Κυριακή 27 Μαΐου 2018

Ετοιμη να εκραγεί η χώρα – Σκηνικό πολέμου με τους μετανάστες


Βγήκαν μαχαίρια και στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας

Εκτός ελέγχου πλέον η κατάσταση με τους μετανάστες, βγάζουν μαχαίρια, απειλούν ζωές, μαχαιρώνουν και κλείνουν δρόμους. Η κατάσταση πλέον είναι ασφυκτική.

Ετσι λοιπόν, ένταση και επεισόδια σημειώθηκαν χθες το βράδυ στο κέντρο φιλοξενίας προσφύγων στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας.

Ειδικότερα λίγο μετά τις 23.00, πρόσφυγες που διαμένουν στο camp, συνεπλάκησαν με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τρία άτομα, όλοι τους Σύροι.

Ο ένας τραυματίστηκε με αιχμηρό αντικείμενο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Βέροιας, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Οι άλλοι δύο μεταφέρθηκαν προληπτικά στο Κέντρο Υγείας Αλεξάνδρειας, με μώλωπες. 

Μόλις χθες, μια ομάδα «αγνώστων στοιχείων» φέρεται να επιτέθηκε σε Κούρδους στο ελληνικό νησί της Λέσβου, αφήνοντας 7 τραυματίες Κούρδους. Η τουρκική υπηρεσία πληροφοριών , η περιβόητη ΜΙΤ είναι ύποπτη ότι έχει κάποιο ρόλο στο περιστατικό, αναφέρει γνωστή ξένη κουρδική ιστοσελίδα .

Οι εκθέσεις δείχνουν ότι μια «αγνώστων » στοιχείων ομάδα από άτομα προσπάθησε να μετατρέψει το περιστατικό σε μια κουρδική-αραβική σύγκρουση.

Η φημολογία για τρεις νεκρούς ως αποτέλεσμα της δράσης ισλαμιστών που μάλιστα δημοσιοποιείται και από ιστοσελίδες (επίσημες ή όχι) διαψεύδεται από τις Αρχές, υπάρχουν όμως πολλοί τραυματίες.

Οι Έλληνες και οι Κούρδοι στο στρατόπεδο δήλωσαν ότι υποπτεύονται ότι η τουρκική υπηρεσία πληροφοριών, η οποία ενδεχομένως να είχε ενεργό ρόλο στο περιστατικό.

Δύο προηγούμενα παρόμοια περιστατικά στην ίδια περιοχή ενισχύουν τις αμφιβολίες για το ρόλο της τουρκικής MIT.

Η ΜΙΤ, σε συνεργασία με Τούρκους πράκτορες που έχουν πιθανόν  διεισδύσει στη χώρα μας έχουν απλώσει τα πλοκάμια τους , από ότι φαίνεται και εντός των στρατοπέδων προσφύγων και πιθανόν λέμε να υπάρχει γενικότερο αποσταθεροποιήσεως στα μυαλά των αξιωματούχων στην Άγκυρα, κατά της ελληνικής επικράτειας με » επιχειρήσεις» αυτού του τύπου.

Υπενθυμίζεται πολύ παλαιότερο δημοσίευμα η Ισραηλινή αντικατασκοπεία, είχε αποκαλύψει στις ελληνικές αρχές σχέδιο με στόχο ελληνικά νησιά.

Η MOSSAD είχε κάνει λόγο για ύπουλο τουρκικό σχέδιο με «τζιχαντιστές» εντός ελληνικών νήσων.

Ο “αφοπλισμός” αυτών των νησιών θα άνοιγε τη πόρτα στην Τουρκία για την γεω-πολιτική διείσδυση στην νοτιο-ανατολική ενεργειακή πτέρυγα.

Όλα αυτά καταδεικνύουν, εφόσον αποδειχθεί εμπλοκή της ΜΙΤ τελικά, τουρκικές ειδικές ψυχολογικές επιχειρήσεις από τους Τούρκους με στόχο τη δημιουργία κλίματος σε όλη την ελληνική επικράτεια.

πηγη

national-pride

Δεν υπάρχουν σχόλια: