Πέμπτη 26 Απριλίου 2018

Ένας άσχετος χειρίζεται στρατιωτικά θέματα και εκθέτει τη χώρα σε χλευαστικές επιθέσεις


Για μια ακόμη φορά οι άφρονες των Αθηνών, ατάλαντοι, ανεπαρκείς, βούλιμοι και μοιραίοι κατάφεραν να γελοιοποιήσουν τη χώρα και να αποδείξουν ότι είμαστε κατεχόμενοι, υποτελείς, ιθαγενείς.

Δεν πρόκειται να πάρουμε ούτε φρεγάτες, ούτε πρόκειται να αναβαθμίσουμε τα F–16.

Ο οικονομικός έλεγχος από τους Γερμανούς, όπως σας έλεγα στις προηγούμενες εκπομπές, είναι ασφυκτικός και τα Βερολίνο έτριξε τα δόντια του, μόλις ακούστηκε ότι υπάρχει περίπτωση να πάρουμε πολεμικά σκάφη ή οτιδήποτε άλλο από τους Γάλλους και να βοηθηθούμε ως αντάλλαγμα στην ελάφρυνση του χρέους.

Δεν μπορούμε να αγοράσουμε ούτε στρατιωτικό χιτώνιο, αν αυτό δεν περάσει από την έγκριση του Βερολίνου, το οποίο χαίρεται μόνο για τις φορολογικές επιδόσεις του Αλέξη Τσίπρα και της ομάδας των εθνομηδενιστών.

Ο υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος σε δημόσια θέα εξευτέλισε χθες τον κο Φώτη Κουβέλη που είδε στον ύπνο του ότι θα νοικιάσουμε πολεμικές φρεγάτες, με την ίδια ευκολία που θα νοικιάζαμε ένα αυτοκίνητο από τηHerz ή τη Europe car. Σε επικίνδυνες περιόδους, ένας εντελώς άσχετος άνθρωπος χειρίζεται στρατιωτικά θέματα στο υπουργείο Άμυνας και εκθέτει τη χώρα σε χλευαστικές επιθέσεις αλλά και σε παρασκηνιακά παιχνίδια που αφορούν την πλήρη εξάρτησή μας από το Βερολίνο.

Ο Καμμένος ευθέως τελείωσε την υπόθεση τόσο των φρεγατών, όσο και της αναβάθμισης των F– 16, αφού δεν υπάρχουν οι απαραίτητες προκαταβολές που ζητούν οι Αμερικανοί. Προκειμένου όμως να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις, διοχέτευσαν σενάρια ότι δήθεν υπήρχε μια γενική συμφωνία του Καραμανλή με το Σαρκοζί, για ανάπτυξη και συμπαραγωγή πολεμικών όπλων και υλικού και με βάση αυτή τη συμφωνία που υπήρχε πριν 10 χρόνια, έκανε μια κουβέντα ο Τσίπρας με τον Μακρόν. Διοχέτευσαν επίσης ότι δεν κρατάμε το στόμα μας κλειστό και για αυτό, κάπως έτσι, χάλασε η δουλειά.

Τα επιχειρήματα και οι δικαιολογίες για το φιάσκο ήταν γελοιωδέστερες της επίσημης ανακοίνωσης του αγαπητού και ανεκδιήγητου Φανούρη, για την προμήθεια με χρονομίσθωση πολεμικών φρεγατών.

Ο κος Τζανακόπουλος που αποτελεί μια ακόμα γραφική γωνιά της κυβερνητικής βιτρίνας, τόνισε ότι θα υπάρξουν διερευνητικές συζητήσεις.

Όπως αντιλαμβάνεστε η παρέα των εθνομηδενιστών εκλύει μείγμα επικινδυνότητας και απίστευτης γελοιότητας.

Την ίδια ώρα, μαθαίνουμε ότι σκληραίνει την πολιτική γραμμή το Βερολίνο και η νέα κυβέρνηση της αγαπημένης Μέρκελ. Ο καινούργιος υπουργός Οικονομικών θέτει πολύ αυστηρούς όρους για οποιαδήποτε ελάφρυνση του χρέους.

Εδώ και πολύ καιρό – τα τελευταία χρόνια θα έλεγα – κουβεντιάζεται ο ρόλος που παίζει ο κος Παππάς στην κυβέρνηση, στη ζωή του κου Τσίπρα και στη ζωή των Ελλήνων.

Προσωπικά έχω ακούσει πάρα πολλά, από τον κο Καμμένο για το ρόλο του κου Παππά, ο οποίος κάθε τόσο μπερδεύεται με τα κανάλια, με τους τηλεοπτικούς σταθμούς, με τους ολιγάρχες βλ. Έψιλον και Σαββίδης. Έχει όμως και μεγάλη αδυναμία στο διάστημα. Θα έλεγε κάποιος ότι από μικρός αγαπούσε να κοιτάει τον έναστρο ουρανό και να ονειρεύεται ταξίδια στο σύμπαν. Ενδεχομένως διάβαζε πολύ Ιούλιο Βερν. Ξαφνικά χθες ένας διακεκριμένος επιστήμονας που τοποθετήθηκε πρόεδρος του ελληνικού διαστημικού οργανισμού, παραιτήθηκε καταγγέλλοντας τον Παππά για αδιαφάνεια και για οικονομικά συμφέροντα. Και άφησε αιχμές για ύποπτη διαχείριση παραπέμποντας στο fall of the money του Γουότερ Γκέιτ, δηλαδή ακολουθήστε τα ίχνη του χρήματος. Πραγματικά αξίζει να σκύψει κανείς πάνω στα ενδιαφέροντα του κου Παππά που απλώνονται από την παρουσία μας στο διάστημα, έως την 7η τέχνη και τις παραγωγές και μέχρι και τα μικρά τουριστικά νησιά της Βενεζουέλας, του φασίστα Μαδούρο. Σύμφωνα με τις καταγγελίες του διακεκριμένου επιστήμονα Σταμάτη Κριμιζή, ο Παππάς και οι άνθρωποι του ήθελαν να προωθούν δράσεις χωρίς καμία αξιολόγηση, χωρίς αξιοκρατία, δράσεις που γεννούσαν το εύλογο ερώτημα ύπαρξης πιθανών οικονομικών συμφερόντων.

Ο κος Κριμιζής αφήνει να εννοηθεί ότι μπορεί να υπάρχει διαστημικό πλιάτσικο και ότι ο γενικός γραμματέας τηλεπικοινωνιών είναι ο Τσάρος του διαστήματος. Εδώ, όπως αντιλαμβάνεστε επειδή η Ελλάς δεν εκτοξεύει πυραύλους στο διάστημα, ούτε ερευνά τον Άρη έχει αέρα μπανά λεφτά. Ο κος Παππάς, άνθρωπος των τεχνών, των επιστημών, της υψηλής διανόησης και του διαστήματος, κατηγορείται πλέον ανοικτά για αδιαφανείς δράσεις. Μαθαίνω δε, ότι τόσο η Πειραιώς, όσο και άλλοι ψάχνουν όλες τις επαφές του, όλους τους φίλους του, όλες τις κινήσεις του. Θέλουν να τον στείλουν μακριά στο διάστημα.

Οι λιγνιτικές μονάδες της ΔΕΗ έφυγαν. Η χώρα γεμίζει μετανάστες. Εκατοντάδες διαβαίνουν καθημερινά τον Έβρο. Εκατοντάδες γεμίζουν καθημερινά τα νησιά μας. Την ίδια ώρα, μάθαμε ότι τα τελευταία χρόνια «χάθηκαν» 110.000 γεννήσεις. Ο πληθυσμός της Ελλάδας γερνάει ταχύτερα από τις προβλέψεις τόνισε η κα Αλεξάνδρα Τραγάκη, καθηγήτρια γεωγραφίας του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου.

Δεν υπάρχει καμία πολιτική για το δημογραφικό. Μην περιμένετε να υπάρξει πολιτική από Τσίπρα – Καμμένο, και μην περιμένετε να ακούσετε τίποτα από τον Μητσοτάκη, γιατί η δημογραφική πολιτική περνάει από το φίλτρο του Βερολίνου. Στους 100 κατοίκους της χώρας μας, όπως ανέφερε η κα Συμεωνίδου από το εθνικό κέντρο κοινωνικών ερευνών, οι 22 είναι ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΙ! Δεν γεννάμε, οι νέοιμεταναστεύουν και το μνημόνιο σκοτώνει όλα τα κίνητρα για γονιμότητα. Μέχρι το 2050 από 11 εκατομμύρια θα γίνουμε 8,3. Η μείωση του πληθυσμού θα κυμανθεί από 800.000 μέχρι 2,5 εκατομμύρια άτομα. Συστήστε στα παιδιά σας και κυρίως στα εγγόνια σας να μάθουν Αραβικά, Σουαχίλι και κυρίως τουρκικά. Η πληθυσμιακή αλλαγή είναι ραγδαία και οι ιστορικοί του μέλλοντος θα γράψουν για την πολιτική Τσίπρα – Καμμένου και φυσικά Μητσοτάκη. Ήδη τα νησιά μας αλλάζουν πληθυσμό. Όταν οι μετανάστες θα είναι διπλάσιοι των κατοίκων, δεν θα υπάρξει ανάγκη απόβασης τούρκων κομάντος για να καταληφθούν τα νησιά. Ήδη δημιουργείται στα ακριτικά νησιά μας, ένα εδαφικό μαξιλάρι, το οποίο μαζί με την αμφισβήτηση των Τούρκων θα αποσπάται σταδιακά από την ελληνική κυριαρχία. Κάποια στιγμή η περίφημη Ευρώπη θα επισημοποιήσει τα νότια ευρωπαϊκά σύνορα ως ζώνη παραμονής των ανεπιθύμητων εκατομμυρίων προσφύγων που αν εισέλθουν θα αλλάξουν τη δομή των ευρωπαϊκών κοινωνιών.

Τσίπρας – Καμμένος αλλά και η φιλογερμανική πολιτική της ΝΔ όπως εκφράζεται μαζί με τη βουλιμία των Τούρκων και το αυξημένο δημογραφικό πρόβλημα, θα τελειώσουν οριστικά την εθνική ταυτότητα και τη σημερινή ελληνική μορφή της κοινωνίας.

Δ. Τράγκας
CrashOnLine


kostasxan

Δεν υπάρχουν σχόλια: