Παρασκευή 3 Απριλίου 2020

Ισχυρισμοί των Ιταλών: «Οι Κινέζοι είχαν κατασκευάσει τον ιό από το 2015»


Ένα video από επιστημονική εκπομπή του RAI το 2015 έχει προκαλέσει αντιδράσεις στην γειτονική χώρα, με πρωτοστάτη τον Ματέο Σαλβίνι!

Δεν έχουν τελειωμό οι συνταρακτικές αποκαλύψεις για το τι πραγματικά συνέβη με τη «γέννηση» του νέου κορωναϊού καθώς οι Ιταλοί και ο ηγέτης της Λέγκα του βορρά, Ματέο Σαλβίνι, ισχυρίζονται πως είναι πείραμα των Κινέζων που είτε ξέφυγε από τον έλεγχο είτε εξαπολύθηκε!

O σάλος προκλήθηκε για το ντοκιμαντέρ κινεζικού καναλιού με τον Κινέζο ιολόγο Τιάν Τζουνχούα που συνέλεγε δείγματα ιών από νυχτερίδες μέσα σε σπηλιές της επαρχίας Χουμπέι, λίγο πριν εμφανιστούν τα πρώτα συμπτώματα μόλυνσης από τον Covid-19, ωστόσο ανατριχίλα προκαλεί και ντοκιμαντέρ της ιταλικής τηλεόρασης Rai 3!


Η συζήτηση που είχε γίνει το 2015

Οι παραγωγοί του ντοκιμαντέρ, το οποίο προβλήθηκε πριν από πέντε χρόνια, υπονοούν ότι οι Κινέζοι είτε είχαν από τότε στα εργαστήριά τους τον Covid-19 είτε αυτός προέκυψε από εξέλιξη ήδη υπάρχοντος «τεχνητού» κορωναϊού.

Aπό το 2015 ήταν γνωστό ότι η Κίνα «έπαιζε» με τον ιό SARS (στην οξεία πνευμονία που μεταδίδεται από τα ποντίκια) στον οποίο Κινέζοι επιστήμονες «μπόλιασαν» πρωτεϊνη νυχτερίδας καταλήγοντας σε έναν εντελώς νέον ιό ο οποίος μπορεί και μεταδίδεται στον άνθρωπο.

Το ντοκιμαντέρ της τηλεοπτικής εκπομπής «Tgr Leonardo», που έπαιξε στη συχνότητα της Rai3 στις 16 Νοεμβρίου του 2015 (και το οποίο πρόβαλε στις 31 Μαρτίου και το Βεργίνα TV στην Ελλάδα) είχε μείνει καταχωνιασμένο και «ξεχασμένο» στην ιστοσελίδα της Rai για σχεδόν πέντε χρόνια, χωρίς κάποιος να το έχει πάρει χαμπάρι.


PiraeusPress

kostasxan

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

https://drive.google.com/file/d/1UYRP6G-sXTuIMpdRzmNQHhKS0BkzD-33/view
Η προφητική ταινία:
http://www.christianikocinema.com/2020/03/contagion-2011.html

Ανώνυμος είπε...

https://www.ethnos.gr/istoria/93601_i-kina-ehei-skotosei-ton-miso-planiti-oi-pandimies-poy-afisan-piso-toys-ekatommyria

Ανώνυμος είπε...

Η ταινία αναφέρεται στην γρίπη των χοίρων, όχι στον κορονοϊό.