Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2022

Αλλαγές προσωπικότητας META από τα εμβόλια για τον κορωνοϊό

Μην αυταπατάστε, βρισκόμαστε στον Γ’ παγκόσμιο πόλεμο αυτή τη στιγμή. Δεν είναι πόλεμος με σφαίρες και βόμβες, αλλά μάλλον μέρος βιολογικού πολέμου.

*του Dr. John Ure, MD*

Ανησυχώ εδώ και χρόνια ότι θα μας επιτεθεί κάποιος νευρικός παράγοντας, ή βακτήρια ή ιοί. Ποτέ δεν ονειρευόμουν ότι θα γινόταν με “εμβόλιο”. Ούτε ονειρεύτηκα ποτέ ότι οι άνθρωποι θα στέκονταν οικειοθελώς στην ουρά και θα σήκωναν τα μανίκια τους για να το πάρουν.

Στην πραγματικότητα, δεν είναι καθόλου εμβόλιο, αλλά σύνθεση ουσιών που θα αλλάξουν μόνιμα τη γενετική σας σύνθεση. Έχει επίσης αναφερθεί ότι ο εμβολιασμός δεν εμποδίζει κάποιον να κολλήσει Covid, ούτε προσφέρει βελτίωση στην πορεία της ανάκαμψης από την ασθένεια.

Ανησύχησα ότι υπήρχε πραγματικό πρόβλημα όταν μιλώντας με ανθρώπους, μου είπαν ότι οι συνάδελφοι, η οικογένεια και οι φίλοι τους είχαν αλλάξει. Απλώς συμπεριφέρονταν διαφορετικά. Φαινόταν ότι η ικανότητά τους να σκέφτονται και να επεξεργάζονται πληροφορίες στην επίλυση προβλημάτων είχε μειωθεί. Έχω παρατηρήσει αυτές τις αλλαγές σε άτομα που γνωρίζω και συμπεριφέρονται όντως ασυνήθιστα.

Επίσης το βασικό συναίσθημα της αγάπης, της συμπόνιας και της ζεστασιάς είχε φύγει. Έχω δηλώσει προηγουμένως ότι είμαστε ηλεκτροχημικά όντα. Φαίνεται ότι η αύρα που περιβάλλει τον εμβολιασμένο άνθρωπο έχει καταστραφεί. Όταν δίνετε μια αγκαλιά σε κάποιον που έχει εμβολιαστεί, υπάρχει ένα αίσθημα ψυχρότητας και αδιαφορίας, αντί για τη ζεστασιά και τα ευχάριστα συναισθήματα που είχατε προηγουμένως.

Έψαξα στη βιβλιογραφία για να μάθω τι ακριβώς μεταφέρεται από τους εμβολιασμένους στους μη εμβολιασμένους, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχω καταφέρει να αποκαλύψω τι ακριβώς συμβαίνει. Κατέληξα στο συμπέρασμα ότι κάτι συμβαίνει, γιατί εκτός άλλων, αναφέρεται ότι μια ανεμβολίαστη γυναίκα που πέρασε ένα βράδυ με τέσσερις εμβολιασμένες φίλες βίωσε μια ασυνήθιστη έμμηνο ρύση εκτός του κανονικού της κύκλου. Δεν φαίνεται να είναι καλή ιδέα να βρίσκεστε γύρω από εμβολιασμένα άτομα, αλλά αυτό δεν έχει τεκμηριωθεί ακόμη οριστικά.

Ένα άλλο εύρημα που με στενοχωρεί πραγματικά, είναι ότι υπάρχουν σοβαρές υποψίες ότι τα επιχρίσματα που χώνονταν βαθιά στη μύτη αρρώσταιναν στην πραγματικότητα τα άτομα, αντί να τα τεστάρουν για Covid.

Δυσκολεύτηκα πολύ να βρω τις πληροφορίες που μοιράζομαι μαζί σας τώρα. Έπρεπε να ψάξω με πολλούς τρόπους, μέχρι να βρω αυτό που έψαχνα.

Έχω αναφερθεί προηγουμένως σε μια αντίδραση αντιγόνου – αντισώματος. Για να είναι απλό, αντιγόνο είναι οποιοσδήποτε ξένος εισβολέας στο σώμα. Ένα θραύσμα θα μπορούσε να αναφέρεται ως αντιγόνο. Σε αυτή την περίπτωση, ωστόσο, το αντιγόνο είναι η πρωτεΐνη ακίδας που κωδικοποιεί το εμβόλιο mRNA. Με άλλα λόγια, κάθε άτομο που υποβλήθηκε στο εμβόλιο, έχει το σχέδιο για ένα μικρό μέρος του κορωνοϊού να κατασκευάζεται μέσα στο σώμα του, από τα ίδια του τα κύτταρα.

Αυτές οι πρωτεΐνες ακίδας ταξιδεύουν σε όλη την κυκλοφορία του αίματος και βρίσκονται προσκολλημένες στο εσωτερικό τοίχωμα (επιθήλιο) των αιμοφόρων αγγείων. Όταν εντοπιστούν αυτά τα αντιγόνα, αναπτύσσεται μια αντίδραση αντισωμάτων. Μαζί με αυτό υπάρχει ένας καταρράκτης που αναπτύσσεται που είναι αδελφός με τον καταρράκτη πήξης και αναπτύσσεται ένας θρόμβος αίματος.

Τώρα υπάρχει πραγματικό πρόβλημα. Αναφέρεται ως πολυεστιακό, επειδή εμφανίζεται σε πολλές θέσεις και όταν σχηματιστούν θρόμβοι, τότε ο ιστός που τροφοδοτείται με αίμα από τα μικροτριχοειδή πεθαίνει. Αυτό αναφέρεται ως νέκρωση ιστού και επεκτείνεται μέσω του ιστού.

Κατανοήστε ότι αυτό συμβαίνει σε όλα τα όργανα και τους ιστούς του σώματος, αλλά για αυτό το άρθρο επικεντρώνομαι στον εγκέφαλο και την καρδιά.

Στον εγκέφαλο, όταν αναπτύσσονται αυτές οι νεκρωτικές περιοχές, βλέπει κανείς αλλαγές στο άτομο, όπως στο Alzheimer και στη γεροντική άνοια. Έχει παρομοιαστεί με αλλαγές που παρατηρούνται σε άτομα, που στο παρελθόν υποβλήθηκαν σε φρικτή ιατρική θεραπεία όπως λοβοτομή, θεραπεία ηλεκτροσόκ ή θεραπεία σοκ με ινσουλίνη. Για να δείτε τα αποτελέσματα της θεραπείας με ηλεκτροσόκ, μπορείτε να δείτε την ταινία “One Flew Over The Cuckoo’s Nest“.

Η λοβοτομή γινόταν με το σπρώξιμο ενός παγοκόφτη στο πάνω μέρος της κόγχης του κάθε ματιού και στη συνέχεια περιστρεφόταν. Οι μετωπιαίοι λοβοί πάθαιναν σοβαρή και μόνιμη βλάβη.

Η θεραπεία με ηλεκτροσόκ συνίστατο στην τοποθέτηση ενός ηλεκτροδίου σε κάθε πλευρά της ένωσης του κροταφικού και μετωπιαίου λοβού και στη συνέχεια στη διέλευση μεγάλων ποσοτήτων ηλεκτρικού ρεύματος μέσω του εγκεφάλου. Αυτό προκαλούσε τη διαγραφή της μνήμης και τα άτομα έχασαν μεγάλο μέρος της αγάπης και της συμπόνιας που έχει κανείς συνήθως.

Η θεραπεία σοκ με ινσουλίνη γινόταν με τη χορήγηση μεγάλων ποσοτήτων ινσουλίνης σε ένα άτομο, μέχρι να προκληθεί κώμα και στη συνέχεια γινόταν ανάκτηση με τη χορήγηση ζάχαρης. Όταν ανακτούσαν τις αισθήσεις τους, χαίρονταν που ζούσαν, αλλά είχαν γίνει πολύ πειθήνια άτομα με εντελώς αλλαγμένη προσωπικότητα.

Όποιος έχει ακολουθήσει αυτή τη πλανδημία, έχει συνειδητοποιήσει ότι περισσότεροι από 1.000 αθλητές σε όλα τα αθλήματα έχουν πέσει νεκροί, όταν επιδίδονται σε έντονη δραστηριότητα. Αυτό προκαλείται από βλάβη στην καρδιά με παρόμοιο τρόπο όπως και στον εγκέφαλο.

Οι παθολόγοι έδειξαν στις διαφάνειες των νεκρών που εμβολιάστηκαν, στην αυτοψία, ότι υπάρχει πολυεστιακός νεκρωτικός ιστός, καθώς και ινώδης ουλώδης ιστός. Οι πρωτεΐνες ακίδας απεικονίστηκαν επίσης. Αυτές οι κατεστραμμένες καρδιές δεν επισκευάζονται.

Μια άλλη τρομακτική πτυχή, είναι ότι ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας έχει πλέον εγκρίνει όλα τα μελλοντικά εμβόλια να είναι τεχνολογίας mRNA, για παράδειγμα την κατασκευή ενός εμβολίου κατά της γρίπης τεχνολογίας mRNA.

Αποκαλύφθηκε από την έρευνά μου ότι ο Μπιλ Γκέιτς έχει μετακινηθεί στη δεύτερη θέση ως υποστηρικτής του ΠΟΥ. Ποιος δίνει τώρα στον ΠΟΥ τα περισσότερα χρήματα; Η Γερμανία! Η Γερμανία βρίσκεται στην πρώτη γραμμή εδώ και χρόνια στην παραγωγή χημικών ουσιών και πολλά φαρμακευτικά προϊόντα παράγονται εκεί, συμπεριλαμβανομένων των εμβολίων Pfizer/BioNTech για την Covid.

Ένα άτομο στην έρευνά μου δήλωσε ότι το Τρίτο Ράιχ σηκώνει ξανά το άσχημο κεφάλι του. Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, βρισκόμαστε στον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο, όχι με βόμβες και σφαίρες, αλλά με βιολογικό πόλεμο.

Όλοι οι εμβολιασμένοι για την Covid αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα. Μόλις η πρωτεΐνη ακίδας εισέλθει στο σώμα, δεν μπορεί να αφαιρεθεί. Πιστεύω ότι πολλοί θα πεθάνουν τους επόμενους μήνες. Σαν να μην ήταν αρκετά κακές οι παραπάνω πληροφορίες, θα υπάρξουν πολλοί περισσότεροι θάνατοι ως αποτέλεσμα αυτοάνοσων ασθενειών, όταν το σώμα επιτίθεται στον εαυτό του, δευτερογενώς στα αντισώματα που προέρχονται από τις πρωτεΐνες ακίδας.

Μην κοιτάτε στα κύρια μέσα ενημέρωσης για αποδείξεις για αυτά που έχω γράψει. Όλα διοικούνται από τους Παγκοσμιοποιητές και τα αληθινά γεγονότα καλύπτονται και δεν αναφέρονται καθόλου. Το τέλος του παιχνιδιού όπως δηλώνουν οι Παγκοσμιοποιητές, είναι να απαλλαγούμε από τους “Άχρηστους Φαγάδες”.

Κάντε τη δική σας έρευνα.

https://logia-tou-aera.blogspot.com/2022/12/meta.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: