Τετάρτη 11 Μαΐου 2022

Τα έλεγε, τα φώναζε ο συχωρεμένος, αλλά τον έλεγαν ψεκασμένο. Πηγαίνετε να κάνετε ένα τεστάκι καλού κακού, να ξέρετε τι σας γίνεται, γιατί μάλλον το κράτος τα ήξερε, αλλά δεν τα παραδεχόταν δημοσίως. Ετσι, κρυφά και ταπεινά, επιβεβαιώνει τον μεγάλο νομπελίστα.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει ""Για οσους εχετε κανει την τριτη δοση να πατε να κανετε ενα τεστ για AIDS. Το αποτελεσμα θα σας εκπληξει. Μετα να μυνησετε την κυβερνηση σας". (Ζακ-Λυκ Μοντανιε, Ιολογος-Νομπελιστας)"

Μπορεί να είναι εικόνα 7 άτομα, άτομα που στέκονται και κείμενο που λέει "ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΕΞΕΤΑΣΗ HIV/AIDS IA Ανώνυμα Εμπιστευτικά Χωρίς Ραντεβού ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΣΟΥ Αποτέλεσμα σε 1' μόνο λεπτό 1o Δημοτικό Ιατρείο Σόλωνος 78 Αθήνα 20 Δημοτικό Ιατρείο Φανοσθένους& Φρειδερίκου Σμιθ- Νέος Κόσμος 3° Ιατρείο Θεσσαλονίκης Ηρακλειδών. Πετράλωνα 4G Δημοτικό Ιατρείο Προποντίδος& Αγίας 110- Κολωνός 60 Δημοτικό Ιατρείο Χανίων Κυψέλη Ωράριο Καθημερινά: Πρωί: 8:00 14:00 όλα Δημοτικά Ιατρεία Απόγευμα: 14:00 18:00 στο o Δημοτικό Ιατρείο. ME HN ΥΠΟΣΤΗΡΙΣΗ AHF EUROPE"

Δεν υπάρχουν σχόλια: