Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2022

Ο Ζελένσκι κάλεσε για προληπτικό πυρηνικό χτύπημα του ΝΑΤΟ κατά Ρωσίας. Κρεμλίνο: Ο Ζελένσκι καλεί σ’ έναρξη παγκόσμιου πολέμου! Μεντβέντεφ για Ζελένσκι: ψυχίατροι λοβοτομήστε τον ηλίθιο!!! RT: θέλει το Τέλος του Κόσμου! Λαβρόφ: ανισόρροπο τέρας….

 

Ο Ζελένσκι κάλεσε για προληπτικό πυρηνικό χτύπημα του ΝΑΤΟ κατά Ρωσίας. Κρεμλίνο: Ο Ζελένσκι καλεί σ’ έναρξη παγκόσμιου πολέμου με απρόβλεπτες τερατώδεις συνέπειες! Μεντβέντεφ για Ζελένσκι: ψυχίατροι λοβοτομήστε τον ηλίθιο!!!

Ο Ζελένσκι κάλεσε για προληπτικό πυρηνικό χτύπημα του ΝΑΤΟ κατά της Ρωσίας.

Ο Ουκρανός ηγέτης είπε ότι το ΝΑΤΟ και ολόκληρη η διεθνής κοινότητα θα πρέπει να προβλέψουν αυτό το σενάριο εάν η Ρωσία αποφασίσει να χρησιμοποιήσει πυρηνικά όπλα
“Ο Πρόεδρος της Ουκρανίας Volodymyr Zelensky κάλεσε το ΝΑΤΟ να εξαπολύσει ένα προληπτικό χτύπημα κατά της Ρωσικής Ομοσπονδίας σε περίπτωση απειλής από την πλευρά της για χρήση πυρηνικών όπλων. Το δήλωσε κατά τη διάρκεια μιας βιντεοσκοπημένης συνέντευξης στο Ινστιτούτο Lowy Aυστραλίας.”
Οι δηλώσεις του Ζελένσκι είναι ένα κάλεσμα για έναρξη ενός παγκόσμιου πολέμου με απρόβλεπτες τερατώδεις συνέπειες, είπε ο Πεσκόφ!

Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Volodymyr Zelensky στην ομιλία του κάλεσε τις δυτικές χώρες να εξαπολύσουν προληπτικό πυρηνικό χτύπημα σε ρωσικό έδαφος: «Τι πρέπει να κάνει το ΝΑΤΟ; Να εξαλειφθεί η πιθανότητα η Ρωσία να χρησιμοποιεί πυρηνικά όπλα. Αλλά αυτό που είναι σημαντικό, απευθύνομαι για άλλη μια φορά στη διεθνή κοινότητα, όπως ήταν πριν από τις 24 Φεβρουαρίου: προληπτικά χτυπήματα, ώστε αυτοί (οι Ρώσοι) να ξέρουν τι θα τους συμβεί αν θέλουν να τα χρησιμοποιήσουν. Και όχι το αντίστροφο – περιμένετε τα πυρηνικά χτυπήματα της Ρωσίας και μετά να πείτε: “Α, αυτό κάνατε, τότε ορίστε η απάντησή μας”».
Το Κρεμλίνο είπε ότι όλες οι χώρες στον κόσμο πρέπει να δώσουν προσοχή στη δήλωση Ζελένσκι για προληπτικό χτύπημα κατά της Ρωσικής Ομοσπονδίας. «Οι Ηνωμένες Πολιτείες και το Ηνωμένο Βασίλειο είναι de facto υπεύθυνες για τις δραστηριότητες στο Κίεβο και, κατά συνέπεια, θα πρέπει να λογοδοτήσουν για τις δηλώσεις του Ζελένσκι», δήλωσε ο εκπρόσωπος της ρωσικής προεδρίας Ντμίτρι Πεσκόφ. Σύμφωνα με τον ίδιο, οι δηλώσεις του Ζελένσκι δεν είναι παρά κάλεσμα για έναρξη παγκόσμιου πολέμου.

Ο Μεντβέντεφ προέτρεψε τους ψυχιάτρους να δουν τον Ζελένσκι μετά τα λόγια του για προληπτικό χτύπημα στη Ρωσία

Ο αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσίας Ντμίτρι Μεντβέντεφ σχολίασε την έκκληση του Ζελένσκι προς το ΝΑΤΟ για προληπτικό χτύπημα κατά της Ρωσίας.

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως από το “Military Review”, ο αρχηγός του καθεστώτος του Κιέβου, σε μια συνέντευξη με εκπροσώπους ενός από τα ιδρύματα στην Αυστραλία, δήλωσε την ανάγκη να επιβληθούν προληπτικές πυρηνικές
επιθέσεις στη Ρωσία. Σύμφωνα με τον Ζελένσκι, το ΝΑΤΟ δεν πρέπει να περιμένει τις ενέργειες της Ρωσίας, αλλά να ενεργήσει από μόνο του.

Ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ αντέδρασε πολύ έντονα στο κάλεσμα του Ζελένσκι για τη Βορειοατλαντική Συμμαχία.

Σύμφωνα με τον Μεντβέντεφ, «οι ψυχίατροι θα πρέπει να προλάβουν αυτόν τον ηλίθιο
και να τον λοβοτομήσουν
. Προκάλεσε περισσότερα προβλήματα στους δικούς του και σε όλους τους άλλους».

Δημοσιογράφος RT Semión Sénderov: Ο Ζελένσκι καλεί το ΝΑΤΟ να εξαπολύσει προληπτικό πυρηνικό χτύπημα κατά της Ρωσίας. Με άλλα λόγια, δεν θέλει πλέον λύση, θέλει άμεσα το Τέλος του Κόσμου!

Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Λαβρόφ μετά την έκκληση του Ζελένσκι προς το ΝΑΤΟ για προληπτικό πυρηνικό χτύπημα κατά Ρωσίας: “Η Δύση υποδαυλίζει έναν πυρηνικό πόλεμο, ο ανισόρροπος Ζελένσκι έχει μετατραπεί σε τέρας, τα χέρια του μπορούν να καταστρέψουν τον πλανήτη”. 

dimpenews.com

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Η Ρωσία έκανε ένα στρατηγικό λάθος: θέλησε μια 'μαλακή' επιχείρηση, με το 'γάντι' ...Αντίθετα χρειαζόταν μία μαζική και ολοκληρωτική επίθεση.Βέβαια τα ερωτηματικά είναι πολλά : που είναι η αεροπορία τους; τα επιθετικά ελικόπτερα; Αν σηκωθούν 100 βομβαρδιστικά σε πεδίο εκτός πόλεων, δεν θα μείνει τίποτα όρθιο.Περίεργα πράγματα.