Τετάρτη 15 Απριλίου 2020

Οι παράνομοι και οι υπηρέτες των Soros

Κατηγορεί η Le Monde τους Έλληνες, αλλά καμία αναφορά στα τεράστια ποσά που κερδίζουν οι λαθρέμποροι ληστεύοντας στην κυριολεξία τους μετανάστες. Καμία αναφορά στις εκατοντάδες ΜΚΟ που θησαυρίζουν, πουλώντας πανάκριβα το δήθεν ανθρωπισμό τους. Καμία αναφορά στο ότι η Ευρώπη έχει κλείσει ερμητικά τα σύνορα της και στοιβάζει τους παράνομους μετανάστες στην Ελλάδα, εκβιάζοντας την κυβέρνηση της με τα χρέη της χώρας. Καμία αναφορά στη μη τήρηση της συμφωνίας των χωρών της ΕΕ, όσον αφορά τους μετανάστες που οφείλουν να πάρουν από την Ελλάδα. Εν τούτοις, δεν θα έγραφα τίποτα από όλα αυτά, όσον αφορά την κυνική αντιμετώπιση της Ελλάδας από την Ευρώπη, εάν δεν υπέγραφαν τη διαμαρτυρία Έλληνες. Δήθεν αριστεροί, φιλάνθρωποι και ανθρωπιστές που όμως θα έπρεπε να ντρέπονται να κατηγορούν διεθνώς την πατρίδα τους. Υπηρέτες του Soros, της «Open Society» και των ομοίων του, οι οποίοι θέλουν να διαλύσουν τα εθνικά κράτη, αλλοιώνοντας με θράσος τις κοινωνίες τους για να μπορούν να τις ελέγχουν. Ντροπή!

Άποψη

Η Le Monde σε άρθρο της, το οποίο υπογράφουν και Έλληνες όπως ο Βαρουφάκης (και σε δεύτερο, πηγή), γράφει σε ελεύθερη απόδοση τα εξής: “Στην ανθρωπιστική κατάσταση έκτακτης ανάγκης, πρέπει να καλωσορίσουμε τους πρόσφυγες από τα ελληνοτουρκικά σύνορα. Πρέπει να εφαρμοστούν οι κανόνες σχετικά με το δικαίωμα ασύλου, πρέπει να μεταρρυθμιστεί η συμφωνία του Δουβλίνου και πρέπει να κινητοποιηθεί η κοινωνία των πολιτών.
Η προσφυγική κρίση επέστρεψε. Επιβαρυντική. Από τα ελληνικά νησιά έως τις όχθες του ποταμού Έβρου, τα χέρια της Ευρώπης βάφτηκαν κόκκινα με το αίμα παιδιών, ανδρών και γυναικών που προσπαθούν να ξεφύγουν από τον πόλεμο και τη βία. Ενώ αυτοί (οι «πρόσφυγες») είναι αντιμέτωποι με την αγωνία, οι φύλακες των συνόρων τους πυροβολούν με αληθινά πυρομαχικά, η ακτοφυλακή  ορμάει στα σκάφη προσπαθώντας να τα βυθίσει και ο εξοργισμένος εγχώριος πληθυσμός (οι Έλληνες) επιτίθεται βίαια στους πρόσφυγες, καθώς επίσης στους υποστηρικτές τους (ΜΚΟ!). Είναι καιρός, πέρα από την αγανάκτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, να αναλάβουμε τις ευθύνες μας.
Φυσικά η Τουρκία χρησιμοποιεί κυνικά αυτές τις ανθρώπινες ροές, για να αναγκάσει την ΕΕ να της παρέχει πολιτική υποστήριξη στις συγκρούσεις της Συρίας και της Λιβύης. Φυσικά η Ρωσία τροφοδοτεί τον ατελείωτο πόλεμο της Συρίας, υποστηρίζοντας τον Assad στρατιωτικά και πολιτικά. Φυσικά η πρόωρη αποχώρηση των ΗΠΑ του Trump έχει εντείνει τις μάχες στην περιοχή. Σίγουρα.
Σε μία τραγωδία όμως δεν υπάρχουν ούτε καλά, ούτε κακά. Υπάρχουν εκείνοι που αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους και εκείνοι που τις αρνούνται. Στον πόλεμο της Συρίας τα ευρωπαϊκά κράτη έχουν μεγάλες ηθικές και πολιτικές ευθύνες, αφενός μεν επειδή θέλουν να εμποδίσουν τις μεταναστευτικές ροές, αφετέρου λόγω του φόβου της ανόδου της ακροδεξιάς. Κλείσιμο των συνόρων, ανάθεση σε εξωτερικές οργανώσεις της διαχείρισης της μετανάστευσης, παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Έτσι τα ξενοφοβικά κόμματα ευδοκιμούν από τις ανησυχίες και από την τοπική αγανάκτηση, ενώ τα μεγάλα θύματα είναι οι πρόσφυγες και οι μετανάστες” (πηγή).
Καμία αναφορά στον ασύμμετρο υβριδικό-μεταναστευτικό πόλεμο της Τουρκίας εναντίον της Ελλάδας. Καμία αναφορά στο βίαιο εποικισμό των νησιών της. Καμία αναφορά στο τεράστιο κόστος που επωμίζονται οι Έλληνες, για να πληρώνονται επιδόματα των 500 € στους μετανάστες και για να επιδοτούνται τα νοίκια τους. Καμία αναφορά στις συνθήκες που έχουν δημιουργήσει οι παράνομοι μετανάστες σε χώρες όπως η Γαλλία, το Βέλγιο, η Ολλανδία ή η Σουηδία, με τα εγκλήματα, με τους βιασμούς και με τις δολοφονίες να έχουν φτάσει σε επίπεδα ρεκόρ.
Καμία αναφορά στο ότι το 90% αυτών που εισβάλουν είναι Αφγανοί, Πακιστανοί και Αφρικανοί, αλλά όχι Σύριοι, παράνομοι μετανάστες δηλαδή και όχι πρόσφυγες. Καμία αναφορά στις συνθήκες χάους που επικρατούν στη Λέσβο, στη Χίο και στη Σάμο, όπου οι λαθραία εισβάλοντες, χωρίς να ζητήσουν την άδεια κανενός, είναι περισσότεροι από τους ντόπιους. Καμία αναφορά στα μουσουλμανικά χωριά που κατασκευάζει η κυβέρνηση της χρεοκοπημένης Ελλάδας στην ενδοχώρα, για να τους φιλοξενήσει.
Καμία αναφορά στα τεράστια ποσά που κερδίζουν οι λαθρέμποροι ληστεύοντας στην κυριολεξία τους μετανάστες. Καμία αναφορά στις εκατοντάδες ΜΚΟ που θησαυρίζουν, πουλώντας πανάκριβα το δήθεν ανθρωπισμό τους. Καμία αναφορά στο ότι η Ευρώπη έχει κλείσει ερμητικά τα σύνορα της και στοιβάζει τους παράνομους μετανάστες στην Ελλάδα, εκβιάζοντας την κυβέρνηση της με τα χρέη της χώρας. Καμία αναφορά στη μη τήρηση της συμφωνίας των χωρών της ΕΕ, όσον αφορά τους μετανάστες που οφείλουν να πάρουν από την Ελλάδα. Καμία αναφορά, καμία αναφορά……
Εν τούτοις, δεν θα έγραφα τίποτα από όλα αυτά όσον αφορά την κυνική αντιμετώπιση της Ελλάδας από την Ευρώπη, εάν δεν υπέγραφαν τη διαμαρτυρία Έλληνες. Δήθεν αριστεροί, φιλάνθρωποι και ανθρωπιστές που όμως θα έπρεπε να ντρέπονται να κατηγορούν διεθνώς την πατρίδα τους. Υπηρέτες του Soros, της «Open Society» και των ομοίων του, οι οποίοι θέλουν να διαλύσουν τα εθνικά κράτη, αλλοιώνοντας με θράσος τις κοινωνίες τους, για να μπορούν να τις ελέγχουν. Ντροπή!
Σερένα Νομικού15 Απριλίου 2020

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν τους ενδιαφέρουν οι μετανάστες ως τέτοιοι.Τους ενοχλεί ότι υπάρχουν σύνορα που φρουρούνται, σύνορα που δεν επιτρέπουν στους θαμώνες της ''υπόγειας ταβέρνας'' να κινούνται ελεύθερα.Οι αριστεροί πάντα χρειάζονται μια ''υπόγεια ταβέρνα'' για να υπάρξουν. https://theodotus.blogspot.com/2016/02/blog-post_29.html

Ανώνυμος είπε...

Δεν υπάρχουν δήθεν αριστεροί κυρά μου .Αυτοί είναι οι αριστεροί .Στον 20ο αιώνα είδαμε σε εφαρμογή τον υπαρκτό σοσιαλισμό τον μπααθικο σοσιαλισμό τον κουβανικό σοσιαλισμό τον τιτοικο σοσιαλισμό καθώς και την light εκδοχή των liberals στον δυτικό κόσμο .Παντού και πάντα το αποτέλεσμα ήταν ερείπια .Η Δεξιά και αυτή έχει πλήθος στραβά αλλά ουδέποτε αγιοποιήθηκε .Αμάν ποια .Έχουμε ακούσει δήθεν αριστερός ο Τσίπρας δήθεν αριστερός ο Στάλιν δήθεν ο Μάο δήθεν ο Πολ Ποτ δήθεν ο Κάστρο δήθεν οι Μπααθιστες σε Συρια Ιρακ που δώσανε το έναυσμα με την φαύλη διακυβέρνηση στους εμφυλίους δήθεν ο Τίτο και ούτω καθεξής .Ε λοιπόν ΌΧΙ .Αυτή ήταν είναι και θα είναι πάντα η Αριστερά . Ολοκληρωτική Άθεη Υποκριτική .ΑΜ

Ανώνυμος είπε...

αμα ακούω άντρα και αποκαλεί μια κυρία "κυρά μου" κάτι παθαίνω...

Ανώνυμος είπε...

Σχολιαστρια και μάλιστα αξιότιμη και το λέω ειλικρινά των 12 47 προφανώς είστε γυναίκα και ορθώς ενοχληθηκατε από το ανοικιο και αγενές κυρά μου . Ποτέ δεν έχω απαντήσει σε ειρωνείες κάποιων που μετά από κάποια σχόλια που έγραψα λένε .Μεγάλε ΑΜ να σου στείλουμε λουλούδια και άλλα τέτοια .Επειδή εσείς δεν ειρωνευτηκατε αλλά θυμωσατε λέω ότι όλες οι γυναίκες εν Ελλάδι πιστες και άπιστες θα έπρεπε να θυμωνατε ποιο πολύ με την εκ συστήματος αγιοποίηση της Αριστεράς από το αστικό κράτος το ίδιο που ενώ εκτελούσε κατά δεκάδες τους αμουστακους μαχητές της ΟΠΛΑ στα σκοτεινά χρόνια του εμφυλίου έδινε άφεση αμαρτιών στους καθοδηγητές τους ίσα ίσα για να ετοιμάσουν τον κατ εξοχήν εμφύλιο του 46 49 .Η Αριστερά που η τότε ηγεσία της χρησιμοποίησε τις ντόπιες Μακεδονισες σαν κρέας για τα πολυβόλα με την υποχρεωτική στρατολόγηση και τώρα με την υποστήριξη στην λαθρομετανάστευση δημιουργεί συνθήκες για να μην τολματε να βγείτε ακάλυπτες στον δρόμο σε λίγα χρόνια .Χωρια που η ανανεωτική Αριστερά με την υποστήριξη στους Τρανς δημιουργεί τις συνθήκες πλήρως μπερδέματα των γυναικών και φυσικά σε λίγες γενιές χρησιμοποίησης των γυναικών όπως ακριβώς στο Πακιστάν .Σαν μηχανές αναπαραγωγής .Όλα αυτά τα διεκπαιρεωνει η επίτηδες αγιοποιημενη Αριστερά .ΑΜ

Ανώνυμος είπε...

ΑΜ το σχόλιο για τα λουλούδια ΔΕΝ ήταν ειρωνικό. Ήταν ενθουσιαστικό. Και ναι. Συμφωνούμε με αυτά που γράφεις. ΟΛΑ ρε φίλε, ΣΤΗΜΕΝΑ και ΑΠΟΛΥΤΩΣ, στην παραμικρή λεπτομέρειά τους, ΚΑΘΟΔΗΓΗΜΕΝΑ.