Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2022

ΕΚΤΑΚΤΟ Blackout στο Παρίσι. Έσβησε η πόλη του Φωτός. Στο σκοτάδι..Δεν είναι το Κίεβο είναι το Παρίσι!! BINTEO

Black out στο Παρίσι. Έσβησε η πόλη του Φωτός. Στο σκοτάδι… Ανάστατοι σε πανικό οι Γάλλοι σέρνουν τα .. γαλλικά τους στο Μακρόν..Δεν είναι το Κίεβο είναι το Παρίσι.

” Πλήρες blackout όλα στο σκοτάδι. Δρόμοι κάθετι. Μόνο το κινητό δουλεύει”

”Πλήρης διακοπή ρεύματος στο κέντρο του Παρισιού..

Αρχίζει ?…”

Παρίσι: αρκετές γειτονιές βυθίστηκαν στο σκοτάδι μετά από διακοπή ρεύματος Πολλοί δρόμοι της πρωτεύουσας βυθίστηκαν στο σκοτάδι το βράδυ της Πέμπτης λίγο πριν τις 23.00.bfmtv

Το κέντρο του Παρισιού βυθίστηκε στο σκοτάδι. Μια διακοπή ρεύματος επηρεάζει αυτήν τη στιγμή αρκετές περιοχές της πρωτεύουσας αυτό το απόγευμα της Πέμπτης, σύμφωνα με το BFMTV.com από την πλευρά του Enedis.
Ο όμιλος αναφέρει στην ιστοσελίδα του ότι, γύρω στις 23.00, επλήγησαν 75 δρόμοι στο 1ο και 4ο διαμέρισμα, 62 δρόμοι κόπηκαν στο 3ο και τέλος 34 στο 5ο διαμέρισμα. Στα κοινωνικά δίκτυα, πολλοί χρήστες του Διαδικτύου άρχισαν να μοιράζονται από τις 22:30 πολλά πλάνα και φωτογραφίες από τους δρόμους του Παρισιού στο απόλυτο σκοτάδι.
Πληροφορίες που επιβεβαίωσε γύρω στις 22:40 στο Twitter η δήμαρχος του Κέντρου του Παρισιού, Ariel Weil.”Μόλις έγιναν διακοπές ρεύματος στο 4ο και 5ο διαμέρισμα. Η Enedis κατάφερε να επαναφέρει τις περισσότερες τοποθεσίες σε λειτουργία, αλλά όχι ακόμη παντού.”
Από την πλευρά της, η RTE στο Île-de-France ανακοινώνει ότι “μετά από ζημιές που σημειώθηκαν γύρω στις 10:15 μ.μ., τα σπίτια είναι επί του παρόντος χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα στα νοτιοανατολικά του Παρισιού. Όλες οι ομάδες […] κινητοποιούνται για να επιτρέψουν μια επιστρέψτε στην κανονικότητα το συντομότερο δυνατό».

Παρίσι πόλη φάντασμα

Πολλές μαρτυρίες στα κοινωνικά δίκτυα

Αν οι εικόνες από το κέντρο της πρωτεύουσας κάνουν τον γύρο των κοινωνικών δικτύων, οι χρήστες του Διαδικτύου αναφέρουν επίσης ταχεία ανάκτηση της ισχύος, μετά από λίγα λεπτά μιλούν για 10′. Άλλες μαρτυρίες αναφέρουν μεγαλύτερες περικοπές.

Πολύ μεγάλη διακοπή ρεύματος στην καρδιά του Παρισιού στη λεωφόρο Saint Germain που μόλις τελείωσε. Δεν το έχω ξαναζήσει αυτό στη ζωή μου. Ζήτω τα κεριά… Είναι πραγματικά περίεργο όχι άλλο ίντερνετ, άλλο φως, τίποτα άλλο …”, γράφει στο twitter ένας χρήστης αυτό το βράδυ της Πέμπτης.

Το Marais, η λεωφόρος Saint-Germain, το 4ο και 5ο διαμέρισμα… Οι μαρτυρίες των Παριζιάνων πληθαίνουν για να εκφράσουν την έκπληξή τους.

Οι περικοπές αυτές πραγματοποιούνται σε ένα πλαίσιο ενεργειακής κρίσης στη Γαλλία, ενώ τα ακριβή αίτια αυτών των περικοπών είναι προς το παρόν άγνωστα. Oύτε τα φανάρια στους δρόμους δεν λειτουργούσαν.. τριτοκοσμική εικόνα…

Σύμφωνα με την εταιρία διαχείρισης επλήγη κυρίως το ΝΑ Παρίσι σε 3ο , 4ο και 5ο Διαμέρισμα όπου το ηλεκτρικό επανήλθε κυρίως μετά από 20′.

dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: