Τρίτη 14 Απριλίου 2020

Συγκλονιστικός ο Γιώργος Τράγκας: "Θέλω να ξέρετε όλοι σας, ότι υπάρχει θεραπεία για τον κορονοϊό"

-Είναι θέμα χρόνου, να ακούσετε όσα θα αποκαλύψει η διοίκηση Τραμπ για... τις σχέσεις Κινέζων, Μπιλ Γκέιτς και ίδρυμα Κλίντον
-Είναι λάθος, να υπάρχουν αυτή την εποχή κορονο-σερίφηδες και κορονο-μάρσαλ, οι οποίοι κυνηγούν έναν ιερέα ως τον μέγιστο παραβάτη, ο οποίος κοινώνησε δύο ανθρώπους από το ίδιο σπίτι
-Το σύνθημα : ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ, θα γίνει μεγάλο κίνημα που θα λέγεται ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ
-Κάποιοι που έβγαλαν λεφτά με τα windows ή με την ανακύκλωση των λυμάτων από τις τουαλέτες που εγκαθιστούσαν στην Αφρική, σκέφτηκαν ότι μπορούν να βγάλουν δισεκατομμύρια από εμβόλια. Αυτό ψάχνουν οι Αμερικανικές Υπηρεσίες. Και σύντομα θα μάθουμε

Θα επιχειρήσω και σήμερα να δώσω μια πραγματική εικόνα της κατάστασης που ζούμε, γιατί επιμένω.  Δεν λέγεται όλη η αλήθεια και υπάρχει κίνδυνος να έχουμε εκτεταμένη λοίμωξη και σηψαιμία στην οικονομία μας, που θα κρατήσει 20, 30 ή και 40 χρόνια, όπως λένε ορισμένες ξένες εφημερίδες.
Όταν κάποιος λοιμωξιολόγος γίνεται σταρ ή υγειονομικός πατερούλης, τότε (λυπάμαι που το λέω), το πολύ χειροκρότημα και η λάμψη των διασήμων, αφαιρεί τη λογική και την ειλικρίνεια από τις ενέργειές του.
Τότε γίνεται επικίνδυνος και παρασύρει ακόμα και πρωθυπουργούς σε οικονομικό σπιράλ θανάτου. Όταν η τηλεόραση σε προβάλλει ως άγιο και θαυματοποιό, που διώχνεις τα δαιμόνια από καταυλισμούς ΡΟΜΑ και από οίκους φροντίδας γερόντων, τότε καθίστασαι ασόβαρος και φαιδρός.
Άλλο πράγμα ο μάχιμος γιατρός πάνω από την κλίνη του ασθενούς και άλλο πράγμα αυτός που επισκέπτεται γηροκομεία ή οικισμούς ΡΟΜΑ, προβάλλοντας για πρώτη φορά τη συμπάθειά του για τους ΡΟΜΑ, που ζούσαν και ζουν επί δεκαετίες χωρίς ρεύμα ή νερό ή τους ηλικιωμένους στα ΚΑΠΗ που τους έκοψαν τις συντάξεις και επί μνημονίου τους εγκατέλειψαν σε αναξιοπρεπή διαβίωση.
Η Ελλάδα έχει ανάγκη από μονάδες εντατικής θεραπείας, χιλιάδες γιατρούς και νοσηλευτές και όχι από υγειονομικούς πατερούληδες. Είτε λοιμωξιολόγους, είτε πρωθυπουργούς.
Άλλωστε επί μνημονίου μειώθηκε το προσδόκιμο ζωής.
Χρειαζόμαστε ειλικρίνεια και λογική και όχι κροκοδείλια δάκρυα και αφενημέρωση για την πραγματική κατάσταση. Όχι ψέματα.
Είναι λάθος, να υπάρχουν αυτή την εποχή κορονο-σερίφηδες και κορονο-μάρσαλ, οι οποίοι κυνηγούν έναν ιερέα ως τον μέγιστο παραβάτη, ο οποίος κοινώνησε δύο ανθρώπους από το ίδιο σπίτι. Δηλαδή, πατέρα και παιδί.
Μπορεί να είναι παράβαση, αλλά είναι μεγαλύτερα του κου Κικίλια και του πολιτικού προσωπικού της χώρας, τα κακουργήματα που έχουν διαπραχθεί σε βάρος της υγείας, με τις ελλείψεις χιλιάδων γιατρών και νοσηλευτών και με τις τραγικές ελλείψεις σε μονάδες εντατικής θεραπείας.
Χθες απογοητεύτηκα. Άκουσα τον πρωθυπουργό της χώρας και πραγματικά πικράθηκα.
Φτάσαμε στο σημείο να τον ακούσουμε να λέει, ότι του δώσαμε χρόνο για να βελτιώσει το σύστημα υγείας και για να αναπτύξει τις μονάδες εντατικής θεραπείας.
Ίσως δεν κατάλαβε την ομολογία του.
Ίσως δεν κατάλαβε την ντροπή που τον τυλίγει.
Είπε σε όλο τον κόσμο, ότι χάρη στην υπομονή  και το μαρτύριο του εγκλεισμού του, έχει το χρόνο να βελτιώσει το σύστημα υγείας και να αναπτύξει ΤΩΡΑ μονάδες εντατικής θεραπείας. Το χειρότερο είναι ότι οδηγεί τη χώρα σε μια ανείπωτη φτώχεια, προκειμένου να την πάει σε δίδυμες εκλογές και σε πλέον επώδυνα μνημόνια.
Τα μέσα ενημέρωσης, καθοδηγούμενα από την κυβέρνηση Μητσοτάκη, έχουν απλώσει ένα παραπέτασμα, προκειμένου να σας κρύψουν την αλήθεια.
Έχουμε λαμπρούς γιατρούς και η θεραπεία που εφαρμόζεται σε όλα τα νοσοκομεία, στους ασθενείς από κορονοϊό είναι αποτελεσματική και ριζική. Ο Τσιόδρας αποφεύγει να το πει. Η χλωροκίνη με την αζυθρομυκίνη σηκώνουν όλους τους ασθενείς. Στις βαρύτερες περιπτώσεις, η αντι-ιντελευκίνη 6 – ανοσο-τροποποιητικό φάρμακο – το περίφημο ΑΚΤΡΕΜΑ, που δόθηκε και στον φίλο μου, τον βουλευτή Κέλλα της ΝΔ, αντιστρέφει την καταρρακτώδη πνευμονία και οι άνθρωποι γίνονται καλά.
Ο Μητσοτάκης και ο Τσιόδρας δεν λένε την αλήθεια, γιατί δεν θέλουν να πουν το πρόβλημα και θέλουν να εμφανίζονται ως ιεραπόστολοι, μέχρι να μας πάνε στις κάλπες.
Το πρόβλημα είναι, ότι δεν έχει τον απαραίτητο αριθμό μονάδων εντατικής θεραπείας και φοβάται ένα «ποταμό» κρουσμάτων, που θα απαιτήσουν νοσηλεία. Οι Έλληνες γιατροί είναι ίσως οι καλύτεροι του κόσμου ή από τους καλύτερους.
Τις τελευταίες ημέρες, όπως μαθαίνω, ανακάλυψαν ότι στην πνευμονία που προκαλεί αυτός ο ιός, πρέπει να δίνουν λιγότερο οξυγόνο αλλά με μεγαλύτερη πίεση.
Το πρόβλημα λοιπόν από πλευράς θεραπείας, έχει λυθεί. Εφαρμόζεται το πρωτόκολλο του καθηγητή Ντιντιέ Ραούλ.
Μάλιστα και για τις περιπτώσεις μικρών ποσοστών επιπλοκών σε καρδιοπαθείς, δίνεται και κολχικίνη. Όλα αυτά τα φάρμακα είναι παλιά και πάμφθηνα.
Το πρόβλημα της κυβέρνησης που κρύβουν τα περισσότερα κανάλια, είναι ότι ο Κικίλιας δεν μπόρεσε να προσλάβει γιατρούς και ενώ χρειάζεται περίπου 5.000 το σύστημα υγείας, προσέλαβε λιγότερους από 400.
Αγαπητέ κε Μητσοτάκη, ένα κράτος που κάνει ρεφενέ και επαφίεται στις αγαθοεργίες των πλουσίων για να καλύψει τις ανάγκες του σε χλωροκίνη, σε μάσκες και σε γάντια, δεν επιτρέπεται τις άγιες ημέρες της εβδομάδας των Παθών, να ανοίγει τόσο ιερο-εξεταστικά τα μάτια στην παράβαση ενός ιερέα.
Όταν αυτό το κράτος, έχει διαπράξει ιδιαζόντως ειδεχθή εγκλήματα εναντίον εκατοντάδων χιλιάδων πολιτών του, που εγκατέλειψε χωρίς αντικαρκινικά φάρμακα, χωρίς άμεσες ακτινοθεραπείες και χημειοθεραπείες και χωρίς το απαραίτητο ψωμί για να σιτιστούν εκατοντάδες χιλιάδες οικογένειες, είναι απαράδεκτο να γεννάει υγειονομικούς πατερούληδες, που δεν μίλησαν ποτέ επί δέκα χρόνια για τις ελλείψεις του ελληνικού συστήματος υγείας.
Είναι απαράδεκτο επίσης, να σας εκπροσωπεί εσάς προσωπικά, απόφοιτο του Χάρβαρντ, ένας τύπος που το παίζει πότε κουτσαβάκης της παλιάς εποχής, και πότε ψάλτης και ηθικοπλάστης σε παλιό ξωκλήσι.
Αγαπητέ κε Μητσοτάκη, ο λαός δεν έχει ανάγκη από αγιογραφίες και πλάνα που θυμίζουν τις εκστρατείες των καθαρών χεριών του Γιάννη Λαδά επί Χούντας.
Ούτε είναι υποχρεωμένοι οι Έλληνες να περάσουν μέσα από μία οικονομική κόλαση, προκειμένου να εξυπηρετήσουν τις πολιτικές καντρίλιες  έσω και έξω κέντρων.
Νισάφι ποια και με τα τηλεοπτικά μέσα ενημέρωσης και τους συναδέλφους μου, που επικεντρώνουν την προσοχή του κοινού στις κινήσεις του πατερούλη Τσιόδρα και δεν του λένε ανοιχτά σε τι οικονομικό κραχ και οικονομικά ερείπια οδηγείται η πατρίδα μας.
Ντροπή! να αποκρύπτουμε την αλήθεια και να ασχολούμεθα μόνο με τα αντίδωρα που διανέμονται, ενώ καταγράφονται ήδη εκατοντάδες χιλιάδες απολύσεις.
Αδυνατώ κε Πρωθυπουργέ να πιστέψω ότι φέρνετε τη μεγαλύτερη οικονομική και θανάσιμη σηψαιμία στο κράτος, πιστεύοντας ότι οι Έλληνες θα πανηγυρίσουν για τη σωτηρία τους και θα σας ψηφίσουν για να φέρετε νέα μνημόνια.
Και θέλω να ψάξετε, γιατί τόσο ο υγειονομικός πατερούλης που δημιουργήσατε, όσο και κάποια ΜΜΕ προβάλλουν το ΡΕΜΝΤΕΣΙΒΙΡ, ένα φάρμακο που βρίσκεται ακόμα σε κλινική μελέτη και δείχνει θετικά αποτελέσματα που φτάνουν- δεν φτάνουν στο 67%, αποκρύπτοντας ότι η χορήγηση χλωροκίνης- αζυθρομυκίνης και αντι-ιντερλευκίνης 6, σηκώνουν όρθιους όλους τους ασθενείς.
Μιλάμε κε Πρόεδρε για πολύ φθηνά φάρμακα. Ψάξτε το λίγο κε Μητσοτάκη…
Άκουσα και παρουσιαστή του ΣΚΑΙ να ρωτάει πολύ για αυτό το φάρμακο, λες και τώρα δεν υπάρχει θεραπεία. Υπάρχει εντολή στους παρουσιαστές να λένε ότι δεν υπάρχουν αποτελεσματικά φάρμακα;
Εσείς το καθοδηγείτε από το Μαξίμου ή ο κος Τσιόδρας;
Αγαπητέ κε Πρωθυπουργέ, στο εξωτερικό γράφουν ότι η Ελλάδα θα χτυπηθεί περισσότερο από όλες τις χώρες από την κρίση του κορονοϊού. Όπως σημειώνει σε εκθέσεις του ο ΟΟΣΑ και ο έγκυρος Economist, εμείς θα δεχτούμε ένα άνευ προηγουμένου οικονομικό χτύπημα.
Ο ΟΟΣΑ υπολογίζει ότι το πλήγμα στην παραγωγή της χώρας μας, στο ΑΕΠ θα είναι της τάξης του 35%, ξεπερνώντας ακόμη και τη ζημιά που θα πάθουν Ιταλία και Ισπανία.
Αγαπητέ κε Μητσοτάκη ακούστε. Ο Economist εκτιμά ότι η Ελλάς θα δεχτεί ένα τρομακτικό πλήγμα, αφού ο τουριστικός κλάδος αντιπροσώπευε περισσότερο από 20% του ΑΕΠ.
Μάλιστα τα περισσότερα έντυπα του εξωτερικού, αναφέρουν ότι θα χρειαστούμε από 10 έως 30 χρόνια για να συνέλθουμε.
Επίσης, στο εξωτερικό κε Μητσοτάκη, έχει αρχίσει να ψιθυρίζεται ότι θέλετε να πάτε σε δίδυμες εκλογές – Σεπτέμβρη- Οκτώβρη και μετά σε ένα GRANDE μνημόνιο.
Πρέπει να σας πω, κε Πρόεδρε, ότι όλες οι έρευνες δείχνουν ότι οι πολίτες αντιλαμβάνονται τη σημασία των προφυλακτικών μέτρων, αλλά ταυτόχρονα δηλώνουν, ότι ο εγκλεισμός στο σπίτι έχει επηρεάσει αρνητικά την ψυχολογία τους.
Επίσης, αν δεν σας ενημερώνουν, πρέπει να σας πω, ότι οι πάντες κουβεντιάζουν για τα οικονομικά των νοικοκυριών τους. Το 50% λέει ότι σε 2 με 3 εβδομάδες δεν θα έχει χρήματα. Ενώ ένα 25% -όπως διάβασα- λέει ότι ήδη του έχουν τελειώσει τα λεφτά.
Αγαπητέ, κε Πρόεδρε με 400αρια και 800αρια και με γενική πτώχευση δεν πρόκειται να σας σώσει η αγιογραφία του κου Τσιόδρα και τα κλάματα που ρίχνει όψιμα, κάθε φορά που μιλάει για το κακοπληρωμένο ιατρικό προσωπικό της χώρας.
Μπορείτε άνετα να τον κάνετε βουλευτή Επικρατείας, άγιο να μην τον ανακηρύξετε, πριν τον ανακηρύξει η εκκλησία.
Επίσης, μαζέψτε λιγάκι τον κορονο- μάρσαλ, διότι θα με θυμηθείτε, θα κάνει κακό στη γενική εικόνα σας. Ο πολιτικός κουτσαβακισμός βλάπτει.
Είτε με κορονοϊό είτε χωρίς, δεν επιτρέπεται να αποπνέει η κυβέρνησή σας από τη μία ατμόσφαιρα Αθανασίας του Αιγάλεω και από την άλλη τη Χαβάη του Κατελάνου. Θα βρείτε μπελάδες.
Καλές είναι οι αντιρατσιστικές κορόνες, αλλά προσέξτε μη στείλει ο Ερντογάν, μερικές χιλιάδες κρούσματα κορονοϊού στα νησιά του Αιγαίου. Δεν αποκλείεται να το κάνει, γιατί αντιμετωπίζει εσωτερικό χάος, οικονομική κατάρρευση και άμεση προσφυγή στο ΔΝΤ.
Ο κορονοϊός δείχνει πόσο πολιτισμένο κράτος είναι, πόσο προσέχει ο Ερντογάν το λαό του και πόσο οι εχθρικοί γείτονες είναι πεπαιδευμένοι. Ιδιαίτερα σε θέματα καθαριότητας.
Επαναλαμβάνω προσέξτε, μη θελήσει τώρα ο Ερντογάν να αποσπάσει την προσοχή, στέλνοντας κάποιες χιλιάδες, με πλαστικές λέμβους.
Επιστρέφω για λίγο στο θέμα της οικονομίας, που φέρνουν τα ασφυκτικά περιοριστικά μέτρα. Διατυπώνονται φόβοι ότι το 65% των ελληνικών ξενοδοχείων θα κηρύξει πτώχευση. Σε σχετική έρευνα αποδεικνύεται ότι το 95% ξενοδοχείων συνεχούς και εποχικής λειτουργίας, βλέπουν μείωση του τζίρου 56,1%. Το 40% θα απολυθεί. Θα απομακρυνθεί. Περίπου 45.000 θέσεις εργασίας. Το 71% των ξενοδοχείων έχει ανάγκη από χρηματοδότηση.
Ο Μητσοτάκης δεν έχει καταλάβει, αυτό που έρχεται στην παγκόσμια οικονομία. Ή το έχει καταλάβει αλλά θέλει να παίξει πολιτικά, βαθαίνοντας ή επιδεινώνοντας τα οικονομικά μαρτύρια του λαού. Κρίμα. Ο νεοφιλελευθερισμός κατέρρευσε όπως το ξέραμε. Θα επιστρέψουμε αναγκαστικά σε ελεύθερη αγορά αλλά με ρυθμιστικές αρχές που θα φροντίζουν τον άνθρωπο και το οικοσύστημα και όχι μόνο τις τράπεζες και τα συμφέροντα της κας Μέρκελ.
Θα υπάρξει αντίδραση, μαζική αντίδραση. Και το σύνθημα : ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ, θα γίνει μεγάλο κίνημα που θα λέγεται ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ σε χαλεπούς καιρούς.
Θέλω να ξέρετε όλοι σας, ότι υπάρχει θεραπεία για τον κορονοϊόΡιζική και αποτελεσματική.
Θέλω να ξέρετε, ότι ο συνδυασμός του Ντιντιέ Ραούλ και η αντι- ιντελευκίνη 6 σηκώνουν όλους τους ασθενείς. Για να φύγει κάποιος, πρέπει να είναι προχωρημένης ηλικίας και να έχει πολύ βαριά υποκείμενα νοσήματα. Ούτε και αυτοί δεν φεύγουν τώρα. Ο αριθμός των νεκρών και των κρουσμάτων που είχαμε τις τελευταίες ημέρες, ήταν απείρως μικρότερος από τα συνήθη περιστατικά τραυματισμών ή λοιμώξεων του αναπνευστικού ή τροχαίων.
Επίσης, μειώνονται οι διασωληνωμένοι στις μονάδες, γιατί οι λαμπροί γιατροί μας, τους σηκώνουν όρθιους από την 7η ημέρα έως την 16η.
Πρέπει να σταματήσουν τα ψέματα. Μπορούμε να διατηρούμε τις αποστάσεις μεταξύ μας, μπορούμε να πλένουμε καλά τα χέρια μας, αλλά πρέπει σιγά σιγά να επιστρέψουμε στον κανονικό ρυθμό μας και να μην πεθάνει η Ελλάδα μας από οικονομική σηψαιμία.
Όταν η πολιτική ανακατεύεται με τη λοιμωξιολογία, υπάρχει κίνδυνος να μας προκύψει φάρμα των ζώων ή big brother.
Εδώ ευτυχώς, δεν έχουμε πολλούς Κινέζους και για αυτό δεν είχαμε την ένταση,  έστω και αναλογικά του φονικού φαινομένου στην Ιταλία ή την Ισπανία.
Πρέπει ακόμα να σας πω – μια και τα εξομολογήθηκε όλα ο πρωθυπουργός χθες – χωρίς να το θέλει, ότι είναι ανάγκη να υπάρξει μεγάλη εθνική σύμπνοια.
Θα έρθει – όπως διαβάζω- και το εμβόλιο, θα έρθει και το ταμιφλού. Θα έρθει επίσης, όπως ελπίζω, από την Αμερικανική διοίκηση, η τιμωρία των ενόχων που παίζουν παιχνίδια με εμβόλια και ιούς.
Ελπίζω, να πέσει φως στα βρόμικα παιχνίδια του προέδρου του ΠΟΥ με τους Κινέζους και με διάφορους πλούσιους που βγάζουν εμβόλια.
Επίσης, να προσέχει ο κος Μητσοτάκης, φάρμακα που δόθηκαν ανεπιτυχώς στον Έμπολα και προωθούνται τώρα, από συγκεκριμένο κύκλωμα κοντά του, για την Ελλάδα- πριν ακόμη η ίδια η βιομηχανία δει θετικά αποτελέσματα. Ας μην νομίζουν διάφοροι, που θεωρούνται ειδικοί, ότι δεν τα μαθαίνουμε.
Θα είμαι κοντά σας και το Σαββατοκύριακο. Αύριο θα σας πω τις ώρες. Δεν πρόκειται να σας κουράσω. Θα είναι δύο περισσότερο μουσικές εκπομπές. Θα ακούσετε πολύ δυνατά τραγούδια, που επιλέγει η ομάδα μου, αλλά και διάφορα επιστημονικά νέα, όσα υπάρχουν για την καταπολέμηση του κορονοϊού. Επίσης, θα ανταλλάξουμε ευχές.
Είναι θέμα χρόνου, να ακούσετε όσα θα αποκαλύψει η διοίκηση Τραμπ για τον κο Άντρους Ντεμπρεγιέσους και τις σχέσεις του με τους Κινέζους, με τον κο Μπιλ Γκέιτς και με το ίδρυμα Κλίντον.
Καλό το ενδιαφέρον των δισεκατομμυριούχων για την παγκόσμια υγεία, αλλά φαίνεται ότι συνοδεύεται από μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τα δισεκατομμύρια που φέρνουν τα εμβόλια. Π.χ. αυτά που προκάλεσαν στειρωτικά φαινόμενα σε γυναίκες της Αφρικής και εκείνα που απαγόρευσε η κυβέρνηση στην Ινδία που έφερναν παράλυση σε χιλιάδες Ινδές.
Κάποιοι που έβγαλαν λεφτά με τα windows ή με την ανακύκλωση των λυμάτων από τις τουαλέτες που εγκαθιστούσαν στην Αφρική, σκέφτηκαν ότι μπορούν να βγάλουν δισεκατομμύρια από εμβόλια. Αυτό ψάχνουν οι Αμερικανικές Υπηρεσίες. Και σύντομα θα μάθουμε.

Τα ΝΑΙ του πολιτικού προσωπικού της χώρας και τα δικά του, οδήγησαν στο σημείο να μην έχουμε μονάδες εντατικής θεραπείας.
Οδήγησαν στο σημείο, να ομολογεί χθες, εμμέσως πλην σαφώς, ότι υπάρχει οριστική θεραπεία, οι Έλληνες γιατροί είναι καλοί αλλά δεν έχει ΜΕΘ, δεν έχει σύστημα υγείας. Και το είπε πιο καθαρά από ό,τι μπορεί να φανταστεί.
Επίσης, θέλω να πω στον κο Τσιόδρα, επειδή μεγάλωσα δίπλα σε γιατρούς πολλά χρόνια, ότι δεν μπορεί να παριστάνει πότε τον ψυχίατρο και πότε τον ειδικό της παρηγορητικής σχολής, ενώ είναι λοιμωξιολόγος.
Ακόμη θα ήθελα να τον παρακαλέσω, να μην επικοινωνεί κάθε τόσο με το θεό και λέει πόσους ακριβώς νεκρούς θα είχαμε, αν δεν είχαμε ακολουθήσει το πρόγραμμά του.
Μια και επικοινωνεί με το θεό, μπορεί να μας πει, πόσοι Έλληνες θα χάσουν την υγειά τους, την αξιοπρέπειά τους και το προσδόκιμο ζωής τους από την ύφεση που φέρνουν τα μέτρα του..
yiorgosthalassis

32 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

https://www.youtube.com/watch?v=jPNKrJsVew4

Ανώνυμος είπε...

!

Αντωνης Καλογερακης είπε...

Γιωργο Τράγκα
Χίλια Εύγε
Όπως πάντα έχεις την καλλίτερη ενημέρωση με δεκάδες αποδείξεις και
επιχειρήματα για το φλέγον θέμα τουτέστιν τον κορονοιο.
Έχεις επίσης την τόλμη να αποδόμησης
όχι την επιστημονική κατάρτιση του κ.Τσιοδρα αλλά την ειδωλοποιηση του
ως λοιμοξιολογου ψάλτου θεολογου και
στατιστικολογου θανατικής υφής
Στα οικονομικά που ανέφερες συμφωνώ
σε όλα αλλά επίτρεψέ μου να προσθέσω
ότι από τις 450.000 μικρομεσαίους
εναπομείναντες είναι ζήτημα να διατηρηθούν οι μισοί εν ζωή και μαζί τους θα χάσουν την δουλειά τους
υπερδιπλασιοι υπάλληλοι.
Εξ άλλου την δυστυχία και τους θανάτους που θα φερη ο λιμός σαν απότοκο του λοιμού θα είναι απεριγρα
πτη.
Πίεσε όσο μπορείς τόσο την κυβέρνηση
όσο τους συναδέλφους σου για άμεση
άρση των επαχθεστατων μέτρων και εδώ
και Τώρα την άρση των κεκλεισμένων
θυρών των ναών Μεγάλη Εβδομάδα;
Καλή Ανασταση


Unknown είπε...

Στον Ιπποκράτη μπορούμε να δούμε τα πάντα για το τι είναι ένας ιός με μία απλή ανάγνωση, όπως επίσης γνωρίζει κάθε γιατρός πού ορκίστηκε σε αυτόν πως κανένα φάρμακο δεν χορηγείται χωρίς την άδεια του ατόμου είναι δεν είναι ΑΣΘΕΝΉΣ

Λένα 99 είπε...

Συγχαρητήρια για άλλη μια φορά κ Γιώργο. Ο Τσοδρας επιοκ με το Θεό ακριβώς μα ακριβώς για όσο αναφέρετε.. Σαν δε ντρέπονται....ουστ ...Ειμαστε έτοιμοι να σηκωθούμε...ολοι όλοι κοντεύει......νυχτα θα φύγουν.....

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς αυτά δεν ισχύουν αφού έχουν κληθεί μέχρι κ με εισαγγελική παρέμβαση από γιατρούς, να πάρει αγωγή για καρκίνο κορίτσι που δεν ήθελε ούτε αυτό ούτε οι γονείς του να συνεχίσουν τέτοιες αγωγές.... Χωρίς την ψυχολογική βία που υπέστη ενδονοσοκομειακα το κορίτσι από ψυχίατρο που θέλησε να τη στρέψει κ ενάντια στους γονείς της ....το κορίτσι απεβίωσε ενώ με εναλλακτικους τρόπους τα είχε καταφέρει για χρόνια ....για μια πνευμόνια είχε μπει πριν φύγει....

logothetisylvia@gmail.com είπε...

Και για την ιατρικη περιθαλψη υπσρχουν νομοι και γιατην ελευθερη βουλιση. Αλλα συτα ηταν φαινεται προνομοια αλλων καιρων. Τωραπια βαδιζουμε ολοταχωςστον σκοταδισμο του Μεσαιωνα. Χρειάζεται μια νεα "γαλλικη επανασταση" !

βασιλης είπε...

Πάντα ειδικός ο Τραγκας. Απο πολιτική, επιστήμη, φιλοσοφία, τα ξέρει ολα. Ποιος Αινσταιν και ποιος Χοπκινς. Καποιος είπε " Το 1975 , ειδικός ηταν ο επιστημονας, το 1990 αυτος που εκανε μεταπτυχιακο, το 2000 οποιος ηταν δημοσιογραφος, το 2010 και μετα η οποια κατινα που εχει facebook.

ΤΣΟΠΑΝΗΣ είπε...

αν ειχαμε αναλογικα οσους νεκρους εχει ιταλια η ισπανια η γαλλια τα ιδια θα ελεγες μαστορα?
αντε να πουμε και για αδρενοχρωμιο λευκα καπελα και νομο NESERA

amethystos είπε...

Δίκαιη παρατήρηση. Μόνο πού οι χώρες σάν τήν Ιταλία καί τήν Ισπανία ή καί τήν Γαλλία ετοιμάζονται νά ξαναβάλλουν μπρός τήν οικονομική τους μηχανή. Εμείς τί νά ξαναεκκινήσουμε;

popol είπε...

Τα έχει χαμένα ο Τραγκας

Δ . Κωστας είπε...

, Σωστός!!!!

Δ . Κωστας είπε...

Αλαζονεία και ειδίκευση σε όλα....
Δημοσιογράφος!!!

Nikos είπε...

Παπαριές και μόνο παπαριές αλίμονο αν φτάσουμε να θεωρούμε τον Τρανγκα ειδικό για μια πανδημία που έχει πλήξει όλο τον πλανήτη όποιος νομίζει ότι το Dr Τράνγκας είναι ο καθ' ύλην ειδικός για τέτοια θέματα την επόμενη φορά που θα έχει θέμα υγείας ας πάει στου Τράγκα μιας και ξέρει και τα φάρμακα

Unknown είπε...

Μπράβο Τράγκα... ήσουν εισαι και θα είσαι πάντα αήθινος...!!!

Ανώνυμος είπε...

Γιώργο δεν τα πήρες από το Μητσοτάκη και για αυτό δν ξέρεις τι λες για την κυβέρνηση Μητσοτάκη, είσαι γνωστό αρπακτικό και εκβιαστης, το ξέρουν και τα μικρά παιδια

Unknown είπε...

Τραγκα πισω απο την ασφαλεια του γραφειου σου μιλας ...πηγαινε εθελοντης βοηθος εντατικης καμμια βδομαδα και μετα μιλα .....εισαι και στις ευπαθεις ομαδες .....αερολογε

ΑΝΩΝΗΜΗ είπε...

Ο ΤΡΑΝΚΑΣ ΤΑΧΕΙ ΤΕΤΡΑΚΟΣΙΑ ΕΣΕΙΣ ΚΟΙΜΑΣΤΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΞΥΠΝΑΤΕ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΝΟΣ είπε...

ΓΙΩΡΓΟ ΑΥΤΟΥΣ>>>>ΑΣΤΟΥΣ ΝΑ ΛΕΝΕ. ΕΣΕΙ ΞΕΡΕΙΣ!!!!!!

χαλαρωσε είπε...

ο Τραγκας δεν λεει βλακειες. ΕΙΝΑΙ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ. ΠΡΟΛΕΓΕΙ. ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΡΟΛΟ ΕΠΑΙΖΕ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΤΣΟΜΣΚΙ, ΤΗΡΟΥΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΑΝΑΛΟΓΙΩΝ. ΤΟΝ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΨΙΛΙΑΖΟΜΑΤΣΕ ΤΙ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΜ. ΠΕΡΑΝ ΤΟΥΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΖΑΓΑΡΙ.

ΠΡΕΚΙ ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΔΟΚΟΣ ΒΑΣΙΚΟ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΟ ΥΛΙΚΟ

Ανώνυμος είπε...

"Χαλάρωσε" ευχαριστώ! ΜΕ εκφράζεις! ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!

Unknown είπε...

ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΖΟΥΝ ΛΕΚΤΙΚΑ Η ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ.
Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΕΧΕΙ ΜΑΤΩΣΕΙ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΑΛΑΝΘΑΣΤΟΣ ΚΡΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ.
Ο ΧΡΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΜΠΟΥΡΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΘΗ ΚΡΙΣΗ ΤΟ ΓΝΗΣΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΘΕΝ ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΕΚΦΕΡΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΕΚΤΙΘΕΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ Η ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΤΟΥ.
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΙ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ.

amethystos είπε...

Τά καλά καί τά κακά τής δημοκρατίας. Δές τί γινόταν στήν Αθήνα στήν ιστορία τού Ελληνικού Πολιτισμού.

Ανώνυμος είπε...

@UNKNOWN Το λεκτικό τραμπούκισμα παρέχει ΕΚΤΟΝΩΣΗ στον τραμπουκίζοντα...Προκύπτει από ψυχικά τραύματα παρόντος και παρελθόντος, ας μην το παρεξηγούμε, ας ψάχνουμε να βρουμε κάτω από τα λεκτικά τραμπουκίσματα την ΑΛΗΘΕΙΑ που υπάρχει ή δεν υπάρχει στα λόγια του.
Επίπονη εργασία, το ψάξιμο της Ιστορίας και της Αλήθειας, σχεδόν ουδείς διαθέτει τόσο χρόνο ώστε να την κάνει. Ο Τράγκας παρουσιάζεται ως Νεοδημοκράτης αλλά...βλέπει...ακούει...μαθαίνει... και προειδοποιεί τον Πρωθυπουργεύοντα Γκαντεμοϊό, να ΜΗΝ κάνει περισσότερες Μακακίες, τις οποίες βέβαια, ΑΝ θα συνεχίσει να τις κάνει κάποια πολύ χοντρά μπαξίσια θα έχει λαμβάνειν/καταχωνιάζειν, στις Ελβετικές τράπεζες, από τα Μεγάλα Αφεντικά του...
ΜΗΝ τον υποτιμάει όμως τον Τράγκα κανείς. Σπικάρει μετά λόγου γνώσεως εν πολλοίς!
ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!

Unknown είπε...

Γιώργο κάποτε σε θαύμαζα αλλά τώρα λόγω ηλικίας κάπου τα μπερδεύεις εύχομαι καλή ανάσταση σε όλους

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητή Unknown αποκάλεσες ΓΕΡΟ τον Τράγκα ή δεν κατάλαβα καλά; Δεν έχεις ακούσει μάλλον την παροιμία που λέει ότι "Η γυναικα όσο ΦΑΙΝΕΤΑΙ και ο άντρας όσο ΜΠΟΡΕΙ" Τον ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΕΣ εντελώς, λέμε! Ο ΤΡΑΓΚΑΣ, λοιπόν, κυκλοφοράει, νέα γυναίκα και ΜΠΟΡΕΙ!!! ;-)

ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΟΥ είπε...

ΜΕ ΤΟΥΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΕΙΝΑ ΤΟ ΑΠΟΤΈΛΕΣΜΑ ΕΊΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ 2020 ΕΊΝΑΙ Η ΧΡΌΝΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΑΣΧΑΛΙΕΣ ΈΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΠΟΘΟΥΜΕΝΟ ΑΙΩΝΩΝ

Κωνσταντίνος Ν. Αθανασιάδης είπε...

Μονονπου θα επρεπε να αναφερονται απο τους παθοντες η συγγενεις αυτων, οι συνθήκες περιθαλψης καιτο ονομα του γιατρου, η και τυχον φαρμακοβιομηχανικες σχεσεις και μιζες.

Ανώνυμος είπε...

ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΤΡΑΓΚΑΣ ΔΙΑΨΕΥΔΕΤΑΙ

Χλωροκίνη: Μηδενικά οφέλη και περισσότεροι θάνατοι από το φάρμακο που πρότεινε ο Τραμπ δείχνει έρευνα στις ΗΠΑ
http://protothema.gr/world/article/998336/hlorokini-midenika-ofeli-apo-to-farmako-pou-proteine-o-trab-deihnei-ereuna-stis-ipa/

Elpida είπε...

Ντράγκειες αστειότητες, με το γνωστό ύφος του ξερόλα!!! Πέρασε η μπογιά του και τώρα ζει με φαντασιώσεις της δεκάρας! Μια συμβουλή με όση εκτίμηση του έχω: Ας μην ξεπεράσει τα όρια της φαιδρότητας και μπει στα όρια της χυδαιότητας...

ΖΗΚΟΣ είπε...

ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΚΘΕΣΗ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ ΤΟΥ.ΑΣ ΜΟΥ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΕΤΑ Ο ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΗΣ ΣΑΣ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΚΑΙ Η ΣΥΝΟΜΩΣΙΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΙΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΖΗΤΑΕΙ ΤΟ ΠΕΤΣΙ ΤΟΥ

amethystos είπε...

O παντογνώστης μας; ο Ιερώνυμος πώς θεραπεύθηκε; Εκλεισαν τά χειρουργία τό έμαθες; Αλλο θέμα η καταστροφή τής οικονομίας;Η συνομωσιολογία χρησιμοποιείται από τήν κυβέρνηση όπως η αποτείχιση από τόν Βαρθολομαίο. Δέν σημαίνει ότι δέν υπάρχει θέμα. Τό άλλο μέρος τού λαού είναι υποδουλωμένο στούς διαδόχους. Είτε στά κόμματα, είτε στήν εκκλησία. Μάλλον καί εσύ σέ κάποια διαδοχή είσαι κολλημένος.