Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019

Η ντροπή του πλανήτη

Το Έθνος μας, έτσι όπως έχει καταντήσει, αποτελεί ένα παγκόσμιο φαινόμενο συλλογικής ηλιθιότητας, το οποίο οδηγεί πολλούς να μας θεωρούν ως τη μεγάλη ντροπή του πλανήτη, χωρίς καμία διάθεση να προσβάλλω καμία και κανέναν. Ειδικά όταν οι Ελληνίδες και οι Έλληνες ψήφισαν αφενός μεν το κόμμα που τους υπερχρέωσε και τους χρεοκόπησε με το PSI, περιμένοντας πως θα τους σώσει, αφετέρου εκείνο που τους πρόδωσε δεκάδες φορές! Λογικά λοιπόν αναρωτιέται κανείς πόσο εξευτελισμό μπορούν να αντέξει αυτός ο ελληνόφωνος πληθυσμός, αφού έχει ξεπεράσει μεν τα ανώτατα επιτρεπτά όρια, αλλά συνεχίζει να στηρίζει όλους αυτούς που τον εξευτέλισαν και τον εξευτελίζουν. Είναι αλήθεια δυνατόν κάτω από αυτές τις προϋποθέσεις να θεωρεί ο λαός μας πως είναι έξυπνος; Ασφαλώς, εάν είναι επαρκώς ηλίθιος.
Άποψη
Το 2009 ο υπουργός οικονομικών, κυρίως όμως ο Παπανδρέου, διέσυρε και εξευτέλισε διεθνώς τους Έλληνες, κατηγορώντας τους ως φοροφυγάδες και διεφθαρμένους. Όλα αυτά  παρά το ότι ο πατέρας του οικοδόμησε τη δεκαετία του 1980 το βρώμικο κομματικό-πελατειακό κράτος που διέφθειρε τόσο τους πολιτικούς, όσο και την κοινωνία, ενώ υπερχρέωσε την Ελλάδα. Το αποτέλεσμα ήταν η προσχεδιασμένη υπαγωγή της χώρας μας στο ΔΝΤ και η επιβολή των μνημονίων,  όπου οι πρώτες μαζικές αντιδράσεις του πληθυσμού στην Αθήνα, πνίγηκαν με τα γεγονότα της MARFIN.
Το 2012 ο εντιμότατος Βενιζέλος, αφού προηγουμένως ανέτρεψε τον προκάτοχο του και στήριξε την τεχνοκρατική κυβέρνηση μαζί με το Σαμαρά, κατηγόρησε όλους όσους τάσσονταν εναντίον του PSI, ισχυριζόμενος πως ήταν ότι καλύτερο μπορούσε να επιτύχει η Ελλάδα. Ενώ λοιπόν χρεοκόπησε επίσημα τη χώρα και υποδούλωσε τους Έλληνες, υπογράφοντας μία ετεροβαρή συμφωνία που ωφελούσε αποκλειστικά και μόνο τις γερμανικές και γαλλικές τράπεζες, μειώνοντας το χρέος μόλις κατά 50 δις € έναντι υπέρογκων ανταλλαγμάτων, θεώρησε τον εαυτό του έξυπνο και όλους τους άλλους ανόητους. Το εύλογο αποτέλεσμα ήταν να εξευτελιστεί ξανά η Ελλάδα διεθνώς.
Το 2015 ο Τσίπρας αφού διεξήγαγε την πιο αποτυχημένη διαπραγμάτευση όλων των εποχών, λόγω της μη προετοιμασίας της κυβέρνησης, αντέστρεψε αυθαίρετα το δημοψήφισμα. Φυσικά αδιαφόρησε για το 62% των Ελλήνων που ψήφισαν ΟΧΙ εν μέσω της τρομοκρατίας των παράνομα κλειστών τραπεζών. Επομένως δεν εξευτέλισε μόνο το Σύνταγμα, τη Δημοκρατία και την πολιτική του ιδεολογία, αλλά ξανά τους Έλληνες, Το επανέλαβε δε πολλές φορές αργότερα, με την υπογραφή του τρίτου μνημονίου, με τον αφελληνισμό των τραπεζών, με τη δρομολόγηση του ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟΥ κοκ.
Το 2019, ο εξευτελισμός των Ελλήνων ήταν ακόμη μεγαλύτερος, αφού δεν τους επετράπη να ψηφίσουν για ένα τόσο σοβαρό εθνικό θέμα, όπως ήταν η παράδοση του ονόματος της Μακεδονίας, της γλώσσας και της ιθαγένειας, όταν επετράπη ακόμη και στα Σκόπια. Πολύ χειρότερα, διενεργήθηκε ένα κοινοβουλευτικό πραξικόπημα, αφού η συμφωνία ψηφίσθηκε στη Βουλή από 153 βουλευτές και όχι από 180, όπως στα Σκόπια (2/3), εκ των οποίων οι 8 ήταν «αποστάτες» των κομμάτων τους.
Γνωρίζω βέβαια πως είναι αρκετοί αυτοί που χρησιμοποιούν το θέμα της Μακεδονίας για να προβληθούν αντιπολιτευόμενοι πολιτικά οι ίδιοι. Αυτό όμως δεν αλλάζει το γεγονός ότι, πρόκειται για ένα ιστορικό έγκλημα που μάλλον θα μείνει ατιμώρητο, όπως τόσα άλλα στη «σύγχρονη» ελληνόφωνη Ελλάδα. Σε κάθε περίπτωση έχει ήδη ξεχαστεί, αφού οι παρηκμασμένοι Πολίτες αυτής της χώρας όλα τα συνηθίζουν και σε όλα σκύβουν το κεφάλι, χωρίς καμία διαμαρτυρία.
Λίγο αργότερα το ίδιο έτος, ο Τσίπρας στην Κύπρο, ενώπιον ξένων ηγετών, σε τηλεοπτική μετάδοση, χαρακτήρισε το 70-80% των Ελλήνων που ήταν αντίθετοι με τη συμφωνία ως εθνικιστές, ακροδεξιούς και μη σκεπτόμενους ΠολίτεςΕπομένως ως ανεγκέφαλους και άρα ως ηλιθίους, κάτι που είναι μεν πρωτοφανές στην πρόσφατη ιστορία της χώρας, αλλά δυστυχώς ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα κρίνοντας από τις επιλογές μας. Προηγουμένως βέβαια οι ίδιοι αυτοί Έλληνες είχαν χαρακτηρισθεί ως ετερόκλητος όχλος από τον τότε υπουργό εξωτερικών που κατηγόρησε πως χρηματίζεται από τον κ. Soros ο πρώην υπουργός άμυνας. Φυσικά ξεχάστηκε και αυτό.
Ακολούθησαν οι εκλογές, όπου ο Τσίπρας έχασε με μικρή σχετικά διαφορά από το Μητσοτάκη. Δηλαδή οι Ελληνίδες και οι Έλληνες ψήφισαν αφενός μεν το κόμμα που τους υπερχρέωσε και τους χρεοκόπησε με το PSI, αφετέρου εκείνο που τους πρόδωσε δεκάδες φορές, επιλέγοντας ως τρίτο κόμμα το συνέταιρο του στη δολοφονία της Ελλάδας! Λογικά λοιπόν αναρωτιέται κανείς πόσο εξευτελισμό μπορούν να αντέξουν, αφού έχουν ξεπεράσει μεν τα ανώτατα επιτρεπτά όρια, αλλά συνεχίζουν να στηρίζουν όλους αυτούς που τους εξευτέλισαν και τους εξευτελίζουν.
Σε κάθε περίπτωση, πρόκειται για ένα παγκόσμιο φαινόμενο συλλογικής ηλιθιότητας, το οποίο οδηγεί πολλούς να τους θεωρούν ως τη μεγάλη ντροπή του πλανήτη, χωρίς καμία διάθεση να προσβάλλω καμία και κανέναν. Απλά καταγράφω τα γεγονότα που από μόνα τους χαρακτηρίζουν το λαό μας, χωρίς καμία διάθεση διαστρέβλωσης τους, σημειώνοντας πως το μόνο ενδιαφέρον των ιθαγενών είναι το κοινωνικό μέρισμα. Αυτό που θα δεήσει να τους δώσει ο κάθε πρωθυπουργός, γνωρίζοντας πως ψηφίζουν με κριτήριο τη μιζέρια τους.
Λογικά λοιπόν οι νέοι μεταναστεύουν, αρνούμενοι να αποδεχθούν τον εξευτελισμό του Έθνους τους. Έχουν καταλάβει άλλωστε ότι υπό αυτές τις συνθήκες δεν υπάρχει καμία απολύτως προοπτική για τους Έλληνες που θα χάσουν ότι έχουν και δεν έχουν. Φυσικά χωρίς να εξαιρούνται τα εδάφη τους, ενώ θα μετατραπούν σε εξαθλιωμένους σκλάβους χρέους μίας γερμανικής πολυπολιτισμικής αποικίας που θα κατατμηθεί επί πλέον, για να είναι ευκολότερα ελεγχόμενη, όπως λέει ο Βιλιάρδος. Είναι αλήθεια δυνατόν κάτω από αυτές τις προϋποθέσεις να θεωρεί ο λαός μας πως είναι έξυπνος; Ασφαλώς, εάν είναι επαρκώς ηλίθιος.
 Σερένα Νομικού

Δεν υπάρχουν σχόλια: