Δευτέρα 30 Απριλίου 2018

Πέθανε σε ηλικία 81 ετών ο εκδότης Γιώργος Κουρής

                         Î Î­Î¸Î±Î½Îµ σε ηλικία 81 ετών ο εκδότης Γιώργος Κουρής
Μετά από πολύμηνη μάχη με την επάρατη ασθένεια, ο εκδότης Γιώργος Α. Κουρής έφυγε σήμερα Δευτέρα νωρίς το πρωί από τη ζωή σε ηλικία 81 ετών, αναφέρει τοkontranews.gr.
Ο Γιώργος Κουρής γεννήθηκε το 1937 στο Αργοστόλι της Κεφαλλονιάς και ξεκίνησε να δημοσιογραφεί στην τοπική εφημερίδα φωνή της Κεφαλλονιάς που ο ίδιος εξέδωσε μαζί με τον αδελφό του, Μάκη.
Ακολούθησε η δημιουργία του Kouris Media Group και οι εκδόσεις των καθημερινών εφημερίδων "νέα εφημερίδα", "αυριανή", "ο φίλαθλος", "Star”, "δημοκρατικός λόγος", "η νίκη" και "Kontra news" ενώ ίδρυσε και τους ραδιοφωνικούς σταθμούς "Ραδιο Αθήνα", "Ράδιο Θεσσαλονίκη" και "Sprint fm".
Επίσης, είχε ιδρύσει τον τηλεοπτικό σταθμό "Κανάλι 29" και μετά τη μετατροπή του στο σημερινό "Star Channel" το 1993, συνέχισε με την ίδρυση του "Καναλιού 5" που μετεξελίχθηκε σε Alter Channel, του Extra Channel αμέσως μετά, ενώ το 2012 δημιούργησε το Kontra Channel και την ιστοσελίδαKontranews.gr.
Ο Γιώργος Α. Κουρης με τη σύζυγο του Ντίνα απέκτησαν έναν γιο, τον Ανδρέα ο οποίος του χάρισε δυο εγγόνια, τον Γιώργο και την Ελένη. Η οικογένεια του θα τον αποχαιρετήσει στην Κεφαλλονιά σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο

ΣΧΟΛΙΟ: O εκδότης τής "αυριανής" ο οποίος βρήκε μιμητές καί στά θρησκευτικά πράγματα καί άξιους μαθητές στούς παλαιοημερολογίτες, τούς αποτειχισμένους καί τούς καντιωτικούς. Πέτυχε τήν διαιώνιση τού είδους του.Θεός σχωρέστον.

Αμέθυστος

Δεν υπάρχουν σχόλια: