Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2022

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις Έ.Μασκ από τα αρχεία του Twitter για πανδημία Covid-19: Πώς στήθηκε η παγκόσμια δικτατορία Μια παγκόσμια συνωμοσία που συντόνιζε η κυβέρνηση Μπάιντεν με λογοκρισία, συκοφαντίες, αποκλεισμούς! - Μπλόκαραν χρήστη που έλεγε ότι «ο Covid-19 δεν είναι η κύρια αιτία θανάτου των παιδιών»!

 Συγκλονιστικές αποκαλύψεις Έ.Μασκ από τα αρχεία του Twitter για πανδημία Covid-19: Πώς στήθηκε η παγκόσμια δικτατορία
Συγκλονιστικά στοιχεία έρχονται στην δημοσιότητα από το άνοιγμα των αρχείων του Twitter από τον Έλον Μασκ που αποκαλύπτουν την συνωμοσία που οργανώθηκε βασικά από δυτικές κυβερνήσεις (κυρίως των ΗΠΑ από τον Νοέμβριο του 2020 μετά την ήττα του Ν.Τραμπ) και επιχειρηματιών στο πλαίσιο της πανδημίας του Covid-19, προκειμένου να καταστρέψουν, να φιμώσουν, να δαιμονοποιήσουν και εν τέλει να επιβάλουν μια εικονική πραγματικότητα στους πολίτες.

Τα νέα αρχεία του Twitter που δόθηκαν στη δημοσιότητα, φανερώνουν μία συντονισμένη παγκόσμια εκστρατεία προκειμένου να απαλειφθούν οποιασδήποτε απόψεις δεν συμφωνούσαν με το κυρίαρχο αφήγημα για την πανδημία, τα εμβόλια, τα lockdown και τα περιοριστικά μέτρα, ακόμα και αν αυτές οι απόψεις προέρχονταν από κορυφαίους επιστήμονες, ακόμα και καθηγητές του Χάρβαρντ!

Τεράστια αίσθηση αλλά και οργή προκαλούν οι αποκαλύψεις ειδικά για τον εμβολιασμό των παιδιών και τα ψεύδη αναφορικά με το ποσοστό θνησιμότητας παιδιών λόγω Covid.

Οι αποκαλύψεις που ήρθαν πριν από λίγο στην δημοσιότητα και τις ανακοίνωσε ο ίδιος ο Ελόν Μασκ, αφορούν:
– Λογοκρισία πληροφοριών που ήταν αληθινές αλλά ενοχλητικές για την κυβέρνηση των ΗΠΑ και τις λοιπές κυβερνήσεις, όπως η ελληνική που τις στήριζαν.
– Απαξιώνοντας τους επιστήμονες που διαφώνησαν.
– Φιμώνοντας κάθε αντίθετη άποψη, συμπεριλαμβανομένων ακόμα και αυτών που δημοσιοποιούσαν τα επίσημα δεδομένα του CDC.

Μέχρι στιγμής τα αρχεία του Twitter έχουν επικεντρωθεί σε στοιχεία για τις μυστικές μαύρες λίστες του Twitter. Πώς η εταιρεία λειτούργησε ως ένα είδος θυγατρικής των κρατικών υπηρεσιών των ΗΠΑ που κατεύθυναν την προπαγάνδα, ενώ τα στελέχη της πρώην διοίκησης του Twitter (για facebook κλπ. ούτε λόγος για το τι έκαναν σε συνεργασία με τα διάφορα εγχώρια «σκουπίδια») επανέγραψαν τους κανόνες της πλατφόρμας για να ικανοποιήσουν τις δικές τους πολιτικές επιθυμίες.

«Η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών πίεσε το Twitter και άλλες πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης να ανεβάσουν συγκεκριμένο περιεχόμενο και να καταστείλουν άλλο περιεχόμενο σχετικά με τον Covid-19.

Εσωτερικά αρχεία στο Twitter που είδα έδειξαν ότι στελέχη της κυβέρνησης Τραμπ, αλλά και ολοκληρωτικά η κυβέρνηση Μπάιντεν πίεσαν άμεσα τα στελέχη του Twitter να λογοκρίνουν το πανδημικό περιεχόμενο της πλατφόρμας σύμφωνα με τις επιθυμίες τους.

Κατά την έναρξη της πανδημίας, σύμφωνα με σημειώσεις της συνεδρίασης, ο Πρόεδρος Τραμπ ανησυχούσε ιδιαίτερα για τον πανικό στις αγορές.

Όταν ανέλαβε ο πρόεδρος Μπάιντεν, ένα από τα πρώτα αιτήματα συνάντησης με στελέχη του Twitter ήταν για τον Covid. Η εστίαση ήταν στους “λογαριασμούς Αντιεμβολιαστών”. Ειδικά ο Alex Berenson (πρώην δημοσιογράφος των New York Times).

Το καλοκαίρι του 2021, ο πρόεδρος Μπάιντεν είπε ότι οι εταιρείες μέσων κοινωνικής δικτύωσης “σκότωναν ανθρώπους” επειδή “επέτρεπαν την παραπληροφόρηση για τα εμβόλια”.

Ο λογαριασμός του Μπέρενσον ανεστάλη ώρες μετά τα σχόλια του Μπάιντεν και ξεκίνησε στην πλατφόρμα τον επόμενο μήνα (σ.σ. το YouTube και το Facebook απαγόρευσαν εκατομμύρια λογαριασμούς και εκατοντάδες λογαριασμούς ΜΜΕ που απλά ρωτούσαν “Γιατί” και “πώς”).

Ο Berenson μήνυσε το Twitter και στη νομική διαδικασία, το Twitter αναγκάστηκε να αποδεσμεύσει ορισμένες εσωτερικές επικοινωνίες, οι οποίες έδειχναν άμεση πίεση του Λευκού Οίκου στην εταιρεία να αναλάβει δράση κατά του Μπέρενσον (στην Ελλάδα οι λεγόμενοι Fact Checkes του FB θέριζαν κάθε ελεύθερη και ανεξάρτητη φωνή κατασυκοφαντώντας την, ενώ η επικεφαλής του Facebook στην Ελλάδα ήταν σε ανοικτή γραμμή με το Μαξίμου, όπως αποδείχθηκε από το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων!).

Και συνεχίζει ο Ελον Μασκ:


«Μια σύνοψη του Δεκεμβρίου 2022 των συναντήσεων με τον Λευκό Οίκο από τη Lauren Culbertson, την Επικεφαλής Δημόσιας Πολιτικής του Twitter, προσθέτει νέα στοιχεία για την εκστρατεία πίεσης του Λευκού Οίκου και επιβεβαιώνει ότι επανειλημμένα προσπάθησε να επηρεάσει άμεσα την πλατφόρμα.
Η Culbertson έγραψε ότι η ομάδα Μπάιντεν ήταν «πολύ θυμωμένη» που το Twitter δεν ήταν πιο επιθετικό στον αποκλεισμό πολλαπλών λογαριασμών. Ήθελαν το Twitter να κάνει περισσότερα.

Τα στελέχη του Twitter δεν συνθηκολόγησαν πλήρως με τις επιθυμίες της ομάδας Μπάιντεν. Μια εκτενής ανασκόπηση των εσωτερικών επικοινωνιών στην εταιρεία αποκάλυψε ότι οι εργαζόμενοι συχνά συζητούσαν περιπτώσεις μετριοπάθειας με μεγάλη λεπτομέρεια και με περισσότερη προσοχή από ό,τι έδειξε η κυβέρνηση για την ελευθερία του λόγου.

Αλλά το Twitter απέκλεισε τις απόψεις —πολλές από γιατρούς και επιστημονικούς εμπειρογνώμονες— που έρχονταν σε αντίθεση με τις επίσημες θέσεις του Λευκού Οίκου. Ως αποτέλεσμα, χάθηκαν θεμιτά ευρήματα και ερωτήματα που θα διεύρυναν τη δημόσια συζήτηση.

Υπήρχαν τρία σοβαρά προβλήματα με τη διαδικασία του Twitter:


Πρώτον, μεγάλο μέρος της εποπτείας περιεχομένου διεξήχθη από ρομπότ, εκπαιδευμένα στη μηχανική μάθηση και την τεχνητή νοημοσύνη – εντυπωσιακό στη μηχανική τους, αλλά ακόμα πολύ ακατέργαστο για τέτοια εργασία.

Δεύτερον, οι υπεργολάβοι, σε μέρη όπως οι Φιλιππίνες, μεσολάβησαν επίσης στο περιεχόμενο. Τους δόθηκαν δικαιώματα αποφάσεων για να βοηθήσουν στη διαδικασία, αλλά η ανάθεση σε μη ειδικούς να κρίνουν tweets για πολύπλοκα θέματα όπως η μυοκαρδίτιδα και τα δεδομένα αποτελεσματικότητας της μάσκας εμπεριείχαν ένα σημαντικό ποσοστό σφάλματος.

Με απλά λόγια, ένας εργαζόμενος από τις Φιλιππίνες που ήξερε απλά να χειρίζεται υπολογιστή, μπορούσε να λογοκρίνει έναν καθηγητή του Χάρβαρντ!

Τρίτον, το πιο σημαντικό, το σκανδαλο με υπαλλήλους υψηλότερου επιπέδου στο Twitter που επέλεξαν τα στοιχεία εισόδου για τα bots και τα δέντρα αποφάσεων και αποφάσισαν με υποκειμενικά κριτήρια τις κλιμακούμενες υποθέσεις και τις αναστολές λογαριασμών. Όπως συμβαίνει με όλους τους ανθρώπους και τους θεσμούς, υπήρχε ατομική και συλλογική προκατάληψη.

Αναπόφευκτα, επικριτικό μεν αλλά νόμιμο περιεχόμενο χαρακτηρίστηκε ως παραπληροφόρηση και οι λογαριασμοί των γιατρών και άλλων ανεστάλησαν τόσο για γνωμοδοτήσεις μέσω tweet όσο και για αποδεδειγμένα αληθινές πληροφορίες.

Έκθεμα Α: Ο Δρ Martin Kulldorff, επιδημιολόγος στην Ιατρική Σχολή του Χάρβαρντ, ανέβασε στο Twitter απόψεις σε αντίθεση με τις αρχές δημόσιας υγείας των ΗΠΑ και την αμερικανική αριστερά, την πολιτική θέση σχεδόν ολόκληρου του προσωπικού στο Twitter.

Τα εσωτερικά email δείχνουν μια «πρόθεση για δράση» από έναν συντονιστή, λέγοντας ότι το tweet του Kulldorff παραβίαζε την πολιτική παραπληροφόρησης της εταιρείας για τον Covid-19 και ισχυρίστηκε ότι μοιράστηκε «ψευδείς πληροφορίες».
Αλλά η δήλωση του Kulldorff ήταν μια γνώμη ειδικού – μια γνώμη που επίσης συνάδει με τις πολιτικές εμβολίων σε πολλές άλλες χώρες.

Ωστόσο, θεωρήθηκε «ψευδής πληροφορία» από τους συντονιστές του Twitter απλώς και μόνο επειδή διέφερε από τις οδηγίες του CDC (σ.σ.Q το ίδιο συνέβη και από το Facebook και το YouTube)!

Αφού το Twitter ανέλαβε δράση, στο tweet του Kulldorff προστέθηκε μια ετικέτα “Παραπλανητικό” και όλες οι απαντήσεις και τα likes έκλεισαν, περιορίζοντας την ικανότητα του tweet να είναι ορατό και να μοιράζεται από πολλούς ανθρώπους.
Κατά την ανασκόπηση των εσωτερικών αρχείων μου, βρήκα αμέτρητες περιπτώσεις tweets που χαρακτηρίστηκαν ως «παραπλανητικά» ή καταργήθηκαν εντελώς, μερικές φορές προκαλώντας αναστολές λογαριασμών, απλώς επειδή παρέκκλιναν από τις οδηγίες του CDC ή διέφεραν από τις απόψεις του ιδρύματος.

Ένα tweet του @KelleyKga, με 18.000 ακόλουθους, επισημάνθηκε ως “Παραπλανητικό” και οι απαντήσεις και τα “μου αρέσει” απενεργοποιήθηκαν, παρόλο που εμφάνιζε τα επίσημα δεδομένα του CDC.

Τα εσωτερικά αρχεία έδειξαν ότι ένα bot είχε επισημάνει το tweet και ότι έλαβε πολλές «αναφορές» (αυτό που το σύστημα αποκαλούσε αναφορές από χρήστες). Αυτό προκάλεσε μια μη αυτόματη αναθεώρηση από έναν άνθρωπο ο οποίος – παρά το ότι το tweet που έδειχνε πραγματικά δεδομένα CDC – ωστόσο το χαρακτήρισε “Παραπλανητικό”.

Ουσιαστικά, το tweet του @KelleyKga που ονομάστηκε “Παραπλανητικό” ήταν μια απάντηση σε ένα tweet που περιείχε πραγματική παραπληροφόρηση.

Ο Covid δεν ήταν ποτέ η κύρια αιτία θανάτου από ασθένεια στα παιδιά. Ωστόσο, αυτό το tweet παραμένει στην πλατφόρμα και χωρίς “παραπλανητική” ετικέτα.

 

Αυτό το tweet ονομάστηκε “Παραπλανητικό”, παρόλο που ο κάτοχος αυτού του λογαριασμού, @_euzebiusz_ , γιατρός, αναφερόταν στα αποτελέσματα μιας δημοσιευμένης μελέτης

Ο Andrew Bostom, γιατρός του Rhode Island, απολύθηκε οριστικά από το Twitter μετά από πολλαπλές αναφορές για παραπληροφόρηση. Ένα από τα χτυπήματά του ήταν για ένα tweet που αναφερόταν στα αποτελέσματα μιας μελέτης που αξιολογήθηκε από ομοτίμους για τα εμβόλια mRNA.

Μια ανασκόπηση των αρχείων καταγραφής του Twitter αποκάλυψε ότι ένας εσωτερικός έλεγχος, που διενεργήθηκε μετά την επικοινωνία του δικηγόρου του Bostom με το Twitter, διαπίστωσε ότι μόνο 1 από τις 5 παραβιάσεις του Bostom ήταν έγκυρη.

Το ένα tweet του Bostom που διαπιστώθηκε ότι εξακολουθεί να παραβιάζει, ανέφερε δεδομένα που ήταν θεμιτά αλλά ενοχλητικά για την κυβέρνηση των ΗΠΑ σχετικά με τους κινδύνους της γρίπης έναντι του Covid στα παιδιά.

Το ότι αυτό το tweet όχι μόνο επισημάνθηκε από ένα bot, αλλά η παραβίασή του επιβεβαιώθηκε με μη αυτόματο τρόπο από ένα μέλος του προσωπικού δείχνει τόσο την αλγοριθμική όσο και την ανθρώπινη προκατάληψη. Ο λογαριασμός του Bostom τέθηκε σε αναστολή για μήνες και τελικά αποκαταστάθηκε την ημέρα των Χριστουγέννων.

Πληροφορίες που αμφισβήτησαν αυτήν την άποψη, όπως η εμφάνιση βλαβών από τα εμβόλια ή που θα μπορούσαν να θεωρηθούν ότι υποβαθμίζουν τους κινδύνους του Covid, ειδικά για τα παιδιά, υπόκεινται σε φίμωση, ακόμη και καταστολή. Ανεξάρτητα από το αν τέτοιες απόψεις ήταν σωστές ή υιοθετήθηκαν στο εξωτερικό.


Πώς θα έμοιαζε αυτή η πανδημία και τα επακόλουθά της αν είχε γίνει μια πιο ανοιχτή συζήτηση στο Twitter και σε άλλες πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης —για να μην αναφέρουμε τον κυρίαρχο τύπο— για την προέλευση του Covid, για τα lockdown, για τους πραγματικούς κινδύνους του Covid στα παιδιά και πολλά άλλα;

Οι αποκαλύψεις αυτές ανήκουν πλέον σέ μία τεράστια συζήτηση για την σκοπιμότητα της λογοκρισίας κατά την διαχείριση της πανδημίας, αλλά ακόμα χειρότερα, εάν κάποιες ενέργειες της κυβέρνησης προκάλεσαν περισσότερες βλάβες από την ίδια την πανδημία».

Κανένας εισαγγελέας υπάρχει στην Ελλάδα για όλα αυτά που αποκάλυψε ο ιδιοκτήτης του Twitter; Λέμε, τώρα…

πηγή

https://trelogiannis.blogspot.com/2022/12/twitter-covid-19-covid-19.html

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

''δηλώσεις από Κ.Συνολάκη: «Οι άνθρωποι τρώνε πολύ στις γιορτές και αυξάνεται το διοξείδιο του άνθρακα»! https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/nees-anakalypseis-tou-k-synolaki-trome-poly-stis-giortes-kai-ayksanetai-to-co2-akoma-enas-provevlimenos-tou-k-mitsotaki/

Μπορεί να είναι τόσο ηλίθιος; Μάλλον όχι. Ξέρουν το σενάριο, γνωρίζουν και τον σκηνοθέτη, και παίζουν τον ρόλο τους όσο γίνεται καλύτερα, ελπίζοντας να τους δοθεί...το Όσκαρ.

Ανώνυμος είπε...

''Κλιματική αλλαγή'', για πάσχοντες από αμνησία...
https://en-m-wikipedia-org.translate.goog/wiki/Great_Blizzard_of_1888?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=el&_x_tr_hl=el&_x_tr_pto=wapp