Τετάρτη 1 Απριλίου 2020

Οι ΜΚΟ και η σφαγή των αμνών

Το μεγάλο ερωτηματικό εδώ είναι η στάση της κυβέρνησης – γιατί δηλαδή παρέχει άσυλο στους παράνομους μετανάστες και επιτάσσει τα περιουσιακά στοιχεία των Ελλήνων, γιατί τους μεταφέρει στην ενδοχώρα, γιατί κλείνει τα σύνορα σε όλους τους άλλους εκτός από τους παράνομους και γιατί δεν υιοθετεί τη λύση που υπάρχει. Επίσης, γιατί δεν απαγορεύει τις ΜΚΟ όπως η Ιταλία, γιατί δεν θεσπίζει αυστηρές ποινές για τους διακινητές, γιατί δεν δημιουργεί δομές υποδοχής και εξέτασης σε κάποιο μη κατοικημένο νησί, ανάλογες με το Ellis Island των Η.Π.Α. και γιατί υπογράφει συμφωνίες όπως αυτή με τη Λιβύη για τον εποικισμό της Κρήτης. Ακόμη χειρότερα, γιατί χειραγωγεί τους Έλληνες με την επιδημία, προβάλλοντας καθημερινά ειδήσεις που τους τρομοκρατούν και που αποσπούν την προσοχή τους από τα πραγματικά προβλήματα της χώρας. Μήπως επειδή εκβιάζεται από τη Γερμανία μέσω των χρεών μας ή τυχόν ενοχοποιητικών φακέλων που διαθέτει για στελέχη της; Μήπως επειδή προσδοκεί τη στήριξη της καγκελαρίου στα μέτρα που παίρνει, για τα οποία δεν διαθέτει καθόλου πόρους, ενώ θα εκτοξεύσουν τα χρέη της Ελλάδας, ιδιωτικά και δημόσια, στη στρατόσφαιρα; Σε κάθε περίπτωση, το σίγουρο είναι πως η Γερμανία, με την ευκαιρία της επιδημίας, αφενός μεν θέλει να ολοκληρώσει τη ληστεία της Ελλάδας, αφετέρου να μετατρέψει τη χώρα μας σε στρατόπεδο συγκέντρωσης μεταναστών – αφού η Τουρκία αρνείται πλέον να παίξει αυτό το ρόλο, ενώ η Γερμανία θέλει να προστατευθεί τόσο από τους παράνομους, όσο και από τις απειλές της Τουρκίας.

Ανάλυση

Ενώ οι Έλληνες παραμένουν έγκλειστοι στα σπίτια τους λόγω της πανδημίας, δεχόμενοι έναν καταιγισμό τρομοκρατικών ειδήσεων σε καθημερινή βάση, παρά το ότι τα αποτελέσματα της είναι αμελητέα στην Ελλάδα με θύματα πολύ λιγότερα από ότι μία εποχική γρίπη, συνεχίζεται ο βίαιος εποικισμός των νησιών από τους παράνομους μετανάστες – ενώ διευρύνεται με τη συμφωνία που αφορά αφενός μεν τη Λιβύη οπότε Αφρικανούς, αφετέρου νέα νησιά όπως η Κρήτη (πηγή).
Προφανώς λοιπόν οι ΜΚΟ που δήθεν καταγράφονται από το κράτος πανηγυρίζουν – αφού είναι ίσως ο μοναδικός κλάδος στην Ελλάδα που αυξάνει το τζίρο του, δεχόμενος συνεχώς νέους «πελάτες». Υπενθυμίζουμε εδώ τα 23,3 δις € που διέθεσε η ΕΕ γενικά για το μεταναστευτικό την πενταετία 2015 έως 2019 – όπου το ελληνικό κράτος, κυρίως όμως οι φορείς που δραστηριοποιούνται εντός του, έλαβαν 2,2 δις € (γράφημα, πηγή).
Κάποια από τα χρήματα αυτά, περίπου τα 300 εκ. €, οδηγήθηκαν στο δημόσιο και σε υπουργεία όπως το άμυνας ή προστασίας του Πολίτη, αλλά το συντριπτικό ποσοστό διατέθηκε σε διεθνείς οργανισμούς και σε ΜΚΟ – ενώ υπάρχουν πολλές ΜΚΟ που χρηματοδοτούνται απ’ ευθείας από την ΕΕ, όπως για παράδειγμα οι παρακάτω μεγάλες ξένες (συνολικά περίπου 14, πηγή: ardin):
Περαιτέρω, μέχρι στιγμής έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία καταγραφής από το υπουργείο προστασίας του Πολίτη μόλις 86 ΜΚΟ – εκ των οποίων 73 ελληνικές και 13 ξένες. Σε μία έρευνα τώρα που διενεργήθηκε, σε 225 ΜΚΟ που δέχθηκαν να συμμετέχουν ενώ μόνο οι 107 ολοκλήρωσαν τη διαδικασία (πηγή), διαπιστώθηκε πως την περίοδο 2015 έως 2017 γιγαντώθηκαν – όπως οι εξής παρακάτω που αποτελούν πλέον πολύ μεγάλες επιχειρήσεις για την Ελλάδα:
Σε γενικές γραμμές πάντως οι «μεταναστευτικές» ΜΚΟ αντλούν κατά 70,13% τη χρηματοδότηση τους από διεθνή προγράμματα – ενώ οι μεγάλες ξένες που δραστηριοποιούνται στα νησιά μας είναι εντελώς αποκομμένες από το κράτος. Σύμφωνα δε με εκτιμήσεις στη Λέσβο, στη Σάμο και στη Χίο απασχολούν από 2.000 εργαζόμενους – συνολικά δηλαδή 6.000!
Από τα μέσα τώρα του 2019, επί Νέας Δημοκρατίας, οι μεταναστευτικές ροές αυξήθηκαν κατά 300% (πίνακας) – ενώ πρόσφατα δημιουργήθηκαν στην ενδοχώρα 28 μουσουλμανικά ουσιαστικά χωριά που λέγεται πως θα ολοκληρωθούν με τζαμιά και νοσοκομεία (πηγή). Ο στόχος είναι δήθεν η αποσυμφόρηση των νησιών – η οποία όμως είναι αδύνατη, αφού για κάθε 100 που μεταφέρονται στο εσωτερικό της Ελλάδας δημιουργώντας πιθανές συνθήκες αποσταθεροποίησης των κοινωνιών και της χώρας, καταφθάνουν 150.
Εν προκειμένω είναι φυσικό να αντιδρούν οι Πολίτες, αφού η Ελλάδα είναι χρεοκοπημένη και δεν μπορεί να προσφέρει εργασία ούτε στα δικά της παιδιά που μεταναστεύουν στο εξωτερικό – πόσο μάλλον να φιλοξενήσει ξένους. Ακόμη περισσότερο ανθρώπους με διαφορετικά ήθη και έθιμα, θρησκεία και δίκαιο, οι οποίοι δεν είναι πρόσφυγες αλλά παράνομοι μετανάστες, ενώ δεν έχουν καμία πρόθεση να σεβαστούν τις χώρες υποδοχής τους – δεν θέλουν δηλαδή να αφομοιωθούν, αλλά να αφομοιώσουν τις κοινωνίες που εγκαθίστανται, με αποτέλεσμα να αυξάνεται η εγκληματικότητα κοκ. όπως στην πολύπαθη Σουηδία που έχει ξεσπάσει κυριολεκτικά πόλεμος (πηγή).
Εύλογα τώρα οι ΜΚΟ που κερδίζουν τεράστια ποσά, συνεπικουρούμενες από τους παράνομους διακινητές που κερδίζουν ακόμη περισσότερα από το δουλεμπόριο, μαύρα φυσικά (εκτιμώνται στο 1 δις € ετησίως), καθώς επίσης από την Τουρκία που θέλει να εποικίσει τα νησιά μας (κυρίως την Κρήτη και το Καστελλόριζο για να υπεξαιρέσει την ΑΟΖ μας), να αποδυναμώσει την άμυνα μας, να δημιουργήσει εστίες αναταραχών στο εσωτερικό μας και να μας μετατρέψει σε δορυφόρο της, αντιδρούν – προσπαθώντας μεταξύ άλλων να χαρακτηρίσουν τους Έλληνες ως ρατσιστές, ξενοφοβικούς κλπ.
Στηρίζονται δε ακούσια από τις κατ’ επίφαση αριστερές δυνάμεις της χώρας, όπως το ΣΥΡΙΖΑ και από το διεθνισμό της ιδεολογίας τους – από κόμματα που εμφανίζονται ως ανθρωπιστικά και ως προστάτες των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, είτε χωρίς να καταλαβαίνουν τι ακριβώς συμβαίνει στην πραγματικότητα, είτε υπηρετώντας άλλους σκοπούς (πηγή).
Το μεγάλο ερωτηματικό όμως εδώ είναι η στάση της κυβέρνησης – γιατί δηλαδή παρέχει άσυλο στους παράνομους μετανάστες και επιτάσσει τα περιουσιακά στοιχεία των Ελλήνων, γιατί τους μεταφέρει στην ενδοχώρα, γιατί κλείνει τα σύνορα σε όλους τους άλλους εκτός από τους παράνομους και γιατί δεν υιοθετεί τη λύση που υπάρχει (πηγή). Επίσης, γιατί δεν απαγορεύει τις ΜΚΟ όπως η Ιταλία, λύνοντας σε μεγάλο βαθμό το πρόβλημα, γιατί δεν θεσπίζει αυστηρές ποινές για τους διακινητές, γιατί δεν δημιουργεί δομές υποδοχής και εξέτασης σε κάποιο μη κατοικημένο νησί, ανάλογες με το Ellis Island των δημοκρατικών Η.Π.Α. και γιατί υπογράφει συμφωνίες όπως αυτή με τη Λιβύη.
Ακόμη χειρότερα, γιατί χειραγωγεί τους Έλληνες με την επιδημία, προβάλλοντας καθημερινά ειδήσεις που τους τρομοκρατούν και που αποσπούν την προσοχή τους από τα πραγματικά προβλήματα της χώρας: από την οικονομία που πνέει τα λοίσθια, από το μεταναστευτικό και από τα εθνικά – τα τελευταία κυρίως όσον αφορά τις διεκδικήσεις της Τουρκίας και τις ασύμμετρες πολεμικές μεθόδους που χρησιμοποιεί.
Μήπως επειδή εκβιάζεται από τη Γερμανία μέσω των χρεών μας ή τυχόν ενοχοποιητικών φακέλων που διαθέτει για στελέχη της κυβέρνησης, συμπεριλαμβανομένου του πρωθυπουργού; Μήπως επειδή προσδοκεί τη στήριξη της καγκελαρίου στα μέτρα που παίρνει, για τα οποία δεν διαθέτει καθόλου πόρους, ενώ θα εκτοξεύσουν τα χρέη της Ελλάδας, ιδιωτικά και δημόσια, στη στρατόσφαιρα;
Σε κάθε περίπτωση, το σίγουρο είναι πως η Γερμανία, με την ευκαιρία της επιδημίας, αφενός μεν θέλει να ολοκληρώσει τη ληστεία της Ελλάδας με τους υπουργούς εκκαθάρισης και ξεπουλήματος που διαθέτει η κυβέρνηση (ανάλυση), αφετέρου να μετατρέψει τη χώρα μας σε στρατόπεδο συγκέντρωσης μεταναστών – αφού η Τουρκία αρνείται πλέον να παίξει αυτό το ρόλο, ενώ η Γερμανία θέλει να προστατευθεί τόσο από τους παράνομους, όσο και από τις απειλές της Τουρκίας. Προβλέπεται λοιπόν η τελική σφαγή των αμνών, των Ελλήνων δηλαδή, εάν συνεχίσουν να αποδέχονται με σκυφτό το κεφάλι το έγκλημα που συντελείται, κλεισμένοι μέσα στα σπίτια τους και παρακολουθώντας την καθημερινή χειραγώγηση των 6 (εικόνα, Επιτέλους, τέλος στην τρομολαγνεία).
 Βασίλης Βιλιάρδος1 Απριλίου 2020

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μέχρι να μας πιάσει γενικό Αμοκ https://theodotus.blogspot.com/2014/06/blog-post.html#more