Κυριακή, 7 Μαΐου 2017

Ιστολόγιον Κατάνυξις: Εβδομαδιαίο Δελτίο Οικουμενιστικών Εκτροπών

Θα επιχειρήσουμε να συνοψίζουμε τις αναρτήσεις της εβδομάδας που πέρασε, τονίζοντας την επιχειρούμενη επιβολή του Οικουμενιστικού πνεύματος. Την βίαιη επιβολή της ένωσης των Θρησκειών, παραβλέποντας δογματικές διαφορές, παραθεωρώντας τον σωτηριολογικό και εσχατολογικό χαρακτήρα της Ορθοδοξίας, στη ζωή του ανθρώπου. 


Πριν στεγνώσει το μελάνι για τα πρόσφατα οικουμενιστικά ατοπήματα του Οικουμενικού Πατριάρχου Βαρθολομαίου με τις συμπροσευχές με τον Πάπα Φραγκίσκο στην Αίγυπτο ήρθε η είδηση για τα επόμενα!
Ο κ. Βαρθολομαίος λοιπόν επέλεξε να περάσει την σπουδαία για την Χριστιανοσύνη ημέρα του Σταυρού (14 Σεπτεμβρίου) με τους Ρωμαιοκαθολικούς στην Μπολόνια.

Αποδελτιώνοντας δημοσιεύματα σχετικά με την Οικουμενιστική συμπροσευχή που έλαβε χώρα στην Αίγυπτο, μεταξύ Ορθοδόξων και των αιρετικών Παπικών και Μονοφυσιτών, θα επιχειρήσουμε έναν μικρό σχολιασμό στους τίλους των δημοσιεύσεων που επιλέξαμε, για να αποκαλύψουμε την πραγματική διάσταση του θέματος.
Προσφέρθηκε δε και εμφιαλωμένο ''οικουμενιστικό'' νερό εις τύπον ''εξαγνιστικού ύδατος'', το οποίο, όπως αναγράφεται και στην συσκευασία του... ''το οικουμενικό δίκτυο του νερού προωθεί το ανθρώπινο δικαίωμα στο νερό!... Είμαστε μια γαλάζια κοινωνία...''
Επίσης ο Αρχιεπίσκοπος ήταν παρών και μάλιστα χειροκρότησε κατά την υπογραφή της Προεδρικής Εντολής με την οποία παρέχεται το δικαίωμα στις εκκλησίες και θρησκευτικές ομάδες να χρηματοδοτούν τους κομματικούς πολιτικούς υποψηφίους της αρεσκείας τους για τα διάφορα δημόσια αξιώματα. Η απόφαση αυτή ανατρέπει την πάγια θέση και πολιτική των ΗΠΑ που ίσχυε μέχρι τώρα για μη ανάμειξη των θρησκευτικών πραγμάτων με τα πολιτικά και κομματικά.
/katanixis

ΟΙ ΠΙΟ ΕΜΠΙΣΤΟΙ ΒΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΟΥ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ. Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΝΟΗΜΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ. ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟ Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΑΣΚΟΠΗ.
ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ ΑΝΑΒΑΣΙΣ.
ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΜΝΗΜΟΝΕΥΩ ΤΟΝ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟ ΣΤΗ Θ. ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΟΤΑΝ ΕΧΩ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΟ ΜΝΗΜΗ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ; ΚΑΤΑΛΗΨΗ;
Αμέθυστος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...