Σάββατο 4 Μαρτίου 2023

ΤΙ ΚΟΥΒΑΛΟΥΣΕ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΡΕΝΟ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ;

 


 ΚΟΥΛΗ ΠΟΣΟ ΕΠΙΚΊΝΔΥΝΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΦΟΡΤΙΟ;;

 ΠΟΣΟ ΜΟΛΥΝΘΗΚΕ Η ΠΕΡΙΟΧΗ;; 

ΓΙΑΤΙ ΕΓΙΝΑΝ ΑΛΥΣΙΔΩΤΕΣ ΕΚΡΗΞΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΤΡΑΙΝΩΝ;; ... Αφήστε τα Παραμύθια με φυαλες του κυλικείου Χαράλαμπος Γιώτης

Δεν εγκαθιστούν την τηλεματική γιατί αλλιώς θα φαινόντουσαν τα ΜΑΎΡΑ ΤΡΕΝΑ.

 
Ξαναλέω, τα Κολομβιανα καρτέλ ωχριούν. 
 Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα και εξωτερικοί χώροι
Γι'αυτό δεν μιλά κανείς για την εμπορική αμαξοστοιχία.
Μπορεί να είναι εικόνα εξωτερικοί χώροι
Το εμπορικό δεν είναι έκτακτο, μάλλον είναι λαθραίο- τρένο φάντασμα που χρησιμοποιεί το δίκτυο "ιδιωτικά' από τη μαφία που ελέγχει τις μεταφορές και εχει στήσει το μαγαζί της εντός ΟΣΕ, στην οποία συμμετέχει όλος ο οργανισμός....λίγο πολύ, αφού κονομάνε όλοι, με την αδιαφορία-ανοχή-συμμετοχή της διοίκησης η οποία ούτως ή άλλως δεν πιέζεται για έσοδα καθότι επιδοτείται κρατικώς. Οπότε τον ΟΣΕ πληρώνει το κράτος και από το ανεπίσημο - "αόρατο" έργο του κονομάνε ιδιωτικά μόνο οι εμπλεκόμενοι. Το 63503 μάλλον ήταν ένα από τα αρκετά τρένα που κινούνταν "αόρατα" την ίδια στιγμή στο δίκτυο. Και τα συστήματα δεν λειτουργούν ακριβώς γιατί δεν θα μπορούσε να λειτουργεί το κύκλωμα. Παρόμοιο ατύχημα είχε συμβεί το 2008, χωρίς θύματα όμως. Η δικαιοσύνη "καταδίκασε" τότε μερικούς υπαλλήλους (στεναχωρήθηκαν), υποψιάστηκε κύκλωμα, το οποίο όμως δεν μπόρεσε να αποδείξει καθώς η απόφαση της στηρίχθηκε στο πόρισμα της έρευνας που (δεν) διενήργησε ο ΟΣΕ..! Τότε αθώος κρίθηκε μόνο ο σταθμάρχης (ως ο τελευταίος τροχός της αμάξης στο κύκλωμα) καθώς το τότε εμπορικό τρένο φάντασμα με τα υπεράριθμα βαγόνια που αμόλησε στη γραμμή, τον διαβεβαίωσε ότι "όλα καλά" και εκείνος (άνευ συστήματος ελέγχου) το έκανε γαργάρα.
Δεν είναι νέο το κύκλωμα δυστυχώς. Σε αυτό οφείλονται κυρίως οι συνεχείς καθυστερήσεις και αναμονές στη μέση του πουθενά που υπομένουν στωικά οι επιβατικές αμαξοστοιχίες, μέχρι να περάσει κάποιο "αόρατο" τρένο, ή να πάει μια "αόρατη" μηχανή να πάει να μαζέψει μερικά υπεράριθμα βαγόνια που "αποκολλήθηκαν" από ένα νόμιμο στο δρομολόγιο, αλλά όχι σε αριθμό βαγονιών τρένο... Αναμενόμενο σε αυτό το καθεστώς να συμμετέχουν όλοι (με μερίδιο ή πιεζόμενοι από τη μαφία), να λαδωνονται-εκβιάζονται διοικήσεις, υπηρεσίες και υπουργοί, να μην ενεργοποιείται κανένα σύστημα ασφαλείας που θα το φανέρωνε. Και αναμενόμενο κάποια στιγμή να γίνει και το μεγάλο μπαμ. Μικρότερα γίνονταν πλέον καθημερινά αφού το κύκλωμα είχε αποθρασυνθεί.

Ιππολύτη Ελενη Γαλανοπουλου


4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μια ζωή βλακείες γράφουν οι γραφικοί.

amethystos είπε...

Βάλαμε καί τήν ανάρτηση μέ τούς λογικούς γιά νά ησυχάζεις.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΑΡΑΝΤΗΣ είπε...

Ό Θεός να βάλει το χέρι του

Καλλιόπη είπε...

Ὅλα νὰ τὰ περιμένει κανείς ἀπὸ τοὺς μαφιόζους
Μὰ τελειώνουν τὰ ψωμιά τους, ὅτι φάγανε φάγανε,
Αὐτοὶ μπορεῖ νὰ ξεχάσανε τὸν Θεό,στοῦ Θεοῦ τὸ μυαλὸ ὅμως
εἴμαστε ὅλοι καὶ μὲ τὶς παραμικρὲς πράξεις καὶ σκέψεις μας.