Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2020

ΗΧΗΡΟ ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΑ & ΤΟΥΣ ΣΥΝ ΑΥΤΩ!… ΑΘΩΟΙ Π. ΣΟΥΦΛΗ & Π. ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ!!!

                               
ΑΘΩΟΙ κρίθηκαν σήμερα στο ΣΤ’ ΜΟΝΟΜΕΛΕΣ ΠΛΗΜΜΕΛΕΙΟΔΙΚΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ -μετά και από σχετική απαλλαχτική πρόταση του Εισαγγελέα Έδρας- η μεγάλη κυρία της Ελληνικής Δημοσιογραφίας και υπεύθυνη του ιστολογίου «ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ» κα Καλλιόπη Σουφλή και ο γνωστός έγκριτος αρθρογράφος και πολιτικός αναλυτής κος Πάνος Αποστόλου έπειτα από αναφορά που υπέβαλε εναντίον τους ο γνωστός Εθνομηδενιστής & Ανθέλληνας Παναγιώτης Δημητράς.

Με το άκουσμα της αθωωτικής απόφασης του Δικαστηρίου το ακροατήριο της κατάμεστης από φίλους της κας Σουφλή  -η οποία είχε σημάνει προσκλητήριο μέσα από το ιστολόγιό της- ξέσπασε σε ζητωκραυγές και χειροκροτήματα επιβραβεύοντας έτσι τους Δικαστές της Έδρας που τόλμησαν να πάνε κόντρα στο ρεύμα της εποχής και να στείλουν τον γνωστό Δημητρά που εκπροσωπεί το περιβόητο «Παρατηρητήριο του Ελσίνκι» και τις εθνομηδενιστικές απόψεις τους στον κάλαθο των αχρήστων!…

Το παρών στο Δικαστήριο για συμπαράσταση στους κατηγορούμενους έδωσε και ο πρόεδρος του Κόμματος “Δημιουργία Ξανά” κος Θάνος Τζήμερος!…

Και εμείς από τα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ» που παρακολουθήσαμε την Δίκη αυτή ένα έχουμε να πούμε!… ΜΠΡΑΒΟ!!! στους Δικαστές αυτούς για την απόφασή τους, που μας θυμίζουν ότι υπάρχουν ακόμα έντιμοι Δικαστές στην Ελλάδα, υπάρχει ακόμα ελπίδα σ΄ αυτόν τον τόπο.
Συγκλονιστικές δε ήταν οι απολογίες τόσο των κατηγορουμένων (Πόπη Σουφλή & Πάνος Αποστόλου) όσο και οι αγορεύσεις των συνηγόρων υπεράσπισης, της κας Σοφίας Κατσίνα (υπερασπίστηκε την κα Σουφλή) και του κου Γεωργίου Χαραλάμπους (υπερασπίστηκε τον κο Αποστόλου) που με τα επιχειρήματά τους αποδόμησαν το κατηγορητήριο που βασίστηκε με τον γνωστό συνήθη τρόπο στην Ελλάδα στις έωλες κατηγορίες Δημητρά… Ο οποίος καθώς παρατηρήσαμε δεν παρέστη ως Πολιτική Αγωγή αλλά «κρύφθηκε» ανάμεσα στον κόσμο στο Ακροατήριο του Δικαστηρίου… Γιατί άραγε;…
Αλήθεια αυτό το πράγμα το να στέλνουν έτσι πρόχειρα κάποιοι Εισαγγελείς τον κόσμο στα εδώλια των κατηγορουμένων και να τον ταλαιπωρούν βάσει έωλων κατηγοριών από προβληματικά άτομα δεν προβληματίζει την ηγεσία της Δικαιοσύνης και την Πολιτεία γενικότερα; Τι θα γίνει με αυτό το θέμα πια;…  
Η υπόθεση αυτή,  πέραν πάσης αμφιβολίας, είναι υπόθεση που ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ  ΕΛΛΗΝΕΣ και τις ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ, που υψώνουν την φωνή τους ενάντια σε κάθε παρανομία και αδικία του πολιτικού συστήματος, των Θεσμών και των ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΩΝ – ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΙΚΩΝ ΜΚΟ, που με τις πράξεις τους προωθούν τον ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ και διώκονται από το «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΕΛΣΙΝΚΙ» και τον ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΗ – ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΔΗΜΗΤΡΑ.
Σημειωτέον δε, πως το 1975 υπογράφτηκε στο Ελσίνκι η Τελική Πράξη, γνωστή ως «Συμφωνίες του Ελσίνκι», διασφαλίζοντας όχι μόνον την εθνική κυριαρχία, αλλά και την ελευθερία της σκέψης, της συνείδησης, της ανεξιθρησκίας, της ελευθερίας της γνώμης και της έκφρασης.
Δικαίωμα αναφαίρετο του  Π. Δημητρά να εκφράζει απόψεις που δεν συνάδουν με τη συλλογική συνείδηση για όσα κρίθηκαν στις σελίδες της Ιστορίας ή που άπτονται της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής και δικαίωμα αναφαίρετο του κάθε ΕΛΛΗΝΑ και της κάθε ΕΛΛΗΝΙΔΑΣ, να ασκεί κριτική και να εκφράζει άποψη όπου διαπιστώνει αντίθεση με την πολιτική ή τις ενέργειες των θεσμών,  στην  συλλογική συνείδηση και στην Ιστορία.
Το Δικαστήριο, αυτό ήταν τελικά πολύ σημαντικό γιατί έκρινε την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ στην Ελλάδα δίνοντας έτσι ένα ΗΧΗΡΟ «ΧΑΣΤΟΥΚΙ» στις απόψεις του ΧΑΟΥΣ στην Ελλάδα.
Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΙΔΕΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΩΝ, ΔΕΝ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ, ΔΕΝ ΦΙΜΩΝΕΤΑΙ, ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΕΤΑΙ  ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ – ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟ. 
Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ, ΔΕΝ ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ, ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ – ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟ!
Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΔΗΜΗΤΡΑΔΕΣ, Η ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΦΙΜΩΣΗΣ ΚΑΙ Η ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΚΑΘΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΦΩΝΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΙΔΕΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΩΝ, ΔΕΝ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ, ΔΕΝ ΦΙΜΩΝΕΤΑΙ, ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΕΤΑΙ  ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΟΜΟ. 
Και όπως είπε και ο ΤΖΟΡΤΖ ΟΡΓΟΥΕΛ,  “Δημοσιογραφία είναι, να δημοσιεύεις αυτά, που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν. Οτιδήποτε άλλο, είναι… δημόσιες σχέσεις”. 
Τό είδαμε ΕΔΩ

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ε μααα το χε παραχ....ο τύπος!!κρύφτηκε κιόλας ο άνανδρος...ΑΠ.

Ανώνυμος είπε...

Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει συνέχεια να βρισκόμαστε σε άμυνα. Γιατί να μην αρχίσουν οι μηνύσεις εναντίον αυτού του κυρίου; Υπάρχουν αιτιολογίες, πχ απόπειρα εκφοβισμού, λογοκρισίας κλπ, ένας καλός δικηγόρος θα βρει τον τρόπο. Για να δει τι εστί βερίκοκο.

Ανώνυμος είπε...

Αν στηρίζεις, κυρ Αμέθυστε, την παλιγγενεσία τού λαού μας σ' αυτούς τούς δυο που αθωώθηκαν, πρόκοψες.

Υ.Γ. Βεβαιώς, γνωστός Ο Δημητράς και ο μηδενιστικός ρόλος του.

amethystos είπε...

Αν.....