Τρίτη 22 Μαΐου 2018

...Αλήτες ...Προδότες κομμουνιστές(τελευταία συνέχεια)



"Ασκός κλυδωνιζόμενος,
μηδέποτε βυθιζόμενος" !!

Η Ελλάδα, όπως είπαμε πιο πάνω, βρέθηκε στο μέσο μιας μεγάλης - τεχνητής, όπως περιγράψαμε - "θαλασσοταραχής". Της μεγαλύτερης στην ιστορία τής ανθρωπότητας, εφόσον τα αίτια που την προκάλεσαν οφείλονται σε αλλαγή τού σχεδιασμού τού παγκόσμιου συστήματος. Το ελληνικό "καράβι" κλυδωνίστηκε και εξακολουθεί να κλυδωνίζεται σε απίστευτο βαθμό, αλλά, δυστυχώς γι' αυτούς που προκαλούν τις "τρικυμίες", το "καράβι" αυτό είναι αβύθιστο. Το έχει σχεδιάσει και το έχει κατασκευάσει ο Ίδιος ο Θεός και κανένας - και με καμία δύναμη - δεν μπορεί να το βυθίσει ...Απλά είναι ακυβέρνητο, αλλά αυτό είναι ένα πρόβλημα, το οποίο μπορεί να λυθεί μέσα σε μία στιγμή, εφόσον ανά πάσα στιγμή μπορεί να εμφανιστεί ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ. 

Όμως, το άσχημο γι' αυτούς που έχουν δρομολογήσει αυτήν την κατάσταση είναι ότι η κρίση έχει αρχίσει να επεκτείνεται και να "βαθαίνει" ανεξέλεγκτα και ως εκ τούτου να κλυδωνίζει και όλα τα άλλα μεγάλα εθνικά "σκάφη". Το ένα μετά το άλλο "σκάφος" αρχίζει και μπαίνει σε περιπέτειες, που κανένας δεν γνωρίζει αν θα τις αντέξουν. Η Ελλάδα, έστω και με "τζατζίκι και με σουβλάκι", μπόρεσε και άντεξε μια απίστευτη οικονομική και κοινωνική κρίση για σχεδόν μία δεκαετία.
Όμως, σε αυτήν τη δεκαετία οι "αρχιτέκτονες" του συστήματος της Νέας Τάξης δεν βρήκαν τις λύσεις που χρειάζονταν, για να εξασφαλιστεί η βιωσιμότητά της. Σήμερα στην κυριολεξία όλα τα κράτη βρίσκονται να πλέουν σε μια ταραγμένη "λίμνη" χρεών που τα ταλανίζει, δοκιμάζοντας τις αντοχές τους. Ιταλία, Γαλλία, Βρετανία, Ισπανία, έχουν αρχίσει να "πλησιάζουν" στην κατάσταση της Ελλάδας και ήδη δείχνουν σημάδια "κόπωσης" στην πρωτόγνωρη γι' αυτά καταπόνηση. Όμως, το ακόμα πιο επικίνδυνο για όλα αυτά τα "σκάφη" είναι ότι βρίσκονται κάτω από ένα τεράστιο "φράγμα", το οποίο ανά πάσα στιγμή μπορεί να "σπάσει" και να διαλύσει όλα τα κρατικά συστήματα.




Τι είναι αυτό το "φράγμα" στο οποίο αναφερόμαστε; Οι σιωνιστές τοκογλύφοι, για να δημιουργήσουν ένα παγκόσμιο ενιαίο σύστημα, δημιούργησαν μια τεχνητή "λίμνη" κοινή για όλους και για να γίνει αυτό έπρεπε να "στηθεί" ένα τεράστιο "φράγμα", το οποίο θα έλεγχε τη "στάθμη" της και την επιφάνειά της, προκειμένου να καλύψει το σύνολο του Πλανήτη. Το τραπεζικό σύστημα που έστησαν, δηλαδή, συγκέντρωνε ΟΛΟ τον πλούτο τού Πλανήτη και ελέγχοντας τον παγκόσμιο δανεισμό, δημιουργούσε την κοινή για όλους "λίμνη", στην οποία "επέπλεαν" ΟΛΑ τα κρατικά σκάφη. Ελέγχοντας οι σιωνιστές το "φράγμα" αυτό, προκαλούσαν τεχνητές τρικυμίες, προκειμένου να ελέγχουν και να απειλούν με διάλυση και άρα "βύθιση" τους πάντες. Στη μεγαλύτερη μέχρι τώρα "τρικυμία" μπήκε στην περιπέτεια επιβίωσης και η Ελλάδα.
 

Αυτό το "φράγμα" όμως, όσο έξυπνα κι αν στήθηκε, δεν είναι τόσο ασφαλές όσο θα το ήθελαν οι εμπνευστές του. Είναι ένα "φράγμα" εκατοντάδων τρισεκατομμυρίων σε χρέη, τα οποία δημιούργησαν οι σιωνιστές τοκογλύφοι - με αρχιτέκτονα  τον Γκρίνσπαν - για να κατακτήσουν τον Πλανήτη, αλλά που σήμερα δεν είναι διαχειρίσιμα. Αν σπάσει αυτό το "φράγμα", που είναι το παγκόσμιο σιωνιστικό τραπεζικό σύστημα και καταρρεύσουν οι "δεξαμενές" τού παγκόσμιου πλούτου, τίποτε δεν θα μείνει όρθιο. Θα παρασυρθούν τα πάντα σε μια καταστροφή, που όμοιά της δεν έχει ξαναδεί το ανθρώπινο είδος. Αν οι "δεξαμενές" των διεθνών χρηματιστηρίων, των διεθνών ομολογιακών αγορών ή των κρατικών δανείων "σπάσουν" και γίνει μια οικονομική κατάρρευση, η κρίση τού 1927 θα μοιάζει με παιδικό πυροτέχνημα μπροστά σε ατομική βόμβα. Σε αυτόν τον πραγματικό "κατακλυσμό" ποιος μπορεί ν' αντέξει, χωρίς να "βυθιστεί";
Όλοι αυτοί, οι οποίοι μέχρι τώρα νόμιζαν πως είναι πολύ σίγουροι για την επιβίωσή τους - γιατί είναι too big to fail - , έχουν αρχίσει να σκέφτονται ότι αυτό δεν είναι πλέον και τόσο σίγουρο. Αυτό, το οποίο μέχρι τώρα τους φαινόταν απίθανο, σήμερα τους φαίνεται πλέον πιθανό. Γιατί; ...Γιατί αυτοί, στους οποίους στηρίζονται για τη σίγουρη διάσωσή τους, δεν είναι πλέον τόσο δυνατοί όσο θα ήθελαν. Όσο και να θέλει κάποιος, δεν μπορεί να σταματήσει την πτώση ενός λεωφορείου στον γκρεμό, επειδή απλά μπορεί να το πιάσει με τα χέρια του. Ποιος θα σώσει τους σιωνιστές τραπεζίτες, οι οποίοι μέχρι τώρα είχαν μάθει να σώζονται από τα χρήματα των λαών; Την τελευταία φορά που τους έσωσε ο Ομπάμα με χρήματα των Αμερικανών φορολογουμένων, "χαντάκωσε" τις ΗΠΑ. Ο Ομπάμα παρέλαβε τις ΗΠΑ με εξωτερικό χρέος 8 τρις δολαρίων και την παρέδωσε μέσα σε λίγα χρόνια με χρέος 20 τρις. Τώρα το χρέος των ΗΠΑ πλησιάζει τα 23 τρις. 
Σε σχέση δηλαδή με το 2008 τα πράγματα έχουν γίνει τρομακτικά χειρότερα, εφόσον έχουν επιδεινωθεί όλες οι παράμετροι. Ούτε καν εκείνο το πρόβλημα εκείνης της εποχής δεν μπορούν οι σημερινές ΗΠΑ ν' αντιμετωπίσουν ...Πόσο μάλλον στη σημερινή του ένταση. Το πρόβλημα των τραπεζών σήμερα μεγεθύνθηκε σε τρομερό βαθμό και ταυτόχρονα οι ΗΠΑ εξασθένησαν σε έναν επίσης τρομερό βαθμό. Ποιος θα σώσει τους τοκογλύφους τής Wall Street; ...Οι ΗΠΑ; ...επειδή αυτό θέλουν οι διορισμένοι από τους σιωνιστές ηγέτες τους; ...Μα δεν θα φτάνει το "θέλω" πλέον. Ποιος απομένει να σώσει το κύκλωμα της Νέας Τάξης, όταν οι ίδιες οι ΗΠΑ έχουν βγει στη "γύρα" για δανεικά; Έφτασαν στο σημείο να θεωρούν την Ελλάδα "επενδυτή", που θα σώσει τις αμερικανικές θέσεις εργασίας, επειδή παρήγγειλαν τον εκσυγχρονισμό μερικών F16. Αυτές οι αποδυναμωμένες ΗΠΑ θα σώσουν τους τραπεζίτες με τις "τρύπες" των τρισεκατομμυρίων σε μια παγκόσμια οικονομία, η οποία βρίσκεται σε τρομερή ύφεση;
Τι απομένει για τους σιωνιστές; Η Γερμανία; Σ' αυτήν θα στηριχθούν; Στην τρομερή της οικονομία; Στις τρομερές της εταιρείες; Όλα αυτά είναι τεχνητά και το γνωρίζουν καλύτερα απ' τον καθένα αυτοί οι οποίοι τα δημιούργησαν, και είναι οι ίδιοι. Το γερμανικό "θαύμα" έγινε με δανεικά. Η Γερμανία "εκτοξεύτηκε" στα ύψη, εξαιτίας τού προνομιακού δανεισμού της. Είτε όμως αυτός ο δανεισμός είναι προνομιακός είτε όχι δεν παύει να παραμένει δανεισμός. Αυτό σημαίνει ότι η Γερμανία επιβιώνει σε μια λεπτή "ισορροπία" μόνο για όσο διάστημα μπορεί να "ταΐζει" τον δανεισμό της, πληρώνοντας τις δόσεις της. Αν αρχίσει να έχει προβλήματα στην αποπληρωμή των δανείων της, απειλείται με κατάρρευση ...Γενική και απότομη κατάρρευση.
Όπως την Ελλάδα τη "χαντάκωσε" η χρηματοδότηση του ιδιωτικού τραπεζικού της συστήματος με κρατικό χρήμα, έτσι και τη Γερμανία μπορεί να τη "χαντακώσει" μια αναπάντεχη μείωση φορολογικών εσόδων ή ένα κρατικό "έξοδο", το οποίο σήμερα δεν το υπολογίζουν, αλλά αύριο μπορεί να το έχουν. Μπορεί να τη "χαντακώσει" μια δικαστική απόφαση, η οποία θα κάνει κακό σε μία εταιρεία της, η οποία φέρνει χρήμα στο κράτος αυτό. Μπορεί να τη "χαντακώσει" μια υποχρεωτική πληρωμή επιδικασμένων πολεμικών αποζημιώσεων. Όπως όλα πλέον δείχνουν, η "Ένωση Γερμανικών Χριστιανοσοσιαλιστικών Δημοκρατιών" δεν θα καταφέρει να επιβιώσει, γιατί απλούστατα δεν θα το επιτρέψουν τα χαρακτηριστικά της.
Αυτά, τα οποία σήμερα της δίνουν τα "δυνατά" χαρακτηριστικά της, θα είναι εκείνα τα οποία θα τη "χαντακώσουν". Οι λόγοι για τους οποίους είναι χρήσιμη για τους σιωνιστές ιδιοκτήτες της, θα είναι και αυτοί που θα την καταδικάσουν. Τι σημαίνουν όλα αυτά πρακτικά; ...Σημαίνουν πως, όταν ένα σύστημα διατηρείται ενιαίο μόνον εξαιτίας τού συμφέροντος, αυτό καταρρέει όταν το συμφέρον αυτό όχι μόνον δεν υφίσταται, αλλά προκαλεί ζημιά. Οι Γερμανοί παριστάνουν εκ του πονηρού τους εθνικά υπερήφανους Γερμανούς, γιατί σήμερα βρίσκονται σε μια οικονομική ακμή, η οποία οφείλεται σε μεγάλο βαθμό σε αυθαιρεσίες των σιωνιστών και βέβαια στα εγκλήματα του γερμανικού κράτους. Πόσο μπορεί ν' αντέξει αυτή η συμφεροντολόγα Γερμανία, αν οι λαοί απαιτήσουν τις αποζημιώσεις που δικαιούνται και τις οποίες η ίδια στο παρελθόν έχει αναγνωρίσει;
Οι σιωνιστές είναι αυτοί, οι οποίοι σήμερα δεν επιτρέπουν σε λαούς όπως οι Έλληνες, οι Ιταλοί, οι Πολωνοί ή οι Ρώσοι να διεκδικήσουν τις αποζημιώσεις που δικαιούνται για τις θηριωδίες και τις καταστροφές των Γερμανών ...Αποζημιώσεις, τις οποίες έχει αναγνωρίσει η ίδια η Γερμανία στον καιρό που δικαζόταν γι' αυτές. Σήμερα δεν έχει απαλλαγεί από καμία υποχρέωσή της, ώστε να αισθάνεται ασφαλής. Απλά κάνει το "κορόιδο" και δεν πληρώνει κανέναν, γιατί απλούστατα οι σιωνιστές παρασκηνιακά δεν επιτρέπουν σε κανένα κράτος να διεκδικήσει αυτά τα οποία δικαιούται. Αν οι σιωνιστές χάσουν την ισχύ τους και αρχίσουν οι λαοί να διεκδικούν δισεκατομμύρια, οι Γερμανοί θα γίνουν από δυο χωριά χωριάτες. Αν οι Βαυαροί αρχίσουν να μαλώνουν με τους Πρώσους για τα μερίδιά τους στη ζημιά, θα γίνει μια "έκρηξη" την οποία ούτε καν να τη φανταστούμε μπορούμε ...Γερμανοί είναι όλοι αυτοί μόνον όταν μοιράζονται κέρδη ...Όταν πρέπει να μοιραστούν ζημιές, "θυμούνται" πως είναι Βαυαροί και Πρώσοι.
Τα ανάλογα συμβαίνουν και στον οικονομικό τομέα. Η Γερμανία "θριάμβευσε" στον οικονομικό τομέα, γιατί αποτελεί τον απόλυτο ορισμό τού αθέμιτου ανταγωνισμού. Η Siemens, η Thyssen, η Mercedes, η Hochtief, η Fraport κλπ., δεν είναι εταιρείες που προόδευσαν μόνον εξαιτίας τού προνομιακού δανεισμού ...Είναι βρόμικες εταιρείες οι οποίες, συνδεόμενες στενά με μυστικές υπηρεσίες - και άρα έχοντας "πλάτες" - διέβρωσαν τα κράτη, "μολύνοντάς" τα με άπειρη διαφθορά. Η πρόοδός τους είναι άμεσα συνδεδεμένη με τη διαφθορά. Όπου έχουν πάει, έχουν "βρομίσει" τα πάντα στο πέρασμά τους. Σήμερα εκκρεμούν εις βάρος τους καταδικαστικές αποφάσεις, οι οποίες δεν εκτελούνται μόνο και μόνο γιατί και πάλι οι σιωνιστές δεν επιτρέπουν στα κράτη να τις ανακοινώσουν και να τις εφαρμόσουν.
Τι σημαίνει μια τέτοια εξέλιξη για τη Γερμανία; ...Ότι, αν οι σιωνιστές χάσουν τις δυνάμεις τους και αρχίσουν οι καταδίκες των γερμανικών εταιρειών, θα αποβληθούν από την ευρωπαϊκή αγορά όπως προβλέπουν οι ευρωπαϊκοί νόμοι. Καθημερινά όμως φαίνεται ότι αυτό είναι μια αναπόφευκτη εξέλιξη. Φαίνεται καθαρά πλέον η απώλεια ισχύος των σιωνιστών. Λίγες ημέρες πριν ασκήθηκε από το Αμερικανικό Υπουργείο Δικαιοσύνης ποινική δίωξη κατά του πρώην διευθύνοντος συμβούλου της Volkswagen, στο πλαίσιο των ερευνών για το dieselgate. Κατηγορείται για συνωμοσία με στόχο τη συγκάλυψη του σκανδάλου με το παράνομο λογισμικό, το οποίο παραποιούσε τις μετρήσεις των ρύπων στα πετρελαιοκίνητα οχήματα της εταιρείας. Αυτή η δίωξη σημαίνει ότι οι σιωνιστές δεν μπόρεσαν να προστατεύσουν μια εταιρεία-"στυλοβάτη" των κρατικών εσόδων τής Γερμανίας. Πώς θα αποπληρώσει το γερμανικό κράτος τις δόσεις του, χωρίς τα φορολογικά έσοδα από τις θηριώδεις εταιρίες του, αν αυτές δεν προστατεύονται από τους σιωνιστές;
Είναι όμως μόνον αυτές οι οικονομικές ζημιές; ...Μακάρι γι' αυτούς να ήταν μόνον αυτές. Υπάρχουν και νέες από νέα εγκλήματα, τα οποία δεν έχουν ακόμα εκδικαστεί. Η Γερμανία δεν χρωστάει μόνον εξαιτίας των παλαιών εγκλημάτων της. Είναι βέβαιο ότι θα δημιουργήσει και νέα χρέη εξαιτίας των νέων εγκλημάτων. Είπαμε πιο πάνω ότι οι λόγοι για τους οποίους είναι χρήσιμη για τους σιωνιστές θα την καταδικάσουν και αυτό ίσως να μην έγινε κατανοητό. Τι θέλουμε να πούμε με αυτό; ...Οι σιωνιστές, για να ελέγχουν τη Γερμανία, την έβαζαν να εγκληματεί κατά των λαών, ώστε να μπορούν να την εκβιάζουν. Η Γερμανία εγκλημάτησε εξαιτίας τους στο παρελθόν, αλλά εγκλημάτησε και στο πρόσφατο μέλλον .
 Αυτά τα εγκλήματα τα γνωρίζουν οι σιωνιστές και με τον τρόπο αυτόν εκβιάζουν την ηγεσία της, εφόσον η ηγεσία αυτή φέρει το βάρος τής ποινικής ευθύνης για τα εγκλήματα αυτά. Με τον τρόπο αυτόν εκβίαζαν τις κυβερνήσεις τού Κολ ή του Σρέντερ ή της Μέρκελ ...Πραγματικοί εκβιασμοί πραγματικών εγκληματιών που δρομολόγησαν πραγματικά εγκλήματα. Η σημερινή "Γερμανία" είναι εύκολο ν' αποδειχθεί πως συμμετείχε στον σχεδιασμό και τη δρομολόγηση του γιουγκοσλαβικού εμφυλίου, που οδήγησε στη διάλυση της Γιουγκοσλαβίας. Αυτό είναι έγκλημα κατά της ανθρωπότητας και, αν οι λαοί τής Γιουγκοσλαβίας ενδιαφερθούν, το Βερολίνο θα πάθει "εγκεφαλικό". Το ίδιο ενεργά συμμετείχε η Γερμανία και στο έγκλημα του εμφυλίου τής Ουκρανίας και βέβαια στην οικονομική καταστροφή τής Ελλάδας. Αν αυτά τα ενοχοποιητικά στοιχεία, που έχουν οι σιωνιστές, πέσουν στα "χέρια" των λαών, ποια θα είναι η τύχη τής Γερμανίας;
Μπορεί κάποιος να υπολογίσει για τι ποσά μιλάμε σε περίπτωση που οι λαοί κινηθούν εναντίον τής συμμορίας τού Βερολίνου; Μιλάμε για αρκετά τρις ευρώ σε μια οικονομία η οποία θα υπολειτουργεί, εξαιτίας των καταδικών των γερμανικών εταιρειών από τα ευρωπαϊκά δικαστήρια. Ποιος θα τους σώσει; ...Οι σιωνιστές, οι οποίοι θα περιμένουν να σωθούν οι ίδιοι από τις ΗΠΑ; ...Από τις ΗΠΑ, οι οποίες "χάρηκαν" που η Ελλάδα θα "επενδύσει" στην πολεμική τους βιομηχανία, για να σωθούν μερικές αμερικανικές θέσεις εργασίας; Αν αυτό δεν είναι το θέατρο του παραλόγου, τότε δεν μπορούμε να φανταστούμε ποιο άλλο θα μπορούσε να είναι.
Τι θα μπορούσαν να επικαλεστούν οι Γερμανοί, για να μην πληρώσουν τις "ζημιές" που έχουν κάνει; Τώρα είναι πλέον ενωμένοι ως λαός και άρα δεν υπάρχει το βασικό μεταπολεμικό τους επιχείρημα, το οποίο δεν τους "επέτρεπε" να πληρώσουν. Τώρα μπορούν να μοιραστούν τις υποχρεώσεις τους δίκαια μεταξύ τους ...Αυτοί, οι οποίοι παρακαλούσαν τους λαούς να τους αφήσουν να "ενωθούν" πρέπει να πληρώσουν και το "τίμημα" αυτής της επανένωσης. Σε κάθε περίπτωση λοιπόν η ασφάλεια και η ακεραιότητα της σημερινής Γερμανίας οφείλεται στην προστασία που τους παρέχουν οι σιωνιστές. Αν αυτή η προστασία αρχίσει και φθίνει, το φάσμα της διάλυσης είναι το πιο πιθανό σενάριο που μπορεί να ακολουθήσει.
alites_prodotes_kommounistes_57

Αν αρχίσουν να συνειδητοποιούν οι λαοί - και οι ίδιοι οι Γερμανοί - την ιδιόμορφη φύση τής Γερμανίας ως κρατικού μορφώματος, είναι θέμα χρόνου να απαιτήσουν τη διάλυσή της. Σήμερα κάτι τέτοιο ακούγεται παράλογο, γιατί απλούστατα η προπαγάνδα των σιωνιστών προστατεύει το δημιούργημά τους, εμφανίζοντας τη Γερμανία σαν εθνικό κράτος, ενώ δεν είναι τέτοιο. Είναι παράλογο να ζητά κάποιος να διαλυθεί ένα εθνικό κράτος, αλλά δεν είναι παράλογο να θέλει να διαλυθεί ένα "μόρφωμα" συμφερόντων, του οποίου ο ρόλος είναι εγκληματικός. Η Γερμανία πρέπει να διαλυθεί, γιατί από τη φύση της και μόνον που υπάρχει αποτελεί μια απασφαλισμένη "βόμβα" ανάμεσα στους λαούς ...Μια "βόμβα", την οποία ποτέ δεν ξέρεις ποιος και για ποια συμφέροντα θα την "ενεργοποιήσει", κάνοντας ζημιά στον περίγυρό της.
Η Γερμανική Ένωση ΠΡΕΠΕΙ να διαλυθεί για τους ίδιους λόγους και με την ίδια ευκολία που διαλύθηκε η "ΑΔΕΡΦΗ" της η Σοβιετική Ένωση. Κανένας δεν θα την κλάψει και από κανέναν δεν θα λείψει, γιατί όλοι κατά καιρούς έχουν κλάψει εξαιτίας της. Θα την "ξεχάσει" ο κόσμος μέσα σε μία στιγμή. Θα καταγραφεί ως μια άσχημη "παρένθεση" της ιστορίας τής ανθρωπότητας. Οι ίδιοι οι λαοί της θα πρέπει να πανηγυρίζουν μια τέτοια εξέλιξη, όπως πανηγύριζαν οι λαοί τής Σοβιετικής Ένωσης όταν "έπεφτε" ο σιωνιστής "δεσμοφύλακάς" τους. Γι' αυτόν τον λόγο μιλάμε για σιωνιστική "ομίχλη". Μόλις χάσουν οι σιωνιστές τον πλούτο τους - και άρα τη δυνατότητα να παραπληροφορούν τους λαούς - η Γερμανία δεν θα έχει θέση στην κοινωνία των εθνών.   
Η Νέα Τάξη Πραγμάτων - δυστυχώς για τους σιωνιστές τοκογλύφους - δεν έχει ούτε τη θεωρητική πιθανότητα να επιβιώσει. Στην κυριολεξία από ώρα σε ώρα μπορεί να γίνει το μεγάλο "ΜΠΑΜ". Από ώρα σε ώρα μπορεί να καταρρεύσει η παγκόσμια οικονομία, η οποία στηρίζεται στα χάρτινα "πόδια" τής Νέας Τάξης. Αν συμβεί αυτό, οι σιωνιστές τοκογλύφοι θα χάσουν μέσα σε μία στιγμή τις σημερινές αμύθητες περιουσίες τους και θα συρθούν στα Διεθνή Δικαστήρια για εγκλήματα κατά της Ανθρωπότητας και αυτό θα είναι μια τραγική εξέλιξη γι' αυτούς. Ως Εβραίοι θα καταλάβουν ακριβώς το νόημα της δικής τους "κατάρας", που είναι: "να τα αποκτήσεις ΟΛΑ και να τα χάσεις ΟΛΑ" ...Θα τα χάσουν ΟΛΑ, και, όταν λέμε ΟΛΑ, εννοούμε ΟΛΑ.
Θέμα χρόνου είναι να καταλάβουν οι λαοί τι συμβαίνει. Μόλις φύγουν τα χρήματα των σιωνιστών από τη μέση - και άρα χαθεί η "ομίχλη" των δικών τους διεθνών ΜΜΕ που κρύβει τα πάντα - , όλα θ' αποκαλυφθούν. Οι τζάμπα μαγκιές και οι ηρωισμοί τού τύπου "φονιάδες των λαών Αμερικανοί" θα τελειώσουν για τους κομμουνιστές. Οι τζάμπα "τσαμπουκάδες" των χαφιέδων απέναντι στον αμερικανικό λαό, επειδή αυτός είναι απλά ισχυρός και βολεύει τα "αφεντικά" τους, θα τελειώσουν. Κανένας δεν είναι φονιάς των λαών, επειδή απλά γεννήθηκε με μια συγκεκριμένη εθνική ιδιότητα ...όποια κι αν είναι αυτή...
...Φονιάδες των λαών είναι αυτοί, οι οποίοι συνειδητά - και επί πληρωμή - συμμετέχουν σε μηχανισμούς που "σκοτώνουν" ή βασανίζουν λαούς ...Φονιάδες των λαών είναι οι κομμουνιστές ή το "είδωλό" τους οι ναζιστές ...Φονιάδες των λαών είναι οι ηγεσίες τής Ένωσης Σοβιετικών Σοσιαλιστικών Δημοκρατιών ...Φονιάδες των λαών είναι οι ηγεσίες τής Ένωσης Γερμανικών Χριστιανοσοσιαλιστικών Δημοκρατιών. Αν όμως αυτά τα εκτελεστικά δολοφονικά όργανα είναι φονιάδες, πόσο ΦΟΝΙΑΔΕΣ μπορεί να είναι αυτοί που τους δημιούργησαν και τους χρησιμοποιούν; ...ΦΟΝΙΑΔΕΣ των λαών είναι οι σιωνιστές και αυτοί, λόγω των δημιουργηθέντων φασιστικών μηχανισμών, δεν είναι πλέον αποκλειστικά Εβραίοι. Απλά, οι περισσότεροι είναι Εβραίοι και γίνονται σιωνιστές από επιλογή, όπως γίνονται και κάποιοι άλλοι τέτοιοι ...Ο Μπάιντεν δήλωσε σιωνιστής, χωρίς να είναι Εβραίος.
Η τελική Παγκόσμια Τάξη Πραγμάτων - όσο κι αν "χτυπιούνται" οι σιωνιστές και οι εγκληματίες που τους υπηρετούν - θα είναι ελληνική ...Έπαιξαν και είναι βέβαιο ότι θα χάσουν. Για τους συνενόχους τους το μόνο που έχουμε να τους πούμε είναι ότι το "πάρτι" τελείωσε ...Τώρα έρχεται ο λογαριασμός. Τώρα θα διαπιστώσει ο ανάπηρος Σόιμπλε ότι κανένας δεν ζήλευε τους Γερμανούς "μαθητές", επειδή αυτοί ήταν οι "καλύτεροι" ...Τους απεχθάνονταν απλά και μόνον, γιατί "έκλεβαν" στις "εξετάσεις". Οι φονιάδες των λαών ότι πρόλαβαν ν' απολαύσουν το απόλαυσαν ...Γελούσαν όταν εξαιτίας τους έκλαιγε ο κόσμος, θα κλάψουν όταν ο κόσμος θα γελάει. Από εδώ και πέρα έρχεται ο Γολγοθάς γι' αυτούς, γιατί για όλους τους υπόλοιπους θα έχει Ανάσταση.
Αυτοί είναι τα αφεντικά τού Τσίπρα και του Κουτσούμπα και αν αυτά κλάψουν, δεν θα έχουν καλύτερη τύχη και οι εν Ελλάδι χαφιέδες τους. Είπαμε ...Οι κομμουνιστικές ύαινες μπορεί να κατασπάραζαν τους σκύμνους στη φωλιά τους, αλλά δεν μπορεί αυτό να γίνεται επ' άπειρον ...Οι σκύμνοι δεν φυτρώνουν ...Κάποιοι τους "γεννάνε". Σε κάποια στιγμή θα γυρίσουν κι αυτοί οι "γεννήτορες" στη "φωλιά" τους. Όπως συμβαίνει σ' αυτές τις περιπτώσεις, αλίμονο στις κομμουνιστικές ύαινες, οι οποίες θα πιαστούν επ' αυτοφώρω να εγκληματούν στη φωλιά τού μακελειού. Αλίμονό τους αν έχουν την ατυχία να πέσουν σε λιοντάρια που επιστρέφουν σ' αυτήν ..."Τρεις κι ο κούκος" είναι οι κομμουνιστές και αυτό πλέον φαίνεται καθαρά με τον κόσμο να τους αποστρέφεται και να τους απομονώνει σε όλες τις κοινωνικές εκδηλώσεις.
Όποιος νομίζει ότι ο Ελληνισμός θα "πέσει" χωρίς μάχη, κακώς το νομίζει ...Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση. Ο Ελληνισμός είναι φτιαγμένος για να αντέχει κάθε πίεση και θα αντέξει και τώρα. Ο Ελληνισμός είναι από τους βασικούς πυλώνες αυτού του κόσμου. Είναι η τελευταία γραμμή άμυνας απέναντι στους βαρβάρους, οι οποίοι μόνιμα στοχεύουν στην υποδούλωση του ανθρωπίνου είδους. Αν "πέσουν" οι Έλληνες, θα χάσει τη μάχη η ανθρωπότητα και αυτό δεν θα αφεθεί ποτέ να συμβεί. Πολύ σύντομα θα δυσκολέψουν κι άλλο τα πράγματα και, όταν θα γίνουν πραγματικά εφιαλτικά, "γονατίζοντας" τους πάντες, θα υψωθούν αυτοί, οι οποίοι αντέχουν στα δύσκολα ...Θα ξαναδεί ο κόσμος πώς δίνουν οι Έλληνες τις μάχες των ανθρώπων.

Τραϊανού Παναγιώτης

Δεν υπάρχουν σχόλια: