Τρίτη 22 Μαΐου 2018

...Αλήτες ...Προδότες κομμουνιστές

…ΑΥΤΟΙ είναι οι πραγματικοί "φονιάδες των λαών"
"Συμβόλαιο θανάτου" εκτελούν στην Ελλάδα τα χειρότερα ανθρώπινα παράσιτα, που γνώρισε ποτέ η ανθρωπότητα.
Ποιον στόχο είχε η "παράσταση" του ΚΚΕ μπροστά στο άγαλμα του Τρούμαν;

..."Είναι ντροπή και όνειδος να υπάρχει το άγαλμα του Τρούμαν στην Ελλάδα" ...είπε ο άεργος και ανεπάγγελτος Γενικός Γραμματέας τού ΚΚΕ. Συμπληρώνοντας τη σκέψη του, δικαιολόγησε την άποψή του λέγοντας ότι ..."αυτός ο άνθρωπος, με αποφάσεις του, έγινε το αίτιο θανάτου χιλιάδων πολιτών (σε αντίθεση με τον "αγγελικό" Στάλιν, ο οποίος "χάιδεψε" δεκάδες εκατομμύρια αντιφρονούντων)ρίχνοντας βόμβες Ναπάλμ στους Έλληνες". Από τις λίγες φορές που θα συμφωνήσουμε απόλυτα με τον αγράμματο τεμπελχανά και επαγγελματία χαφιέ τού Περισσού. Συμφωνούμε απόλυτα για την κρίση του απέναντι στον Τρούμαν και επαυξάνουμε ...Είναι ντροπή και όνειδος να υπάρχει το άγαλμα του Τρούμαν στην Ελλάδα. Ήταν ένας σκληρός εγκληματίας ο Τρούμαν. Εγκλημάτησε εις βάρος πολλών λαών και εις βάρος καί των Ελλήνων.



Κατά τη γνώμη μας ήταν πολύ χειρότερος από αυτό το οποίο περιγράφει ο Κουτσούμπας. Γιατί; Γιατί, ειδικά για την περίπτωση των Ελλήνων, αυτά, τα οποία του καταλογίζει το κόκκινο παράσιτο, είναι πολύ ασήμαντα σε σχέση με αυτά που πραγματικά έχει κάνει εις βάρος τους. Οι βόμβες Ναπάλμ ήταν πταίσμα μπροστά στο πραγματικό και μεγάλο έγκλημά του εις βάρος των Ελλήνων. Καμία βόμβα Ναπάλμ δεν φτάνει - έστω και στο ελάχιστο - το έγκλημα του Τρούμαν εις βάρος τής Ελλάδας. Ποιο ήταν αυτό το τρομερό έγκλημα στο οποίο αναφερόμαστε; ...Το έγκλημά του ήταν ότι συνεργάστηκε εις βάρος των Ελλήνων με τους εγκληματίες ΚΚΕδες τού παρελθόντος ...Αυτός ήταν ένας από τους βασικούς εγκληματικούς παράγοντες, που προκάλεσαν τον ελληνικό Εμφύλιο ...Αυτός και κάποιοι όμοιοί του έβαλαν το βρομερό ΚΚΕ να επιτεθεί στον ελληνικό λαό, προκειμένου, μετά από έναν τρομερό πόλεμο που τον είχε "γονατίσει", να τον "ισοπεδώσει" πλήρως.
Γι' αυτόν τον λόγο υπήρξε εγκληματίας ο Τρούμαν. Γι' αυτόν τον λόγο συμφωνούμε με τον Κουτσούμπα. Ο Τρούμαν ήταν εγκληματίας, γιατί χρησιμοποίησε το ΚΚΕ εις βάρος τού ελληνικού λαού. "Όπλισε" το κόμμα τού Κουτσούμπα και των χαφιέδων και "πυροβόλησε" τους Έλληνες. Αυτό είναι το μεγάλο του έγκλημα. Ως εκ τούτου ο συνένοχός του, ο Κουτσούμπας, θα έπρεπε να είναι ο τελευταίος άνθρωπος που θα είχε δικαίωμα να τον βρίζει. "Μα - θα πει κάποιος - , αν τα πράγματα είναι έτσι όπως τα λέμε, για ποιον λόγο ο Κουτσούμπας "βρίζει" το "αφεντικό" του;" ...Για "ξεκάρφωμα" ...Τζάμπα είναι το "βρισίδι". Αυτό δεν είναι σημερινό φαινόμενο ...Από τον πόλεμο και μετά αυτό είναι βασικό σενάριο για το "ξεκάρφωμα" των προδοτών. Πάντα αυτό είναι το σενάριο που ακολουθεί το χαφιεδομάγαζο του Περισσού. Οι κομμουνιστές, είτε βρίζουν τους Αμερικανούς στη Βουλή είτε κάνουν πορεία προς την Αμερικανική Πρεσβεία, παίζουν ..."ΘΕΑΤΡΟ"
...Κάνουν αυτό, το οποίο εδώ και έναν αιώνα αρέσκονται να κάνουν ..."Δουλεύουν" τους Έλληνες ...Τους Έλληνες, με τους οποίους έχουν πολιτισμικές διαφορές και τους οποίους - όπως θα δούμε παρακάτω - οι ΚΚΕδες απεχθάνονται σε βαθμό θανάσιμο. Αν λοιπόν είναι ντροπή και όνειδος η ύπαρξη του αγάλματος του Τρούμαν στην Αθήνα, τότε αποτελεί απόλυτη εθνική μας ξεφτίλα να υπάρχει το ΚΚΕ στην Ελλάδα ...Είναι η ξεφτίλα των αιώνων να πληρώνουμε με χρήματα των Ελλήνων πολιτών έναν εγκληματικό μηχανισμό, ο οποίος στα 100 χρόνια που υπάρχει υπηρετεί αποκλειστικά και μόνον τα συμφέροντα των ξένων εις βάρος τού ελληνικού λαού. Είναι αίσχος να υπάρχουν χαφιέδες σαν τον Κουτσούμπα, οι οποίοι γιορτάζουν εκατό χρόνια συστηματικών εγκλημάτων και "δουλέματος".
Θα πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά, για να καταλάβει ο αναγνώστης το πόσο πολύ μας "δουλεύει" το "τεμπελχανείο" τού Περισσού και τον λόγο για τον οποίο έδωσαν την πρόσφατη "παράσταση" με το άγαλμα του ΑΦΕΝΤΙΚΟΥ τους. Για να καταλάβουμε τον ρόλο των προσώπων, αλλά και των μηχανισμών στη σύγχρονη ελληνική ιστορία, θα πρέπει να λυθούν όλα τα "μυστήρια" αυτής της εποχής. Πώς είναι δυνατόν να καταλάβεις τον ρόλο ενός Τρούμαν στον Εμφύλιο, αν δεν καταλαβαίνεις τον ρόλο τού ΚΚΕ στον "Εμφύλιο"; Πώς είναι δυνατόν να ερμηνεύσεις τη σημερινή "παράσταση" του Κουτσούμπα εις βάρος τού Τρούμαν, αν δεν μπορείς να καταλάβεις την "ουσία" τού Εμφυλίου και άρα τη μεταξύ τους σχέση; Κάποιοι δηλαδή "κρύβουν" τις αλήθειες και για να το καταφέρουν αυτό παίζουν "θέατρο".
Τι μπορεί να σημαίνει αυτό για την περίπτωσή μας; ...Σημαίνει ότι ο Εμφύλιος ΔΕΝ ήταν πραγματικός και γι' αυτόν τον λόγο εκείνοι, οι οποίοι συμμετείχαν στο έγκλημα αυτό, έχουν ανάγκη να παίζουν "θέατρο", ώστε να μην αναζητά ο λαός την αλήθεια που θα τους αποκαλύψει και θα τους στοχοποιήσει . Αυτό, το οποίο λέμε, είναι ότι η ένοπλη σύγκρουση, την οποία ο ελληνικός λαός και η σύγχρονη ελληνική ιστορία γνωρίζει και καταγράφει ως "Εμφύλιο", δεν ήταν τέτοια ...Στην πραγματικότητα ήταν ένα κατά παραγγελία πληρωμένο έγκλημα ...Ένα πληρωμένο έγκλημα, το οποίο μπορεί να γίνει κατανοητό μόνον αν μελετηθεί πάνω σ' αυτήν τη βάση ...Ένα πληρωμένο έγκλημα, το οποίο - όπως συμβαίνει με όλα τα εγκλήματα αυτού του είδους - είχε συγκεκριμένο εντολοδότη, συγκεκριμένο κίνητρο, συγκεκριμένο στόχο και επίσης ο εντολοδόχος-εγκληματίας προσπάθησε εξ' αρχής να "κατασκευάσει" "άλλοθι" τόσο για τον εαυτό του όσο και για τον συνένοχό του.
Γιατί είμαστε τόσο σίγουροι γι' αυτά τα οποία ισχυριζόμαστε; ...Γιατί απλούστατα στην Ελλάδα τού '46 Εμφύλιος στο όνομα του κομμουνισμού δεν μπορούσε να γίνει ...Πρακτικά ήταν αδύνατον να γίνει. Οι κομμουνιστές τού ΚΚΕ - εκείνη την εποχή - δεν αρκούσαν για να κάνουν φασαρία σε καφενείο, όχι για να προκαλέσουν εμφύλιο. Οι ΚΚΕδες εκείνη την εποχή, απολύτως μετρημένοι και καταγεγραμμένοι, δεν ξεπερνούσαν τις δέκα χιλιάδες ανθρώπων ...Μετρημένοι ένας προς έναν από τους καλύτερους χαφιέδες τής Ασφάλειας, οι οποίοι ήταν επίσης ΚΚΕδες. Περί αυτού πρόκειται. Το ΚΚΕ ήταν ένα "όργανο" της εξουσίας, στη λειτουργία τού οποίου είχαν "λόγο" πολλοί και όχι μόνον οι εκ Σοβιετίας προφανείς ιδιοκτήτες του ...Ένα "πολυεργαλείο", το οποίο το χρησιμοποιούσε όποιος μπορούσε να το χαρτζιλικώνει ...Από ξένες δυνάμεις και πρεσβείες, οι οποίες ήθελαν να ελέγχουν το κράτος, μέχρι μεμονωμένοι βιομήχανοι και εφοπλιστές, οι οποίοι ήθελαν να ελέγχουν, να τρομοκρατούν και να εκβιάζουν τους εργαζομένους τους...
...Μια συμμορία από βρομερούς άεργους τεμπελχανάδες, οι οποίοι είχαν μάθει να συντηρούνται με χαρτζιλίκια, για να χαφιεδίζουν τον κόσμο στις γειτονιές, στα καφενεία, στα εργοστάσια ή στα χωράφια του ...Χαφιεδαριό, που ο πόλεμος μεγάλωσε την ισχύ των αφεντικών τους και άρα μεγάλωσε και τα δικά τους "χαρτζιλίκια". Αυτό ήταν το ΚΚΕ και αυτήν την "υπηρεσία" προσέφερε σε όσους μπορούσαν να πληρώσουν για τις "υπηρεσίες" αυτές ...Από τους ξένους προστάτες του μέχρι τους τοπικούς φασίστες, οι οποίοι το επιστράτευαν διά πάσαν χρήσιν. Εκ των δεδομένων, δηλαδή, το ανυπόληπτο και ολιγομελές ΚΚΕ δεν είχε τη δύναμη να προκαλέσει Εμφύλιο σε μια Ελλάδα, η οποία - όπως φυσικά συνέβαινε και με τα υπόλοιπα κράτη σε ολόκληρο τον κόσμο - ήταν εξόχως αντικομμουνιστική.
"Εντάξει - θα έλεγε κάποιος καλοπροαίρετος - , μπορεί το ΚΚΕ να μην είχε το κοινωνικό "έρεισμα" μιας πλειοψηφίας για να διεκδικήσει την εξουσία, αλλά τα μέλη του μπορεί να είχαν την επαναστατική διάθεση να τη διεκδικήσουν έστω και με τα όπλα. Επαναστάτες ήταν και ως οπαδοί τής άποψης της ένοπλης δράσης, δεν θα δίσταζαν να επιχειρήσουν να δώσουν σάρκα και οστά στα "οράματα" τους για μια διαφορετική κοινωνία. Δεν ήταν τότε η πρώτη φορά που θα γινόταν μια τέτοια κοινωνική διεκδίκηση με το μέσον τής βίας". Όμως, ούτε αυτό μπορεί να δικαιολογήσει τα πράγματα και να εξηγήσει τον "Εμφύλιο". Γιατί; ...Γιατί, ως γνωστόν, το ΚΚΕ ήταν απολύτως ελεγχόμενο από τους Σοβιετικούς και από τον ίδιο τον Στάλιν προσωπικά ...Ήταν σταθερά και μόνιμα ένα πειθήνιο όργανο μιας ξένης Δύναμης. Τόσο πειθήνιο, που όλα, όσα το αφορούσαν στην εσωτερική του λειτουργία, έρχονταν κατ' ευθείαν σε "σκονάκια" από τη Μόσχα.
Πρώτα γνώριζαν στη Μόσχα τις διάφορες "αλλαγές" που αφορούσαν στο κόμμα και μετά στην Αθήνα. Πρώτα γνώριζαν στη Μόσχα ποιος θα "προαχθεί" ή θα "δραπετεύσει" ή θα "συλληφθεί" από την Ασφάλεια και μετά οι τοπικοί "ηγέτες" του ...Στην κυριολεξία "σώβρακα" δεν άλλαζαν οι ΚΚΕδες, αν δεν ερχόταν η εντολή ή η έγκριση από τη Μόσχα. Είναι δυνατόν αυτά τα αντεθνικά παράσιτα να πάρουν εκείνη την εποχή πρωτοβουλία εν αγνοία τής Μόσχας και να επιχειρήσουν "επανάσταση"; Είναι δυνατόν ένας "σκύλος" από μόνος του να πάρει πρωτοβουλία και να προσφέρει "λεία" σε έναν "αφέντη-κυνηγό", ο οποίος δεν του τη ζήτησε; Πόσο λογικό είναι οι Έλληνες κομμουνιστές - τη στιγμή μάλιστα που ο Στάλιν έχει συμφωνήσει με τους Δυτικούς να πάρει τη μισή Ευρώπη, δίνοντας αντιπαροχή τη μικρή Ελλάδα - να επιχειρήσουν "επανάσταση"; Η Διάσκεψη της Γιάλτας - και άρα τα όσα συμφωνήθηκαν σ' αυτήν και συνέφεραν τον "πατερούλη" Στάλιν - έγινε τον Φεβρουάριο του 1945 ...και ο ελληνικός Εμφύλιος ξεκίνησε το 1946 ...Ποιος μπορεί να δώσει εξήγηση σ' αυτήν τη "λεπτομέρεια";
Όμως, τα "ανεξήγητα" με το ΚΚΕ δεν "σταματάνε" στον "Εμφύλιο" ...Συνεχίζονται και μετά απ' αυτόν. Μετά το πέρας αυτού, βλέπουμε τις ηγεσίες των εμπλεκομένων μερών τού "Εμφυλίου" να μην συμπεριφέρονται φυσιολογικά. Αυτοί, οι οποίοι δήθεν σκοτώθηκαν μεταξύ τους σαν τα "σκυλιά", αμέσως μετά τη σύγκρουσή τους άλλαξαν συμπεριφορές ...Έγιναν σχεδόν "κολλητοί" μεταξύ τους, που ο ένας νοιαζόταν για την επιβίωση του άλλου. Είναι αυτό δυνατόν; Γιατί δεν έγιναν δικαστήρια για τους εγκληματίες; Κάποιοι έκαναν "Εμφύλιο" και αφού εγκλημάτησαν αφέθηκαν ελεύθεροι να "αλωνίζουν" ανάμεσα στα θύματά τους; Έγινε κάποιου είδους συμψηφισμός μεταξύ εγκληματιών κι εμείς δεν το γνωρίζουμε; Εγκλήματα εθνοκάθαρσης έγιναν - τα οποία δεν σταμάτησαν ούτε μετά το τέλος τού Εμφυλίου - , εφόσον χιλιάδες Ελληνόπουλα απαχθήκαν και βρίσκονταν εκτός Ελλάδας την ώρα που οι απαγωγείς τους παρέμεναν σ' αυτήν.
Τι συνέβη τότε; Γιατί αφέθηκαν αυτοί οι εγκληματίες ατιμώρητοι και μάλιστα χωρίς να έχουν αποκατασταθεί τα θύματά τους; Μετά τους δωσίλογους της Κατοχής, οι οποίοι δεν τιμωρήθηκαν για την προδοσία τους, ήρθε και η σειρά των "επαναστατών" να μην τιμωρηθούν για τον Εμφύλιο; Δεν λέμε τίποτε παράξενο ...Κανένας εγκληματίας τού Εμφυλίου δεν δικάστηκε για τα εγκλήματά του στο βουνό. Όλοι δήθεν διώχθηκαν για την ιδεολογία τους και μέσα σε ένα πλαίσιο γενικής και ομοιογενούς αντιμετώπισης. Κανένας όμως δεν κλείστηκε στη φυλακή ως κοινός εγκληματίας, επειδή σκότωσε τον τάδε στο χωριό Χ ή βίασε τη δείνα στο χωριό Ψ. Κανένας δεν κλείστηκε στη φυλακή ως απαγωγέας, επειδή άρπαξε ένα συγκεκριμένο παιδί από το χωράφι και το έστειλε "πακέτο" σε κάποιο στρατόπεδο συγκέντρωσης στην Ανατολική Γερμανία. Η μετεμφυλιακή "διαχείρισή" τους γινόταν σε ένα γενικό πολιτικό επίπεδο, ενώ υπήρχε θέμα προσωπικών εγκλημάτων με πραγματικά θύματα να παραμένουν αδικαίωτα.
Τι συνδέει τον Τρούμαν με τον Κουτσούμπα;
Όλα αυτά τα "περίεργα" και ανεξήγητα αφορούν το ΚΚΕ, που το είδαμε να δίνει την "παράστασή" του μπροστά στο άγαλμα του Τρούμαν ...Του "φονιά" - σύμφωνα με τον Κουτσούμπα - Τρούμαν. Αυτό, το οποίο πρέπει ν' αναζητήσουμε τώρα, είναι να βρούμε πώς μπορεί πρακτικά ο Τρούμαν να συνδέεται με το ΚΚΕ. Εύκολο είναι αυτό για κάποιον που έχει γνώσεις και προπάντων λογική Ο Τρούμαν ανέλαβε την προεδρία των ΗΠΑ τον Απρίλιο του 1945. Γιατί είναι αυτό σημαντικό; ...Γιατί, αν κάποιος είχε τη δυνατότητα να ζητήσει από τον Στάλιν να χρησιμοποιήσει το βρομερό "εργαλείο" του στην Ελλάδα, αυτός ήταν ο Τρούμαν. Τι λόγο όμως μπορεί να είχε ο Τρούμαν, για να ζητήσει από τον Στάλιν μια τέτοια μεγάλη "εξυπηρέτηση"; Γιατί ο Τρούμαν και οι ΗΠΑ να έχουν λόγο να ζητήσουν από τον Στάλιν τον ελληνικό Εμφύλιο;
Για να εξηγηθούν όλα αυτά, θα πρέπει να δούμε το πολιτικό περιβάλλον στην Ελλάδα και άρα να μπούμε στο "πνεύμα" τής εποχής εκείνης. Πρέπει να είχε κάποιο συμφέρον ο Τρούμαν, για να δώσει εντολή στα κομμουνιστικά σκουπίδια τύπου Κουτσούμπα να "ματώσουν" τον ελληνικό λαό. Αν το εντοπίσει αυτό το συμφέρον κάποιος, εύκολα μπορεί να καταλάβει το "δούλεμα". Τι μπορεί να επεδίωκαν οι Αμερικανοί από τον ελληνικό "Εμφύλιο"; Τι επιδιώκει μονίμως ένας ιμπεριαλιστής εις βάρος ενός κράτους; ...Τον έλεγχό του. Άρα, αυτό, το οποίο αναζητούμε, είναι να βρούμε πώς και γιατί μέσω του Εμφυλίου οι ΗΠΑ θα εξασφάλιζαν τον έλεγχο του ελληνικού κράτους. Θα πρέπει να βρούμε αν το πρόβλημά τους - για την επίτευξη του στόχου αυτού - ήταν μόνον οι Έλληνες, ως "θύματά" τους, ή και κάποιοι άλλοι, ως "ανταγωνιστές" τους.
Πώς μπορείς να ελέγξεις ένα κράτος; ...Με τον απόλυτο έλεγχο του πολιτικού προσωπικού, το οποίο θα ασκούσε την εξουσία μετά τον πόλεμο. Αυτός ήταν ο προφανής στόχος για τους Αμερικανούς την εποχή εκείνη. Υπήρχε όμως γι' αυτούς ένα μεγάλο πρόβλημα. Το πρόβλημα αυτό ήταν η Βρετανία. Η Ελλάδα, λόγω του "θρόνου", βρισκόταν υπό τον απόλυτο έλεγχο της Βρετανίας ...Η Βρετανία ήταν εκείνη, η οποία μέχρι τότε είχε τον απόλυτα πρώτο λόγο στα θέματα της Ελλάδας. Οι ΗΠΑ, ως "ανατέλλουσα" παγκόσμια δύναμη, έπρεπε αυτήν την κατάσταση να την "ανατρέψουν" εις βάρος μιας "δύουσας" Βρετανικής Αυτοκρατορίας. Μετά την "απελευθέρωση" της Ελλάδας θα γινόταν ένας αγώνας "δρόμου" μεταξύ τού νυν πλανητάρχη και του μνηστήρα τής πλανηταρχίας για τον έλεγχο της Ελλάδας.
Όμως, σε έναν αγώνα δρόμου ο κύριος παράγοντας, που καθορίζει το αποτέλεσμά του, είναι ο χρόνος. Οι Αμερικανοί είχαν τη θέληση και τα χρήματα να ελέγξουν πολιτικές ηγεσίες, αλλά δεν είχαν το προσωπικό ...Δεν υπήρχε το φιλοαμερικανικό πολιτικό προσωπικό, το οποίο θα "έδενε" την Ελλάδα στο δικό τους ιμπεριαλιστικό "άρμα" ...Δεν προλάβαιναν - με λίγα λόγια - μέσα στους λίγους μήνες τής "αποκατάστασης" της Δημοκρατίας να "παράγουν", να "ελέγξουν" και να "τοποθετήσουν" σε θέσεις εξουσίας δικούς τους ανθρώπους εις βάρος των Βρετανών. Τι απέμενε λοιπόν στους Αμερικανούς - οι οποίοι "βιάζονταν" σε αυτήν τη μάχη για την επόμενη ημέρα—; ...Να βρουν ΕΤΟΙΜΟ πολιτικό προσωπικό ανταγωνιστικό τού αντίστοιχου των Βρετανών.
Αυτό ήταν το ζητούμενο γι' αυτούς και η επιλογή τους ήταν μία και μοναδική ...Μόνον αν "κληρονομούσαν" τους δωσίλογους των Γερμανών θα εξασφάλιζαν το προσωπικό αυτό. Θα τους έσωζαν σε πρώτη φάση από την τιμωρία που τους άρμοζε ως προδότες και μετά, εκβιάζοντάς τους, θα τους έλεγχαν για πάντα. Αυτό ήταν το ζητούμενο για τους Αμερικανούς και αυτό έπρεπε να επιδιώξει ο εγκληματίας Τρούμαν. Για τη σωτηρία αυτών των Ελλήνων προδοτών, οι οποίοι θα εξυπηρετούσαν με τον πιο απόλυτο τρόπο τα αμερικανικά συμφέροντα, ο Τρούμαν ζήτησε και πήρε την "εξυπηρέτηση" από τον Στάλιν ...και σε αυτό το "ρίξιμο" των Βρετανών είχαν εξασφαλίσει και την προδοσία των Βρετανών ανταγωνιστών τους.
Ο Αγγλοαμερικανός Τσόρτσιλ, ο οποίος τόσο διαφημίστηκε μεταπολεμικά ως "πατέρας της νίκης", στην πραγματικότητα πρόδωσε τη Βρετανία, συναινώντας και συμμετέχοντας στη δρομολόγηση αυτού του Εμφυλίου.  Στη Βρετανία αρκούσε η απλή παλινόρθωση της Βασιλείας στην Ελλάδα και δεν την ενδιέφερε κανένας Εμφύλιος. Θα έδινε στο "Θρόνο" τη δόξα των τιμωρών των δωσίλογων και η ιστορία θα συνεχιζόταν χωρίς απώλειες για τα συμφέροντά τους. Αυτό το γνώριζε ο Τσόρτσιλ και δεν το έκανε ...Έκανε τα ακριβώς αντίθετα ...Έκανε αυτά, τα οποία συνέφεραν τους Αμερικανούς ...Τους άφησε να "κρυφτούν" από πίσω του και "χρέωσε" τον Εμφύλιο στη Βρετανία, η οποία δεν είχε κανένα συμφέρον απ' αυτόν. Από εκεί και πέρα τα αφεντικά του τον προστάτευσαν ..."Αποζημίωση" έλαβε ο μεθύστακας με τη μεγάλη προβολή και διαφήμιση που απόλαυσε μεταπολεμικά ...Για λογαριασμό των Αμερικανών εργαζόταν.
Αν το καταλάβει κάποιος αυτό, μπορεί να καταλάβει και όλα τα "ανεξήγητα" και τα "μυστήρια" που αφορούν τη μετεμφυλιακή περίοδο ...Μπορεί να καταλάβει πώς όλοι αυτοί, οι οποίοι μας κυβερνάνε και εμφανίζονται σαν ιδεολογικοί "αντίπαλοι", έχουν πολύ περισσότερες σχέσεις και εξαρτήσεις μεταξύ τους απ' αυτές που θα μπορούσε κάποιος να υποθέσει. Ο ένας γνωρίζει τον ρόλο τού άλλου στο κοινό έγκλημα και μέσα σε ένα πνεύμα συνενοχής και εκβιασμού παραμένουν πάντα ενωμένοι. Γι' αυτόν τον λόγο στην Ελλάδα τα πράγματα ποτέ δεν ήταν και δεν είναι όπως φαίνονται. Αυτοί, οι οποίοι, εξαιτίας τού Εμφυλίου, εμφανίζονται σαν θανάσιμοι εχθροί, είναι περισσότερο "θανάσιμοι" φίλοι μεταξύ τους παρά εχθροί. Άρα, εφόσον αυτές οι σχέσεις "καλλιεργήθηκαν" στον "Εμφύλιο", θα πρέπει κάποιος να γνωρίζει τα μυστήρια του Εμφυλίου, για να κατανοήσει αυτά τα οποία βλέπει.
Ο δήθεν ελληνικός Εμφύλιος έγινε μόνον για ένα πράγμα ...μόνον με έναν στόχο ...Να σωθούν οι δωσίλογοι των Γερμανών, προκειμένου να τους "κληρονομήσουν" οι Αμερικανοί ...Σε αυτό στόχευε και αυτό πέτυχε ο Εμφύλιος. Σε αυτό στόχευαν οι Αμερικανοί - και όσοι κρύβονταν από πίσω τους - και αυτό πέτυχαν. Το ΚΚΕ ήταν η μόνη δύναμη που μπορούσε να τους εξυπηρετήσει και αυτό έκανε. Το ΚΚΕ, δηλαδή, ΑΠΛΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΗΣΕ εις βάρος τού ελληνικού λαού και ΔΕΝ έκανε την "επανάστασή" του. Οι ΚΚΕδες ΔΕΝ έκαναν τον "Εμφύλιο", για να πάρουν την εξουσία ...ΔΕΝ τους ενδιέφερε η εξουσία στην Ελλάδα, γιατί απλούστατα ΠΟΤΕ ΔΕΝ ενδιέφερε η ίδια η Ελλάδα το μοσχοβίτικο αφεντικό τους. Οι ΚΚΕδες στον "Εμφύλιο" έπαιξαν έναν δολοφονικό ρόλο κι απλά πληρώθηκαν για τον ρόλο αυτόν ...Μπορεί τον πιο αιματηρό ρόλο, αλλά όχι απαραίτητα τον πιο βρόμικο ... Την πρωτοκαθεδρία εκεί την είχαν άλλοι.
Στην Ελλάδα, η οποία προδόθηκε με τον χειρότερο τρόπο από τους δωσίλογους, δεν τιμωρήθηκε ΚΑΝΕΝΑΣ από αυτούς ...Η μοναδική χώρα στην Ευρώπη, η οποία δεν τιμώρησε τους προδότες της. Γιατί; ...Γιατί, χάρη στο ΚΚΕ και την "ηλίθια" προσπάθειά του για "επανάσταση", όλοι αυτοί οι δωσίλογοι την επόμενη ημέρα της απελευθέρωσης, αντί να κρεμαστούν στις πλατείες, εμφανίστηκαν σαν προστάτες τής Δημοκρατίας ...Σχεδόν "αμάρτησαν" για τη Δημοκρατία ...Κόντεψαν να μας "πείσουν" ότι είχαν συνεργαστεί με τους ΝΑΖΙ, για να μας σώσουν από τον κομμουνισμό ...Για να μας σώσουν από τις μερικές εκατοντάδες άκαπνους τεμπελχανάδες, οι οποίοι, όταν ο λαός πολεμούσε τους φασίστες στην Πίνδο, αυτοί την έβγαζαν σταυροπόδι στις φυλακές των αφεντικών τους ..."Φοβούνταν" οι "δωσιλογοδημοκράτες" μήπως αυτοί οι κοπρίτες βαρεθούν να αράζουν στις φυλακές και, αφού δραπετεύσουν, μας κάνουν όλους κομμουνιστές ...Για εμάς "θυσιάστηκαν" οι δωσίλογοι, και εμείς οι "αχάριστοι" δεν το "καταλάβαμε".
Είναι προφανές λοιπόν ότι ο "Εμφύλιος" δρομολογήθηκε από τους ίδιους τους δωσίλογους. Αυτοί, με την αποχώρηση των ΝΑΖΙ - και μπροστά στον κίνδυνο να κρεμαστούν στις πλατείες - απευθύνθηκαν στα αφεντικά τους για τη σωτηρία τους. Τα αφεντικά τους με τη σειρά τους απευθύνθηκαν στον συνέταιρό τους τον Στάλιν για βοήθεια και ο Στάλιν έδωσε εντολή στα δουλικά του για τον "Εμφύλιο" ...Απλά πράγματα ...Αν δεν βοηθούσε ο Στάλιν τους δωσίλογους, αυτοί ήταν "τελειωμένοι". Ήδη πολλοί απ' αυτούς με τη φυγή των ΝΑΖΙ έψαχναν τραίνα και βαπόρια για να την "κοπανήσουν" και οι ίδιοι. Ταυτόχρονα δεν μπορούσαν να κρυφτούν, γιατί ήταν ήδη γνωστοί στους πάντες. Οι σύμμαχοι αναγκαστικά είχαν αρχίσει να συλλαμβάνουν τα δραπετεύοντα "σκουπίδια" σαν τους Λαμπράκηδες, τους Καραμανλήδες κλπ.. Τους συλλάμβαναν ως δωσίλογους συνεργάτες των Γερμανών και τους είχαν υπό κράτηση μέχρι να δουν πού θα καθίσει η "μπίλια" των συνεννοήσεων, των εκβιασμών και των εξυπηρετήσεων.
...Για να σωθούν αυτά τα προδοτικά κτήνη έγινε ο "Εμφύλιος". Οι ΚΚΕδες έκαναν την επί πληρωμή "επανάστασή" τους, για να προστατεύσουν συγκεκριμένους ανθρώπους ...Πολύ συγκεκριμένους, τους οποίους είχαν ανάγκη οι Αμερικανοί ...Τους είχαν ανάγκη, για να αρπάξουν την Ελλάδα από τον έλεγχο της Βρετανίας, διατηρώντας την βεβαίως σε μια απολύτως ανάλογη υποταγή. Οι νέοι κυρίαρχοι της Ελλάδας ήθελαν πάση θυσία να "κληρονομήσουν" τους χαφιέδες των Γερμανών ...Να τους έχουν του χεριού τους και εκβιάζοντάς τους να εκβιάζουν μια ολόκληρη χώρα. Να τους βάλουν ν' αναγνωρίσουν παλαιά της χρέη, να δημιουργήσουν νέα κλπ.. Για να σώσει αυτούς τους "χρήσιμους" ανθρώπους, "επαναστάτησε" το ΚΚΕ ...Να σώσει τον κουφό κωλομπαρά τής Αθήνας, ο οποίος αργότερα θα παρίστανε τον "Εθνάρχη" ...Να σώσει τον ηδυπαθή παιδεραστή τής Αθήνας, ο οποίος αργότερα θα παρίστανε τον "Γέρο τής Δημοκρατίας" ...Να σώσει τον σεξομανή πράκτορα της CIA και της Mossad, ο οποίος θα έφερνε την "Αλλαγή" και θα φόρτωνε την Ελλάδα με χρέη, τα οποία ήταν θέμα χρόνου να υποδουλώσουν τη χώρα στους γνωστούς "Δανειστές".
Όλοι οι "εκκωφαντικά" φιλοαμερικανοί τής μεταπολεμικής περιόδου είναι πρώην δωσίλογοι των Γερμανών. Φιλοαμερικανοί αρχικά - από την ανάγκη τής επιβίωσης - και στη συνέχεια φιλοαμερικανοί με το αζημίωτο ...Μεγάλοι "δημοκράτες" και βέβαια "φανατικοί" τού "ελεύθερου" κόσμου. Ό,τι πιο προδοτικό και ανώμαλο υπήρχε στην Αθήνα, είχε "άκρες" στον αμερικανικό "παράγοντα". Μετά το '48 σε όλες τις εκδηλώσεις τής 4ης Ιουλίου στην Αμερικανική Πρεσβεία παρευρίσκονταν όλοι εκείνοι, οι οποίοι πριν το '45 παρευρίσκονταν στη Γερμανική Πρεσβεία για να γιορτάσουν τα γενέθλια του Χίτλερ. Ούτε τους καταλόγους των προσκεκλημένων θα πρέπει να είχαν αλλάξει. Οι πρώην χαφιέδες τής Γκεστάπο είχαν γίνει χαφιέδες τής CIA ...Μιλάμε για "υψηλή" κοινωνία !!
Όλο το κύκλωμα αυτών των δωσίλογων ήταν γνωστό στον ελληνικό λαό. Στον κύριο όγκο του ήταν αυτοί, οι οποίοι συνέθεταν το κόμμα των βενιζελικών "Φιλελευθέρων". Γι' αυτόν τον λόγο βέβαια και το πιο διάσημο προπολεμικό πολιτικό brand - "Φιλελεύθεροι" - εξαφανίστηκε μυστηριωδώς από την ελληνική πολιτική πιάτσα. Δεν φαίνεται κάπως περίεργο στον αδαή, που, ενώ στην πολιτική σκηνή κυριαρχούν απόλυτα οι παλαιοί βενιζελικοί, οι πάντες "ξέχασαν" το κόμμα τού Λευτεράκη; Γιατί το "ξέχασαν"; ...Το "ξέχασαν", γιατί δεν συνέφερε να το "θυμάται" κανένας ...Κυρίως ο λαός, ο οποίος έπεσε θύμα τους. Αυτοί λοιπόν οι βενιζελικοί ήταν οι κύριοι συνεργάτες των ΝΑΖΙ ...Οι εμπνευστές και δημιουργοί των διαβόητων "Ταγμάτων Ασφαλείας". Ο ίδιος ο Αρχηγός τους εκείνη την εποχή, ο εκδότης Λαμπράκης, είχε αναλάβει τη δρομολόγηση της συνεργασίας τους ...Της επίσημης συνεργασίας τους. Αυτοί οι "Φιλελεύθεροι" ήταν εκείνοι, οι οποίοι συνεργάστηκαν επισήμως και χωρίς κανέναν ενδοιασμό με τους ΝΑΖΙ. Τα ίδια τα γραφεία των ΝΑΖΙ στην Αθήνα βρίσκονταν στις κομματικές εγκαταστάσεις των βενιζελικών - στη Λαδά των Αθηναϊκών ΝΕΩΝ και του Ελευθέρου ΒΗΜΑΤΟΣ—...
...Αυτοί είναι που σώθηκαν από την "επανάσταση" του ΚΚΕ και αυτοί στη συνέχεια όχι μόνον επιβίωσαν, αλλά έγιναν και οι κυρίαρχοι της μεταπολεμικής εποχής ...Οι "ιδιοκτήτες" τής χώρας ...Οι "ιδιοκτήτες" τού δικομματισμού ...Το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ αποτελούσαν "ιδιοκτησίες" των ανθρώπων εκείνων, οι οποίοι - ελέω αφεντικών - γλίτωσαν στην κυριολεξία τις κρεμάλες...
...ΑΥΤΟΙ ήταν που σώθηκαν από το πληρωμένο "συμβόλαιο θανάτου" τού ΚΚΕ ...Τα αφεντικά αυτών των δωσίλογων εξυπηρέτησε ο Στάλιν με τον "Εμφύλιο" ...Τους Αμερικανούς συνεταίρους του εξυπηρέτησε ο Στάλιν ...Τον Τρούμαν εξυπηρέτησε το ΚΚΕ με τα εγκλήματά του ...Τον ίδιο Τρούμαν, τον οποίο σήμερα το ΚΚΕ τον βρίζει και θεωρεί "όνειδος" το να υπάρχει το άγαλμά του στην Αθήνα ...Τον ίδιο Τρούμαν που πυροδότησε τον "Εμφύλιο", ο οποίος στην πραγματικότητα ΔΕΝ ήταν εμφύλιος. Δεν ήταν εμφύλιος, γιατί ποτέ ένα μέρος τού ελληνικού λαού δεν επιτέθηκε σε ένα άλλο μέρος του, όπως γίνεται με τους πραγματικούς εμφυλίους. Στη συγκεκριμένη περίπτωση έχουμε την άσκηση βίας μιας ένοπλης συμμορίας απέναντι στον άμαχο πληθυσμό. Αυτό ακριβώς έκανε το ΚΚΕ με τον "στρατό" του, γιατί αυτή ήταν η εντολή που ήρθε από τη Μόσχα.

Αυτό ήταν το "αντικείμενο" τού "Εμφυλίου" ...Να χτυπηθεί ο λαός, ο οποίος - μετά το πέρας τού τρομερού Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου και εξαιτίας τού κενού εξουσίας που ακολούθησε - ήταν απείθαρχος και άρα ανεξέλεγκτος ...Αυτό ήταν το μοναδικό του "αντικείμενο", εφόσον ήταν μία σύγκρουση χωρίς κανέναν στρατηγικό στόχο από την πλευρά αυτών που τον εκτελούσαν ...Ανέβηκαν οι ΚΚΕδες στο βουνό και χτυπούσαν τους βουνίσιους πληθυσμούς χωρίς πραγματικό λόγο και συγκεκριμένο στόχο, μόνο και μόνο γιατί αυτό προέβλεπε το έξωθεν επιβεβλημένο σενάριο. Ακόμα δηλαδή κι αν πετύχαινε η "επανάσταση", οι κομμουνιστές δεν θα διεκδικούσαν τίποτε, γιατί απλούστατα ο Στάλιν δεν ήθελε απολύτως τίποτε από την Ελλάδα. Το μόνο που έπρεπε να κάνουν - και έκαναν - ήταν να επιτεθούν με όλους τους τρόπους στον λαό. Να τον τρομοκρατήσουν, να τον λεηλατήσουν, να τον ταπεινώσουν, να τον δείρουν, να τον βιάσουν, να του αρπάξουν κάποια παιδιά και οριακά να σκοτώσουν κάποιους. Γιατί; ...Για να τον εξαγριώσουν ...Για να θυμώσει ο λαός τόσο πολύ με τους ΚΚΕδες, που να "ξεχάσει" τους δωσίλογους ...Να τους μισήσει τόσο πολύ, που να δεχθεί τους δωσίλογους σαν "προστάτες" τής Δημοκρατίας και του λαού ...Να σιχαθεί τόσο πολύ τους κομμουνιστές, που ακόμα και οι ΝΑΖΙ, και άρα και οι συνεργάτες τους, να του φαίνονται συμπαθείς.
Αυτοί οι συνεργάτες των ΝΑΖΙ ήταν εκείνοι, οι οποίοι έκαναν την "παραγγελία" του Εμφυλίου στα "αφεντικά" τους με "υποθήκη" ολόκληρο το ελληνικό κράτος. Αυτοί ήταν που ζήτησαν από τους Αμερικανούς τού Τρούμαν τη σωτηρία τους με αντάλλαγμα το ίδιο το ελληνικό κράτος. Αυτοί ήταν που, εξαιτίας τού Εμφυλίου επιβίωσαν τόσο φυσικά όσο και πολιτικά και - εξαιτίας τού φυσικού εκβιασμού που θα ακολουθούσε - παρέδωσαν το μεταπολεμικό ελληνικό κράτος στους Αμερικανούς ιμπεριαλιστές. Με τον τρόπο αυτόν οι ξένοι προστάτες των δωσίλογων έγιναν με συνοπτικές διαδικασίες οι ιδιοκτήτες τού ελληνικού κράτους. Με τη βοήθεια του ΚΚΕ οι Αμερικανοί "φονιάδες των λαών" έγιναν τα αφεντικά του ελληνικού λαού και από εκείνη τη στιγμή κι έπειτα προστάτες των ΚΚΕδων. Από την επομένη τού Εμφυλίου οι Αμερικανοί μπορούσαν να εκβιάζουν με τον απόλυτα σκληρό τρόπο την ελληνική ηγεσία.
Εξαιτίας τού Εμφυλίου η Ελλάδα είχε ξαναγίνει μια "Μπανανία" τής Μεσογείου ...Απλοί υπάλληλοι της Αμερικανικής Πρεσβείας την κυβερνούσαν. Όλοι ικανοποιημένοι. Οι δωσίλογοι την "κυβερνούσαν", χωρίς να κινδυνεύουν πλέον για την προδοτική τους στάση στην Κατοχή και ο Στάλιν ήταν ικανοποιημένος, εφόσον οι συνέταιροί του πήραν την "αντιπαροχή" τους για την παραχώρηση της Ανατολικής Ευρώπης στη Σοβιετική Ένωση. Όλα έγιναν τέλεια, αλλά υπήρχε μία εκκρεμότητα. Τι θα γινόταν με τους ίδιους τους χαφιέδες τού ΚΚΕ, οι οποίοι, λόγω Εμφυλίου, είχαν πλέον ανέβει "επίπεδο" και από χαφιέδες είχαν γίνει κανονικοί εγκληματίες; Ο σχεδιασμός μπορεί να είχε ολοκληρωθεί, αλλά τα πράγματα έπρεπε να επανέλθουν σε μια κανονικότητα ...η οποία όμως δεν ήταν και τόσο εύκολη στην πραγματοποίησή της. Έπρεπε να προστατευτεί το ΚΚΕ και αυτό μπορούσαν να το αναλάβουν μόνον οι δωσίλογοι, οι οποίοι πλέον κυβερνούσαν απρόσκοπτα, αφού πρώτα είχαν σωθεί μέσω του Eμφυλίου ...Έπρεπε να σώσουν το ΚΚΕ και να μην καταστραφεί το "εργαλείο" που χρησιμοποίησε ο Στάλιν για να τους "σώσει" ...Λογικό είναι αυτό ...Ο Στάλιν απλά τούς είχε "δανείσει" το "εργαλείο" του και δεν το είχε για "πέταμα".
Έπρεπε λοιπόν οι ΚΚΕδες, οι οποίοι θα έμεναν στη χώρα, να προστατευτούν από την εκδικητικότητα των θυμάτων τους. Οι κραυγαλέα εγκληματίες - όπως ήταν φυσικό - θα την "κοπανούσαν" στο Ανατολικό Μπλοκ, γιατί δεν είχαν τόπο να σταθούν, αλλά οι υπόλοιποι θα έμεναν ...Εγκληματίες σαν τον Πέτρο Κόκκαλη, οι οποίοι απήγαγαν παιδιά των Ελλήνων και τα "διασκορπούσαν" μέσα στο Ανατολικό Μπλοκ, την "κοπάνησαν" για πάντα, ενώ κάποιοι άλλοι όχι. Όλοι αυτοί οι παραμένοντες έπρεπε να προστατευτούν. Μερικοί από αυτούς άλλαξαν τα ονόματά τους, όμως ΟΛΟΙ ανεξαιρέτως εγκατέλειψαν την επαρχία, η οποία πλέον δεν τους "χωρούσε". "Τράβηξαν" τις οικογένειές τους και συγκεντρώθηκαν κυρίως στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη ...Εκεί όπου αισθάνονταν ασφαλείς, γιατί μπορούσαν να "γλύφουν" τις παρυφές τής εξουσίας και να "χάνονται" ανάμεσα στα πλήθη.
Το πρόγραμμα προστασίας τους ξεκίνησε την αμέσως επόμενη του "Εμφυλίου" από τον ίδιο τον δωσίλογο που τον προετοίμασε με τα Δεκεμβριανά και δεν ήταν άλλος από τον βρομερό Παπανδρέου. Ο Παπανδρέου στα πρώτα χρόνια που ακολούθησαν τούς προστάτευσε στα στρατόπεδα "εξορίας" ...Τους έστειλε σε νησιά απλά και μόνον για να περάσει ο χρόνος και να χαθούν τα ίχνη τους, εφόσον δύσκολα θα τους εντόπιζε εκεί κάποιος, ο οποίος είχε πέσει θύμα τους στα βουνά τής Μακεδονίας. Από εκεί και πέρα ακολουθήθηκε μια ολόκληρη μεθόδευση, η οποία θα έφτανε σε μια τελική "αποκατάσταση". Τον Γεώργιο Παπανδρέου τον "διαδέχθηκε" ο Καραμανλής, ο οποίος στην "αυγή" τής Μεταπολίτευσης τους νομιμοποίησε σαν κόμμα και αυτόν τον "διαδέχθηκε" Ανδρέας Παπανδρέου, ο οποίος τους έδωσε και σύνταξη για τον "αγώνα" τους.
Ο καθένας, δηλαδή, από τις "μεγάλες" "μορφές" τής μεταπολεμικής περιόδου έκανε ό,τι είχε υποχρέωσή του να κάνει ως συνένοχος. "Μα - θα πει κάποιος - ο "Γέρος" σαν "αντικομμουνιστής" τούς καταδίωξε ...Μέχρι και στρατόπεδα συγκέντρωσης έφτιαξε εις βάρος τους" ...Ακριβώς. Αυτό όμως το έκανε - όπως είπαμε πιο πάνω - για την ασφάλειά τους και όχι γι' αυτό το οποίο εκ πρώτης όψης φαίνεται ...Το έκανε για να τους διατηρεί απομονωμένους και ομαδοποιημένους και υπό τη διακριτική προστατευτική "ομπρέλα" τού ίδιου τού κράτους. Φαντάζεται κάποιος να αφήνονταν ασύνδετοι και απροστάτευτοι οι κομμουνιστές μετά τον Εμφύλιο; Μπορεί οι μεγάλοι εγκληματίες να είχαν διαφύγει από τη χώρα, αλλά και οι μικρότεροι δεν ήταν αμελητέοι για να περάσουν απαρατήρητοι. Τι θα γινόταν αν κάποιος απ' αυτούς, και πάνω στον αγώνα του για επιβίωση, πήγαινε σε ένα εργοστάσιο και έπεφτε "μούρη με μούρη" πάνω σε κάποιο θύμα του; Υπήρχαν άνθρωποι οι οποίοι θρηνούσαν γονείς, αδέρφια και παιδιά και αυτοί ήταν πολίτες που περιφέρονταν ελεύθερα στη χώρα. ...Τι θα γινόταν αν οι θύτες "διασταυρώνονταν" σε καθημερινή βάση με τα θύματα;
...Μια χαρά ασφάλεια ήταν για τους εγκληματίες να βρίσκονται όλοι μαζί και γύρω από τους μηχανισμούς Ασφαλείας. Αν δεν υπήρχαν τα στρατόπεδα αυτά, όλοι ανεξαιρέτως θα έπρεπε να την είχαν κοπανήσει από τη χώρα. Όμως, μέσα στα στρατόπεδα κανένας δεν τολμούσε να τους πειράξει. Χιλιάδες πράξεις αντεκδίκησης αποφεύχθηκαν με το "μάντρωμα" των εγκληματιών στα "στρατόπεδα εξορίας" σε απομονωμένα νησιά. Επιπλέον, με αυτήν τη συλλογική διαχείρισή τους μπορούσαν να διατηρούν και τα επιθυμητά συλλογικά τους χαρακτηριστικά. Έστω και τεχνητά οι ΚΚΕδες αναπαρήγαγαν με την ίδια πάντα πιστότητα τα επιθυμητά για την εξουσία και τον Στάλιν χαρακτηριστικά τους ...Μάθαιναν να ζουν κοινοβιακά σε συνθήκες Εμφυλίου πολλά χρόνια μετά απ' αυτόν. Αυτή ήταν η κοινή τους "παράδοση" και με αυτήν ανέπτυσσαν τα επιθυμητά για κάποιους χαρακτηριστικά, εφόσον λειτουργούσαν ως μειονότητα ...Διωκόμενη μειονότητα, μόνιμα "απέναντι" από την κοινωνία, την οποία την αντιλαμβάνονταν ως εχθρό. Ζούσαν πάντα με τον φόβο και το μίσος απέναντι στην ελληνική κοινωνία ...Φόβο - γιατί είχαν επίγνωση του μόνιμου αρνητικού τους ρόλου - και μίσος - γιατί βίωναν την τιμωρία τού κοινωνικού αποκλεισμού—.
Με τον τρόπο αυτόν απέκτησαν μόνιμα και οργανωμένα χαρακτηριστικά αντικοινωνικής και ανθελληνικής συμμορίας και επιπλέον έδωσαν στο σύστημα τη δυνατότητα να λύσει πολύ εύκολα και κάποια δευτερεύοντα ζητήματα που τους αφορούσαν. Λειτουργώντας μονίμως συλλογικά και συνωμοτικά, η εξουσία δεν είχε πρόβλημα να κάνει τα "στραβά μάτια" όταν αυτοί έπαιρναν χρήματα από μια ξένη εχθρική δύναμη. Συμπληρωματικά βοηθούσε ακόμα και η ίδια η τοπική εξουσία, βάζοντας το μερίδιό της σε έναν κοινό "ρεφενέ". Με τον τρόπο αυτόν δημιουργήθηκαν συνθήκες, ώστε μακριά από τα "βλέμματα" του κόσμου να μοιράζονται "χαρτζιλίκια" επιβίωσης.
Αυτό ήταν πολύ βασικό για την ασφάλεια των εγκληματιών, ώστε να μην βρίσκονται στην ανάγκη ν' αναζητούν το μεροκάματο στην αγορά εργασίας, η οποία αφορούσε τους κοινούς πολίτες -  και άρα να υπάρχουν ανεπιθύμητες επαφές. Όλα έγιναν βάση σχεδιασμού και τις πρώτες κρίσιμες δεκαετίες οι εγκληματίες προστατεύτηκαν στα φρουρούμενα από την Αστυνομία στρατόπεδα εξορίας ...Ένα τεράστιο "θέατρο", που στόχο είχε να παραπλανήσει τα θύματα του Εμφυλίου και άρα τον λαό. Ο λαός νόμιζε ότι οι εγκληματίες τιμωρούνται, οι ίδιοι παρίσταναν τους τιμωρημένους - σαν θύματα διωγμών τής εξουσίας - και μέσα στον χρόνο εκτονώνονταν τα μεγάλα πάθη της αντεκδίκησης. Τα τεμπελχανεία είχαν βρει τη λύση και για την άεργη επιβίωσή τους την ώρα που οι Έλληνες, εξαιτίας τής "επανάστασης", πεινούσαν και πήγαιναν μετανάστες στο εξωτερικό.
Το ίδιο "ευγνώμων" προς τους σωτήρες του ήταν και ο Καραμανλής ...Ο κουφός ανώμαλος από το Κιουπκόι ...Ο συλληφθείς από τους Βρετανούς ως δωσίλογος και απελευθερωθείς από τους Αμερικανούς σαν "φέρελπις" πολιτικός ηγέτης. Αυτός "τσιμεντοποίησε" την Αθήνα, για να εξασφαλίσει τη μπετονένια "στέγη" που είχε ανάγκη το πρώτο μεγάλο "κύμα" αστυφιλίας, το οποίο θα προέκυπτε από τον Εμφύλιο. Κάποιοι θα έπρεπε να "κρυφτούν" μαζί με τις οικογένειές τους στην Αθήνα και εκείνη την εποχή δεν υπήρχαν διαθέσιμα σπίτια για να γίνει αυτό εφικτό. Ο Καραμανλής αυτό το πρόβλημα το έλυσε πολύ γρήγορα με τον τρόπο που όλοι γνωρίζουμε ...κι "απολαμβάνουμε" σήμερα στην Αθήνα.
Ο Καραμανλής, όμως, έγινε ακόμα πιο χρήσιμος για το ΚΚΕ μετά την επιστροφή του από την πολυτελή εξορία του στο Παρίσι ...Μετά την επιστροφή του και κατόπιν εισηγήσεως περί αυτής στο Λάγκλευ από τον ΚΚΕ Θεοδωράκη ...Τον γνωστό Θεοδωράκη, ο οποίος σε κάποια στιγμή έγινε Υπουργός τού Μητσοτάκη. Ενώ το κομμουνιστικό κόμμα εκ του ιδεολογικού του καταστατικού δεν σέβεται τη Δημοκρατία και τη λειτουργία της, ο Καραμανλής το νομιμοποίησε με μια "εγγύηση" ενός "μπακαλόχαρτου". Γιατί το έκανε αυτό; ...Για να συνδέσει άμεσα το κόμμα-συμμορία με την κρατική "τσέπη" ...Να υπάρχει λόγος να χρηματοδοτείται νόμιμα και να επιβιώνει, εφόσον χωρίς χρήμα δεν ήταν δυνατόν να επιβιώσει αυτός ο χαφιεδομηχανισμός. Αν το κράτος δεν μοιράζει χαρτζιλίκια, δεν μπορεί να επιβιώνει αυτός ο μηχανισμός των χαφιέδων, οι οποίοι πρωτίστως - και πάνω απ' όλα - είναι άχρηστοι και τεμπελχανάδες.
Συνεχίζεται

Δεν υπάρχουν σχόλια: