιλαμε η προπαγανδα των ορθοδοξοφανων σε πολυ κοσμο εχει χτυπησει κοκκινο . Ο συγκεκριμενος θεωρει το ατυχο θυμα ως νεομαρτυρα [ ενω δεν του ζητησαν να αλλαξει πιστη , απλως φορουσε ενα σταυρο οπως ολοι εμεις οι χλιαροι εως καθολου Χριστιανοι ] και ευχεται να εχουμε ιδιο τελος για να δουμε Παραδεισο . Δηλαδη να μας ξεμοναχιασουν κοπριτες νεαρης ηλικιας λαθροεισβολεις ανεξαρτητως θρησκειας και να μας στειλουν στον αγυριστο με κλωτσιες στο κεφαλι . Δεν ειναι καν το σφαξε με αγα μου να αγιασω . Γιατι εκει υπηρχε ενας αγας εκπροσωπος του κατακτητη που πολλες φορες οντως ζητουσε να τουρκεψεις . Εδω εχοιυμε παραδοση μιας υλιστικης ημιαθεης κοινωνιας σε κοπριτες που δεν ενδιαφεροντε για το θρησκευμα σου απλως ζητουν αν σε βρουν του χεριου τους να σε ληστεψουν και να σε σκοτωσουν . Αντι να ζηταν να φυγουν πισω στις χωρες τους ζηταν να σφαγουμε δικην προβατων απο ανθρωπους που δεν εχουν καν στρατιωτικη δικαστικη και αστυνομικη εξουσια . Εχει δουλεψει καλα η θεσμικη Εκκλησια στην αμβλυνση της αμυνας του κομματιου του Ελληνικου λαου που θα επρεπε να ειναι το πατριωτικοτερο . ΑΜ

Ανώνυμος είπε...

Εχει δίκιο ο προλαλήσας. Το "φασίστας"περιττεύει. Η λέξη Ιαλαμ, αρκεί διοτι το Ισλαμ με τη δυτικού τύπου δημοκρατία, ΟΥΔΕΜΙΑ σχέση.Μου έλεγε φίλος ιερέας που πάει κι έρχεται στη Γερμανία για ποιμαντικούς λόγους και κυκλοφορεί εκει με το ράσο του βεβαίως και φορώντας έναν μεγάλο σταυρό ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ, ότι το ΜΙΣΟΣ που έχει εισπράξει στα ΒΛΕΜΜΑΤΑ "γερμανών"υπηκόων, καθώς βαδίζει στο δρόμο, και τον κοιτάζουν διάφοροι περαστικοί, είναι τεράστιο! Βέβαια ο ιερεύς ήτον πανύψηλος και γοριλέ στα κιλά του, άρα, θα έπρεπε να το σκεφτούν ΠΟΛΥ για να του επιτεθούν ενώ εκείνο το καψερό το παιδάκι ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΤΣΑΝΗΣ, όπως το είδα στη φωτό, τι ήταν;; μια κλωνά, ένα αδυνατούλι νεαρό, άγιο πλάσμα ήταν, δίχως πάχητα, δίχως μούσκουλα, το φάγανε λάχανο οι θρασύδειλοι σατανιασμένοι...Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΠΑΥΣΕΙ...

amethystos είπε...

Φίλε πολύ θά θέλαμε όλοι μας νά γινόμαστε μάρτυρες έτσι απρόσεκτα.Είναι λόγια όμορφα ταριαστά σέ μιά απαρηγόρητη μάννα. Ας πούμε ότι η εκκοσμίκευση μετρά ήδη πολλά θύματα ακατήχητα.

Ανώνυμος είπε...

Sto exo xanagrapsei. Stin Ellada i apodoxi tou Islam apo mega meros tou Ellinikou laou den exei sxesi me tin propaganda tis Neas Taxis. Yparxei mega meros tou Ellinikou laou idios aytoi pou proerxonte apo tin Anatoli pou taytizoun to Islam me ta xaremia ta xasisia kai tous paidikous kolous. Oloi aytoi to goustaroun trela. To exo diapistosei polles fores. Einai o skliros purinas ton ypostirikton tou Fanariou. AM

amethystos είπε...

Είναι γεγονός επίσης φίλε ότι ο Βαρθολομαίος περιστοιχίζεται από ανύπαντρους νεαρούς καριερίστες.Οσο οι χριστιανοί θά προσκυνούν τόν τύπο ο Βαρθολομαίος θά τά φέρνει βόλτα.