Πέμπτη 18 Ιουλίου 2019

Ποια μεγάλη δύναμη πιέζει να δοθεί το ''Μακεδονία'' στα Σκόπια ;

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η απάντησή του στο ερώτημα είναι απείρως μεγάλη.

Ανώνυμος είπε...

Η απάντηση-εξήγηση που δίνεται στο βίντεο είναι απείρως αποπροσανατολιστική (εσκεμμένα ή όχι, αδιάφορο) και λανθασμένη (βέβαια όχι τυχαίως αποπροσανατολιστική αλλά εσκεμμένως, απλά το λέμε περισσότερο ρητορικά).
Ο εκκλησιαστικό-πατριωτικό-οργανωσιακό-εθνηκιστικός χώρος όμως ενθουσιάζεται και τρελλαίνεται. Θεωρεί ότι (δια)φωτίζεται.
Πρόκειται όμως στην ουσία για τυφλότητα (απέραντη), η οποία κατά σειρά οφείλεται κάπου, αλλά το αφήνουμε τώρα (ο νοών νοείτω).
Βλ. και την δήλωση του ΥΠΕΘΑ (στην μεθεπόμενη ανάρτηση) που τάσσεται υπέρ της Συμφ. των Πρεσπών (και μάλιστα υπό το άγρυπνο βλέμμα του αμερικανού πρέσβυ). Και έρχεται πάλι αυτός ο εκκλησιαστικό-πατριωτικό-οργανωσιακό-εθνηκιστικός χώρος και εκπλήσσεται λεγοντας: «Ἐκμεταλλεύτηκαν τὸν ἁγνὸ πατριωτισμὸ τῶν Ἑλλήνων»! Ποιον αγνό πατριωτισμό!; Άμα υπήρχε αγνός πατριωτισμός δεν θα είχαν καταφέρει να τους παραπλανήσουν τόσες φορές, χωρίς να καταλάβουν τίποτα, αλλά συνέχεια να επαναλαμβάνουν το ίδιο λάθος· με την σύμφωνη γνώμη και την υποστήριξη του κλήρου ο οποίος αρέσκεται στη δεξιά, με ό,τι αυτή συνεπάγεται.
Κατά τα άλλα καλά πάμε.